Güven_Yilmaz
14.05.2006, 00:33
Merhaba!
Forumda Tercan/Karacay Köyünden Kimse Varmi veya Karacay Köyünü taniyan varmi.
Köyde daha kimse yasamiyor. Köy su an yikilmis halde. Herkez istanbula ve yurtdisina göcmüs
Bende simdi Avusturyada yasiyorum.
yazismak isterim
tuncaykaya1975
18.05.2006, 21:55
ben biraz biliyorum mrsala o koy de kimse kalmamıscadırkayaya(pekeric)yakınve kucukaga koyune cok yakın oldu mu
Güven_Yilmaz
21.05.2006, 14:06
Karacay Köyümüz etrafindaki köyler:
Cadirkaya (Pekeric)
Kücükaga
Altinkaya (Kagisna)
Gaffurefendi (Köseninkomu)
http://i1.fastup.de/view.asp?file=IMG_1047.JPG (http://www.fastup.de)
tuncaykaya1975
31.05.2006, 17:29
dost ben kucukagaya gittim orayı az bisey biliyorum ama orda yaşamıyorum istanbulda ikamet ediyorum sen nerde oturuyon?
şahlamekan
13.11.2006, 13:17
ben gaffurfendiliyim eski adıyla köseninkomu karaçaydan ailemin tanıdıgı çok aile var. annem de kağışna lı .... karaçayın yıkılmıs olması çok üzücu eskiden büyük bi köy oldugunu duydum keşke yasıyan bikaç kisi olsaydı
epikurus
14.11.2006, 23:28
Selam arkadaşlar, Bahini ettiğiniz köyleri iyi biliyorum. Yalnız Karaçay'ı hiç duymadım. Belki o yeni adıdır. Hele bir deyin de bizde öğrenelim. Eski adı nedir Karaçay'ın? Çokyazık yazık ki yaşadığımız toprakları santim santim bilmiyoruz. Halbu ki bir nefes ötemizde. Sanırım bu bahsi geçen köy kom olarak geçiyor. Yanılıyor muyum?
Güven_Yilmaz
07.01.2007, 17:25
ben gaffurfendiliyim eski adıyla köseninkomu karaçaydan ailemin tanıdıgı çok aile var. annem de kağışna lı .... karaçayın yıkılmıs olması çok üzücu eskiden büyük bi köy oldugunu duydum keşke yasıyan bikaç kisi olsaydı
Babam (Tekin Yilmaz) eskiden Traktörlen köseninkomuna gidermis ve yardim edermis, hep anlatiyor.
orada cok kisiyi taniyor.
Güven_Yilmaz
09.01.2007, 23:55
Selam arkadaşlar, Bahini ettiğiniz köyleri iyi biliyorum. Yalnız Karaçay'ı hiç duymadım. Belki o yeni adıdır. Hele bir deyin de bizde öğrenelim. Eski adı nedir Karaçay'ın? Çokyazık yazık ki yaşadığımız toprakları santim santim bilmiyoruz. Halbu ki bir nefes ötemizde. Sanırım bu bahsi geçen köy kom olarak geçiyor. Yanılıyor muyum?
Karacay köy kom degil, muhtarligi vardi, saglik ocagi, okul, telefon...
Eski ismi yok köyün ismi hep Karacaydi.
Sen hangi Köydensin?