Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaş-Galatasaray
bu akşam oynanacak ve şampiyonlugu büyük ölçüde etkileyecek olan derbiyi kim kazanır?
Bence Beşiktaş kazanır,
Fenerbahçeyi kupadan ettik, galatasarayı şampiyonluktan edeceğiz, trabzonuda uefa'dan
bodrum_26 07.05.2006, 17:25 ben beşiktaşlıyım ama galatasaraydan gönlüm yana fenere ölümmmmmmmmmmmm
Bir galatasaraylı olarak başiktaşı severim onlarda bizi sever çünkü düşmanımız ortak iki takımda fenerbahceyi sevmez zaten feneri fenerlilerden başka kim seviyorki onun için maç bizim en azından öyle umut ediyorum...
alevi_caferi 07.05.2006, 18:04 bir beşiktaşlı olarak gs nin maçı almasını istiyorum.aziz yıldırıma inat
bi beşiktaşlı olarak nekadar feneri sevmesemde sonuna kadar beşiktaş diyorum
siyah-beyaz:ölüm yaşam varmı ötesi?:)
Bir galatasaraylı olarak beşiktaş ligde istediğini aldığı için maça asılmayacağını düşünüyorum. Galatasaray rahat kazanacaktır.
bence galatasaray alacak, ama BAZILARININ dedigi gibi maci satin alarak degil... baya guzel bir mac olacak... her iki takimada basarilar. ama en cok bize :)
Kutsal ittifak bu maçı Galatasaraya kazandırır.
Turku_KIZZ 07.05.2006, 19:43 ya banane beşiktaş alacak işde
helal olsun, galatasaray kazandı, onurumuzla mücadele etik ama kazanamadık, tebrik ederim umarım haftayada alırlar
beşiktaşı tebrik ederim
baya bi ter döktürdü bize ama kazanmasını bildik
90+2 de de olsa hasan kabzeyi kutlamak lazım
Kutsal ittifak bu maçı Galatasaraya kazandırır.
öylede oldu bunları tebrik etmek gerekir aman bosverrr banane yaa
g
öylede oldu bunları tebrik etmek gerekir aman bosverrr banane yaa
gdostum macı izle önce sonra konus, hakikaten bi izle , yüregiyle onuruyla gururuyla oynadı ve kazanıyordu gs sansının yardımı ile aldı macı
Alevimen 07.05.2006, 22:08 dostum macı izle önce sonra konus, hakikaten bi izle , yüregiyle onuruyla gururuyla oynadı ve kazanıyordu gs sansının yardımı ile aldı macı
Değerli Olgun
Maalesef gene klayvesi olan yazıyor - ağzı olan konuşuyor - klasiği yaşayacağız galiba. Üretici yorumlarınız için teşekkür ediyorum.
alevi_caferi 07.05.2006, 22:16 arkadaşlar bir bjk li olarak maçı seyrettim ve bjk nin çok iyi futbol oynadıgını söyleyebilirim.kesinlikle bu maçı gs ye hediye etmediler..bu maçta şans gs den yanaydı ve maçı aldılar.onları tebrik ediyorum.fb'li arkadaşlar duygusal davranıpta yorumda bulunmasınlar diyorum.tabiki her zaman olduğu gibi gene çamur atacaklar.
besiktasida bu güzel oyunundan ötürü kutluyorum bir gs li olarak
önümüzdeki maca bakacagiz artik :D:D
alevi_caferi 07.05.2006, 23:04 akıntı:tunc2
''besiktasida bu güzel oyunundan ötürü kutluyorum bir gs li olarak''
teşekkür ederim.umarım sizi şampion olarak görürüz.
pirrsultann 07.05.2006, 23:35 son saniyede nasıl attık ama hala inanamıyorum
her iki takimida tebrik ediyorum, guzel bir macti.. en azindan sacma sapan pankartlar acilmadi, sacma sapan tezaruhatlar yoktu ve diger sacmaliklar...
neyse insallah cimbomum sapmiyon olacak... buna inaniyorum :)
Serkan_Devrim 08.05.2006, 13:24 Kutsal ittifak bu maçı Galatasaraya kazandırır.futbolu tek elden yönetmeye çalışırsa sayın Yılıdırım karşısında daha çok kutsal ittifak görür. bu doğal.
skandinava 08.05.2006, 20:21 sonuçta hasan kabzeden mükemmel bir maç ziyafeti seyrettik.
Bir BJK'li olarak Galatasaraylıları tebrik ederim.
vigor_people 12.05.2006, 17:07 paylaşımın için teşekkürler ellerine sağlık
tabikii beşiktaş alacakk :)
HÜLYA
|