Orijinalini görmek için tıklayınız : Şampiyon Galatasaray....!!
Merhaba Değerli Arkadaşlar....,
Son haftada kimin şampiyon olunacağı billinemiyordu....
Fenerbahçe herkes şampiyon dedi....Fakat...
Galatasaray..şampiyon Oldu.....
Galatasaraylıları kutluyorum....................Geniş bir haber bulursam akataracm birazdan..
Tüm Galatasaraylılara Selam olsun.......!
http://www.internethaber.com/images/news/8670.jpg
G.Saray şampiyon oldu!
Denizli'den gelen gol sesi Ali Sami Yen'i ayağa kaldırdı. Fener'in golü tribünleri sezsizliğe boğdu. Ali Sami Yen'de şu anda tam bir sezsizlik hakim. Futbolcular saha içerisinde bekleme başladı.Tribünlerde karışıklık yaşanıyor. Araya giren bazı taraftarlar tribünlerdeki hareketliliği sakinleştirdi.
Ali Sami Yen'de tam bir sevinç yaşanıyor. Bir çok yönetici gözyaşını tutamıyor. Oyuncular saha içerisinde ayrı ayrı şampiyonluk turu atmaya başladı. Görülmeye değer bir çoşku yaşanıyor.
Galatasaray bu şampiyonlukla 16. kez kupayı kaldıracak. Canaydın ve yönetim kurulu üyeleri inanılmaz bir sevinç yaşıyor.
Mondragon saha içerisinde ağlamaya başladı. Canaydın kaleci Mondragon'un yanına geldi. Beraber şu anda tur atmaya başladılar.
Ali Sami Yen'de taraftarlar çıldırdı. Fuütbolcuların üstlerini parçalamaya başladı. İnanılmaz görüntüler yaşanıyor şu anda saha içerisinde.
TÜM FENERLİLERE GEÇMİŞ OLSUN ne oldu 4-0 yenince havalara girdiniz şimdi ne oldu haticeye değil neticeye bakın şampiyon GALATASARAY isterseniz 30-0 yenin sonuçta kupa bizim oldu heyyyyyyyyyyyyyyyyt be....
izmirksk 14.05.2006, 21:27 helal olsun cim boma....ya galatasaraylı olarak şansımız düşük diyordum ama aldık kupayı..
denizlispor u son dakikalarda malatyasporun küme düşmesi kesinleştiği halde maçı bırakmamasından dolayı kutluyorum...
Ben Miili takımı tutuyorum ama..hadi bayramın kutlu olsun sonerk ;)
tüm zorluklarla girdik biz bu yola futbolcuya verecek paramız olmadı ama yinede kupayı biz aldık şampiyon cim bom aleyküm selam şah -mat can kutluyorum seni
Bende Tüm fenerlilere geçmiş olsun dileklerimi sunuyoru.Üzülmesinler :)
Neyse ben bir Galatasaray taraftarı olarak,çok mutluyummmmmmm :):)
eyvallah şah mat demek malatya düştü bittin sen malatyalı seni rezil edecem bizim bi malatyalı vardı hem feneri tutuyo hem malatyayı atıp duruyodu iyi oldu buuuuuuuuu yarın bi olsada şunları bi rezil etsem...
Desene yazık oldu Malatya'ya..:)
Çoçuğun fazla üztüna gitme ama hemi..;)
Kavga çıkmasın sonra....Futbol Kardeşliktir..Kalleşlik değil lo ;) sevgiler...
murat_ank20 14.05.2006, 21:44 Alnın Akıyla Aldılar Fener Maçı yine Şaibeli Oldu Gibime Geldi Helal Olsun Galatasaray...
http://i.webaslan.com/images/giris/sampiyongs.jpg
huseyincem 14.05.2006, 21:45 bu kadar olumsuzluğa rağmen şampiyonluğu HAKEDEREK alan galatasarayımızı kutluyorum.şampiyon cimbom.(fenerliler telefonları açmıyor :D )
Desene yazık oldu Malatya'ya..:)
Çoçuğun fazla üztüna gitme ama hemi..;)
Kavga çıkmasın sonra....Futbol Kardeşliktir..Kalleşlik değil lo ;) sevgiler...
