Orijinalini görmek için tıklayınız : Elazığ / Merkez / Koruk Köyü

Sayfa : 1 [2]

xolxol_12
26.01.2008, 18:59
Selam Elazığlılar.
Ben aslen Bingöl Yayladereliyim fakat Babam,Dedem hep Elazığ'da doğmuş büyümüşlerdir.Kendimiz bildim bileli Her tatil Elazığ'a gideriz.
Ben Elazığ'ın merkezinde her yeri biliyorum.
Çarşıda hep görürdüm Koruk minibüsleri olurdu.Meğerse sizin köyünüzmüş.
Önümüzdeki tatil Elazığ'a gidince o minibüslerden bir tanesi binip köyünüzü ziyaret etmek isterim...

xolxol_12
26.01.2008, 21:32
selam canlar
ben Elazig Alevi yerlesim yerlerinin haritasini hazirlayacagim, fakat elimde hiçbir bilgi yok.. Elazig'nin Alevi köyleri listesi sizde mevcut mudur acaba? yardimci olursaniz sevinirim...
saygilar

Böyle güzel birşey yapmak istemeniz beni sevindirdi.Ben elimden geldiği kadar yardımcı olacağım...

MERKEZ

Meşeli,Sünköy(Mansuruşağı),pirinççi(naldöken),,han (Esenkent),Çorçuk,hüseynik(Ulukent),sarıçubuk,Şahi nkaya,Gedik,Erzürik,Körpe,Uzuntarla,Hoşköy,Beydoğm uş,Kıraç,Serince,KöleMehmet,Meselliköy,Çömlek,Miya din,Alatarla,Zarato,Altınkuşak,Alaca,Salkaya,Başol uk ,üçtepe,şemsiveren,Mıği(Sedeftepe),Zarik,Alpagut(K aplıkaya),kuyulu,Hıdırbaba,Kepektaş,Kiliseköy

KARAKOÇAN
Akkuş (Paş) , Korudibi ,Çayağzı,Koçyiğitler , Bozçatı , Sürmelikoç,Karadere , Çelebi , Çanakcı ,Beydere ,Yalıntaş , Üçbudak ,Horan,Kızılpınar,Kızılca,Bağın,yaşaroğlu,Bazlama, Keklikköy,Sarıhan,Özlüce,Akarbaşı,Gölek,Gündeğdi,Y oğunağaç,Dağköy,Paşayaylası,Karasakal,Kırgıl,Sarıc an,Karşıpınar,Akdüven,Çay,MaksutAli,İsabey,Mağarak öy,Soğukpınar,Kayalık,Sağın,Kümbet,Köryusuf,alayağ mur,YukarıMirAhmet,Mahmutlu,Kırgıl

AĞIN
Dingidar,Öğrendik,Samançayı,Aşağıyabanlı,Modanlı,P ulköy,Dibekli,PirAli,Saraycık,Denizli,

BASKİL
Altınuşağı,Bilaluşağı,İmikuşağı,Aşağıkuluşağı,Akuş ağı,Topaşuşağı,Harabekayış,Suyatağı,Kepektaş
.
KOVANCILAR
Değirmentaşı,Nişankaya,Bağgülü,Karabük,Çiftlik,Yen idam,Uyandık,Aşağıkazan,Ortadurak,Karasungur,Yanık ara
.
Diğer ilçelerde Alevi köyü yoktur.

murat222
26.01.2008, 21:37
Böyle güzel birşey yapmak istemeniz beni sevindirdi.Ben elimden geldiği kadar yardımcı olacağım...

MERKEZ

Meşeli, Koruk(Dambüyük),Sünköy(Mansuruşağı),pirinççi(naldö ken),fatmalı,han(Esenkent),Çorçuk,hüseynik(Ulukent ),sarıçubuk,Şahinkaya,Gedik,Erzürik,Körpe,Uzuntarl a,Hoşköy,Beydoğmuş,Kıraç,Serince,KöleMehmet,Mesell iköy,Çömlek,Miyadin,Alatarla,Zarato,Altınkuşak,Ala ca,Salkaya,Başoluk ,üçtepe,şemsiveren,Mıği(Sedeftepe),Zarik,Alpagut(K aplıkaya),kuyulu,Hıdırbaba,Kepektaş,Kiliseköy

KARAKOÇAN
Akkuş (Paş) , Korudibi ,Çayağzı,Koçyiğitler , Bozçatı , Sürmelikoç,Karadere , Çelebi , Çanakcı ,Beydere ,Yalıntaş , Üçbudak ,Horan,Kızılpınar,Kızılca,Bağın,yaşaroğlu,Bazlama, Keklikköy,Sarıhan,Özlüce,Akarbaşı,Gölek,Gündeğdi,Y oğunağaç,Dağköy,Paşayaylası,Karasakal,Kırgıl,Sarıc an,Karşıpınar,Akdüven,Çay,MaksutAli,İsabey,Mağarak öy,Soğukpınar,Kayalık,Sağın,Kümbet,Köryusuf,alayağ mur,YukarıMirAhmet,Mahmutlu,Kırgıl

