Orijinalini görmek için tıklayınız : otopsi (18+)
chatlakalper 06.05.2006, 03:02 arkadaşlar verdiğim linkte 2 doktorun ders niteliğinde bir bayan cesetinin otopsisini yapıyorlar.Sağlam bir midesi olmayan lütfen tıklamasın....:gosterge
http://www.hasiok.com/connect.php?id=1726Zcess=1&access=
asla cocuklara izlettirmeyiniz...
yaw :) Alper nereden buldun,ben ikinci bicak darbesinden sonra kapattim.
chatlakalper 06.05.2006, 03:18 şimdi bir konuya önce açıklık getireyim o bıçak değil abi :) o bir neşter deminden beri erhan'da ekmek bıçağı olduğun savunuyor son 15 dk dır ben neşter diyorum o ekmek bıçağı diyor :)
Sevgili Alper,ha picak,ha ekmek picagi,neyse senin dedigin olsun nester.(s harfi noktali) sonuc itibari ile kesici bir alet :)
chatlakalper 06.05.2006, 03:30 sonuçta kesiyor mu? kesiyor dimi? o zaman tartışmaya gerek yok :) aylardır konu açmıyorum bir açtım olay olacak gör bak ercan :)
halitseyfi 06.05.2006, 03:36 sizin işinizmi yok
Olay cikmayan bölüm burasi kalmisti :) Kac aydir konu acmadin,bula bula bicakli,nesterli bir konu acarak olayi baslatmis oldun bile...
Senin yaptigini Corumlu yapmaz :)
chatlakalper 06.05.2006, 03:39 sizin işinizmi yok
neden halitbey? bir tıp gerçeği bu.
izmirksk 06.05.2006, 03:39 baştan sona izledim...ama şimdi tam bir şeyler yiyecektim..yemek tercihim değişti..:)
yani et türü birşeyler yemeceğim..aperatife döndüm :)ama bir solukta izledim...
aklıma bizim köyde kurban kesip sonra derisini yüzdükleri an geldi...kurbanı bile bu kadar dağıtmamışlardı:)
chatlakalper 06.05.2006, 03:40 aslında bizim kurbanları böyle cerrahlar kesecek 10 dakikada kurban mangallık olur :)
İğrençti yaa...İnsanın midesi kaldırmıyor.
Bir Zeynep 06.05.2006, 15:03 :36_1_2: yaw ne diyim ben simdi buna? iyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, hemen kapattim... filim olsa bakardim belki ama gercek bi olay oldugu icin, bakamam ben yaaaaaaaaa.
Özgür-Taylan 06.05.2006, 15:24 ahhhhhhhhhh bu ne yaaaaaaaaa igrenç ötesi !!!!!!!
kadini kuzu gibi kesiyorlar !!
eylemm82 06.05.2006, 15:26 ilk çizikten sonra kapattım ayy urperdım resmen :(
yaw bana bunu kuzenim izlettirmişti bende enteresan bir şey görecegimi umuyordum ki bir de ne göreyim aman tanrım tam kesme anında kaçtım odadan valla halen gözümün önüne geliyorda korkunç birşey....
seheryelikiz 06.05.2006, 16:18 aslında bizim kurbanları böyle cerrahlar kesecek 10 dakikada kurban mangallık olur :)
Haklısın valla ne 10 dk.si daha az sürer:)
nerden buldun bu videoyu gözlerim karardı bayılacak gibi oldum:)iyikide sağlıkçı olmamışım.Tanrıya şükürler olsun:)İşsiz olmak bile daha iyi:)
chatlakalper 06.05.2006, 16:21 Haklısın valla ne 10 dk.si daha az sürer:)
nerden buldun bu videoyu gözlerim karardı bayılacak gibi oldum:)iyikide sağlıkçı olmamışım.Tanrıya şükürler olsun:)İşsiz olmak bile daha iyi:)
gezinirken buldum.
sevilkipirti 06.05.2006, 16:43 "Siz siz olun adam gibi ölün, kendinize otopsi yaptırmayın" demek gerekiyor herhalde izledikten sonra:p
tuhaf bisey var ama kadinin kolundaki serum hala duruyor neden acaba..?
