Orijinalini görmek için tıklayınız : Okuduğunuz Gazete hangileri?

aleviboy
24.07.2005, 13:04
Okuduğunuz Gazete hangileri?

Sıpa_Mansur
24.07.2005, 13:07
anketi admin veya modlar açar ama olsun cumhuriyet gazetesi ve aydınlık dergisi

aleviboy
24.07.2005, 13:12
ya öyle bir kural varmı

Alevimen
24.07.2005, 13:13
Bu bölümde (Alevi Forum / Genel / Genel Anketler) sadece Anketli konulara izin verilir, konu açarken 'gönder' tuşuna tıklamadan evvel 'Anket ekle' tuşunu tıklayın vs...

Sıpa_Mansur
24.07.2005, 13:17
Bu bölümde (Alevi Forum / Genel / Genel Anketler) sadece Anketli konulara izin verilir, konu açarken 'gönder' tuşuna tıklamadan evvel 'Anket ekle' tuşunu tıklayın vs...

bilgi için sağol

Ceyhun
24.07.2005, 13:23
Hocam Birgün'ü koymamışsın. Bence Alevilerin çok okuduğu gazetelerden biri. 15 bin satıyor ve alıcısı da önemli ölçüde Alevilerdir.

aleviboy
24.07.2005, 13:26
sağol evet şimdi aklıma geldi, ama koyma imkanım yok çünkü anket düzeltme tuşu yok.

Alevimen
24.07.2005, 13:39
sağol evet şimdi aklıma geldi, ama koyma imkanım yok çünkü anket düzeltme tuşu yok.
Anket mevcut!

Ceyhun
24.07.2005, 13:43
Aleviboy. Tuş mevcutmuş Şu diğerleri seçeneğini Birgün yap da benim oy boşa gitmesin bari :) Zaten diğerleri demiş olan tek kişi benim. Sen başka bir diğerleri seçeneği eklersin :)

aleviboy
24.07.2005, 19:32
ccgunal kardeş ben anket düzelt yeri bulamadım alevimen " anket var "demiş düğme var dememiş birgünü bende okurdum ama şeytan işte aklımdan kaçırdı.

Ceyhun
24.07.2005, 19:37
ccgunal kardeş ben anket düzelt yeri bulamadım alevimen " anket var "demiş düğme var dememiş birgünü bende okurdum ama şeytan işte aklımdan kaçırdı.

Neyse. Çok önemli değil canım. Daha sağlıklı sonuç için söylemiştim. Pek de büyük bir eksiklik yaratmaz.

TheGodfather
24.07.2005, 20:28
Genelde evrensel okurum.Gazete bulamadığım zaman elime ne geçerse okurum :)

aleviboy
24.07.2005, 20:39
arkadaşlar gazete okumak çok önemli ben ankette kullanmadım ama netten kendi görüşüm olmasada vakit, zaman yeni şafak gibi gazeteleri de okurum.Okuyalım ancak böyle bizi kimse kandıramaz.

Sıpa_Mansur
24.07.2005, 20:40
arkadaşlar gazete okumak çok önemli ben ankette kullanmadım ama netten kendi görüşüm olmasada vakit, zaman yeni şafak gibi gazeteleri de okurum.Okuyalım ancak böyle bizi kimse kandıramaz.

himmmmm düsmanın stratejisini bilmek lazım :)

Ceyhun
24.07.2005, 20:50

Ben onları okumayı denedim ama mide kaldırmıyor valla. Ama Milli Gazete alıyorum bazen. Güzel yazılar da çıkıyor. Yeni Şafak'tan da sitesine girip Ali Bayramoğlu okuduğum oluyor. Zaman ise çok sinsi bir gazete olduğu için ve kusmak istemediğim için elimi bile sürmüyorum. Sinsiliğe tahammülüm yoktur.

TheGodfather
24.07.2005, 21:28
Zaman gazetesinin köşe yazaralrı midemi bulandırıyor. özellikle şu Ahmet kod adlı tırışka varya işte o.töbe töbe ya akşam akşam sinirlerini çıkartıyolar insanın.

aleviboy
24.07.2005, 21:32
Zaman gazetesinin köşe yazaralrı midemi bulandırıyor. özellikle şu Ahmet kod adlı tırışka varya işte o.töbe töbe ya akşam akşam sinirlerini çıkartıyolar insanın
tırışka ne :)))))
haklısınız ama okumalıyım yoksa onları nasıl tanıyacağım.

