Orijinalini görmek için tıklayınız : Elazığ / Merkez / Koruk Köyü

Sayfa : [1] 2

cemocan
17.05.2006, 23:07
bizim köylü olan yada tanıyan canlar varmı

maxer23
20.05.2006, 21:13
ben damdüyüklüyüm adım serkan senin adın ne belki tanırım

cemocan
06.06.2006, 18:59
selam toprağım sen beni tanımazsın yav ben yıllardır düzcedeyim cemil kuytu ben şöför hulisi amcam olur

dj-pirdeniz
07.06.2006, 17:52
ben sün köylüyüm arkadas adim ilker..

cemocan
08.06.2006, 13:42
eyvallah ilker kardeş memnun oldum benim tanıdık var boluda oturuyolar sün köylü

bodrum_26
08.06.2006, 14:10
bende sün köylüyüm hemşolar

fatmalioglu
10.06.2006, 14:14

Merhaba Serkan,

Dambüyümlüyüm demişsin,dambüyükten kimlerdensin tanıdığın dambüyüklülerden birkaç isim yazabilirmisin

mavi_jiyan
11.06.2006, 22:39
merhaba cemo
ben de koruklu sayılırım
ben tapanlıdanım.bi
lirsin oraları.altuntaşlardanım

koruk23
20.06.2006, 14:32
merhaba canlar bende koruklu bursa gemlikde yaşıyorum cemo senive ayleni iyi tanırın umarım okursu msajlaşırız hasan.

cemocan
20.06.2006, 15:40
herkese selamlar bu yazıyı yazdığım iyi oldu
memnun oldum ben koruktan söför hulisinin yiğeniyim

koruk23
23.06.2006, 12:08
evet temuz 15 in de inşalah korukdayım güzel insanlar vede canlar kendinize iyi bakın

özgürhayat
02.07.2006, 12:39
ben de korukluyum canlar dedeme köyde ağa emi derler.elazığ merkezde oturuorz ama ben uşakta okuorm.kib canlar

özgürhayat
07.07.2006, 16:28
cemocan sen ilker kuytu yuı tanıorsundur sanırım benım cok iyi ve samimi bi arkadaşımdır kendisi...bartında okuodu en son görüştüğümüzde.neyse kib görüşmek dileğiyle...

naldökenli
12.07.2006, 18:20
ewet sizi tanıyorun
umarım daha iyiye ve mutlu yarınlara:clover: :clover:

naldökenli
13.07.2006, 18:38
bende uzak sayılmam .pirinççiliyim.canlara selam olsun

fatmalioglu
14.07.2006, 15:18
Merhaba arkadaşlar;

Yanlış hatırlamıyorsom sizlerin oturduğu köyler KUZOVA olarak adlandırılıyor;neden Kuzova ve çevre köylerden olan varmı diye sormuyorsunuz?
daha kapsamlı yazılar niçin yazmıyorsunuz;tanışmakla yetinilmemeli sosyal,kültürel,politik ...vb.konularda herkes görüşlerini ifade etmeli ben sizin oraları 20 yıl öncesinden biliyorum;olgulara sadece dinsel ve hemşericilik boyutuyla yaklaşılmamalı diye düşünüyorum.

naldökenli
15.07.2006, 17:30
bende piriççiliyim.nerede mesajlar .bari burada yazışıp görüşelim
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
fatmali oglu dogru söylüyorsun.ama önce insanı tanımalı.sonra yatırım yapmalı

fatmalioglu
15.07.2006, 21:54
Merhaba Naldökenli,

Pirinçili Talip ALTUN ve Şahali ALTUN'u tanırmısın;senden ricam bu arkadaşlarla nasıl iletişim kurabilirim yardımcı olabilirmisin.

Ayrıca yatırım kelimesi ile nedemek istedin ,açabilirsen sevinirim

tşk.

HASAN_ASLAN
25.07.2006, 18:43
merhabalar, ben sivas kangal dağönü köyündenim...
bizim köyde bizlere ömenler derler...
bizim kabilemiz araştırmalarıma göre elazığ koruk köyünden göçmüşler..
şayet bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlarım varsa tanışmak isterim
bu konu ile ilgili olarak bana mail atabilirsiniz.

koruk23
06.08.2006, 18:36
merhaba canlar bu yıl köye gitdim insanlar azalmış ama bağ lar çov var teni üzüzler yetişiyor bu güzel bir ilerleme tüm korukluları yazın köye gelsinler .güzelik leri birlikde yaşayalım herkese selamlar
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
hasan aslan kardeşim doğrudur bizim akrabalar dan çok eskiden sıvasa göçmüşler bizim suleye mılalar derler korukdan benim msn var forumda adım hüseyin

mateus
07.10.2006, 03:26
Koruk'u iyi bilirim sağolsun insanları çok iyi, geçen yıl bayağı ilgilenmişlerdi bizimle. Çok sevdiğim bi arkadaşım oralı ama elzda oturuyo. Gezmeye gitmiştik :)

ylmzdgn
11.11.2006, 06:54
evet aynen öyle hasan abi babamda gecen sene başladı bağ ekmeye hayırlısı inşallah

koruk23
10.12.2006, 15:36
merhaba canlar bugün iki korukluyu foruma davet etdim umarım
aramıza katılırlar canyücel ve isyankar 23 selam herkese..

koruk23
24.12.2006, 13:34
resimle koruk ve keban nasıl güzellermi.

koruk23
24.12.2006, 13:48
memlekt manzaraları ve çanakkale şehitligi cont bayırı

koruk23
24.12.2006, 14:04
selam

koruk23
24.12.2006, 14:09
aylem

koruk23
24.12.2006, 14:13
ailem

xolxol_12
24.12.2006, 15:41
ARkadaşlar merhaba Elazığlı Aşık Nimri Dede 'yi tanıyanlar varmı (Sözde ben bir insan olmaya geldim adlı türkünün sahibidir)
Ve Köyünü bilen varsa tarif edebilirmi

şimdiden Çok teşekkür ederim.

epeyim
13.01.2007, 19:18
bende korukluyum cemo dayımın oğlu olur
yani hulisi benim dayım canlar

epeyim
13.01.2007, 19:26
sizin sülalenin halen korukda yaşayanları var. ömen gilin ağa diye biliniyor. yani akrabalarınız var. ilgilenirsen yardımcı olalım.

bodrum_26
13.01.2007, 19:28
bende sün köylüyüm koruktan akrabalarım var dambüyüktende var iykide aynı bölgede yaşıyoruz

epeyim
13.01.2007, 21:44
mrh pirincili bende korukluyum

koruk23
14.01.2007, 10:51
sevgili canlar sizlerin buda görmek encok beni ve inanıyorukki cemlide mutlu
eder ilk biz buraya yazdık yaklaşık bir yıla yaklaşdı ama sizleri buda görünce çokmutlu oldum koruklu olarak eminim dahada coğalacağız herkese sevgilerle.

dıyar
14.01.2007, 11:54
merhaba derya ben mustafa bende korukluyum hemde has korukluyum. sizi burda görmek bizi mutlu etti
nerde oturuyosun.yoksa pınarın teyzesi kızı deryamı.

nazım23
18.01.2007, 18:54
merhaba koruklular,bende korukluyum ali,yukarı mahleden .iyi olmuş hiç değilse
burdan tanışma imkanı olur.dostlukla

naldökenli
23.01.2007, 17:21
koruk23 bende sizi tanıyorum
inşallah benim evdede oturup konuşuruz

naldökenli ulaş

naldökenli
23.01.2007, 17:25
nazım 23 belki benide tanırsın piriççili ulaş

koruk23
23.01.2007, 21:35
vay ulaş kardeş burlarda seni görmek ne güzel
senin evde rakı içeceyiz denize karşı .
selam öpüyorum işlerden fırsat bulursak.