ne güzelmiş be bende mi birini kessem:yamukgul:
offfffffffffff yaaa o kadar cesaretli olmama rağmen valla izleyemedim kahretsin çokkk kötüüüüüüüüü :36_1_7:
Ya varyaaa iğrençsinnnnnnnnnnnnnn
Ya varyaaa iğrençsinnnnnnnnnnnnnn
şaka ettim:p , izleyemedim:yamukgul: .. bilgisayar adi galiba:garibbak:
sana biseyde denmez artik bizi kesersin sen
hep icimdekileri merak etmisimdir ne var diye sagol can herseyi gördük :D bunu izlemesem ben kesin bir gün kendimi keserdim haa :D
sana biseyde denmez artik bizi kesersin sen
ben mi keserim sen mi yersin o belli olmaz :hmmm :komik :yamukgul:
manifesto 06.05.2006, 17:13 Zavallı kadın:) Adam önce kafayı soydu(izleyemeyipde sonunu merak edenler için anlatıyorum:) ) Sonra kaburga kemiklerini etleriyle beraber kuşbaşı kuşbaşı doğradı,derken bağırsakları döküldü diğer doktor eliyle bağırsaklarını iteledi:)
Bütün iç organlarını tek tek kesip çıkardılar,bu arada göğüs kafesi tamamen boşaldı kanla doldu:)
Kalbini çıkarırken doktor epey zorlandı ama sonunda halletti.
Kafatasını soyma işi bitince dönen bir elektirikli aletle kafatasını parçaladı,ağız ve dilini çekip aldıkdan sonra beyni oradaki boşlukdan dışarı çıkardı.Otopsi sona erdi:)
Doktor olmamanın faziletini şimdi anlıyorum
manifesto otopsi caiz mi?:hmmm :yamukgul:
manifesto otopsi caiz mi?:hmmm :yamukgul:
hahhahahahah :) hayret bişii sin yaa ama neysee soralım bakalım hocama caizmi????
Özgür-Taylan 06.05.2006, 22:16 hahhahahahah :) hayret bişii sin yaa ama neysee soralım bakalım hocama caizmi????
burasi bildigim, okudugum, gördügüm kadariyla ALEVIforum, ne hocasi beee ne caiziiii ..
canikocan 06.05.2006, 23:35 iyyyyyy. iğrenç.
çatır çutur kesiyor ya . valla ikinci neşterden sonra kapattım.
burasi bildigim, okudugum, gördügüm kadariyla ALEVIforum, ne hocasi beee ne caiziiii ..
Ben nerde olduğumu gayet iyi biliyorum sizden öğrenmeme gerek yok sanırım .Aramızada şakalaşıyoruz sananeeeee:garibbak:
manifesto 06.05.2006, 23:53 hayret bişii sin yaa ama neysee soralım bakalım hocama caizmi
:) Erkek meftayı erkek doktor otopsi etmek suretiyle caizdir arkadaşlar:)
Birde kadın mefta türbanlı olmalı:)
Yaw soruya bak hele:),ne diyelim ölüye mahrem yokdur:)Ama diri için var
:) Erkek meftayı erkek doktor otopsi etmek suretiyle caizdir arkadaşlar:)
Birde kadın mefta türbanlı olmalı:)
Yaw soruya bak hele:),ne diyelim ölüye mahrem yokdur:)Ama diri için var
Sayın hocam aydınlatıcı bilgileriniz için teşekkürler...:p
Kızma sakın sende şakalaşıyoruz...
Turku_KIZZ 07.05.2006, 00:02 baştan sona kadar seyrettim gece nasl uyuycam bilemiyorum..ya ne biçim iş bu ya o organları neden tek tek çıkardı.sonra geri yerine yerleştiriyormu o çıkardıklarını gerçi çıkarılanlar organlıkdan çıkıyor ama...ooooff neyse iğrençtiii...
sonunakada izleyemedim
yaa çok kötüydü...nediyeceğimide bilemiyorum....resmen kurbanlık koyun gibi yüzdüler:S
bence +18 değilde + kalbi dayanan yazılmalıydı:D
Cerrahlarla kasaplar kesmek bakımından oldukça ustalar:D
Hep otopsi nasıl oluyor merak etmişimdir Böylece öğrenmiş oldum..
