haydarsultan
12.05.2006, 02:16
Merhaba arkadaşlar amasyalı kimse yokmu????Amasya Samsun havza Merzifon hep birlikte buluşalım tanılşalım arkadaşlar ne dersiniz??? Hatta bi cem edelim....Helalleşelim....Güzel olmazmı bir araya gelsek...
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Amasyalı yokmu??? haydarsultan 12.05.2006, 02:16 Merhaba arkadaşlar amasyalı kimse yokmu????Amasya Samsun havza Merzifon hep birlikte buluşalım tanılşalım arkadaşlar ne dersiniz??? Hatta bi cem edelim....Helalleşelim....Güzel olmazmı bir araya gelsek... eerkan82 12.05.2006, 07:28 Merhaba arkadaşlar amasyalı kimse yokmu????Amasya Samsun havza Merzifon hep birlikte buluşalım tanılşalım arkadaşlar ne dersiniz??? Hatta bi cem edelim....Helalleşelim....Güzel olmazmı bir araya gelsek... slm dost öncelikle tanıştığımıza memnun oldum ben Amasya Yağcıabdal Köyü'ndenim valla ii demişsin de herkesin işi gücü var biraz zor be kardeş umarım bir gün olur. haydarsultan 12.05.2006, 15:09 slm dost öncelikle tanıştığımıza memnun oldum ben Amasya Yağcıabdal Köyü'ndenim valla ii demişsin de herkesin işi gücü var biraz zor be kardeş umarım bir gün olur. Sevgili kardeşim tanıştığımıza cok sevindim...Yinede bir araya gelmek istesek fenamı olur hatta biryerlere gider bir yemek olsun yeriz. Bir dostluk fotoğrafı bunu bide foruma verdimmi herkes bunu yapmak ister böylece bu forum kocaman bir dstluk yuvasına döner vallahi.... Canan58 12.05.2006, 16:10 Sivaslı olmazmı ??? :p colddream 12.05.2006, 16:11 bende burdayım ovasaray :) alevikiz 12.05.2006, 17:15 bizim köy önceden tokata bagliydi ama simdi bizde amasyali olduk:D haydarsultan 12.05.2006, 23:42 Sivaslı olmazmı ??? :p Sivaslıda olur yozgatlı da bi buluşma ayarladığımızda kim olursa olsun gelsin YETERKİ gelsin canlar ne olacak herkesin başımızın üzerinde yeri var...Lafımı olur...Benim asıl anlatmak istediğim şöyle amasyada veya samsunda buşluşsak hep birlikte kaynaşsak fenamı olur dostluklarımız pekişir..Belkide bu bir alışkanlık haline gelir bütün illerde insanlar bir araya gelirler...Duygularımızı felsefemizi sanal ortamda değilde gerçek almede yansıtırız.... Hoşçakalın... Canan58 13.05.2006, 01:26 Sivaslıda olur yozgatlı da bi buluşma ayarladığımızda kim olursa olsun gelsin YETERKİ gelsin canlar ne olacak herkesin başımızın üzerinde yeri var...Lafımı olur...Benim asıl anlatmak istediğim şöyle amasyada veya samsunda buşluşsak hep birlikte kaynaşsak fenamı olur dostluklarımız pekişir..Belkide bu bir alışkanlık haline gelir bütün illerde insanlar bir araya gelirler...Duygularımızı felsefemizi sanal ortamda değilde gerçek almede yansıtırız.... Hoşçakalın... Şaka yaptım sadece :) saol kardeşim... Güzel bir düşüncede bulunmuşşsun inşallah gerçekleştirebilirsiniz... Balta 13.05.2006, 02:21 Sivaslıda olur yozgatlı da bi buluşma ayarladığımızda kim olursa olsun gelsin YETERKİ gelsin canlar ne olacak herkesin başımızın üzerinde yeri var...Lafımı olur...Benim asıl anlatmak istediğim şöyle amasyada veya samsunda buşluşsak hep birlikte kaynaşsak fenamı olur dostluklarımız pekişir..Belkide bu bir alışkanlık haline gelir bütün illerde insanlar bir araya gelirler...Duygularımızı felsefemizi sanal ortamda değilde gerçek almede yansıtırız.... Hoşçakalın... Sayın Haydar sultan, Bu ne biçim bir konu, bu forum insanlar için bu tür uğrak yerleri değildir. Bu konuda oldukça fazla siteler var. Gerçek aleme yansıtacağınız forumlara uğrarsanız eminim çok daha faydalı olur. İlk yazdığınız mesajdan bu yana hep bu gayrette görüyorum sizi. Sürekli memleket değiştirmek ve kişleri biryerlere davet etmekten vazgeçin. Konu kapanmıştır. |