Sıpa_Mansur
24.07.2005, 21:33
Zaman gazetesinin köşe yazaralrı midemi bulandırıyor. özellikle şu Ahmet kod adlı tırışka varya işte o.töbe töbe ya akşam akşam sinirlerini çıkartıyolar insanın.

boşver onları bence önemsiz böcekler onlar

TheGodfather
24.07.2005, 21:40
tırışka ne :)))))
haklısınız ama okumalıyım yoksa onları nasıl tanıyacağım.

Aleviboy can..
Tırışka,,Tırışdan türeme bir kelime. Tırış'da o biçim demek oluyor :)))
Tırışkada yani tırış gibi
keh keh khehehehehehehe

munzur_hozat
25.07.2005, 02:24
benim dikkatimi çeken saçma olablir ama başka bir konu var, ülkemizin gazete trajları çok düşük bu konuda belirli bir olgunluğa gelmeden internet olayı ortaya çıktı artık gazeteleri netten okuyoruz.Oysa batıda gazetenin az okunduğu dönemde oldu altın zamanlarını da yaşadılar bizde sanırım matbaba gazeteciliği olgulaşmadan yaşlanacak. Bu bazı kültürleri edinmemizi engeleycek.

Sıpa_Mansur
25.07.2005, 08:56
benim dikkatimi çeken saçma olablir ama başka bir konu var, ülkemizin gazete trajları çok düşük bu konuda belirli bir olgunluğa gelmeden internet olayı ortaya çıktı artık gazeteleri netten okuyoruz.Oysa batıda gazetenin az okunduğu dönemde oldu altın zamanlarını da yaşadılar bizde sanırım matbaba gazeteciliği olgulaşmadan yaşlanacak. Bu bazı kültürleri edinmemizi engeleycek.
,
her şeyi badıya bağlama dostum batı şöyle batı böyle deme biz kendimize bakalım internet te herkes gazete çıkara bilir veya abd ve ab yalakası olacaksa herkes gazete açabilir bu ülkede

genclik_atesi
04.11.2005, 12:12
malesef ben yabanci gazete okuyorum..... yukardaki yazdiklarini burda fazla satmiyorlar:)

Ceyhun
13.11.2005, 22:33
malesef ben yabanci gazete okuyorum..... yukardaki yazdiklarini burda fazla satmiyorlar:)

Nereden katıldığını yazmamışsın genclik_atesi.

Candacan
14.11.2005, 00:23
Bu nasıl anket. Anlayamadım. İnsanları yönlendirmeyemi çalışıyorsunuz. Böyle bir ankette "BİRGÜN" gazetesi nasıl yer almaz. Yoksa siz hala ülkenin gündemini yakalayamadınız mı. SOL ve SOSYALİZMİN olduğu bir yerde nasıl solun tek gazetesi yer almaz anlayamıyorum.

Ceyhun
14.11.2005, 00:39
Bu nasıl anket. Anlayamadım. İnsanları yönlendirmeyemi çalışıyorsunuz. Böyle bir ankette "BİRGÜN" gazetesi nasıl yer almaz. Yoksa siz hala ülkenin gündemini yakalayamadınız mı. SOL ve SOSYALİZMİN olduğu bir yerde nasıl solun tek gazetesi yer almaz anlayamıyorum.

Konunun başını okursanız Birgün gazetesinin neden yer almadığı konuşulmuştu ve anketi açan arkadaş da kendisinin de okuduğunu ama eklemeyi unuttuğunu söylemişti. Zaten anketi açan arkadaşın üyeliği de silindi. Dolayısıyla bir yönlendirme vs söz konusu değil. DİĞER seçeneğini işaretleyebilirsiniz.

Candacan
14.11.2005, 01:43
peki mademki eksiklikti, bir hataydı. Farkedilince düzeltilemezmiydi.

Candacan
14.11.2005, 01:59
,
her şeyi badıya bağlama dostum batı şöyle batı böyle deme biz kendimize bakalım internet te herkes gazete çıkara bilir veya abd ve ab yalakası olacaksa herkes gazete açabilir bu ülkede

Sen yalaka değilmisin? Kutlarım. Zira batıya karşı çıkanlar, en büyük batı yalakalığı yapmıştırlar. "Bize, onların yaşantısı, adetleri, anlayışları gerekli değil. Yeterki bilim ve tekniklerini alalım" diyerek.
Üstelik bu yalakalıklarının sonucunuda almıştırlar. Her geri kalmış ülke gibi bilim ve tekniklerini alarak daha da bağımlı hale gelmişlerdir.
Yalakalık ne güzel değil mi? Üretmeden hazır alıyorsun.

