Orijinalini görmek için tıklayınız : Malatya / Yeşilyurt / Kuşdoğan köyü

emekci82
17.05.2006, 00:36
merhaba canlar benim babam kürecik kepez köyünden annem ise yeşilyurt kuşdoğan köyünden,kürecikli birçok canla tanıştım fakat kuşdoğanlı kimse göremedim umarım aranızda vardır

zine
28.07.2006, 14:06
:) KUŞDOĞANA YAKIN pirpirim köyü var yalış hatırlamıyorsam

emekci82
28.07.2006, 17:44
evet o köy kuşdoğana yakın sen nerelisin zine

zine
29.07.2006, 00:20
ben adıyamanlıyım

stepne44
05.06.2007, 23:42
slm emekçi nasılsınız ben harbi bir kuşdoganlıyım aslım adıyamanlı ama dogma büyüme kuşdoganlıyım ve sevıyom köyümü emekçi annen kimlerden

Balıyanlı
06.02.2008, 21:46
Merhaba,
Ben aslen Balıyan'ın Sucati koyundenim fakat ailemiz Kusdogan'a gocmus.

furkan
16.02.2008, 22:46
Ben küçüktüm büyüklerımız derlerdı oruc tutan oruc bittikten sonra lukma yapılır yani HAVRA bir deyimle bizim bu yurelerde bilirlrr.O Lukmayı yatacağınzaman niyet et kiminle evleneceksem ruyama gelsın der ve lukmayi afyetle yir gece uyanırsa musamısa su icmesın tekrar yatsın inşala evlenecek kişiyi gürür.

Yarab,beni aşkının yolunda divane kıl,ibadetin hükmünü bana icra et yarab.Kudretine bakarak gözümü görür eyle EHLİBİYET ALİ MUHAMAT DİVANINDA ayırmiye.Habibimin vasfında dilimi söylet yarab Kerbela şeyitlerni unuturma
Allah;a yakınlık ne tertemizlik Kaderi Şiddetli,belesı en zor Kim erse Allah:a bu yakınlığa Devran afetine en yakın olur.
Kerbela çölündeki vak ayı tekrar anmak.Zengin,fakiri küçük ve büyügün makbülüdür.Şeref saygı bahşeder söyleyenler içi de.Yaşiyanlar da zamanın ününden nasip görür.evet dostlar Ben ADIYAMANLIYIM ama doğma büyüme MALATYALIYIM..1966 da batalgaziye HASIRCILAR köyüne ilk okulu orda
bittirdim sonra alişara ordanda belediyeye mahsebeçi olarak çalıştım daha sonra 2 yılık elektorunik okumam içn izmire gittim serbest çalıştım aylem halen malatyada ÇAYIR KÖYÜDE YANİ pirpirimde.bütün canlara selem ve sevgiler

furkan
16.02.2008, 23:00
zine emekçi 82 balyanlı kardeşlere selamlar benine büyük anem balyanlı dede köyünde

furkan
25.02.2008, 13:45
Zazaforum.com