bodrum_26
15.05.2006, 14:03
sizce fenerbahçe kupa alamamayı hak ettimi?
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : hak ettimi fenerbahçe bodrum_26 15.05.2006, 14:03 sizce fenerbahçe kupa alamamayı hak ettimi? manifesto 15.05.2006, 14:08 Bu ülkede fenere verilecek kupa yok:) pirrsultann 15.05.2006, 15:40 yazık oldu sen o kadar hafta bastır parayı lider kal sonra son maçta kaybet olacak iş değil. KURŞUNveli 15.05.2006, 16:43 sizce fenerbahçe kupa alamamayı hak ettimi? denizli verdi fenere güzel bir horoz kupası....ister yesinler ister müzeye koysunlar.....:36_1_55: kurtulus58 15.05.2006, 16:45 :p EN BÜYÜK FENER DİYORLARDİ AMA gördüler kimöin büyük oldugunu saten son haftaya kadar hakemlerin sayesinde geldikler son hafta gördüler olanları. bir besiktaslı olarak tebrik ediyorum galatasarayı. biz sampiyon olmus gibi sevindik. bence fener oturup düsünmeli neden kimse bizi sevmiyor diye speedy eagle 18.05.2006, 02:57 :p EN BÜYÜK FENER DİYORLARDİ AMA gördüler kimöin büyük oldugunu saten son haftaya kadar hakemlerin sayesinde geldikler son hafta gördüler olanları. bir besiktaslı olarak tebrik ediyorum galatasarayı. biz sampiyon olmus gibi sevindik. bence fener oturup düsünmeli neden kimse bizi sevmiyor diye Arkadaşım katılıyorum sana bu kupayı hak eden taraf aldı.hemde tertemiz şikesiz şaibesiz.şikesiz şaibesiz ama bakmayın siz para yok bu sıralar o yüzden yapmadılar.yoksa alıskın onlar böle işlere sene 1993 bile bilir.. fenerbahceliler özelliklede baskanları olacak o sahıs oturup düşünmeli niye kimse bizi sevmiyor dieye.Kendini dier külüplerden soyutlamayı bırakmalı.Yoksa dah coooook üzülecek.. SivanA SimyacI 02.06.2006, 13:44 Hindi sahibini buldu.Sadece bunu söyleyebiliriz.Fenerbahçe için en anlamlı söz böbürlenme padişahım senden büyük ALLAH var.ve GALATASARAYIN ŞAMPiYONLUĞU ALLAHIN bir lütfudur.adalet kazandı.fenerbahçe tek kendini bildi kulüpler birliğinden çıktı en büyük benim dedi ama GALATASARAY ona cevabı verdi aslan kanaryayı döver hindiyi sahibine verir. gulbas44 03.06.2006, 22:18 fenere verilmek üzere daumun sponsoru gazi firması süt kupası hazırlıyormuş onunla idare etsinler türkiye kupası zaten yabancı onlara SivanA SimyacI 17.06.2006, 10:23 fenere verilmek üzere daumun sponsoru gazi firması süt kupası hazırlıyormuş onunla idare etsinler türkiye kupası zaten yabancı onlara yüzde yüz aynı fikirdeyim:) Simsek 17.06.2006, 16:58 Bir zamanlar Basbakanlik Kupasi adindan, o sezonun kaybedenlerinin karsilastigi, garip bir kupa vardi! Turkiye Kupasi'ni finalde kaybeden ekiple ligi 2. bitiren ekip karsilasir, maksat birileri uzulmesin de kupa alsin diye angaryadan is cikarilirdi. Nedense 1998'den beri oynanmiyor bu kupa! http://smilies.vidahost.com/cwm/cwm/thinkerg.gif Bence bu sene, bir seneligine de olsa takrar geri getirilsin, hatta hem kupayi finalde kaybettigi hem de ligde 2. oldugu icin otomatikman FB'ye verilsin ve gonullerin sampiyonunun da bir kupasi olsun. http://smilies.vidahost.com/contrib/ed/laugh.gif sunni06 04.07.2006, 17:25 fb ye yapılan en büyük haksızlık fb yi süper ligde oynatmak...:) Yaw onların yeri bu lig değil 2, veya 3, lig... Aslında o ligler bile fb yi zorlar ama...:D zaza_24 03.08.2006, 15:12 tabiki haketti çünkü son maçta şampiyonluğu kkaybetmek çok ağır birşey bun önceden hakettiler ben bir fenerbahçeli olarak bunları sölüyorum doruktaisyan 25.08.2006, 01:27 kara deryalarda bir fenerbahçehesin fenerbahçeli olmak farklılıgımızdır gulbas44 25.08.2006, 23:18 soru:fenerbahçe neden elendi cevap:defansta sol campbellve roberto carlos yokları oynadı orta sahada tottiden yeterli pas alamayan crespo ve oliveira kendini gösteremeyince capello çaresiz kaldı. bir TÜRK;e sormuşlar kardeşim baksana sen uluslararası bir suçtan dolayı aranıyorsun bizim TÜRK cevap vermiş böyle birşeyin olması mümkün değil benim uluslararası ile işim olmazçünkü ben fenerliyim çocuklar inanın .inanın çocuklar valla inanın olur belki bişeyler iyimser 29.08.2006, 20:51 bence hak etti kupa almamayı mengelliözo 29.08.2006, 20:58 hak etti arkadaş castronomi 15.12.2006, 16:54 Bak Bu Kupayi Alirlar AMA ONUDA ALAMADILAR FİNCAN VERELİM özgürf 15.12.2006, 17:31 takımlarımızın topiklerinde değerlendirmeler yaparsak iyi olur. birde eski bir topik buna yazmayalım lütfen. Alevi_Fenerli 12.02.2007, 19:06 fenerbahçe üzerine ne gibi tuzaklar kurulursa kurulsun, fenerbahçenin son maçta denizliyi eze eze yenmesi gerekirdi, kimsede suç aramamak lazım futbolcuların son maça nası çıktığına bi baksanıza sanki şampiyonluk maçına değilde mahalle maçına çıkıyolardı... fenerbahçe bu bakımdan hak etmedi ama galatasaray hak ettimi buda tartışılır!!!,, bizim oyunculara baksana ( trilyonluk eşşekler ) |