stugrul
10.05.2006, 17:49
Radyo Barşın yaptığı BARIŞA SEMAH DÖNENLER etkinliğini nasıl buluyorsunuz. Bununla ilgili fikirlerini öğrenmek istiyorum arkadaşlar.
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Radyo BariŞ EtkİnlİĞİ stugrul 10.05.2006, 17:49 Radyo Barşın yaptığı BARIŞA SEMAH DÖNENLER etkinliğini nasıl buluyorsunuz. Bununla ilgili fikirlerini öğrenmek istiyorum arkadaşlar. Naci 10.05.2006, 18:03 Semahın ,yapılacağı yer bellidir. Cem evleri dışındaki yapılan semahları, bir çok kişi gösteri nitelikli olarak algılıyor. Bir halay oyunundan farklı düşünmüyor maalesef. ama şunu her zaman desteklerim, alevilerin sesini duyurabileceği kuvvetli bir etkinlik olsun. On binlerce kişi katılsın,sesimizi duyuralım. Barışa semah dönenlerde böyle bir etkinliğe dönüştürülebilir. Tabiki semah bölümünün kalkması şartı ile. türküdostu 22.05.2006, 20:39 30 bin kişi katıldı geçen sene daha nasıl büyül bi etkinlik olabilirki?. ben ce kültürümüzü yayamamız açısından oluml ugelişmeler olarak nitelendiriyorum. KomünistAlevi 12.08.2006, 01:12 Bugüne kadar olanlarına kendim gittim ama bu en sonunda gidemedim gitmedim..çünkü artık işi duygusallığa çekiyolar..ali samiyenden olimpiyat stadına geçtiler buda para için ...kadıköye geçselerdi bari stad dolardı hiç değilse:) MetinK 12.08.2006, 01:52 Eski bir topik.Bir sonraki yaklasiyor.Artik onun üzerine konusuruz...:) Konu uygun bölüme kaydirilmistir. |