Orijinalini görmek için tıklayınız : harika bir resimmm
ATAMIZIN NAAŞI ANITKABİR'E GİDERKEN BİR SANİYELİĞİNE ATAMIZIN NAAŞINA SON BİR SAYGI VAZİFESİ OLARAK TOPLANAN
BU KALABALIK HALKIMIZ DEĞİLDE KİMDİR..AYRICA PENCERELERE DİKKAT EDİN
HER YER İNSANLA DOLU.AYRICA BU KALABALIĞA NAAŞIN BAŞINDAKİ 3 ASKER ÇOK
ŞAŞIRMIŞ OLACAK Kİ BAKIN NASILDA ŞAŞKINLIKLA İNSANLARA BAKIYOLAR...BU
ÇOK DUYGUSAL BİR TABLO. O İNSANLARIN YAŞADIĞI DUYGUYU HİSSETMEYE
ÇALIŞIN, KENDİNİZİ ONLARIN ARASINDAYMIŞ GİBİ DÜŞÜNÜN.BU RESİM OLDU
BİTTİYE GETİRİLECEK BİR RESİM DEĞİL..
"Dünyada her şey karşılıklı.
Bugün biz toprağın üzerindeyiz,
yarın ise o bizim üzerimizde olacak."
deniz gibi 12.05.2006, 11:16 Toprak, uğrunda ölen varsa vatandır.
Atatürk gerçekten bir ideol herşeyini vatana adayan bir insana güzel bir vefa örneği olmuş...
denizyusufmahir 12.05.2006, 12:04 bu resim son derece anlamlı, anlamayanlar içinde önem taşıdığı şüphesiz, düşünce ve emeğine sağlık
güldestim 12.05.2006, 13:05 Çok anlamlı bir resim.Etkilenmemek elde değil.Teşekkürler naz.
gizemli7575 12.05.2006, 13:12 bu resmi bizimle paylaştığın için teşekür ederim,gerçekten çok etkilendim.
seheryelikiz 12.05.2006, 15:26 gerçekten etkileyici bir resim.paylaşımın için teşekkürler..
naz ılk defa gördum cok guzel bır paylasım tesekkurler
Gerçekten çok etkiliyeci bir resim emeğine sağlık canım kardeşim ...
O dönemde bu acı olayı yaşayan ve halen hayatta olan insanları tv de seyretmiştim...Yaşadıkları bu acı olayı yeniden yaşıyorlarmış gibi hüngür hüngür ağlayıp anlatıyorlardı...Çok etkilenmiştim saol canım
Çok güzel ve anlamlı bir resim..
Atamız ölmedi..Atamız ebedileşmiştir..Atamız bizim kalbimizde yaşayacaktır.Biz ölürüz Atamız ölmez..Çünkü onun bıraktığı mirası ilelebet Türk gençliği koruyacaktır..
eline sağlık, teşekkürler.
Bu resmi okul duvarlarına abartılı bir şekilde ayetler ve peygamberimiz sözlerini asan sözde eğitimcilere göstermek lazım.
selamlar.
zaten atatürk ün adının geçtiği her yerde çok duygulanıyorum bu resimi görünce kendimi orda hissettim gerçekten çok anlamlı
ilk defa karşılaştım bu resimle gerçekten insanın manevi duyguları kabarıyor atamızı son yolculuğunda bile yalnız bırakmamış milletimiz
volkansuslu 13.05.2006, 02:08 cok guzel ve anlamli bir resim. paylasimin isin tesekkurler naz83.
meymane_usari 13.05.2006, 07:14 ben daha önce videolarda görmüştüm bu sahneyi ama böyle daha da etkiliyor insanı sağolasın
pazarcıklı 03.07.2006, 02:12 gerçektende etkileyici bir resim daha önce görmemiştim iyi oldu eline sağlık paylaşımın için.......
müthiş bişe ya teşekkürler :)
Bir Zeynep 03.07.2006, 19:21 sagol nazo cano.
teşekkürler naz, etkileyici bir resim.
konu uygun bölüme alındı.
gerçekten çok etkileyici resme bakarken kendimi orda gibi hissettim
Tuylerİm Tİken Tİken Oluyo Valla BÖyle Şeyler GÖrÜnce Adam Senİ ÖzlÜyoruz.......
alevi_murat24 03.08.2006, 01:31 resmi ilkez gördüm ve cok etkilendim paylaşımın için cok sagol hemşerim
pastoralsenfoni 03.08.2006, 02:12 tek kare insanların derin duygularını anlatmaya yetiyor.yüreğimin derinliklerinde saklıyorum onu.
AleviGenç 05.08.2006, 18:51 Paylaşımın için teşekkürler.
------------------------------
Ne Mutlu Türküm Diyene!
M.Kemal Atatürk
ulupınar 05.08.2006, 19:52 ATATÜRK askerdir savaş adamıdır bu dehası olmasaydı zaten mevcut şartlarda kurtuluş savaşı gibi bir savaşı başlatıp kazanamazdı O aynı zamanda kayıtsız şartsız barış adamıydı 7 düvele karşı savaşan adam mecbur kalınmadıkça hep barıştan yanaydı FASVİ RIZADAN dinlemiştim hitler her tarafa saldırıyor rusyaya saldırdığı sırada NURİ CONKER ah bize saldırsalarda derslerini versek diyor ama ATATÜRK sert bir şekilde CONKER e bakıp ALLAH o günleri bir daha göstermesin diyor işte ATAMIZ bu kadar barış yanlısıydı O sadece ülkesinin bağımsızlığı halkının yaşamı tehlikeye girerse savşırdı sınırlarını göz dikilirse savaşırdı e böyle bir önder aramızdan ayrılınca halkı onu yanlız bırakırmı O nun bizim gözyaşlarımızda bile hakkı vardır yaşamı boyunca kendisi için hiç bir şey yapmadı O gönlümüzde düşüncemizde yaşıyor rahat uyu BÜYÜK ATAM ULU ÖNDER imiz ATATÜRK ümü
seher.yeli 05.08.2006, 22:49 tskler naz
new_gree 06.08.2006, 00:18 icim ciz etti...sanki o kalabaligin icinde ben de varim...ata sevgisi gibi buyuk bir sevgi sanirim yoktur...bazi insanlar olmuyor iste...her gecen gun yaptiklari ve soyledikleri adeta guncelleniyor...boyle bir ulu ondere sahip olmak bizler icin gercekten buyuk bir sans...
sevgili naz gunes isikli bakisin ve bizimle bu fotografi paylastigin icin cok tesekkurler...
zeynep C. 09.08.2006, 15:15 abla çok güzel ilk defa gördüm.paylaştıpın için teşekkür ederim.
Aysu_Can 09.08.2006, 16:23 Nazlim bu duyarliligin icin sagol canim bu fotograf karesi bir sonun baslangici atamizin yureklerimize kazindigi anin resminidir ona ihanet edenlere bir belge ama ne derece anlarlar bu da tartisilir
etkileyici bir resimdi gerçekten...insan resme bakınca tüyleri diken diken oluyo.paylaşımın için teşekkürler...
gizli@yaram 10.08.2006, 17:38 resim için cok tesekkr ederim kardesim emegine sağlık cok duygulandıK
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
|