koruk23
23.01.2007, 21:38
Nazım23 seni çıkramadım kendini biraz tanıt kilerdensin korukda
senbeni tanı yorsun herhal benim msn adresim açık forumda
herkese selam canlar iyi varsınız

dıyar
25.01.2007, 11:24
Nazim23-alİ Koruklu Kİmsİn Ben Senİ Taniyamadim Ben Mustafa Sen Hangİ Alİsİn

cemocan
29.01.2007, 00:13
selam olsun herkese bayağı oldu foruma uğramayalı koruklular çoğalmış valla sevindim bu yazıyı yazıp sizleri hasan abi bayağıdır görüşemiyoruz kendine iyi bak resimler iyi olmuş renk katmışsın emimide unutmamışın haa sağolasın

koruk23
29.01.2007, 16:55
evet cemil koruklular çoğalıyoruz
dahada çoğalacağız inanıyorum herkese selam foruma devam
canlar

nazım23
03.02.2007, 17:54
merhaba arkadaşlar abdı gilin kazımın oğlu ali
yukarı mahladen mazlumun amcasının oğlu
gerçi köyde sık durmasamda sürekli gidip geliyorum her yılyazın
köydeyim.aktaşlardan bizim yaştakiler tanırlarda daha genç olanlar hatırlayamıyabilirler.yazın ağustos ayında toplantı yapacağız köyde
ilgilenen arkadaşlar gelir umarım .dostlukla

Orgun arpa
04.02.2007, 19:55
herkese selamlar bu yazıyı yazdığım iyi oldu
memnun oldum ben koruktan söför hulisinin yiğeniyim

slm canlar bende öz ve öz korukluyum. ben suan ıstanbulda oturuyorum. koruklu olanlar bilir ben koruk köyününn eskı muhtarı ( DURSUN ARPA ) NIN TORUNUYUM babamın adı mustafa arpa hekese selam olsun bu sıteyı actıgınız ıcın ayrıca tesekkur ederım mesjlarınızı beklıyorum

Orgun arpa
04.02.2007, 19:59
Orgun arpa
]slm canlar bende öz ve öz korukluyum. ben suan ıstanbulda oturuyorum. koruklu olanlar bilir ben koruk köyününn eskı muhtarı ( DURSUN ARPA ) NIN TORUNUYUM babamın adı mustafa arpa hekese selam olsun bu sıteyı actıgınız ıcın ayrıca tesekkur ederım mesjlarınızı beklıyorum

dıyar
05.02.2007, 17:49
HASAN ABE BEN SANA DEMEDIM MI TÜM KORUKLULARI BURAYA TOPLUYACAĞIZ::::

marenostrum23
08.02.2007, 17:14
selamun hello köylülerim...epey zamandır üyeyim ama bi türlü yazamadım...hepinize saygılar...ben dursun...

marenostrum23
08.02.2007, 17:26
canlar abimiz sağolsun, davet etti de geldik...hüseyin abi çok tşk ederim..senin davetinle geldik buraya.bütün canları toplayacağız burada...çok uzaklardaki canlarla yakın olacağız...

koruk23
08.02.2007, 17:42
merhaba canlar evet canyücel korukludur benim benim
devetimle geldi onu herkestanır bütün koruklular
reşit usdanın oğlu DURSUN yukarı mahleden
herkese selam .iyiki geldiniz canlar.

marenostrum23
08.02.2007, 18:16
ali abim,cemil kirvem herkes burada...cemil kirve beni belki tanımazsın ama baban tanır beni...dursun ben...

dıyar
10.02.2007, 15:15
hoş geldin dursun abi bende mustafa ossogillerden

cemocan
10.02.2007, 22:02
dursun kürem nassı tanımam küremsin sen benim görmeyeli seneler oldu

marenostrum23
11.02.2007, 16:24
cemil kirvem,mustafa...merhaba hepinize...evet, tabii tanıdınız beni. burada dayanışmayı,yardımlaşmayı gerçekleştirelim arkadaşlar...yeni fikirler,yeni düşünceler üretip,sorunları paylaşalım...daha iyi bi yarınlar için beraber hareket edelim.konuşalım,tartışalım...özellikle çok belirgin olan kopmalar üzerinde konuşmalı,çözüm üretmeliyiz...görüyoruz ki en yakın akrabalar bile birbirinden kopma derecesine geliyor. bunun mantıklı bi sebebi olamaz. en belirgin sebep uzaklık...onu da kabul etmememiz gerekir...teknolojiden yararlanma imkanımız var işte. en uzaktakini bile yanımızda hissedebiliriz. biraz ruhen olmalı tabii... ama insanlarımız maalesef dünyaya gelme olayını maddeye bağlayarak yaşamaya çalışıyor..bizim toplumlarımızda madde arka planda tutulmalı...manen bu dünya da yoksak, madde olarak neyi görüpte peşine düşeceğiz...mevlanaların,yunusların,hacıbektaşları n,pirsultanların felsefesiyle hareket etmemiz hep öğretilmedi mi bizlere...veya bunları öğrenmedik mi...bunu biliyorsak bi uygulaması kalıyo geriye...bunu da gerçekleştirebilecek durum mevcut diye düşünüyorum...herkese saygılar...

cemgil inan
12.02.2007, 23:31
merhaba canlar
akademik bir araştırma için elazığ yöresindeki alevilerde geçiş törenleri ( doğum,ölüm, düğün, sünnet, müsahiplik v.b ) günlük hayatla ilgili gelenek, görenek, inançlar hakkında bilgi verirseniz çok menun olurum.
bu akademik çalışma gaziantep üniversitesinde okuyan bir arkadaşımızın bitirme projesi konusu olduğundan yardımcı olursanız çok sevinirim.

marenostrum23
13.02.2007, 09:39
arkadaşlar merhabalar...cemgil arkadaşımız, bizim yörelere ait yaşamsal sosyal faaliyetlere dair bilgi istiyormuş. bu arkadaşa yardımcı olalım hep beraber. özellikle belge niteliğinde bir kaynak sahibi arkadaşlar varsa, görüşüp konuşup bu arkadaşa bi yardımcı olalım.

merhaba canlar
akademik bir araştırma için elazığ yöresindeki alevilerde geçiş törenleri ( doğum,ölüm, düğün, sünnet, müsahiplik v.b ) günlük hayatla ilgili gelenek, görenek, inançlar hakkında bilgi verirseniz çok menun olurum.
bu akademik çalışma gaziantep üniversitesinde okuyan bir arkadaşımızın bitirme projesi konusu olduğundan yardımcı olursanız çok sevinirim.

ali ekber23
13.02.2007, 20:33
slm topraklarım canlarım ben ali ekber koruk köyünden saolsun tüm bizi bu foruma alıştıran dostla dursun abim hüseyin abim cemocan mustafa herkese slm...