hele bi yarın olsun rezil edecem onu hele fenerlileri bittiniz siz yaşa CİM BOM şampiyon GALATASARAY HEEEEEEEEEEEEEYT BEEEEEEEE
bende bi beşiktaşlı olara bu olaya cok sewindim ya güsel oldu yaw turkiye kupasınıda elinden aldık şampiyonlukta gittiiii bu fenerin hali duman bu acıyı hayata unutamazlar tebrikler galatasaray
http://www.bestanimations.com/Holidays/Fireworks/Fireworks-07-june.gifhttp://img365.imageshack.us/img365/8266/sampiyomcimbom2gn.gifhttp://www.bestanimations.com/Holidays/Fireworks/Fireworks-07-june.gif
amcanın biri yazık oldu diyor fenere o kadar para boşuna gitti... :)
en büyük biziz
en büyük GALATASARAY
Camiamıza yakışan büyüklük gösteriyorum
Galatasarayı tebrik ederim...
eyvallah can var ol bekle birgün sizde alırsınız kupayı böylede olmadı ya hem lig kupasını kaptır hem türkiye kupasını ama olmuyor böööööööööyle...
eyvallah can var ol bekle birgün sizde alırsınız kupayı böylede olmadı ya hem lig kupasını kaptır hem türkiye kupasını ama olmuyor böööööööööyle...
bırakta o bizim sorunumuz olsun
can :)
her sene şampiyon olacağız diye bir kaide yok tabiki
TEBRİKLERRRRRRRRRRRRRRR:36_1_55:
Malesef kılpayı elimizden kaçtı şampiyonluk:34:
iyi oldu fenere ben fenerliydim ama artık takım makım tutmuyorum futbol iyice saçma gelmeye başladı
pirrsultann 14.05.2006, 22:20 hiç beklemiyordum gs nin şampıyon olmasını tüm takımdaşlarımı kutlarım :36_7_8:
bir fenerli olarak ki artık takım tutmuyorum bıraktım:( cimbomluları tebrik ediyorum
Ardahanlı 14.05.2006, 22:52 erenler duaya durunca böle oluyo :-)
manifesto 14.05.2006, 22:57 Aziz Yıldırım->5188<-Adnan Polat
Kafasına vura vura şampiyon
Tüm galatasaray camiasına hayırlı olsun
5189 Takımın Kahramanı
bizi emzikler değil galatasarayın şampiyonlukları büyüttü yaşa cimbom fenerlileride fenerin yenilgileri küçülttü şampiyon GALATASARAY...
arkadaslar artik denizliden horoz alimlarina basliyalim denizli gelissin :D:D:D:D:D
Aziz Yıldırım->5188<-Adnan Polat
Kafasına vura vura şampiyon
Tüm galatasaray camiasına hayırlı olsun
5189 Takımın Kahramanı
bak bu konuda ortağız :14:
manifesto 14.05.2006, 23:09 :) Denizli horozu,
bu horoz bu sefer tam vaktinde öttü sanırım,hem kendini hem galatasarayı kurtardı:)
Sizi böyle görmek benide sevindiriyo arkadaşlar..:)
ali_naki 14.05.2006, 23:21 2005-2006 sezonu şampiyonu Galatasaray'ı tebrik ediyorum.. ;)
2005-2006 sezonu şampiyonu Galatasaray'ı tebrik ediyorum.. ;)
saoalsın. siz Kupayı biz ligi, fenerde hava aldı ehuehue :D
olur mu oda Şampiyonlar ligine gidiyor..:)
olur mu oda Şampiyonlar ligine gidiyor..:)
:) güzel ama gine 0 puanla dönmez umarım eheh ;)
İşte,işin espirisi orda....
Öyle bir rekor kırıp gelecek ki....
Bu sefer Sondan birincilik kupasını vereckler...
Hadi herkese iyi akşamlar bu arada...
