Orijinalini görmek için tıklayınız : özel mesaj gönderemiyorum

Oli
08.05.2006, 20:42
yönetimdeki arkadaşlara bir sorum olacak...
kurdele uygulamasından çıkmak istedim ve çıktım ancak özel mesaj yazamıyorum (yani özel mesaj bölümü yok)..
standart üyelikte özel mesaj gönderme yetkisi eskiden vardı. bizimki standart-altı üyelik mi oldu acaba?:yamukgul:

Bir Zeynep
08.05.2006, 22:39
slm oli can, ben yönetici degilim ama yinede bi cevap vereyim bagri ..dogru olmayabilir ama galiba alevimen bazi degi$iklikler yaptigi icin sitede, bazi seylerin calismiyor olabilir. bende mesela avartarimdaki resim degismiyo, alevimene sormustum, inceleyecekmis nedenini. senin sorununda html. ile alakali olabilir belki. ben son zamanlarda üst üste sorunlar yasadim, sanmistim ki benim bilgisayarda biseyler var :) hadi gecmis olsun oli can.

Balta
08.05.2006, 22:48
edit

Alevimen
08.05.2006, 22:55
Açıklama:
Oli beyin devam eden 'olgun dışı' davranış nedeniyle aleviforum tasdiği uygun görülmemiştir (kendiside bu kararı bize kolaylaştırdı). Normal gruba ilave edildi ve genelde her yarım saatte bir gruplar sistem tarafından otomatikmen inceleniyor ve mesaj sayı, kayıt günü, aktivite süreci, itibar puanı gibi verilere göre asıl kullanıcı grublarına 'transfer' ediliyor.

Sizin durumunuzda ise bize yapmış olduğunuz 'beyinsiz' yakıştırmalarının üstüne sizin için zaman alıp size uygun bir kullanıcı grubu aramadım direk olarak 'transfer' bölümüne ekledim bir kaç dakika daha sabır etseydiniz sistem tarafından işlem yapılırdı. Ama Moderatörümüz Balta sağolsun genede size yardımcı olmuş ve daha uzun beklemek zorunda kalmamışsınız.

Saygılar
Alevimen

Oli
10.05.2006, 16:14
Açıklama:
Oli beyin devam eden 'olgun dışı' davranış nedeniyle aleviforum tasdiği uygun görülmemiştir (kendiside bu kararı bize kolaylaştırdı). Normal gruba ilave edildi ve genelde her yarım saatte bir gruplar sistem tarafından otomatikmen inceleniyor ve mesaj sayı, kayıt günü, aktivite süreci, itibar puanı gibi verilere göre asıl kullanıcı grublarına 'transfer' ediliyor.

Sizin durumunuzda ise bize yapmış olduğunuz 'beyinsiz' yakıştırmalarının üstüne sizin için zaman alıp size uygun bir kullanıcı grubu aramadım direk olarak 'transfer' bölümüne ekledim bir kaç dakika daha sabır etseydiniz sistem tarafından işlem yapılırdı. Ama Moderatörümüz Balta sağolsun genede size yardımcı olmuş ve daha uzun beklemek zorunda kalmamışsınız.

Saygılar
Alevimen

Alevimen olgun dışı davranışım nedir onuda açıklasaydın... tastiği almanı söyleyen benim hatta daha verdiğin gün ali ekbere "kurdele işi canımı sıkıyor" diyende benim. "mal bulmuş mağribi gibi atlamak" deniyor senin hareketine. "yaran mı var senin?" sorusuna "yaram büyük" demek mi "olgun dışı" davranıştır. başka varsa bende öğrenmek isterim.

yoksa zazalar türktür diyenleri adaptasyona almayıp zazalar kürttür diyenleri adaptasyona almak mıdır olgun davranış?. örnek mi istiyorsun KOLERA sadece zazalar küttür dedi diye adaptasyona aldın ve kaldırmadın hiçbir zaman... bu mu olgun davranışşş...? siteden aleviler türktür diyen yüzlerce kişi geçti ama hiçbir zaman ilk mesajlarından sonra adaptasyona almadın.

kurdeleyi al diyen benim şimdi ben uygun görmedim diyorsun... ayptır bu... daha önceki çifte standartlarından da farkı yok...

Alevimen
10.05.2006, 17:39
Alevimen olgun dışı davranışım nedir onuda açıklasaydın... tastiği almanı söyleyen benim hatta daha verdiğin gün ali ekbere "kurdele işi canımı sıkıyor" diyende benim. "mal bulmuş mağribi gibi atlamak" deniyor senin hareketine. "yaran mı var senin?" sorusuna "yaram büyük" demek mi "olgun dışı" davranıştır. başka varsa bende öğrenmek isterim.

Bu konuda yorum yapmıcam çünkü ne yazdığınız veri tabanda kayıtlı ve yukardaki kelimelerle ilgisi yok, resmen terbiyesizce bir kelimedir. Ayrıntılara girecek deyilim, durun orda.

yoksa zazalar türktür diyenleri adaptasyona almayıp zazalar kürttür diyenleri adaptasyona almak mıdır olgun davranış?. örnek mi istiyorsun KOLERA sadece zazalar küttür dedi diye adaptasyona aldın ve kaldırmadın hiçbir zaman... bu mu olgun davranışşş...? siteden aleviler türktür diyen yüzlerce kişi geçti ama hiçbir zaman ilk mesajlarından sonra adaptasyona almadın.

kurdeleyi al diyen benim şimdi ben uygun görmedim diyorsun... ayptır bu... daha önceki çifte standartlarından da farkı yok...

Kolera'nın adaptasyonu alındı kendisine şans verildi fakat anormal kullanıcı hareketlerinden dolayı tekrar adaptasyona alındı, 24 saat online olma imkanınız olmadıği için bilmeniz mümkün deyil biraz daha iyi niyetli yanaşabilirsniz bu konuya.

Gerekli tüm cevaplar verildi size eğer sorularınız varsa ÖM atabilirsiniz.

Bir Zeynep
10.05.2006, 17:45
bence bu konu kapansin yaaaa. burasi yeri degil canlar ne dersiniz??