epeyim
14.02.2007, 02:06
Slm Canlar Ben Bayagidir Gİrmİyordum Gİt Gİde Cogaliyoruz

ali ekber23
14.02.2007, 13:53
slm canlar aşık gülabiden bi deyiş yazasım geldi...
bize kızılbaş demişler warsın desinler inkar etmem ben yolumu warsın desinler kızılbaş.bazı cahiller hiçbir çıkarı olmadan kızılbaşlar ana bacı tanımaz diye çok çirkin bir iftira atarlar.şunu belirtelim ki kızılbaş alevi aynıdır.alevilerde müslümandır,alevilerinde kendine göre ibadeti wardır bu ibadetin adıda cemdir,bu ceme giren dogru yoldan ayrılamaz,bu ceme eline,diline,beline sahip olan girer,ceme iştirak eden herkes bacı kardeştir...kızılbaş diyormuş bize imansız,kızlbaş ne demek bilirmsin sen,aaliden geliyor bizim soyumuz alevi nedemk bilirmisin sen...kızılbaşım aleviyim hem aliyim hem deliyim horasan dan gelen bir veliyim warsın desinler kızılbaş...kızılbaşa boş iftira edenler, helal deyip haram lokma yiyenler,12 imamdandır bizim soyumuz...alinin askeri kızl giyerdi hiç korkmadan düşman üstüne giderdi,yezidler bunlara kızlbaş derdi ondandır adımız kızılbaş bizim..kerbelada şehit düşen veliler bunu bilmez cahil ile deliler,horasanda müslimler yeseviler,ehlibeytden gelir soyumuz bizim...bir adım kızılbaş bir adım ali bütün kullarına bizleriz veli,yetiş imadıma hünkarı weli,acılarla geçer günümüz bizim...muhammet mustafa kıblegahımız,mazlumlarız yerde kalmaz ahımız,doğruluktur gerçektir dergahımız,harama uzanmaz elimiz bizim ,harama çözülmez belimiz bizim...son olarak topraklarım alevilik derki dagılmış bir karınca yuwası görsek o gece uyumayız kaybımız wardır....

koruk2333
14.02.2007, 14:06
işte biz bu soyun evlatlarıyız yolumuz ve erkanımız vardır ya ALLAH ya MUHHAMMED ya ALİ....selam canlar ben koruk köyünden alper

ali ekber23
14.02.2007, 14:17
alper kardeşimiz hoşgeldin aramıza herkese hayırlı olsun herkonuda yardımlarını bekleriz....

koruk23
14.02.2007, 14:46
merhaba canlar hoşgeldiniz sizleri aramızda görmek çok güzel ali ekber hoş
geldin kardeşin hele şükür sonunda başardın herkese sağlıklı günler.

dıyar
14.02.2007, 16:02
selam aliekber ne haber iyimisin burada dahada çoğalacağız..ben bu yola baş koymusam bu yolda gideceğimm.herkesı bu yolda beraber olmamız için elimizden gelenı yapacağı.tüm canlara selamlar olsun......tüm erenler evliyalar yardımcınız olsun..ALLAH MUHAMMED YA ALİ

marenostrum23
14.02.2007, 18:48
CANLAR herkese mrb...çoğalmak ne güzel bi duygudur...hele hele burada sorunları konuşup, tartışıp, çözümler üretebilirsek asıl o zaman yaşayacağız çoşkuları...bütün canlardan isteğim;bunlar üzerinde durmaya çalışalım...saygılar bütün canlara...

ali ekber23
14.02.2007, 19:31
eywallah abilerimiz kardeşlerimiz canlarımız saolun teşekkürler...

dıyar
15.02.2007, 09:06
Saolun Herkese

ali ekber23
15.02.2007, 14:02
gül düğümü gül düğümü,açılmış gül düğümü,felek gel ispat eyle o yarsız güldüğümü... buda beni buda beni kes beni buda beni zülfün ejderha olmuş korkarım yuda beni...ekber der ki dosta duram dara el werip yaramı sara,pir makamında hasıra yüz sürüp,serden geçeyim....eywallah pirolar....

dıyar
16.02.2007, 11:40
Dar günümüzün dostu,umutlarımızın tükenmez hazinesi,denizlerde,deryalarda,afetlerde, dağda,bayırda,obada,dar gediklerde elimizi tutan,hastalıklarımıza derman,kalbimizde iman,Kır atın binicisi,adım adım,karış karış memleketimizde topraklarımızda namu nişan bırakan,her an bizimle olan,dedelerimizin babalarımızın cemlerinde mihman olan,ikrar verip ikrar alan,nur yüzlü,ak sakallı, koruyucumuz,bekçimiz,gözcümüz Hazreti Hızır seni bu mübarek günlerinde bir başka seviyor sana bir başka aşkla bağlanıyoruz

epeyim
17.02.2007, 00:28
Ey doğru yolun yolcusu,çaresiz kalma;
Çıkma kendinden dışarı,serseri olma;
Kendi içine sefer et erenler gibi;
Sen görenlerdensin,dünya serine dalma.

ali ekber23
17.02.2007, 19:07
yakında celal karacada aramızda olcaktr beklioruz celal abe seni saygılar tüm pirolara...

epeyim
18.02.2007, 15:33
bu yaz köyde olucam şöfor hulisi benim dayım.Oglu enginin dugunu var gelin canlar hep beraber halay cekelim :)

evrim23
20.02.2007, 03:30
Merhabalar ben Evrim.Hem Dambüyük'lüyüm hem de Koruk'luyum.Edebiyat son sınıf öğrencisiyim.Bitirme tezi olarak Koruk,Dambüyük,Pirinçi,Sün,Fatmalı,Han köylerindeki alevilik üzerine araştırma aldım.(Halk inanışları,doğum,sünnet,düğün,ölüm,müsahiplik ve cem törenleri).Bu konuda yardımlarınızı bekliyorm.

koruk23
20.02.2007, 11:53
meb sayın evrim kardeşim sana yardımcı oluruz ama sana yanlış bilgivermeyelim bu yüzden sana önerim nerdesin bilmem ama bir hafda sonu
elazığa gidip yerinde yaşlı insanlardan gerçek kaynakdan alman bizler sadece kulakdan duyma gerçekler orda koruk ve de dambüyükde yaşı yorlar.
şimdi ulaşım çok kolay. sana başarılar

dıyar
20.02.2007, 17:08
hoş geldin evrim senı aramızda görmek bizi sevindirdi.DERYAAAA YAZIN BERABER O KÖYÜ YIKACAĞIZ LAN. YAZI BEKLİYORUZ

evrim23
20.02.2007, 20:58
Merhabalar.Cevabınız için teşekkürler.Tabi oralara gidip araştırma yaptım.Bir çok bilgide topladım ama sizlerinde paylaşabileceği bilgilerin olabileceğini düşündüm.Mesela büyüklerden duyduğunuz efsaneler,halk hikayeleri vs gibi.Bunun yanında köylerimizin fotorafları,cem görüntüleri de dahil.Bu derlemeler bizim kültürümüzün sürekliliği ve gelişimi için önemli.Hepinizin yardımlarını bekliyorm.Şimdiden teşekkürler.

ali ekber23
20.02.2007, 23:18
ewrim hoşgeldin aramıza epeyim sende hşgldn.araştrma konusu sen kafanı takma gidip köyde zamanın warsa eger bi hafta geçirmen yeterlidir çünkü bu ilmin deryası bahri ummandır ok yardımcı olmaya çalışırız hepimiz bu forumda olma amacımızda zaten bu deilmi nesee tüm canlara selam olsun hızır yardımcınız olsun...:walkman:

marenostrum23
21.02.2007, 13:45
Merhabalar ben Evrim.Hem Dambüyük'lüyüm hem de Koruk'luyum.Edebiyat son sınıf öğrencisiyim.Bitirme tezi olarak Koruk,Dambüyük,Pirinçi,Sün,Fatmalı,Han köylerindeki alevilik üzerine araştırma aldım.(Halk inanışları,doğum,sünnet,düğün,ölüm,müsahiplik ve cem törenleri).Bu konuda yardımlarınızı bekliyorm.