Ezo
14.11.2005, 22:53
peki mademki eksiklikti, bir hataydı. Farkedilince düzeltilemezmiydi.

Düzeltile bilinirdi....

ccGuncal akadasinda dedigibi kisi banlandigi için yapilmadi...Ama suan Birgün gazeteside eklendi:))

saygialar

Candacan
15.11.2005, 19:49
Sevgili Forum Yöneticileri,
"Birgün" gazetesini de ankete aldığınız için çok teşekkür ederim.

Ama devrimcilerin, sosyalistlerin, koministlerin, solcuların "BİRGÜN" gazetesini okumamaları, gerçekten çok üzücü ve aynı zamanda çok düşündürücü. Gerçekten çok yazık.

Lamekan
19.11.2005, 04:17
eniştem evrensel alır devamlı sağolsun okuyuncada balkondan bana verir...

Oli
06.01.2006, 17:25
Cumhuriyet gazetesi eskiden bir simgeydi. ancak şu anda öyle bir durumu yok. Hatta fazla milliyetçi bile diyebilirz. Çoğunluk Cumhuriyet demiş. Keşke ankette olmazsa olmazlar diye bir sıralama imkanı olsaydı. 1- 2- 3 - .... gibi

Başta birgün olmak üzere, bazen Radikal ve hafta sonu Hürriyet. Birgüne oy verdim ve sonra bir daha oy hakkım bitti bende buraya yazdım...

mercan
06.01.2006, 18:31
Başta birgün olmak üzere, bazen Radikal ve hafta sonu Hürriyet. Birgüne oy verdim ve sonra bir daha oy hakkım bitti bende buraya yazdım...

oli aynı anda bikaç seçenek işaretliye biliyosun :))
bende cumhuriyet ve hürriyet okurum hürriyet gazetesini sırf Bekir Coşkunun köşe yazıları için okuyorum tavsiye ederim :))

Oli
06.01.2006, 18:35
oli aynı anda bikaç seçenek işaretliye biliyosun :))
bende cumhuriyet ve hürriyet okurum hürriyet gazetesini sırf Bekir Coşkunun köşe yazıları için okuyorum tavsiye ederim :))

ancak oyu bir vermiş bulundum o yüzden bi daha olmuyo... Bekir Coşkunu severim ama Hürriyette başka bi şey yokki! bol resim, bol reklam, okunacak yazı ise nanay!

mercan
06.01.2006, 18:53
Hürriyette başka bi şey yokki! bol resim, bol reklam, okunacak yazı ise nanay!

evet dediğim gibi sırf bekir coşkun için alıyorum o gazeteyi :)

rockçı turna
06.01.2006, 18:55
... ama Hürriyette başka bi şey yokki! bol resim, bol reklam, okunacak yazı ise nanay!

bende sadece cumhuriyet okudugum dönemlerde hürriyet için aynı seyleri düsünüyodum. daha dogrusu cumhuriyet dsında hiç bi gazete hosuma gitmiyodu. sonra Birgün cıktı. gazeteleri ikiledim:3D_NG (9) tabii benim için cumhuriyet in ''büyü''sü bozuldu. ve o dönemden sonra hurriyette hosuma gitmeye basladı.

su anda ise gazete aldım mı farklı gazeteleri almayı tercih ediyorum.

Hüseyin69
06.01.2006, 19:28
gazeteleri fazla okumuyorum internetten takip ettigimbir kac köse yazarlari
can dündar zülfü livaneli ahmet ve mehmet altan radikal gazetesinde bir yazar adini unutum sanirimi mine kanadi kirik yada kirikkanat olacak onlari takip ediyorum

Oli
07.01.2006, 14:00
gazeteleri fazla okumuyorum internetten takip ettigimbir kac köse yazarlari
can dündar zülfü livaneli ahmet ve mehmet altan radikal gazetesinde bir yazar adini unutum sanirimi mine kanadi kirik yada kirikkanat olacak onlari takip ediyorum

o "kanadı kırık mine" yi kovdular... :yamukgul: halkı aşağılamış sanırım...
Radikalde aslında en dikkatimi çeken kişi Gündüz Aktan resmi söylemi öğrenmek isteyen okusun derim.

Rockercrane... mesaj kutun doluymuş boşalt bizahmet... mesaj gönderecem ...

kırmızı
07.01.2006, 14:49
bende sabah okurum genelde gazete okudugum zaman...