AĞIN
Dingidar,Öğrendik,Samançayı,Aşağıyabanlı,Modanlı,P ulköy,Dibekli,PirAli,Saraycık,Denizli,

BASKİL
Altınuşağı,Bilaluşağı,İmikuşağı,Aşağıkuluşağı,Akuş ağı,Topaşuşağı,Harabekayış,Suyatağı,Kepektaş

can diğer ilçelerde alevi köyü yok demişssin ama şu ilçelerdeki köylerde alevidir..
KEBAN
bayındır
büklümlü
denizli
pınarlar
taşkesen
ulupınar

KOVANCILAR
nişankaya
değirmentaş (mezrası yünlüce alevidir.)
karabörk

xolxol_12
28.01.2008, 19:50
can diğer ilçelerde alevi köyü yok demişssin ama şu ilçelerdeki köylerde alevidir..
KEBAN
bayındır
büklümlü
denizli
pınarlar
taşkesen
ulupınar

KOVANCILAR
nişankaya
değirmentaş (mezrası yünlüce alevidir.)
karabörk

Murat abi Bayındır ve Denizli köyleri Ağın ilçesine bağlı.Ulupınar (Dambüyük) merkeze bağlı demişi yanlışlıkla Dambüyük Keban'a bağlıdır.Keban'da alevi köyleri var ben koymayı unuttum.
KEBAN
Pınarlar (Nimrili-Aşık Nimri Dede'nin köyüdür [Sözde Ben bir insan olmaya geldim adlı türkünün sözlerinin yazarıdır =) ,Birvan,Taşlıca,Dambüyük(koruk),Fatmalı,Taşkesen

dıyar
29.01.2008, 23:10
arkadaslar artıkköyümüzünde sitesi var veriyorum herkes baksın
http://korukkoyu.sitemynet.com/koruk23/

dıyar
29.01.2008, 23:12
herkesi beklıyorum resım bılgı elınde olanlar bana göndersin adresime
m_toktas23@hotmail.com

hünkar62
29.01.2008, 23:37

MERKEZ

Meşeli,Sünköy(Mansuruşağı),pirinççi(naldöken),,han (Esenkent),Çorçuk,hüseynik(Ulukent),sarıçubuk,Şahi nkaya,Gedik,Erzürik,Körpe,Uzuntarla,Hoşköy,Beydoğm uş,Kıraç,Serince,KöleMehmet,Meselliköy,Çömlek,Miya din,Alatarla,Zarato,Altınkuşak,Alaca,Salkaya,Başol uk ,üçtepe,şemsiveren,Mıği(Sedeftepe),Zarik,Alpagut(K aplıkaya),kuyulu,Hıdırbaba,Kepektaş,Kiliseköy

KARAKOÇAN

AĞIN

BASKİL
.
KOVANCILAR
Değirmentaşı,Nişankaya,Bağgülü,Karabük,Çiftlik,Yen idam,Uyandık,Aşağıkazan,Ortadurak,Karasungur,Yanık ara
.

ayrıca MERKEZ--SARIBÜK(KÜRDEMLİK) bunu atlamışsınız canlar...

Koçkiri
30.01.2008, 09:22
İçimizden kini,küskünlükleri yok ettiğimizde,inandığımız yol ne ise onu daha çok hissedip yaşayacağız.selamlar.Koçkiri

can
09.02.2008, 13:20
...

dıyar
14.02.2008, 15:10
siteyı sadece ben kurdum

hüsoo
15.02.2008, 00:56
slm can sanada mustafa emoglu napıosun yaa nerelerdesin hiçkimse ugramıo artık forma eskisi gibi neyse arasıra ugra bari sende konusalım hadi eyw:D

cemocan
16.02.2008, 14:47
sağol can hoşgeldin aramıza siteyi kurmadık konu başlığını ben açtım bu forumda ayrıca gökmen ve mustafanın site çalışmaları var bildiğim kadarıyla

dıyar
21.02.2008, 19:53
selam cemo ne haber valla bızde elımızden gelenı yapıyoruz ama koyle ılgılı eskı bılgıler lazım ama ben bulamadım sızde bulabılırsenız sevınırım

gürkan_23
01.03.2008, 20:46
ewet abi ben korukluyum hasan abiyi tanıyom adım gürkan kemal aslan oğluyum

gürkan_23
01.03.2008, 20:51
bun arada site gercekten tek kelime ile süper olmus abi bide koruk a ilgili bilgiler gecsek tam olur...