Fenerli arkadaşlar alınmasın sadece aşakyla karışık takılıyoruz....sevgiler hepinize !
yürekten basarılar, tebrik ediyorum CANLAR
iyi akşamlar herkese makara yapıyorum. yoksa spor, takımlar bunlar hepsi eğlence için benim kardeşim Fenerli ben Galatasaraylıyım. Hayatın gerçekleri bunlar değil ;)
KontraATAK 15.05.2006, 01:48 http://img423.imageshack.us/img423/7274/sampiyongs4dm.jpg
ahmetasrlan 15.05.2006, 04:40 ben bir beşiktaslı olarak ilk önce galatasarayı sonra denizli sporu tebrik ediyorum..fenerbahceliler son ana kadar sampiyonuz diyolardı ama demekki büyük konusmamak lazımmıs :)
Bir FB li olarak bi yorumda benden
Bi cogu fbli gibi bende hemencecik yerimi aldim mac baslayinca. Artik tirnak kesimi baslamisti. DK.90 yedigimiz gol sonrasi ve GS nin 3 Golü artik kalk erki dedim. Birden golü attigimizda azcikta olsun bi ümit dogdu. Nede olsa 16dk uzatma vardi. Gönlüm fenerden yana olduysada mac sonunda anladimki hakeden GS idi.
Tebrikler Galatasaray
Tebrikler Galatasaraylilar
redyellow 15.05.2006, 08:47 20.45 itibariyle "KUŞ GRİBİ" tehlikesini kökünden halleden GALATASARAYlılara teşekkürler
hakeden kazandı bencede tebrikler:)
rerereeeeeeeee raaaraaaaaaaaa gassay gassay cimbom bommmmmmmm
tüm galatasaraylıları mesaj yazmaya bekliyorrumm..
dostlar yüreğinize sağlık......bileğimizin hakkıyla aldı.k..
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
en büyük.............
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
cim bommmmmmmmm..........................
saoalsın. siz Kupayı biz ligi, fenerde hava aldı ehuehue :D
onu bile alamadi heheheee fener artik bütün takimi satliga cikarir herhalde ama komik olan lig sonuncusu takim lideri ezdi sahayi zindan etti fenere ne dinizliymis beee
fener artık tükkanı kapatıp amerikan futbolu oynucakmış:pzaten yapmadıkları şey değildi :)başarılı olurlar eminim:p
güldestim 15.05.2006, 11:13 En büyük cimbom başka büyük yok:)Aslanlar yaa.Çok güzel oldu fener'e fazla atıp tutuyorlardı.Ne oldum değil ne olacağım demek lazım:)
Ben beşiktaşlıyım. Fenerbahçeli bazı fanatikler o kadar övündüler ki, kamuoyunda fenere karşı bir antipati oluştu. Doğru söyleyeyim ben bile galatasaray'ın şampiyon olmasını istedim. Tebrikler g.s...
Fenerbahçe'yi de buralara kadar geldiği için tebrik ederim.
bır bjk lı olarak tum gs lılerı kutluyorum
http://img46.imageshack.us/img46/3968/sampiyongs8wb.jpg
izmirksk 15.05.2006, 11:32 fenerbahçe de en az bizim kadar haketti..ama fenerbahçeli yöneticilerin ve özellikle aziz yıldırım ın açıklamaları ve tavırları yüzündenhemen hemen herkesde fenere karşı anti pati oluşmuştu...özellikle bende:)
şampiyon olduk ama fenerbahçeyide kutluyorum..onlarda en az bizim kadar hakettiler..
biz aslında geçen hafta beşiktaş maçında şampiyon olduk hasan kabzenin o son saniye golü bunun habercisiydi ben o zaman inandım şampiyon olacağımıza ALLAH herkese galatasaraylı olmayı nasip etsin bize yaşattığı mutluluğu hangi takım taraftarına yaşattı bir gün herkes cimbomlu olucak
formalari giyinip fenerli bir arkadasla maci beraber izlemeye gittik dedikki kaybeden formayi yakacak daha dogrusu sampiyon olamiyan adam cikardi formasini cantaya soktu hani kardes yakacaktin dedim adam neyse cart curt etmeye basladi :D:D :D bende dedim neyse artik seneye yakarsin muhahahhaa
Yaklaşık 1 ay önce fortis türkiye kupası başlığında şunları yazmıştım:
''Bu sezon:
Beşiktaş Fortis Türkiye Kupası'nı
Galatasaray Turkcell Süper Lig Kupası'nı
Fenerbahçe de havasını alacak''
Öyle de oldu.İnananlar,sabredenler yine kazandı.Büyük konuşanlar yine şoka girip sustu.
