birdal can
11.05.2006, 16:16
selam canlar.bu konuyu açma nedenim alevi kardeşlerimin alevilik hakkında neler bildiklerini yada benim bilmediğim şeyler varsa onları öğrenmek için yazdım.yorumlarınızı ve düşüncelerinizi bekliyorum.
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : alevilik hakkında neler biliyorsunuz? birdal can 11.05.2006, 16:16 selam canlar.bu konuyu açma nedenim alevi kardeşlerimin alevilik hakkında neler bildiklerini yada benim bilmediğim şeyler varsa onları öğrenmek için yazdım.yorumlarınızı ve düşüncelerinizi bekliyorum. chatlakalper 11.05.2006, 18:39 uygun bölüme kaydırıldı Şoreş 11.05.2006, 18:45 Elimden geldiğince öğrenmeye çalışıyorum.Bilgilerimin yaşıma göre iyi olduğunu düşünüyorum. Balta 11.05.2006, 18:46 selam canlar.bu konuyu açma nedenim alevi kardeşlerimin alevilik hakkında neler bildiklerini yada benim bilmediğim şeyler varsa onları öğrenmek için yazdım.yorumlarınızı ve düşüncelerinizi bekliyorum. Sevgili Arkadaşım bu denli genel bir konuya arkadaşlar nasıl bir cevap versin. Herkes alevilik hakkında bildiklerini hepsini buraya nasıl sığdırsın. Oysa senin bildiklerinide tekrarlamak yerine senin neyi öğrenmek istediğini yazsaydın eminim bilen arkadaşlar bu konuda seni daha iyi bilgilendirirdi. Genelde öğrenmek istenenler den konu başlığı seçilir ki sağlıklı bir tartışma olsun. Bence böyle bir konu tam Kazanlık yiede gelen cevaplara göre karar verelim bakalım. Çok ta erken bir karar vermemiş olmak adına. |