cemocan
01.03.2008, 21:01
gürkan aramıza hoş geldin

dıyar
01.03.2008, 23:20
merhaba arkadaslar alevı forumdakı sıteyı cemo arkadasımız actı saolsun
yazılarınızı resımlerınız beklıyoruz

murat222
06.03.2008, 03:10
Murat abi Bayındır ve Denizli köyleri Ağın ilçesine bağlı.Ulupınar (Dambüyük) merkeze bağlı demişi yanlışlıkla Dambüyük Keban'a bağlıdır.Keban'da alevi köyleri var ben koymayı unuttum.
KEBAN
Pınarlar (Nimrili-Aşık Nimri Dede'nin köyüdür [Sözde Ben bir insan olmaya geldim adlı türkünün sözlerinin yazarıdır =) ,Birvan,Taşlıca,Dambüyük(koruk),Fatmalı,Taşkesen

bayındır ve de denizli köyleri ağına değil kebana bağlıdır..

marenostrum23
08.03.2008, 13:24
Selam Elazığlılar.
Ben aslen Bingöl Yayladereliyim fakat Babam,Dedem hep Elazığ'da doğmuş büyümüşlerdir.Kendimiz bildim bileli Her tatil Elazığ'a gideriz.
Ben Elazığ'ın merkezinde her yeri biliyorum.
Çarşıda hep görürdüm Koruk minibüsleri olurdu.Meğerse sizin köyünüzmüş.
Önümüzdeki tatil Elazığ'a gidince o minibüslerden bir tanesi binip köyünüzü ziyaret etmek isterim...

slm can,
bekleriz tabii kii...tanışmak isterim,yayladere den arkaşım vardı,onunla ilgili konuşmak istiyorum ama şansım varmış sen çıktın karşıma...haberleşelim..

marenostrum23
08.03.2008, 13:30
KEBAN

can,
bahsettiğin köyler; KORUK, DAMBÜYÜK, BİRVAN,FATMALI'nın ilçelerle alakası yok, merkeze bağlıdırlar ve birbirinden bağımsızdırlar.

xolxol_12
08.03.2008, 15:25
abi kimi tanıyorsun yayladereden ?

gürkan_23
08.03.2008, 17:42
selamın aleyküm abilerim bende korukluyum kemal aslanın oğlu gürkan aslan hasan abiyi cemocan abiyi ali ekber ve bi kaç tanenizi tanıyorum herkese tekrar selamlar kendinize iyi bakın

gürkan_23
08.03.2008, 17:43
h.b abi saol

koruk23
16.03.2008, 11:26
gürkan hoşgeldin babana selamlar busite bir forum sitesidir kimse kurmadı bunu
isdeyen herkes mesaj yazar resim gönderir
bu site yurtdişında kurlmuş alevi ler için tanışıp birleşmesi.
aramıza hoşgeldin.

dıyar
06.04.2008, 23:15
herkesten rıcam var ınternetteeee goole earth yazıp goole earth yükleyin dünya haritasında türkiyeyi bulun sonra elazığı bulun sonraa koruk köyünü bulun bakın resimleri orayada attımm. yani koruk köyünü dünyadaki herkes tanıya bilir artıııııı köyümüzü yabancılar görebilirler. bilen bilmiyene anlatsın

koruk23
10.06.2008, 20:33
merhaba koruklular süper piknikdi gemlik tunceliler dayanışma piknigi
bunları sizinle paylaşmak isdedim umarım beyenirsiniz 08.06.2008. pazar günü.
herkese selamlar.

koruk23
10.06.2008, 20:43
piknigin sonanları dolu ve yağmurlu bitdi ama çok güzel anıydı
solıst sanacı oğlum eraydı tanıyanlariçin .bir okul arkadaşıla beraber.

koruk23
10.06.2008, 20:56
güzel görüntüler

DERSİM_Gülay
10.06.2008, 21:05
merhaba canlar tunceliliyim ama elazığda dedemler oturuyor yıllardır. oraya göç etmişler elzzığa bir kaç kez gittim çok güzel bir memleket dedemler elazığda merkeze yakın ezrük köyünde oturuyolar.jıp falan vardı oralarda bilenler varda daha fazla aydınlatırlarsa sevinirim.

koruk23
13.06.2008, 14:41
dersimli gülay bizim köy oraya yakın zaten birbirini tanıyorlar hatda erzürük köyünün siteside var.baka bilirsin bizler aynı yolun yolcularıyız buraya yazdığın için teşekür ederim resimlere bekmanı tafsiye erderim
benim yolladığım resimler

cemocan
07.07.2008, 00:04
selam olsun tüm köylülerime siteye girmeyelide bayağı oldu 1 ağustosta düğün var halamın kızı hatta forumdaki adı epeyim evleniyo pirinçide köy düğünü yapılacak herkesi bekleriz

gül23
07.07.2008, 00:07
cemil açtın sayfayı hiç uğradığın yok ancak düğünde görüşeceğiz seninle

cemocan
07.07.2008, 00:11
evet öyle uğrayamıyorum gül yaa e artık düğünde görüşmek üzere

cemocan
07.07.2008, 00:24
hasan abi resimler çok hoş sende olmasan kimsenin hiçbirşey paylaşacağı yok bizle bak adamlar ne güzel dayanışma içinde bu tuncelilerin bu tür olaylarını seviyorum abi yaa neyse selamlar abim

dıyar
10.07.2008, 08:56
cemo mutlaka orda olacagız ısallahhhh.