Orijinalini görmek için tıklayınız : işte fener taraftarı

sonerk
15.05.2006, 14:28
İstifaya davet

Fenerbahçe taraftarı, Denizli maçı sonrası havalimanında öfke kustu. "Aciz yönetim istemiyoruz" diye bağıran sarı - lacivertliler, Teknik Direktör Daum ile futbolculara ağır hakaretlerde bulundu

http://www.milliyet.com.tr/2006/05/15/spor/resim/spo05.jpg
Fenerbahçe'nin Denizli'de şampiyonluğu kaptırması camiada büyük şok yarattı.
Sarı - lacivertli taraftarlar Çardak Havalima'nında yönetime, futbolculara ve Teknik Direktör Daum'a adeta öfke kustu.
"Aciz yönetim istemiyoruz", "Daum çek, git" diye bağıran Fenerbahçelileri güvenlik güçleri takımdan uzaklaştırırken, bir hayli sıkıntı yaşadılar. Sarı - lacivertli kafile kontrol yapılmadan apar topar uçağa bindirilirken, taraftarlar bir süre bekletildi.

http://www.milliyet.com.tr/2006/05/15/spor/resim/spo051.jpg Yıldırım fenalaştı
Bu arada Başkan Aziz Yıldırım heyecan içinde izlediği karşılaşmada Denizlispor'un golü gelince fenalaştı ve tribünü terketti.
Yıldırım'ı yönetici arkadaşları teselli etmeye çalıştı. Stattan 2.5 saat ayrılmayan Fenerbahçe Başkanı'nın futbolcular soyunma odasından çıktıktan sonra odada bir süre kilitli kaldığı ve stat personelinin telsizle bulunmasıyla dışarı çıktığı bildirildi.
Fenerbahçeli futbolcular da kaçan şampiyonluk sonrası gözyaşlarını tutumadılar. Sarı - lacivertli oyuncular oldukları yere yığılıp kalırken, soyunma odasına güçlükle gidebildiler.

Seyirci kızdırdı
Sahadan çıkarken, Denizlispor taraftarının "Şampiyon Cim - Bom" diye bağırması gerginliğe neden oldu. Tuncay tribünleri alkışlayarak protesto ederken, kaleci Volkan ile taraftarlar arasında küfürlü atışmalar yaşandı.
Bu arada Bağdat Caddesi'nde şampiyonluk hazırlıkları yapan Fenerbahçe taraftarı da büyük hayal kırıklığı yaşadı.
Tüm kafe ve barları tıklım tıklım doldurarak maçı izleyen sarı-lacivertli taraftarlar, dakikalar ilerledikçe hata yapan futbolculara ve Teknik Direktör Daum'a tepkiler gösterdiler.

Taksiye saldırdılar
Caddebostan'daki barlar sokağında bir ticari taksinin şoförünü Galatasaraylı sanan öfkeli taraftar grubu, saldırarak, camlarını kırıp, taksinin içine meşale attılar. Neye uğradığını şaşıran taksi şoförü, güçlükle dışarı çıkarken, üzerindeki Fenerbahçe formasını gösterip, "Ben de Fenerliyim" diyerek kendini kurtardı.
Maçın bitiminde ağlayarak evlerinin yolunu tutan Fenerbahçeliler, kendi oyuncularına, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'a ve Galatasaray aleyhine küfürlü tezarühatlar yaptılar.

pirrsultann
15.05.2006, 15:28
hehhhheeehhheeeee
azizeyi bu durumda görünce içim açılıyo
hehehehhehhe

ONU®
17.05.2006, 13:30
Ben de sonunda ağzının payını aldığı için mutluyum.En güzel cevabi yine sahada aldı.
Bu arada Fenerbahçeli taraftarların tıpkı bir eşkiya gibi yol kesip arabalara ve içindeki insanlara zarar vermelerini kınıyorum.Futbolda yenmek de vardır,yenilmek de.Maalesef bunu bir türlü anlamıyorlar.

yener
17.05.2006, 17:10
ahhh azize vahhh azize

Ben aziz başkanı 3 gündür tv de izlemek için tüm kanalları geziyorum bakalım nasıl bir konuşma yapacak diye bulamıyordum bir görüntü
Demekki kendini denizli stadında odaya kitlemiş
heh heh heh......

karasarlı
17.05.2006, 19:04
fb yaz 1907 ye gönder en güzel kupa we şampıonluk masalları cebıne gelsın (anlatan azize nıne)

tunc2
17.05.2006, 19:17
büyük ye buyük konusma demisler

Canan58
17.05.2006, 19:19
Yensekte yenilsekte Herzaman Gönlümüzde FENERBAHÇE....Hay Fener taraftarı kadar başınıza taş düşşsünnn emiiii...:olmadi

Ecen
17.05.2006, 19:41
allah korusun fenerden hiç bir şey istemiyorum taşı bile onun olsun hem belki lazım olur kafalarını ancak taşlara vururlar haa bide yol kesip araba parçalarlar eee nede olsa kupa parayla değil yürekle alınıyor ehh buda artık fenere kapak olsun

selva
17.05.2006, 21:03
arkadaşlar size bir şey itiraf ediyimmi bugün soner msnde bana en büyük fener diye yazdı. bütün formculara duyrulur.soner kardeşime sevgilerle

PirO_62
17.05.2006, 21:15
arkadaşlar size bir şey itiraf ediyimmi bugün soner msnde bana en büyük fener diye yazdı. bütün formculara duyrulur.soner kardeşime sevgilerle

oyyy oyyyy soner olamaz bu abla bir yanlısın olmasın neyse soner gelir zaten dururmu :S :S :mahsum :mahsum