Paylaşımın için sagol
alevi_caferi 07.05.2006, 19:19 arkadaşlar ordaki ekmek bıçagı değil neşter.geçen hafta adli tıp dersi için morga gittik.ve otopsinin nasıl yapıldıgını gördük. hemde ölünün başında seyrettim.insan çok tuhaf oluyor.anlatılmaz yaşanır.bugün sabah kalktıgımda o ölü gözlerimin önünde canlandı.
stalwart 07.05.2006, 19:32 içim kalktı yaw.. bu ne, adam kasap gibi kesiyo be. izleyemedim bile...:buyukgoz:
bu verilmişti arkadaslar ama link silinmişti moderatörlerimiz tarafından buda silinir herhalde
Arguvan 44 07.05.2006, 21:27 ayyyyyyyyy bu neydi yawwwwwww bakamadim ilk 5 saniyede kapattim hemen :(
tşk.ler hakikaten cok güzeldi ben sevdim, belli bir süreden sonra insanlıktan cıkıyo hayvan görünümü alıyo, izlemenlere tavsiyem mutlakka izleyin
Derya 44 07.05.2006, 22:33 ben baktim ama bazi yerlerde o yatan kisinin yerinde hic olmak istemezdim diye düsündüm yani .... izlerken söyle düsünecen orada yatan kisiye belirli ipuclarina ulasmak icin yapilyior diyye böylece daha korkmadan izlenilebilyior bence
alevi_caferi 07.05.2006, 23:23 bu tür olayların ınternete verilmesi maalesef üzücü bir durum. bu ne etikle nede hukukla bagdaşmakta.bizler bu tür olayları mesleğimizin gereği olarak izledik ve ona göre bir yorumda bulunduk.bunu izleyen arkadaşlarımızın yorumları ortada.allah korusun bir yakınının şüpheli bir ölümü durumunda ona otopsi çekilmesinden kaçınmaları söz konusu olabilir.bu tür çekimlerin yapılması hiç dogru değil ve böyle çekimler yapılacaksa bunların özel olarak korunması gerekir.arkadaşlar sizlere izlememeniz tavsiyesinde bulunuyorum.
bizler bu tür olayları mesleğimizin gereği olarak izledik arkadaşlar sizlere izlememeniz tavsiyesinde bulunuyorum.
Yorumları okuyan zaten bakmaz sanırım, özellikle manifestonun açıklayıcı yazılarıyla :yamukgul: Doktor adayıyız galiba alevi-caferi, bizi de sağlık konularında artık bilgilendirirsin forumda, izem de yazmıştı ilk yardım gibi konularda.
güldestim 07.05.2006, 23:39 Bu link yaklaşık 1.5 hafta önce verilmişti.
alevi_caferi 07.05.2006, 23:44 alıntı:alca
''Doktor adayıyız galiba alevi-caferi, bizi de sağlık konularında artık bilgilendirirsin forumda, izem de yazmıştı ilk yardım gibi konularda.''
alca kardeşim ben tıpçı değilim.hukukçuyum bilgilenmek istediğiniz bir konu olursa elimden gelen herşeyi yaparım.
ya miğde bulandırıcak bir şey göremedim.demek otopsi dedikleri buymuş ya adam bir kasaptan çok daha iyi yalnız kafatasında biraz zorlanmış ama şunu anladım doktorlar ölen yakınlarına otopsi dedikleri zaman neden bu kadar tepki gösterdiklerini şimdi anladım
alevi_caferi 07.05.2006, 23:59 alıntı:
''doktorlar ölen yakınlarına otopsi dedikleri zaman neden bu kadar tepki gösterdiklerini şimdi anladım''
bunu normal bir insan olarak düşündüğünüz zaman mide bulandırıcı olmaktan çok karşınızdakinin bir insan olarak kasap elinde görmek hiç hoş bir durum olmasa gerek.
