Orijinalini görmek için tıklayınız : Sİvas-ŞarkiŞla-kaymak KÖyÜ

jcb58
17.05.2006, 11:29
Sayın Alevi Formu Okuyucuları Hepinizi Saygı ve Sevgilerimle Selamlar iyi günler Dilerim.Ben Sivas Şarkışla KAYMAK KÖYÜ ndenim.Ankarada Yaşıyorum.Memleket Hasreti Tabiki Hiç Bitmez Kendi Doğup Büyüdüğün Yerden Söz Edilince Her Zaman Aklına Gelir.18 yaşına Kadar Köyde Kalınca Daha Başka Oluyor ve Özleniyor.Gelmesekte Gitmesekte O Köy Bizim Köyümüz.Tüm tanıdık Dostlara SELAMLAR.İSMAİL ŞİMŞEK

coşkun
01.08.2006, 16:11
slm jcb ben ardıçalanı köyündenim, sizin köyüle bizim köyün maçı vardı bizi yenmiştiniz, oradan biliyorum kaymak köyünü. iyi formlar...

sariserbest
03.08.2006, 19:47
slm kaymakli ben de ilyashaciliyim adö dedenin ogluyum benim yengem battalin oglu dursunun kizi sen kimlerdensin yazarsan sevinirim.
Syagilar Sadi yildirim

jcb58
18.08.2006, 16:37
sayın sadi yıldırım yazınızı yeni okudum sizi tanımıyorum ama anladığım kadarıyla yengen bizim köyde hasan aydın.adana da ethem amca hanımı sizin köylü karakız sizin muhtarın baldızı onlardan galiba.ankaradamı adanadamı oturuyorsun.sizin köyden tanıdığım çok.gene haberleşiriz selamlar.

sariserbest
11.10.2006, 22:21
SLM JCB 58 CEVAP YAZDIGIN ICIN SAGOL BEN ADANADAYDIM 1979 DA ALMANYAYA GELDIM SU AN ALMANYADAYIM SIZ ANKARADASINIZ GALIBA NERDE KALIYORSUNUZ YA BU KADAR YAKIN KÖYLÜ OLUPDA TANISAMAMAK COK ACI INSALLAH ILERDE DAHA IYI TANISIRIZ BIZIM KÖYÜN SITESIDE VAR [url]www.ilyashaci.gen.ms BILIYORSUN DUR AMA BEN YINEDE YAZDIM BILGIN OLSUN DIYE TEKRAR TESEKKÜR BANA CEVAP YAZDIGIN ICIN CEVABINI BEKLIYORUM.NOT:ISMINIZ NEYDI ACABA
SAYGILAR
SADI YILDIRIM