Orijinalini görmek için tıklayınız : Antalya / Kumluca / Toptaş köyü

örtmen 07
12.05.2006, 17:35
koyumuz durustluguyle efendiligiyle arkadfaslıklarıyla unlu bir koydur misafirperver ve birbirini seven ve kultuırune en iyi sekilde sahip cıkan tahtacılarla doludur koyumuzde lakaplar ve sulale isimleri meshurdur ornagin ben hayalatlar sulalesine mensubum gecimini tarımla saglayan koy halkının ekonomik durumu ii sayılır dalca koyu kırıksoku sırımlı tilkitası gozyan gibi mahalleleri vardır dırtlı adında kahvecimiz meshurdur koy muhtarımız muhammet uysal genclere destek olmakta ve surekli baglama kursları samah ekipleri duzenlemektedir toptas spor isimli takımımızda su anda ikinci amator grupta mucadele verir buk deresi adlı piknik alanıyla renk renk bir akdeniz koyudur hepinizi bu kultur zenginligine bekleriz erhan aytekin

Tahtaci_Kizi
25.08.2007, 09:17
can merhaba ben aslında köyünüzü gün geçtikce asimilesen, köyüne bir cem evi evi yaptırmaktansa camilerin temelini atan ve alevilikten gün geçtikce uzaklaşan bir köy olarak biliyorum acaba doğrumu?

swtsoft
19.03.2008, 00:46
Malesef Evet Alevilik her gecen gün bitiyor grek baskılar gerek istekisizlik Alevilik bitme noktasına geldi Kendi adıma köyde sesimizi duyuramayacak hale geldik web ortamında Alevi dostlarla tanısmak hem koyumuzu tanıtmak amacıyla bir site yaptım tüm Alevileri Tüm Tahtacıları Beklerim www.toptaskoyu.org Herkese saygılar samet..