gelin-canlar 08.05.2006, 03:58 bende yapmıştım bi ara ama fare.. :D
yuppiiiii süper yaa daha önce de izlemiştim
sadistliğim tuttu valla
o neşter de süperdi yani:p
chatlakalper 08.05.2006, 21:36 ıyyy iğrençsııınnnnnn aslııı :)
drtuncay 08.05.2006, 22:08 Ben maalesef sadece izlemedim kendim bizzat bir çok otopsiye katıldım inanın başta ne kadar kötü olsanızda buna alışıyorsunuz.keza gelen cesete görede değişiyor bazen bu video da olduğu gibi taze bir ölü olacağı gibi kokuşmuş yada çürümüş cesetlerde olabiliyor inanın onları hiç görmek istemezsiniz...
pirimunzur 08.05.2006, 22:08 :pisman :pisman :pisman insan kasabi adam :uzgunsok: :8: :8: :8: :8:
yusufçukgecegez 08.05.2006, 22:09 daha önce anatomi dersi için görmüştüm ama cesetler en az bir yıllık ve muşamba gibi derileri vardı.bazı organlarda alınmıştı,bizde dokunduk kas yapısını inceledik.ürkütücü bişey yoktu.bu biraz farklı yeni ölü,iç organları aynen duruyo,bizim gördüğümüz kurutulmuştu.off yinede kötü.
Bir Zeynep 08.05.2006, 22:32 Zavallı kadın:) Adam önce kafayı soydu(izleyemeyipde sonunu merak edenler için anlatıyorum:) ) Sonra kaburga kemiklerini etleriyle beraber kuşbaşı kuşbaşı doğradı,derken bağırsakları döküldü diğer doktor eliyle bağırsaklarını iteledi:)
Bütün iç organlarını tek tek kesip çıkardılar,bu arada göğüs kafesi tamamen boşaldı kanla doldu:)
Kalbini çıkarırken doktor epey zorlandı ama sonunda halletti.
Kafatasını soyma işi bitince dönen bir elektirikli aletle kafatasını parçaladı,ağız ve dilini çekip aldıkdan sonra beyni oradaki boşlukdan dışarı çıkardı.Otopsi sona erdi:)
Doktor olmamanın faziletini şimdi anlıyorum
iyyy igrnecccccccccccc... ne soguk kanlimissin sen manifesto can yaaaaa, nasilda anlatiyorsun. iyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.... yazikkkkkkkkkkkkkkkkkk...iyikide bakmamisim.
Bir Zeynep 08.05.2006, 22:33 Ben maalesef sadece izlemedim kendim bizzat bir çok otopsiye katıldım inanın başta ne kadar kötü olsanızda buna alışıyorsunuz.keza gelen cesete görede değişiyor bazen bu video da olduğu gibi taze bir ölü olacağı gibi kokuşmuş yada çürümüş cesetlerde olabiliyor inanın onları hiç görmek istemezsiniz...
iyyyyyy allah yardimcin olsun... yok yok ben issiz kalirim daha iyi.
izmirksk 08.05.2006, 22:36 zeynep, böyle bir otopsiiye katıl ölünün böbreği ,karaciğeri ve bağırsakalrı sana hediye:)
ayrıca promosyon olarakda istediğin bir iç organı alabilirsin:)
haydi zeynep katıl buna hayatını yaşa:)
Bir Zeynep 08.05.2006, 22:40 zeynep, böyle bir otopsiiye katıl ölünün böbreği ,karaciğeri ve bağırsakalrı sana hediye:)
ayrıca promosyon olarakda istediğin bir iç organı alabilirsin:)
haydi zeynep katıl buna hayatını yaşa:)
Uyhhhhhhhhhhhhh Özgür sen ne din laaaaaaa???? Var isiyen git gardas, yoh yoh ben istememmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.......anneeeeeee!!!