Yaren44
09.02.2006, 23:13
Cumhurİyet Vatan Radİkal KÖŞe Yazarlarinida Takİp Edİyorum Gazete OkuduĞumu Anliyorum. DİĞer Gazetelerde ÇoĞunlukla 3.sayfa Cİnayet Haberlerİ Ve Manken Resİmlerİyle Sayfarini ÇoĞaltiyor.

soleylem
10.02.2006, 09:47
cumhuriyetten başka gazete okuyamıyorum..

seher.yeli
10.02.2006, 11:58
Okunacak En Iyi Gazete Diyebilirim Tskler

arda24
25.02.2006, 02:02
hürriyet te emin çölaşan ve bekir coşkun iyi ama aydın doğana paar vermek istemiyorum.güner ümit neyse onun patronu da aynı sıfatı hak ediyor.o yüzden yazarları internetten okuyorum,sadece cumhuriyet açık deil nete,yani üyelik lazım o yüzden onuda haftada 4-5 gün alıyorum.

ufuk44
27.02.2006, 21:18
Her Zaman Olarak Cumhurİyet Gazetesİnİ Okuyorum Ve Herkesede Tavsİye Edİyorum

lyon06
01.03.2006, 04:33
yeniçağ gazetesi okuyorum.

haydargunel
05.03.2006, 22:29
evrensel

derviscemal
05.03.2006, 23:32
Radikal ..

Kolera
06.03.2006, 02:49
özgür politika...özgür gündem...

izem
06.03.2006, 13:37
İlhan Selçuk..Yani şaşmaz Cumhuriyet.
Ancak bulmaca sebebiyle bir de posta :)

redyellow
08.03.2006, 13:41
Eğer kızmazsanız, Akit gazetesi şıkkını VAKİT olarak değiştirmeniz gerekir. Teşekkürler

Serkan_Devrim
08.03.2006, 13:53
İlhan Selçuk..Yani şaşmaz Cumhuriyet.
aynen.

şavolanlı
14.03.2006, 03:11
vala arkadaşlar cumhuriyet ve radikal çok güzel gazeteler

komursunay
15.03.2006, 09:15
okududuğum gazete Hürriyet ve sabah

ali_beg
15.08.2007, 16:00
cumhurıyet ten vazgecemem ama param olmadımı posta ıle yetınırım

readme
15.08.2007, 16:11
zaman ve sabah okurum.

Bakır
15.08.2007, 16:16
günlük gazetelerden evrensel ve gündem gazeteleri...

Canan1
15.08.2007, 17:47
Her sabah "Junge Welt" okurum: alman gazete: Genc dünya türkcesi

Saygilar

Canan

CaNCa
15.08.2007, 18:16
cumhuriyet, evrensel ve birgün gazeteleri para vermeye değer bulduğum gazeteler. ama başka şekilde farklı platformdaki gazeteleride fikirleri ne olursun, ne yapmaya çalıştıklarını anlamak için okurum..

bir ara mersinde zaman iş yerlerine bedava dağıtılıyordu, abimden önce elime geçerse okuyordum. ofiste abim okumadan mazemeleri sarmak için kullanıyordu, ya da çok umumi yerler için ayırıyordu :)

üstelik fetocular stv'de bu bedava dağıtılan zaman propagandasından sonra en çok satan gazete havasını atıyordu..

zaman ve sabah okurum.

yenişafak ve vakit'i de ihmal etme :wink:

alevi_siyah
15.08.2007, 18:40
zamanı kesin zahir okuyordur :D zahir abi kesin cvp yaz :D

ONU®
15.08.2007, 18:51
Cumhuriyet okuyorum ama keşke pahalı olmasa.Öğrenci adama biraz tuzlu geliyor bir müddet sonra. :)

Onun dışında Vatan da okurum.

zaman ve sabah okurum.

Bence yanılarna Türkiye ve Hürriyet'i de ekleyebilir. :wink:

sevim_87
15.08.2007, 21:01
benım okudugum gazateyı yazmamışlar posta okuyorummm

hevalim
15.08.2007, 21:03
cumhuriyet gazetesi okuyorum

readme
16.08.2007, 16:09

olur ihmal etmem.

ne okuduğum zorunamı gitti

hem ben gazete ayrımı yapmam

elime geçen her gazeteye göz atarım.

bu gazetelerin yazarlarının dünya görüşleri ile frakanslarım uyuşuyor. o kadar...