evrim mrb,tabii ki seve seve yardımcı olmak isteriz.ama bu konular hakkında alacağın bilgilerin kaynağa dayalı olması gerekmez mi...yoksa sadece yaşayan kişilerden sözlü olarak alacağın bilgiler yaterli mi...evet bu araştırmalar hakkında uzun uzun konuşmak lazım.bikaç arkadaş bi araya gelip detaylı tartışıp konuşmak lazım...sana nasıl en iyi şekilde yardımcı olabiliriz diye arkadaşlarla görüşeceğim...ama hüseyin abinin de dediği gibi köye gitmen daha iyi olacak sanırım...asl önemli kaynak köydedir diye düşünüyorum....aramıza hoşgeldin evrim...

cemocan
21.02.2007, 13:50
selam olsun tüm köylülerime sizlere bir konuyu tartışalım istiyorum. aleviyiz hep sahip çıkıyoruz ama bizim köyde ne cem evimiz var nede cem yapacak dede sizce bektaş dede yada vaap dedenin oğulları torunları... datlı dede derler eskilerden şu an oğulları tuncelideymiş ali rıza dedeninde oğulları nerde bilmiyorum neden kimse sahip çıkmadı el almadı neden iyice yozlaşmış durumda köyümüz ve pirinçide yapılan cem sizce doğrumu cem yılda bir mi olur yoksa cuma akşamlarımı çok yanlış hiç sahip çıkanımız yok bence gençler ve yeni nesil olarak bunları biz yapmalıyız yanlışmıyım dostlar???

epeyim
21.02.2007, 15:22
babuş yani cemecan
bızım koyde dedıkodudan baska bırsey olmuyor malesef bılmıyon mu

epeyim
21.02.2007, 15:25
nedisiz canllar?

ali ekber23
21.02.2007, 22:11
cemocan kardeş çok haklısın bu konuda bu yaz köye gelcekmisin görüşelim konuşalım artk dedelik dergahı eskisi gibi deil hatta hiç işlemiyor bizim köyde.bari biz bazı şeylere sahip çıkalım hatrladınmı sen beni ossolardan ali ekber önceden hep kawga ederdik küçükken ne işler yaa neyse hadi slm olsun topraklarıma...

koruk23
22.02.2007, 00:58
evet canlar herkese geçmiş olsun elazığlı tümcanlara
o olayı bende üç ayönce yaşadın tekrar herkese depremsiz günler
bence arkadaşlar buişden anlayanlar ön ce köyümüzün adını taşıyacak bir
site açmamız lazım sonra tümsorun ların çözülecegine inanıyorum
burda olmuyor can kardeşlerim.herkese selam.

epeyim
22.02.2007, 03:37
''Fatıma nurdan bir taht üzerinde oturmaktadır.Başında taşıdığı taç Muhammed,belindeki kılıç Ali ve kulaklarındaki küpeler ise oğulları Hasan ve Hüseyin'dir!''

cemocan
22.02.2007, 15:46
hatırlamam mı ali ekber yaa tanıyorum senii o zamanlar eşektik işte şimdi aklımız eriyo ama

hasan abii site açalımda kim yapacak o işi biraz zor hem yaptınmı güzel yapmalısın ses getirmeli ayrıca köy videoları olan arkadaşlar herkes youtube yada başka bir yere upload etsin hatta burda sayfamızdada yayınlayalım demii??

marenostrum23
22.02.2007, 18:17
hasan abii site açalımda kim yapacak o işi biraz zor hem yaptınmı güzel yapmalısın ses getirmeli ayrıca köy videoları olan arkadaşlar herkes youtube yada başka bir yere upload etsin hatta burda sayfamızdada yayınlayalım demii??

cemil kirvem mrb...site için çalışmalar var...birbirimizle haberleşelim de öyle yapmaya çalışalım...benim bildiğim uğraşıyolardı abilerimiz...ben sürekli görüşüyorum zaten...uygun bi zamanda toplanabilirsek detaylı konuşuruz...veya forumdakilere haber verelim bi zaman görüşelim hep beraber...gereken ne ise fikirbiliği yapalım...herkese aygılar canlar...

evrim23
22.02.2007, 19:48
Öncelİkle Bu AraŞtirmayi ÖnemsedİĞİnİz İÇİn TeŞekkÜrler.bu Bİr Derleme OlduĞu İÇİn YaŞayan Canli Kaynaklar Çok Önemlİ.halk KÜltÜrÜnde Zaten GerÇek Ya Da DoĞru Bİlgİ Yoktur.yaŞayan Kaynaklardan Bu KÜltÜrÜn Malzemelerİnİ Almamiz Ve YaŞatmamiz Gerekİr.buarada Cemocana Cem Evİ Konusunda Katiliyorm.ben Dede Torunuyum.gerÇeten Bu Durum Benİ Daha Da ÜzÜyor.belkİ BÜyÜkler Bunu Yapamadi Ama Bİzler Bu Konuda Duyarsiz Kalmayalim.

marenostrum23
22.02.2007, 21:47
evrim sen merak etme...elimizden geleni yapmaya çalışacağız...

dıyar
23.02.2007, 16:13
Evrİm Sana Hİkaye:
Bİr GÜn Koruklular Motorla Mayis TaŞiyorlarmiŞ Motor Yolda Bir Çamura SaplanmiŞ.bizimkiler AŞaĞi Inip Motor Iterlerler.ya Ali Deyip Iteliyorlar.
Ama Çikmiyor. Ordan Gelen BaŞka KÖylÜler Gelip Yardim Ederler .
Onlarda Ya Osman Deyip Çikartirlar. Adamin Bitanesİ SÖyler
-bak Sİzİn Alİ Çikartamadi Bizim Osman Çikardi
Bizim KÖylÜlerden Biriside SÖyle SÖyler;
-bizim Alİ Öyle Pohlu İŞlerle UĞraŞmaz..... Nasil Hİkaye Ama

marenostrum23
26.02.2007, 13:16
Evrİm Sana Hİkaye:
Bİr GÜn Koruklular Motorla Mayis TaŞiyorlarmiŞ Motor Yolda Bir Çamura SaplanmiŞ.bizimkiler AŞaĞi Inip Motor Iterlerler.ya Ali Deyip Iteliyorlar.
Ama Çikmiyor. Ordan Gelen BaŞka KÖylÜler Gelip Yardim Ederler .
Onlarda Ya Osman Deyip Çikartirlar. Adamin Bitanesİ SÖyler
-bak Sİzİn Alİ Çikartamadi Bizim Osman Çikardi
Bizim KÖylÜlerden Biriside SÖyle SÖyler;
-bizim Alİ Öyle Pohlu İŞlerle UĞraŞmaz..... Nasil Hİkaye Ama

mustafa mrb...öncelikle şunu belirtmek istiyorum...arkadaşlara yardımcı olmak istiyorsan,biraz da sağlam bilgilere dayandırarak anlatmaya çalışsan olmaz mı?bu hikaye ne bizim köyde geçmiştir,ne de uzaktan yakından bi ilgisi vardır!..lütfen daha ciddi olmaya çalışalım ve seviyelerimizi korumaya çalışalım.belki evrime yardımcı olmak adına düşünmeden yaptığın bir hareketti ama hiç hoş değil yani..yardımcı olmak istiyorsan,lütfen evrim arkadaşın msj tekrar okur musun. tüm canlara saygılar...(canlar uzak kalıyoruz,kimsede hareket yok, böyle olmuyor ama...)...

koruk23
26.02.2007, 17:18
evet dursun sana katılıyorum lütfen saçmalamayın burda daha cidi olun
canlar. birbirimizi kırmadan.herkese selam...