Galatasaray'a sonsuz tebrikler eder,gelecek yıl ise Şampiyonlar Ligi'nde başarılar dilerim.
onur kardes aziz staddan nasil cik gördünmü ben göremedim bile arkasina bakmadan kacti fenerde dün takim ruhu diye bisey yoktu para top oynamaz takim oynar bunu birkes daha kanitladik büyüklügümüzü rerereeeee rararaaaa gassay gassay cimbombom
taraftarız şampiyonuz,
çünkü biz,
CİMBOMLUYUZ...
galatasaray ın maçı alacağına şüphem yoktu o sebeble gittim denizli-Yenerbahçe :) maçını izlemeye oldukça vasat bir karşılaşma olmasına rağmen(fener berbat tı çünkü denizlide malum beraberliğe yatmıştı) hiçbir maçta bu kadar heyecanlandığımı hatırlamıyorum o denizlinin golü ki sevinç ten biramı yandakinin kucağına boşaltmışım(allahtan gs li idi yoksam birbirimizi üzebilirdik)
gelgelelim o son 16 dk. olmaz böyle bir heyecan dakikada ki kalp atış seviyemi ölçecek bir alet tanımıyorum(biraz abarttış olabilirim ama buna benzerdi) .
Şampiyonu Kutluyorum.
1 gün herkes fenerbahceli olucak ama geri kalan 364 gün herkes GALATASARAY'lı olucak...
Takim tutmam.
Güzel oynayanin,hakedenin kazanmasini isterim.
Sporun dostluk,saglik,dayanisma icin yapilmasi gerektigine inanirim.
Bu yil son saniyeye kadar cekismeli gecti lig.Son ana kadar belli degildi kimin sampiyon olacagi.
ve Galatasaray sampiyon oldu.
Galatasarayi ve Galatasaraylilari kutluyorum.Basarilar
arkadaşlar bir fenerli olarak galatasarayı ve galatasaraylıları kutluyorum
Boşuna Bakma Sonerk Seni Kutlamıyorum:p :p Senin Derdin Şampiyonluk Değil Fenerbahçe:garibbak: :garibbak:
pirrsultann 15.05.2006, 15:51 Ne sinema ne tiyatro ne de alemde bir gece, en büyük eğlence Fenerbahçe:)
biz alıştık avrupada kupa görmeye ,
sıra sende fener bahçe,
bulgaristanda yayla kupası varmış,
haydi fenerede bi alkış..
arkadaşlar bir fenerli olarak galatasarayı ve galatasaraylıları kutluyorum
Boşuna Bakma Sonerk Seni Kutlamıyorum:p :p Senin Derdin Şampiyonluk Değil Fenerbahçe:garibbak: :garibbak:
kutlama beni piro kutlamışız biz şampiyonluğu....
KURŞUNveli 15.05.2006, 16:19 son gülen iyi güldü...herzaman ki gibi...
http://img423.imageshack.us/img423/7274/sampiyongs4dm.jpg
nah bu kadar...
karakartal 15.05.2006, 16:31 tebrikler.
İnanmak her koşulda olmasada çoğu zaman işe yarar. Fenerbahçe gs ve bizden çok iyi futbol oynuyordu. Özellikle hucumları alman futbolu kadar hızlı ve verimli.
Ben çok şaşırdım denizliden gelen gole. Hiç ummadığım bir sonuç oldu. Galatasaraylılara tebrikler. Şu cnn de çıkan adı bozuk ömer çavuşoğlunun soğan pembesi suratını görmek yaz sıcağı bir çatı katında istanbula karşı soğuk bir bira içmek kadar keyifli.
bir fenerli olarak tebrik ediyorum her ne kadar üzülerek te olsa:p:p:p
valla ben ömrümde böyle bi sezon görmedim
Ama galatasarayımız alnının akıyla kimseyi arkamızdan konuşturmadan şampiyonluğu bize yaşattı
Tüm futbolcularımızın ve teknik direktörümüzün alnından öpüyorum.
Onlara kurban kesmek lazım ama koç değil.