:sasirdi: bu nasil otopsi böylemi otopsi oluyor ya adam yüzdu kadini:olmadi
izmirksk 09.05.2006, 01:28 ya bende karar verdim ölünce cesedimi aynen bu şekil otopsi yapsınlar..:)
ama bayan doktor olmasın utanırım:)ayrıca gömerlerse içini samanla doldurabilirler.gerçi gömülecek bir şeyde kalmıyor...
neyse otopsiye hazırım(sağlık olsun:):))
ya arkadaşlar o kadar ürkütücü degil, bence biraz abartıyoruz, evet bende otopsi olmak istiyorum
Bir Zeynep 09.05.2006, 20:10 ya arkadaşlar o kadar ürkütücü degil, bence biraz abartıyoruz, evet bende otopsi olmak istiyorum
haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... :sook abartmak miiiiiiiiiiiiiiiiiii????? :sarkazm
Senin SIMDIDEN bile kalbin yok mus Olgun kardes, daha nesini otopsi etsinler ki...hehehehe....
izmirksk 09.05.2006, 21:10 zeynep, istediğin bir yer varmı özel olarak sana bağışlayayım:)
:)
mesela beynimi alıp beyin çorbası yapabilirsin:)
çok iğrencim değilmi:)
Bir Zeynep 09.05.2006, 21:21 zeynep, istediğin bir yer varmı özel olarak sana bağışlayayım:)
:)
mesela beynimi alıp beyin çorbası yapabilirsin:)
çok iğrencim değilmi:)
:sook özgüüüüüüüür, sen ne diyonnnnnnnnnnn??? beni hannibal lector mu sandin? hahahaha
haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... :sook abartmak miiiiiiiiiiiiiiiiiii????? :sarkazm
Senin SIMDIDEN bile kalbin yok mus Olgun kardes, daha nesini otopsi etsinler ki...hehehehe....tamam canım biraz ürkütücü ama kurban bayramlarında adaklarda vs.. canlı kesilmesine alışmış bir toplum olarak cok fazla yadırgamamalıyız, haksızmıyız ZEYNEP CAN
Bir Zeynep 10.05.2006, 15:49 tamam canım biraz ürkütücü ama kurban bayramlarında adaklarda vs.. canlı kesilmesine alışmış bir toplum olarak cok fazla yadırgamamalıyız, haksızmıyız ZEYNEP CAN
vallaah olgun can, seni bilmem ama ben hic de aliskin degilim. kücüklügümde bi kez kurban kesilmesini izledim, acayip kötü oldum. anlatamam yani sizlere. kafasinin kesilmesi, bacaklarinin daha halen cirpmasi, kanin fiskirip akmasi... ayyyyyy, anlatamam yaaaaa, düsündükce ne kötü oluyom yine. büyüklerime ben az mi kizdim sonradan, bir cocuga bunu nasil yaparsiniz diye? gözümü kapatsalardi, bneni baska bi yere götürselerdi, ne önümde kesiyolar hayvan cagizi??? daha cok kücüktüm, ben bunu unuturmuyum daha hic??? issssssssssss yazikkkk!!!
izmirksk 10.05.2006, 21:44 . anlatamam yani sizlere. kafasinin kesilmesi, bacaklarinin daha halen cirpmasi, kanin fiskirip akmasi... ayyyyyy, anlatamam yaaaaa,
anlattın ya hepsi bu işte:yamukgul: :yamukgul: :yamukgul:
Bir Zeynep 10.05.2006, 22:04 anlattın ya hepsi bu işte:yamukgul: :yamukgul: :yamukgul:
ahahahaha, hay allah, beni güldürdün ya can, allah ta seni güldürsün imiii???
Ben bu konuyu daha öncedende açmıştım ama nedense editlenmişti .
Bir mod arkadasın konu açmasımı farklı olan.
chatlakalper 11.05.2006, 18:21 seninki editlenmiş eray eğer editlenmemiş olsaydı aynı konuya link eklerdim.
manifesto 11.05.2006, 18:49 Bu otopsi hala izleniyor demek:)
Nekadar otopsi meraklısı varmış, birgün arkadaşları alıp Hacettepe Tıp Fakültesine gezi düzenleyelim olmaz mı? Canlı calı kadavra etli budlu ölüleri yerinde görsünler.
Aslında forumda birde RİTÜK benzeri yapıya ihtiyaç var:)
daha öncede izlemiştim burda görünce dayanamadım tekrar izledim gerçekten izlemeye değer
tşkler kadının silikonu bilem varmış :D
ibo_eren_27 24.05.2006, 19:36 sonuna bakamadım
|