Orijinalini görmek için tıklayınız : 'UFO parçası' Rus uçağının atığı çıktı


meymane_usari
17.05.2006, 21:33
Ankara'da bir evin çatısına düşen buz parçası, UFO heyecanı yarattı. İncelemede, Rus uçağının bıraktığı tuvalet pisliği olduğu ortaya çıktı.

2 Eylül 2003 gecesi, Ankara-Gölbaşı'nda, Yavrucak köyünde oturan Hasan Yaman'ın evine gökten esrarengiz yeşil bir buz kütlesi düştü. Çarpmanın etkisiyle çatı kırıldı, hatta duvarlar çatladı. Etrafa yeşilimsi renkte parçalar dağıldı. Parçayı eliyle tutan Hasan Yaman, elinde aynı renkte bir iz kaldığını fark etti. İlk şok atlatıldıktan sonra köydeki herkesi bir UFO telaşı sardı. Köy halkı, cismin bir UFO'dan düştüğünden neredeyse emindi.

MTA CİSİMDEN NUMUNE ALDI
Ev sahibi Hasan Yaman jandarmaya haber verdi. Gökten düşen buzun erimeye başladığının fark edilmesi üzerine de bir bölümünü alıp buzdolabına koydu. Yaman'ın evi çok geçmeden, yaklaşık 5 kilo ağırlığındaki ve kötü kokulu cismi görmeye gelenlerle dolup taştı. Hatta köylülerden birihttp://www.sabah.com.tr/2006/05/17/im//E8F1C92E01EE314CA0C67F40b.jpgde tadını merak edip cisme diliyle dokundu. Ankara Üniversitesi Astronomi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ethem Derman parçayı incelerken, Maden Tetkik Arama (MTA) da numune alıp laboratuvarda test ettirdi. Kütle uzaydan değil, hava meydanına para vermekten kaçınan bir uçaktan bırakılan tuvaletten gelmişti. -50 derecede donan atık da gökcismi gibi yere çakılmıştı. Buza yeşil rengi verense, temizlik maddeleriydi. Gölbaşı Savcılığı yaptığı incelemede, olay saatinde iki Rus uçağının seyrettiğini belirledi. Uçaklardan biri Evolga AVV, diğeri ise KBA Sonajarsky Havayolları'na aitti. Savcılık, Hasan Yaman'a dava açabileceğini bildirdi. "O gece kimsenin ölmemesi mucize" diyen Hasan Yaman da, şimdi dava açma hazırlıkları yapıyor.

mercan
17.05.2006, 21:37
evet kimseye bişey olmaması iyi
ahahahahh adamın başına bence milli piyonga düşmüş bana kalırsa iyi bi tazminat alabilir:o

meymane_usari
17.05.2006, 23:43
daha komiği adamın teki tadına bakmış :D
Tam Aziz Nesin lik konu :D

Şoreş
17.05.2006, 23:47
daha komiği adamın teki tadına bakmış :D
Tam Aziz Nesin lik konu :D

Rahmetli yaşasaydı gene söylerde gerçekleri korkmadan:yamukgul: (saygıyla anıyoruz)

meymane_usari
18.05.2006, 15:27
evet bende bazı kitapları var türkiye deki komik olayları yazmıştı :D


memleketimden insan manzaraları :D

Aziz
18.05.2006, 16:11
adamlar tadına bıle bakmıslar

güldestim
18.05.2006, 16:22
Ahaaahaa ya bunun tadına bakan adam ne olduğunu öğrendikten sonra ne yaptı acaba:)İlginç bir haber doğrusu.