dıyar
26.02.2007, 17:29
can yücel evrim kardeşimiz amabız ne yapalım yardımcı olacagız işallah ama koruk köyünde bir cem evı yok kımse alevılık nedır bılmıyor.gıt bır gence sor alevılık nedır dıye hemen hz ali yolunda gıdenlere denır der başka bırşey dıyemez. çünkü kımse öğretmemış. bılenler azınlıkta. AMA BIZ EVRIME YARDIM EDECEGIZ. TEYZEN SEMA GELDI BANA SÖYLEDİ EVRIM İŞALLAH YARDIM EDECEM

dıyar
26.02.2007, 17:30
Amacim Kimseyi Kirmak DeĞİl Bİr Hikayedir Diye Yazdim Herkesten ÖzÜr Dİlerİm

epeyim
26.02.2007, 18:56
canlar hiç bir araya gelemiyoruz tartısıp cozum bulamıyoruz ben boyle hayal etmiyordum ben koruk hayranıyım daha sıcak ortamlar daha candan sohbetler umuyorum...

ali ekber23
26.02.2007, 22:49
canlar burda böyle sayfalarca yazı yazarsak dönüp sadece arkamıza yazdıklarımıza bakarız 10 sayfa yazı yazmışız ama kaydeger bişey yok cemocan kardeşim burda açtı sayfayı bizi buluşturdu.ama nereye kadar şimdi canlar bi haftaya kadar alevilik ilgili görsel ögelerde sunabilceim bi konu bulmam lazım siz sadece bana bi iki konu söleyebilriseniz seweinirim ben araştırma kısmını halederim ben canlar yardımcı olursanız sewinirim eywallah canlar...

ali ekber23
26.02.2007, 22:57
cemocan kardeş cem olayından bahsetmişsin bizim köydeki harbiden böle olmuyor köyde bu yaz buluşalım we bu olaya bi çözüm bulalım
misal şu yeni yapılan muhtarlık binası war yaa yazları orayı mesela okuldan sandelye alarak kulanabiliriz belli günlerde şahin ustayla konuşursak hayır dieceini sanmam..bizim köyde 15 yaşında alkol almaya başlio gençler düzenli olarak bunun sebebide bi balıbeyin bi hal köyünün örnek alınmamasıdır bunuda ancak biz yazlıkçılar haldebilriz hadi eywallah cewaplarınızı bekliorum bye...

dıyar
27.02.2007, 08:54
Amcam Şahİn Usta Bİr İŞ Adamindan SÖz AlmiŞ İŞ Adami DemİŞ Sİz Yerinizi Yapin TÜm Masraflari Ben KarŞiliyacam Sİze Cem Evini Ben Yaptiracam DemiŞ
Ne Kadar GÜzel Olur Bakalim KÖylÜler YanaŞacakmi
Bu İŞe. Her KÖylÜden Herkesten 10- 20 Mİlyon Alinsa Çok GÜzel Bİr Cem Evi Yapilir
Ve Her PerŞembe GÜnlerİ Semah Yapilir.o Zaman Herkes ÖĞrenir KÖyde

marenostrum23
03.03.2007, 18:34
canlar mrb...uzun süredir ortalıkta kimseyi göremiyoruz...neler oluyo canlar...

dıyar
06.03.2007, 11:00
Kİmse Gelmİyorrr Dursun Abİİ Yaa Nerdeler Bunlar

evrim23
08.03.2007, 22:09
Merhabalar.Öncelikle şunu söylemek istiyorum;arkadaşın anlattığı hikaye mi fıkra mı artık her neyse beni de çok rahatsız etti.Belki düşünmeyerek yaptı ama burada bir gayret bir caba her şeyden önce ciddi bir araştırma söz konusu.gerçeği söylemek gerekirse biraz hayal kırıklığına uğradım.Ama gelen tepkiler ve uyarılar çok netti.Teşekkürler.

cemocan
09.03.2007, 02:15
evrim arkadaşın kusuruna bakma o öle esprilidir sana yardımcı olmayı çok isterdik ama bizdede pek bilgi yok zaten bizde bundan yakınıyoruz köyümüz ve köylümüz alevi kimliğine pek sahip çıkmıyor ve artık yozlaşma var dediğim gibi ne cem evimiz nede dedemiz var ama sana söyliyim gidip ordan birinci ağızdan araştırmalarını yapmalısın mesela bizim köyde rahmetli bektaş dedenin karısı nesve(nazife) ana var belki ondan biraz bilgi alırsın sana yardımcı olmayı çok isterdik ama elimizdende pek bişi gelmiyo

dıyar
09.03.2007, 10:00
Evrim Senden De ÖzÜr Dİlerim Amacimiz Sana Yardim Etmekti Belki Ama Biz Konulardan Anlamiyoruz Heralde.yine Senden ÖzÜr Dİlerim Sema Abla Bana DemiŞti Yardimci Olun Ama GenÇler Bİlmem Yardimci Olabilirlermi. Yaslilara Danissan Daha Iyi Olur Belki Bu Hafta KÖye Gidersem Senin IÇin AraŞtiracam. Kİb

dıyar
14.03.2007, 12:50
saol cemıl bızım amacımız evrıme yardım etmek ama sen bılırsın köyde kımın bilgisi var git yaslılarda bile bilgi yok yıne de saol.

fuat
16.03.2007, 14:10
selam toprağım sen beni tanımazsın yav ben yıllardır düzcedeyim cemil kuytu ben şöför hulisi amcam olur

slm arkadaş ben fuat dambüyük ten tanıdıgıma memnun oldum ilker kuytu senin neyin olur

fuat
16.03.2007, 14:15
bende sün köylüyüm koruktan akrabalarım var dambüyüktende var iykide aynı bölgede yaşıyoruz

slm yoldaş nbr ben dambüyük ten fuat tanıştıgıma memnun oldum dambüyük te akrabaların kiler

fuat
16.03.2007, 14:22

merhaba serkan dı degil mi selam kardeş ben de dambüyük ten fuat sen kimlerdensin kib

fuat
16.03.2007, 14:27

slm evrim nbr ben dambüyük lüyüm fuat ertürk lerden seni kendini tanıtabilirmisin

epeyim
16.03.2007, 14:50
ilker benim dayıogludur buyrun yardımcı olayım

dıyar
20.03.2007, 17:24
İnsanlar Çok DeĞİŞmİŞ Be Deryaa

epeyim
21.03.2007, 14:53
neoldu mustafa insanlar neden degişmiş birseymi oldu

dıyar
21.03.2007, 16:10
BoŞ Ver O Da Bende Kalsin. Herkes Nerede Kimse Gelmiyor Daha

dıyar
22.03.2007, 09:24
Haber 7 Deki Konuyu Okuyan Varmi. Dİyarki Aleviler MÜslÜman DeĞİl
Ne Demek Bu. Ozaman Hz.alİ Soyunda Gelenler MÜslÜman DeĞİlse Ya Biz Ne Yİzz. BÖyle SaÇmalik Olmaz
Yaaaa

koruklu
28.03.2007, 19:33
merhaba arkadaşlar ben gürkan bektaş yukarı mahalleden tum korukluları burda görmek güzel bi mutluluk şimdilik hepinize selamlar sevgiyle kalın

koruklu
28.03.2007, 19:42
tekrar merhaba canlar ilk önce nerden başlamalı bilmiyorum ama teknolojiyle gelişen bu bilgi ağı eminim bizleri daha çok sosyalleştirip birbirimize yakın ettiği kesin nekadar uzaklardada olsak kendimizin dışında birilerinin olduğu ve hiç tanımadığımız insanlarla tanışıp bellii konular üzeride konuşup kafa yormak eminim çok güzel olucak

mustafa_is
29.03.2007, 12:36
elazığ merkezde okuyan varmı acaba ben fırat ünv. de öğrenciyimde........

