Orijinalini görmek için tıklayınız : İlginç Bir İntihar Girişimi
1998'de bir Fransız oldukça karmaşık bi intihar girişiminde bulundu.
Bir deniz kıyısında yüksek bir yamacın tepesine çıkıp boynuna bir ip bağladı,ipi de büyük bir kayaya bağladı. Sonra zehir içti ve kendini ateşe verdi.
Uçurumdan atlarken de tabancayla kafasına ateş etti!
Ama devamı daha ilginç. Çünkü kurşun onu ıskalayıp ipi kesti, böylece adam suya düştügünde asılı kalmadı.
Soguk su yanan elbiselerini söndürmekle
kalmadı aynı zamanda onu şoka sokarak yuttugu zehri kusmasını sagladı.
Sudan bi balıkçı tarafından çıkarılıp hastahaneye götürülen adam orada hipotermi (vücut ısısının aşırı düşmesi)den dolayı öldü...
ne garip olaymış ama:S
öyle bayağı garip...:):)
ellerine sağlık can
Alpha_Phonixis 06.05.2006, 22:46 Öldüren Allah öldürüyor.. :D Kurtuluşu yok apLalar abiler :p
öyle bayağı garip...:):)
ellerine sağlık can
teşekkür ederim
Öldüren Allah öldürüyor.. :D Kurtuluşu yok apLalar abiler :p
demi
Gerçekten çok ilginç...:sook Adam naapsa kendi eliyle ölemiyor...ben olayın sonunda yaşar falan sanmıştım ama gitttiiiiiii yazıkkk:yapmabe
Gerçekten çok ilginç...:sook Adam naapsa kendi eliyle ölemiyor...ben olayın sonunda yaşar falan sanmıştım ama gitttiiiiiii yazıkkk:yapmabe
aynen bende yaşar diye düşündüm ama gitti adam:S
herif psikopatmış ama sonunda amacına ulaşmış eheuhe =)
ne bu ya çıkmadın candan umut kesilmezmiş kendisi başaramamış ama bak yaradan sonunda yeter senle uğraşamam diyip ipini kesmiş
Artık ağız tadıyla bir intihar bile edemiyoruz:D :D
Şaka bir yana intihar kelimesi beni çok ürkütüyor..
Hayat zaten kısa,yaşayacağımız o kadar güzel günler varken,dilerim hiç kimse böyle bir noktaya gelmez...
paylaşımın için sağol..
zavallı adamı intihara sürükleyen neden veya nedenler belirtilmemiş ama böyle bir yöntem seçtiğine göre büyük ihtimalle başarısız birisi olmalı... öyle ki intihar etmeyi bile becerememiş...:yamukgul:
ben kurtulacağını sanmıştım ama zavallı adamın istediği olmuş sonunda...:kapaligöz
eylüleren 14.05.2006, 18:33 gerçektende bir insan bu kadarmı beceriksiz olur bence asıl amacı ölmek değildi.bütün ihtimalleri göze almadığına göre şaka bir yana hayatta her ne olursa olsun ölüm bir kurtuluş yolu değildir sadece en kötü kaçış diye düşünüyorum.paylaşımın için sağol.....
murat_ank20 14.05.2006, 18:48 Çok ilginç ölme tekniği .
meymane_usari 14.05.2006, 19:06 adam kesin öldüren yöntemlerle ölmemeiş de gitmiş en dandik şekilde ölmüş :D
yazık ya adam gitmiş de nasıl ölmüş. canım intihar şekli dururken.
gülermisin ağlarmısın adama gerçekten yazık olmuş haylindeki gibi olmasada sonunda ölmüş
gercekten cok ilginç olum bin turlu ceşitini denemiş ama denediklerinden olmemiş ama yinede olum kotu birşey kimsenin aklından geçmesini istemem
kafasına adam akıllı bir el sıksa yeterdi ama işi uzatmış,
intihara sürükleyen sebep ne idi acaba merak ettim, anlaşılan adam 4 kez ölmek istemiş
yaw valla böle intar aciyip adam ne olursa olsun ölmek için elinden geleni yapmış
ne tuaf ya ne gerek var bu kadar şeye birini yapıp bekleseymişti ya daha çabuk ölürdü.
ben bunu daha öncede başka bi yerde okumuştum..
ama tekrar okumakta iyi olduu baya güzel bişii olmuş saol..:thumbup1: :thumbup1:
seher.yeli 25.09.2006, 22:03 herseyin zamani var demekki istedigin kadar plan yap hazirlik yap kendini óldúrmek icin ama elde olan bir sey degil demekki
crewchif 25.09.2006, 23:00 bedevi değilmiş demi bu adam
ardahanli 25.09.2006, 23:25 öldürmeyen allah öldürmüyor iste.
|