Orijinalini görmek için tıklayınız : arkadaslar bırazcık zaman ayırıp bakın

Aziz
08.05.2006, 17:46
canlar ben acılan topıclere yanı konulara bakıpta oradan bırseyler alan veya ındıren kısıler ıcın konusacagım
mesala ben müzik bölumunde cagu zaman bır parca gönderıyorum ama kımse o parca ıcın bı tesekkur bıle yazmıyor.
hı ındırmıyor olabılır dıyeceksınız ama kac kere ındırıldıgıde yazıyor
15 kere ındırılmıs ama tesekkurler sadece 1 kez cevap yazılmıs
yanı sonucta bız burda bellı bır zaman gecırıp onu upload edıyoruz sadece bı tesekkur yazsanız yeter baska bırsey ıstemıyoruz kı bu butun arkadaslarım ıcın gecerlıdır. insan konusunda hıc mesej göremeyınce uzuluyor.
tesekkurler canlar :mahsum :mahsum :mahsum

Hüseyin69
08.05.2006, 17:59
kardes sen dosyalarini sunuma aciyorsun tesekür etmek isteye ister istemeyende etmez
bende bir sürü deyis türkü sundum ama böyle gereksiz baslik acmadim alan alir alamyanda bakar ceker gider tipki seyyar satici tezgahi gibi
kimseden tesekür beklemek gibi bir beklentin cok gereksiz
böyle selyeri büyütüp sürekli yeni yeni basliklar acip formu gereksiz mesajlarla kirletmemek lazim

Naz
08.05.2006, 18:06
aziz, oncelikle konu basliklarina bakin, onemli, okuyun...vs. bu gibi yazilar yazilmiyor. ayrica gercektende 15 kisi indiriyor bir kisi tesekkur yaziyorsa bu kisilerin insiyatifine kalmis birseydir, tesekkur edip etmemek. ayrica google aramasi sonucu sarkini site disindakilerde indirmis olabilir.

konu kitlenmistir.

Balta
08.05.2006, 18:07
Arkadaşım eline sağlık ta bu ne sitem böyle, tabii tşk ediyordur arkadaşlar etmese indirirlermi ama bunun şekli illa yazılımı olmalı. Hatta yetinmeyip birde bu konuda topic açmışsınız olmamış başlık seçiminizde bizim forum kurallarımıza uygun değil.