koruk23
29.03.2007, 12:47
merhaba canlar yeni gelen ler hoşğeldi yanlız burda olmuyor köyümüzün adına
bir site açmalıyız birleşmeliyiz bir site açmalıyız ben sordum 1500. dolardan
başlıyor site gelişdikce ücret artıyor.umarım bürgün oda olur herkese sevgiler
cenlar.K.İ.P.

heykeltraş
29.03.2007, 12:57
http://32100

hüsoo
30.03.2007, 00:51
slm mustafa nbr emmioglu hayat nasıl gidio bende hüseyin bursadan
bizde üye olduk haa haberin olsun esralan ben bizede hiç hbr vermiosun
böyle güzel etkınlıkleri yav emmioglu neyse kib.herkese slmlarımı ilet
yazın ordayım kısmetse?

hüsoo
30.03.2007, 00:53
canlar bende korukluyum ossogillerden hüseyin bütün dostlarımın arkadaslarımızın msj larını beklioruz?

hüsoo
30.03.2007, 01:01
slm topraklarım canlarım bende hüseyin ya bizim akrabalarımızın da hepsi burdamış merhaba hepinize mustafa ali ekber msjlarınızı bekliorum haaa?

hüsoo
30.03.2007, 01:07
mustafa ammioglu bak msjlarını eksik etme bol konusalım sohbet edelım kib
bütün herkese de slm larımı ilet

dıyar
01.04.2007, 12:25
lan gürkan ne haber oğlum durumun nasıl
lan gelmıyecen mı köye
aleykumselam alıekberrrrrrrrrrrrrrrr

dıyar
01.04.2007, 12:26
hüseyinnn ne haber durumun nasıl iyimisin sen mesaj yazarsan bızde yazarız tabi

hüsoo
01.04.2007, 22:20
vay emmiolglu nedemek ya ben yazmam mı bol bol konusalım tabii
kib görusmek üzere

ali ekber23
02.04.2007, 21:26
slm topraklarım canlarım bende hüseyin ya bizim akrabalarımızın da hepsi burdamış merhaba hepinize mustafa ali ekber msjlarınızı bekliorum haaa?

yeni gelen canlar hoşgeldiniz öncelikle hüseyin emmioglu iisin inşallah bi ara gemlige gelmeyi planlıodum gelince ugrıcam yanına görüşelim köylüm ok haberrleşelim irtibatı koparmayalım hadi hak muhammed ali yardımcız ola...

ali ekber23
02.04.2007, 21:28
ayrıca bibioglu mustafa ben formu onuncu sayfadan soraa doldu sanıdum biara milet yazmayınca neyse hadi kendinize iii bakın eyw..

hüsoo
03.04.2007, 16:29
tabi ali nedemek ya emmioglu beklerim tabii ya valla gel degısıklık olur
neyse kendinize iii bakın herkese cok cok slm iletttt

hüsoo
03.04.2007, 16:30
iyiyim bu arada calısıom devam işte sen neler yapıosun bol bol girin emmioglu aliekber mustafa konusalım ya tamam kib eyw..

dıyar
04.04.2007, 13:38
Tamam Sen Nasilsin Durumun Nasil HÜseyin Polİs Abe Nasil Selamlar Gelmiyecen Mi Gel Misafirim Ol

hüsoo
04.04.2007, 21:42
Bizimkilerinde slmı var sana babna herkese, işte bilıon mustafa calısıoz senelik izinde agustosta gelcem emmioglu gelmem mi yaaaaa yazın ordayım allahın iznıyle kendinize iii bakın eyw..

koruk23
05.04.2007, 12:42
merhaba hüsoo sen zülfükar abinin oğlusun galiba
seninle aynı yerdeyiz yani gemlik beni tanırmısın bilmem amaban seni tanırım babanı ve anenele
tanışıyoruz senbizim fabrikada stejerdin borubanda iyi ki geldin buraya sevindim kardeşim
selamlar

hüsoo
05.04.2007, 16:38
aynen abi zülfükarın ogluyum tanıdım ya tanımam mı saol abi
ii oldu tabi ya benım de yeni haberim oldu 2 3 hafta oldu
nese kib eyw

dıyar
05.04.2007, 17:00
Vayyy HÜseyİn Vay Neyse İŞalllah GÖrÜŞÜrÜz AĞustosta Bende Belki İzİn Alirsam Çok HoŞ Olacak. Akin Sen Ben Bi Alem Yapariz Daha :)

hüsoo
05.04.2007, 18:15
tabi mustafa yaparız bilıon yapıodukta bu sefer daha kralını yaparız emmioglunuda alırız tabii yaaa inş.gelcem yazın emmioglu hadi kib eyw

nazım23
05.04.2007, 21:16
merhaba dostlar.
bir sitede kurmasak köy adına yinede burdan ,haberleşmek ve paylaşmak güzel.paylaşılanlar dostluğumuzu pekiştirmeli,geliştirmeli.yön vermeli.geçmişimizden dersler çıkararak.her birimiz bir şehirde yaşam mücadelesi veriyoruz.gözden ırak olan gönüldende ırak olmamalı.unutulmamalıki bizler p.sultanların soyundan geliyoruz,haksızlığa başkaldıran mazlumdan yana olan bir haykırışımız var.durşumuz onurlu ve hakça olmalı.hadi bakalım dostlar yaşamı savunmaya .güzellikleri paylaşmaya.nazımın resmi koydum umuyorumki oda bizimle aynı düşünceleri savunuyor.ordan bize güneşi gösteriyor.yeterki görelim. ali

nazım23
05.04.2007, 21:26
kusura bakmayın resim çıkmamış .daha sonra düzeltirim sanırım. hoşçakalın.

dıyar
06.04.2007, 18:44
SAOL DURSUN ABİM TEŞEKÜR EDERİZ...BİR SİTEMİMİ KURALIM KENDİMİZE www.korukköyü.com.tr şeklinde olumur ama resimler bilgiler lazım onlarıda köye gittiğimizde fotoğraf çekip yapalım site

hüsoo
11.04.2007, 19:59
alooo nerdesın be mustafa alıekber nerdesın topraklarım bayagadır gırmıyonus
hadı neyse girin bol bol da konusalımmmmmmm herkese slm hadi eyw.

dıyar
12.04.2007, 13:40
burdayız sen nerdesin yavvvv.hüseyin durumlar nasıl ıyımımsın. valla bızde çalışıyoz ne yapalım.

dıyar
12.04.2007, 13:41
msn adresını bana yazsanan arada msn görüşelim

hüsoo
12.04.2007, 18:40
aynen emmioglu calısıyoz işte napcan 2 tane var adres 2 sınıde ekle
crazyy_boy_16@hotmail.com yanlizdost8@hotmail.com
oldu mustafa kib herkese slmlar

dıyar
13.04.2007, 12:19
tamam saol aldım benımkıde m_toktas23@hotmail.com tamam eklersin
sende selam söle

hüsoo
13.04.2007, 18:50
tamam mustafa gır msnede konusuruz ordada bol bol hadi
kib görumek uzere eyw

koruk23
16.04.2007, 14:48
canlar nasılsınız herkese selamlar
acilen elazıga gelip döndüm kimseyi göremedim
ama tambir bahardi çiçekler açmış

dıyar
16.04.2007, 16:33
Olmadi BÖyle Hasan Abe.... Nasilbularalarda Aslinda Hayat Var ..koruk Gİbİ KÖy Var Dİyen Ler Yanilirlar...

dıyar
20.04.2007, 09:17
Niye Kimse Gelmiyo Daha Herkes KaÇmiŞ Heralde

hüsoo
21.04.2007, 00:49
emmioglu gelmem mi yav siz yazmıonuz die bende yazmıom napyım kimse yokki
bizde olalım kafası estımı gelıo herkess neyse kib mustafa

gül23
22.04.2007, 19:39
...

epeyim
23.04.2007, 22:22
hulisinin yigenimi?bende yigeniyim ismin gül mü?bizde gül yok ki ama gülperi var kız senmisin yoksa

dıyar
24.04.2007, 16:29
Sende HoŞgeldİnnnn GÜllllll Aramizaaa

ali ekber23
25.04.2007, 22:05
hgdin gülperi sen memetin kardeşisin dimi onuda beklioz siteye selam söle hadi eywallah...

ali ekber23
25.04.2007, 22:07
Ne ararsın Tanrı ile aramda?
Sen Kimsin ki Orucumu Sorarsın?
Hakikaten gözün yoksa HARAM da
Başı açığa neden TÜRBAN sorarsın?