Horozzzzzzzzzzzzzzzzzz kesecem
heh heh heh
Denizliyide kutlamak gerek çok iyi bi mücadele örneği gösterdiler
seher.yeli 15.05.2006, 19:17 ben dedim ama simdiye kadar kimse inanmadi nasil ama en buyuk galatasaray
manifesto 15.05.2006, 20:24 5191
5192
manifesto 15.05.2006, 21:22 5193
Gs ye helal olsun bazı takımlara iyi bir kapak oldu. :D
munzur6262 16.05.2006, 09:32 ben bir beşiktaşlı olarak gs li futbolcuların o mutluluk gözyaşlarını gördüğümde inanınki çok etkilendim.bence o gözyaşlarında emek,saygı,ve sana gönül verenlere karşı sorumluluk bilinci vardı.birdaha görüldükü haklının hakkı haksıza nasip olmuyor.fenerbahçe büyük takım bunu kabul ediyorum ve zengin bir kulüp ama gelin görünkü parayla saadet olmuyor.herşeyden önce inanmak geliyor galatasaraylılar gerçekten buna inandı bencede haklı bir şampiyonluk elde ettiler.tüm galatasaylıları kutluyorum.nede olsa(eski takımım)demekki yüreğimizin bir köşesinde hala ona duyduğum sevgi var.EN BÜYÜK CİMBOMMMMMMMMMMMMMM.:D :yorgun: (FENERLİLER SİZEDE GEÇMİŞ OLSUNN DEREYİ GEÇMEDEN PAÇASI SIVAMAYINN):p :p :p :p
bende beşiktaş'liyim ama bence bu sene fb sampiyonlugu haketti ama olmadı,
aziz yıldırım takımı kinciliğe itecegine dişe diş kana kan mücadele etmeye itmeliydi, son macta ruh gibiydiler
Futbolu güzelleştiririp bize bu kadar güzel heycan yaşatan her iki kulübüde kutluyorum. Şampiyonu Tebrik ediyorum...
sizi tebrik ederim 17 takım bir oldunuz feneri yendiniz ancak bu şekilde olabilirdi
genclik_atesi 16.05.2006, 10:34 bende bir fenerli olarak icimden gelmesede galatasayarlilari tebrik ediyorum. ya iste fenerbahce olmasa siz ne yapardiniz ya... walla aslinda size acidikta ondan verdik sampiyonlugu:yamukgul:
my_emrah 16.05.2006, 10:57 evet şampiyon olduk(galatasaray)...
ben maçı dinlerken oturamıyordum hele fenerin maçı 1-1 olduktan sonra gözlerimi kapadım ve tek bir ses duyuyordum kalp atışlarım;küt küt...:)
ama degdi valla:) diyecegim tek şey ; senin yoluna fedayız cimbomum..........gs................
patron_022 16.05.2006, 13:34 http://www.galatasaray.org/images/mac/kayseri/kayseri7b.jpg
Galatasarayımızın Şampiyonluğunu Canı Yürekten Kutlarım.....
Cimbomluysan konuş İBRET alsınlar,fenerli isen sus ADAM sansınlar!!! :)))
Cimbomluysan konuş İBRET alsınlar,fenerli isen sus ADAM sansınlar!!! :)))
haddini bil !!!! çizmeyi aşmaya başladın.....
konuştuğun kelimelere dikkat et...
bu şahısa ceza verilecek mi?
verilmeyecekse üyeliğim iptal edilsin....
KontraATAK 17.05.2006, 02:13 sonerk
şampiyon olduğumuz için bizde sevinçliyiz ama böyle düpedüz hakaret ederek olmaz bu işler.
seviyeyi korumak lazım.
bu sonerk denen spor delisinin seviyesine düşmek beni çok üzdü ama buna cevap vermedende geçmiyecem adamlık sana kaldıysa yandık.............
haddini bil !!!! çizmeyi aşmaya başladın.....
konuştuğun kelimelere dikkat et...
bu şahısa ceza verilecek mi?
verilmeyecekse üyeliğim iptal edilsin....
yok üyeliğimi iptal etmeyecekler işi direk halledecekler taksim meydanına götürüp asacaklar ya da recm edecekler ...
Serkan_Devrim 17.05.2006, 12:46 futbol ırkçılığı yapmayınız. lütfen seviyeyi koruyunuz. konuyu kilitliyorum.
|