Orijinalini görmek için tıklayınız : Tanışalım Kaynaşalım Olayı..!!!!

Muraty
25.07.2005, 02:23
burdan konusuyoz ,tanısıyos..ne kadar kaynasıyos..samımı olabılıyoruzz..??

ben bunun ıcın soyle bısey dusundum .. foruma uye olan herkes kendı ılındekıler ıle yada yakın ıller bırlıkte bı yerde bulussun ..bulusma ayarlasın otursun karsılıklı konussun daha cok tanıusssın ..kaynassın ... forumda karsındakını muhattabını tanısın .. falan fılan dıye bısey dusundum ..uygulayabılırlıgının cok kolay oldugunu dusunuyorum ... forum uzerınden bır bulusma yerı, tarıhı ,saatı belırlenır ve toplanılır bı yerde..sonra foruma bu aktarılabılır..ve cook guzel sonuzlar doğurabılecegını dusunuyorum ... belkı oyle baslayan bı arkadaslık bır omurr boyu devam edebılır.. boyle bıseyın bazı kısıler tarafından konusuna uymayacak sekılde saptırılacagı gıbı bır tehlıke soz konusumur ..ewt ama bundan kurtulabılmek mumkunmudur..oda ewt ..kıtleler psıkolojısı vardır..bırısı yapar ıkısı yapar 3.sude onlara uyar ama 1. ksı yaptıgında o susturulur yada olay yerınden uzaklastırması ıle bu olayda cozumlenebılrı.. sadece bı yerde buluşup konusmak tanısmaktan bahsedıyorum ben .. face to face :D

yorumlarınızı bheklıyorum .. bunun uygulanabılmesı ıcın ...daha cok uyelerın fıkırlerının omelı oldugunu dusunuyorum... ve hatta anket acıyorum :D ama yorumlarınızı beklıyorum ..mutlala okuyan her arkadas bı kelımede olsa yazarsa sevınırım .....tesekkurler ..
sevgıler saygılar ....

Sıpa_Mansur
25.07.2005, 09:24
nereye gelelim dost

chatlakalper
25.07.2005, 10:09
ben yarın ankaradayım. Ankara'da buluşalım :)

Sıpa_Mansur
25.07.2005, 10:10
ben yarın ankaradayım. Ankara'da buluşalım :)

e ben ist den yazıyorum ben nasıl geleyim oraya

aleviboy
25.07.2005, 16:00
e ben ist den yazıyorum ben nasıl geleyim oraya
ben bahçelievler sen nerden

Sıpa_Mansur
25.07.2005, 16:07
ben bahçelievler sen nerden

ben bağcılardan yakınız

Alevimen
25.07.2005, 16:10
resmi buluşmanın henüz zamanı deyil.
Asıl hedefemiz aleviliği tanıtmaktır, herkese, alevi olmayanada. internet medyasını kullanmak şu an en iyi yoldur.