Rakı, Şarap içiyorsam SANANE!
Yoksa sana bir zararı içerim
İkimizde gelsek kıldan köprüye
Ben dürüstsem Sarhoşken de
geçerim

Esir iken mümkün müdür ibadet?
Yatıp Kalkıp ATATÜRK'e DUA ET
Senin gibi Dürzülerin yüzünden
Dininden soğuyacak bu millet.

İşgaldeki halini sakın UNUTMA
ATATÜRK'e dil uzatma sebepsiz
Sen Anadan yine çıkardın ama
Baban kimdi bilemezdin şerrrreeefffssiiizzzzz!:cursing:

gül23
25.04.2007, 22:08
...

hüsoo
26.04.2007, 16:11
aliekber emmioglu napıon yaa nezamandın görunmuyon
gir de sohbet edelım beyaa varsa msnini yaz bana ok
kib hadi eyw

ali ekber23
26.04.2007, 17:21
aliekber emmioglu napıon yaa nezamandın görunmuyon
gir de sohbet edelım beyaa varsa msnini yaz bana ok
kib hadi eyw

emmoglu buaralar sınawlar baya yogun ondan giremiom yaramaz bi durum yok herkes ii inşallah nesee montecarlo_aliji benm msn ok eklersin sen hadi eyw k.i.b

aliyel murtaza
26.04.2007, 17:32
be burhan karakocan`lıyım izmir`de oturuyorum .İzmir`de oturan varmı

hüsoo
26.04.2007, 18:40
oldu emmioglu yaramaz bişey yok sızdede yoktur umarım
kib ben ekledim seni ok kabul edersin crazyy hadi eyw

koruk23
27.04.2007, 23:40
bu sesimler koruk köyünün aşağı mahale yeni elime geçdi sağolsun yetgin turan bana gönderdi
banada bunları buraya koymak düşdü herkese selamlar

ali ekber23
03.05.2007, 16:53
gönlüm bir dağ idi yıktın yaro böyle sewilmeez sewdamı sürgün yoladım sağ dönermi bilinmez umuda kör düğüm attın selamın dahi gelmez arama sorma yar ardımdan çagırma yar dönmem sana oyyy ağıtlar yakma yar sürgünde sewdam dursun abi okursan beni ara moralim çok bozuk haftasonu görüşek kontrm yok...

gül23
03.05.2007, 22:24
...

dıyar
08.05.2007, 09:10
bu sesimler koruk köyünün aşağı mahale yeni elime geçdi sağolsun yetgin turan bana gönderdi

hasan abi çok güzel resimler şu yetgine söylesende bir site kursun bari

dıyar
08.05.2007, 09:11
yeni gelen herkese selamlar olsun

dıyar
08.05.2007, 09:22
“unutuldum” diyerek için sızlayacak
ve sen bu şiiri okurken
ayrılığımız çoktan başlamış olacak
belki de son tesellin
sana yazdığım “bu son şiir” olacak
ve kimbilir
unutulmuş bir gecenin tam ortasında
başucundaki bir radyoda
uykusuz bir şair yüreğini çınlatacak
ve bir daha fısıldayacak kulaklarına
sana adanmış bu satırları

marenostrum23
14.05.2007, 13:29

abi eline sağlık resimler iyi olmuş...ama sadece aşağı mahalle var resimlerde. yukarı mahalle yok. ikisi beraber bir bütün olarak olsaydı tam süper olacaktı. ama artık onu da ben gittiğimde resimlerini çeker getiririm. saygılar abi...tekrar eline sağlık.

ali ekber23
14.05.2007, 20:33
tepenemet ciwarı resiimleri canlar bizim gençlerin mekanı oldugu için koydum herkese slmlar...

dıyar
15.05.2007, 08:33
oooo karakayalar heee güzel yerdır oralar.

ali ihsan
15.05.2007, 15:45
slm bütün canlara ben elazığ merkez koruk köyünden varsa tanıdık konuşmak isterim

dıyar
16.05.2007, 08:39
Ooooo Alİ İhsan Baba Da GelmİŞ
HoŞgeldİn

marenostrum23
16.05.2007, 13:43
slm bütün canlara ben elazığ merkez koruk köyünden varsa tanıdık konuşmak isterim

abi hoş geldin aramıza.ben dursun.seni burada görmek güzel bi duygu.sazını konuşturabildiğin kadar yazılarını da bekliyoruz.selamlar,saygılar...

dıyar
17.05.2007, 10:36
evet abi eczanedeyim yine. sen ne yapıyosun burdamısın veya nereledesin
kib

koruk23
17.05.2007, 11:04
ali ihsan gecikdin daha önce burda görmek isderdim seni
neyse hoş geldin emi oğlu selamlar

ali ekber23
17.05.2007, 20:41
hgdin ali ihsan abi...

hüsoo
03.06.2007, 17:49
hani yaa kimseler gelmio artık unuttunuzz herhalde
artık buralarıı beyler gelınde konusalım sohbet felan edelım
hade eyw.

cemocan
12.06.2007, 20:54
bayağıdır giremiyorum foruma hepinize selamlar ali dayımda gelmiş bak hoş gelmiş birkaç resim benden olsun köylülerim bizim bahçeden çekilmiş resimler bunlarhttp://www.loadtr.com/b-38789-koruk.jpg
http://www.loadtr.com/b-38796-koruk.jpg

dıyar
13.06.2007, 09:05
Valla Cemo Güzel Ama Bİraz Falİyet Olsa Daha Güzel Olur Bu Resİmlerden Bİr Sİte Yapan Yokmu :)

epeyim
15.06.2007, 21:37
...

altunbaran84
02.07.2007, 01:43
arkadaşlar bende koruk köyünden hasan.mustafa ii tanır beni..herkese selam

altunbaran84
02.07.2007, 01:53
okuduğuma göre resimler arıyormuşsunuz.ben gecen sene geldiğimde bi kaç resim çekmiştim.

şair
04.07.2007, 16:23
ben de mechul sizin alevi köylerinizi bilirim keban tarafında denizli köyü nimirli köyü bayındır köyü ben eski isimlerini yazıyorum daha iyi tanırsınız diye meşelli köyü birvan köyü pininci köyü koruk köyü dambeyik köyü cabar köyü gorşan köyü sün köyü corçuk köyü vs. saygılar.

