ErdalNET
24.07.2005, 18:14
Arkadaşlar böyle güzel bir sitenin varlığını sürdürebilmesi için para kazanması gerekir. Bunun için reklamları tıklamanızı öneriyorum.
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Reklamları Tıklayın ErdalNET 24.07.2005, 18:14 Arkadaşlar böyle güzel bir sitenin varlığını sürdürebilmesi için para kazanması gerekir. Bunun için reklamları tıklamanızı öneriyorum. aleviboy 24.07.2005, 18:17 hım bilmiyordum reklamdan para kazanılıyormu tıklarım ölese Alevimen 24.07.2005, 18:32 Değerli Arkadaşlar İyi niyetli düşünceniz için teşekkür ederim. Ama Reklam vereni hayal kırıklığına uğratmakta doğru deyildir. Sadece Sizi ilgilendiren reklam yazılarına tıklamanız şiddetle rica ediyorum. Üye olarak ve mesaj yazarak zaten bize gerekli destekde bulunuyorsunuz. Yeni başlıklar açın, mesajlar yazın, kaliteli mesajlar olsun, asıl desteğiniz bu olur. :3D_NG: Ceyhun 24.07.2005, 18:35 + Eğer Google temsilcileri böyle bir izlenim edinirse siteyi Adsense sisteminden devre dışı bırakabilirler. Bence bu mesaj silinsin. Alevimen 24.07.2005, 18:45 Olayı izah ettim, silenecek bir olay yoktur. Ayrıca prensip olarak konu silmiyoruz (özel durumlar dışında örneğin kural ihlalı vb.). Tekrarlıyorum: Reklamlar ilgi çekiyorsa tıklanabilir, ama foruma destek olsun diye düşünürseniz TIKLAMAYIN! (yukarda belirtiğim mesajda gibi). |