koçgirli
16.08.2007, 16:12
hürriyet ve sabah

CaNCa
16.08.2007, 17:31
ne okuduğum zorunamı gitti

estafurlah niye zoruma gitsin, ama anlaşılan sizin zorunuza gitmiş.

hem ben gazete ayrımı yapmam

elime geçen her gazeteye göz atarım.

yorumun tamamımını okuduysan fikren uyuşmasam bile ben de her gazeteyi okurum yazmıştım..

bu gazetelerin yazarlarının dünya görüşleri ile frakanslarım uyuşuyor. o kadar...

işte buna şüphe yok..

alenya
19.08.2007, 10:26
cumhuriyetle sabahı parayla alıp okurum. diğer gazeteleri netten takip ediyorum.işyerine zaman getiriyorlar.bunla ilgili bi anım var onu paylaşmak stiyorum.işyerinde cemaatci arkadaşlar var cumhuriyet aldığımı bilirler.gazetemi okudum zamanı aldım okuyorum arkadaş baktı baktı işte bu gazete okunur biz komonistlere bile gazetemizi okuturuz dedi.tabi aldığı cvpla morardı.cvp dahi veremedi.

devrimciche
19.08.2007, 11:56
bence cumhuriyet gazetesi islevini bitirdi
eski demokrat ilerici kimligini tasimiyor
bir anlamda chp nin tasidigi liberallesme politikasini tasiyor
bu anlamda birseyde veremiyor
eyer okuyaacagim gazteyi soracak olursaniz bir gün gazetesi derim
ancak neten takip edebiliyorum
cünkü yasadigim ülkede halen bulunamiyor
ayni zamanda hisemde var

suzi34
19.08.2007, 15:25
Cumhuriyet, Milliyet, Hürriyet, Sabah, Akşam gazetelerini okurum...

glsmer
29.08.2007, 18:42
CUMHURİYET, RADİKAL, BUGÜN , EVRENSEL ama ankette göremedim yeni asır gezatesini hergün düzenli olarak okurum.
hatta bi anım var paylaşmak isterim. istanbul harem de indim, arkadaşı beklerken büfeciye gazete almak istediğimi söyleyince, ben çocugu göndereyim dedi. sağolsun ne kadar ince diye düşündüm. çırağa bi anda düşünmeden cumhuriyet ve yeni asır alır mısın dedim (akıllım istanbul da yeni asır ın işi ne) çocuk gitmiş cumhuriyet ve yeni şafak almış
ne mi yaptım.. cumhuriyet i elime yeni şafağı da tezgah üstünde bıraktım ama paramı o gazeteye harcamış olmak :death:

kolpa
29.08.2007, 18:56
eskiden radikal okurdum ama kalitesi düştü yani internetten mozaik haber diye bir site var onu takip etmenizi öneririm,birgün alıyorum arasıra o da tirajı düşük olduğu için pahalı 75 kuruş yani.evrensel ve özgür politika okunabilir belki ancak diğer gazeteler bana göre değersiz.

başkabirdünya
29.08.2007, 18:59
benim okuduklarımın hiç biri yok:(
*ATILIM
*İŞÇİ-KÖYLÜ
*DEVRİMCİ DEMOKRASİ

(sermaye basından gazetei almam elime geçerse okurum)

aze24
29.08.2007, 19:08
her gazeteyi okurum fark etmez ama genellikle hürriyet gazetesi okuyorum

şebgeli che
02.09.2007, 14:21
komünist okurum fırsat buldukça birgüne de göz atarım...

meymana hızıre
02.09.2007, 14:24
önceden yurtsever okurdum ama yerini komünistte bıraktı şimdi komünist okuyorum fırsatt buldukça birgünede göz atıyorummm.....

Aysss
09.09.2007, 19:16
Devamlı olarak Atılım, Alınteri, Teoride Doğrultu, Kızıl Bayrak, Yürüyüş okuyorum. Bunların dışında site sebebiyle de diğer yayınları internetten ve dışarıdan okuyabiliyorum sürekli...

Kısacası, hemen hemen bütün yayınları takip etmeye çalışıyorum.

Cumhuriyet gibi, cuntacı gazeteleri okumamalısınız dostlar. O gazeteler ki, solcuları satmıştır... Onlar ki, kemalistliğe boyun eğmiştir... Bizim yolumuz onların yolu değildir.

Bunun dışında, burjuva basının yanlış çarpıtmalı haberlerini okuyarak sadece onlara para kazandırmış olursunuz. Doğan medya gibi karşı devrimci medyayı okumamanızı öneririm.

Dostlukla,
Aysss