şair
04.07.2007, 16:27
alevi köyler denizli bayındır nimirli birvan meşelli dambeyik pirinçi koruk sün cabbar gorguşan corcuk vs.

koruk23
05.07.2007, 08:57
altun baran84 seni çıkaramadım kendi biraz tanıt herkese selam

altunbaran84
05.07.2007, 11:42
ben bekir altunbaranın torunuyumm.yukarı mahalleden

dıyar
06.07.2007, 11:28
YAAA TANIMAM MI SENDE EKSIK KALADIN BE HASAN :d
FOTOLAR GUZEL YUKAR MAHALLEDEN
ARADA BOYLE GEL KONUŞALIM

koruk23
06.07.2007, 15:38
tamam altun baran seni tanımasamda babanı ve amcanı iyi tanırım
hoşgeldin kardeş .sen hıdırın oğlusun galiba .amcan kadir mehmete selamlar
babanada görüşmek üzere

altunbaran84
08.07.2007, 12:50
SaĞolasiniz..gÖrÜŞmek Üzere

altunbaran84
11.07.2007, 23:02
hasan abi sen kimlerdensin..soyadın ne

marenostrum23
13.07.2007, 12:44
arkadaşlar bende koruk köyünden hasan.mustafa ii tanır beni..herkese selam

hasan hoşgeldin aramıza.

altunbaran84
18.07.2007, 19:03
SaĞolasin.tanitir Misin Kendİnİ

koruk23
26.07.2007, 15:04
merhaba canlar 5 ağustosda köydeyim
herkesi bekleriz bumaşüzre.

Tezgul
19.08.2007, 11:56
hüseynikliyim selamlar

hüsoo
19.08.2007, 12:44
slm tezgül h.g nerelisinn

hüsoo
22.08.2007, 12:43
hani neden kimse gelmıo artık ne oldu unuttunuz herhalde formuu
neyse herkese slm arasıra ugrayın?????

koruk23
14.09.2007, 14:50
sayın raşit kardeşim nerdesin mesajını bekliyorum almancı EMİOĞLU halakızınaselamlar
bekliyorum sayglarımla sağlıklıgünlere.

Barış^
16.09.2007, 12:34
bende uzak sayılmam .pirinççiliyim.canlara selam olsun

ben de pirinççiliyim fazla tanımam ama kimlerden olduğunu söylersen tanışabiliriz:D sevgiyle kal...

Kaya23
21.09.2007, 12:10
Hasan ne haber rumuzdan tanırsın herhalde artık bende varım.Diğer arkadaşlara da sormak istedikleri varsa yardımcı olabilirim.

koruk23
21.09.2007, 17:11
mehaba kaya hoşgeldin
seni tabikitanırımda
bür çok kayavar ama sayit olabilsin
kendini tanıtsan iyi olur.

mert baran
24.09.2007, 14:13
bende korukluyum adım gökmen sakaryada 5 yıldır yaşıyorum böyle bir formu kim düzenlemiş ise sağolsun herkese selamlar

mert baran
24.09.2007, 14:34
selam arkadaşlar sayfada nasıl resim kullanabilirim bana yardimcı olacak birileri varmı şimdiden teşekürler:clap:

hüsoo
24.09.2007, 14:42
slm gökmen h.g forma

mert baran
25.09.2007, 04:20
selam kardeş ama seni tanıyamadım sende bizim köylümüsün kimlerdensin sen cuma abinin oğlu leventi tanıyormusun onunla iş arkadaşıyız birde senin gibi fotoğrafımı nasıl kullanabilirim bana yardımcı olabilirmisin simdiden teşekürler

hüsoo
25.09.2007, 14:45
:buyukgoz: resmi kontrol paneline girip profilini kendin düzenliceksin orda resim için avatar işlemi dıo onunla işlerini yapacaksınn zaten girince görcenn kardeşş
eyw:sarkazm :buyukgoz: :yaw2

mert baran
25.09.2007, 14:50
sağol kardeş teşekürler

mert baran
26.09.2007, 05:15
selam arkadaşlar asıl mert baran benim fotoğraftaki olan ayrıca bu siteye neden fazla kimse mesaj yazmıyor herkese selam

darkman
26.09.2007, 11:45
slm bende korukluyum adım can

darkman
26.09.2007, 11:52
ihsan abi nerelerdesin epeyidir görüşemedik

darkman
26.09.2007, 12:41
slm arkadaşlar koruk köyünden rersimler koymuşsunuz bende birkaçtane kendi çektiğim kartpostallık resim koydum beğenecekmisiniz bakalım

http://img178.imageshack.us/img178/9265/spa0147py3.jpg

http://img440.imageshack.us/img440/9212/spa0148pl6.jpg

http://img301.imageshack.us/img301/6370/spma0129bi2.jpg

http://img301.imageshack.us/img301/7012/spma0131hr7.jpg

Kaya23
26.09.2007, 13:43
Hasan DoĞru Tahmİ Ben Saİt Günlük Kontrol Edİyorum Herhalde Sİteye *** Gİrmİyorsun Bundan Sonra YaziŞalim.ayrica Sİtede Yazan ArkadaŞlaradan Taniyan Varsa YaziŞa Bİlİrİz Ben ElaziĞ' Oturuyorum Bİlgİ İsteyenlerede Yarimci Olabİlİrİm .

koruk23
26.09.2007, 14:15
tamam sayit hoşgeldin
görüşürüz selamlar iyi bak kendine.

mert baran
27.09.2007, 04:26
selam arkadaşlar can sen düzcedemi oturuyorsun leventi tanıyor musun cuma abinin oğlu. birde köy resimlerini nasıl yayınlıyorsunuz banada öğretirseniz bendede köyün resimleri bar bende sizlerle paylaşırım

cemocan
27.09.2007, 16:37
ben cemil levent benim amca oğlum oluyor evet düzcedeyim

gül23
29.09.2007, 20:08
...

cemocan
12.10.2007, 14:02
bütün köylülerimin bayramı kutlu olsun sevgiler saygılar

gül23
12.10.2007, 16:27
herkesin bayramı kutlu olsun canlar

hüsoo
12.10.2007, 20:06
bütün köylülerimin bayramı kutlu olsun saygılarrrrr:)

mert baran
14.10.2007, 15:00
arkadaslar herkesin bayramı kutlu olsun

ali ekber23
14.10.2007, 16:22
kiminin bayramı kutlu olsun kimininki mübarek olsun bazılarınında bugunki bayramı kutlu olsun:)yeni gelen canlar hoşgeldiniz eyw...

hüsoo
15.10.2007, 17:06
ooo aliekber emmoglu nerelerdesin yaa arada gel ozletme kendini hadi kib eyw

dıyar
18.10.2007, 16:30
ya uzun zamandır görüşemiyoruz.herkeselam.görmüyeli herkes gelmiş
gökmen sen ne arıyosun yawww.ben mustafa tanıdın mı

dıyar
18.10.2007, 16:31
hüseyın emmoğle durum nasıl görüşemiyoruz işlerden yawwww

hüsoo
19.10.2007, 15:39
vay emmoglu nerelerdesin sen gelmııon yaw biz hep buralardayızz ii napıon durumn nasıl arada gelde yasadıgını belli et yani:) hadi kib eyw

dıyar
19.10.2007, 22:42
ya emmloğle iş güç ne yapalım sen ne yapıyosun
durumun ıyımı
yenı gelen arkadaslara selam olsun
:thumbup1:

yörem23
22.10.2007, 22:17
arkadaşlar meraba bende korukluyum aşağı mahalleden beni tanırmısınız bilmem abimde bu sitede bursadan hasan

dıyar
22.10.2007, 22:47
tanımasakta sorun değil koruklusun ya
yeter bizeeee :lol:
tamam gökemen seni kaydedecem arada görüşürüz

yörem23
24.10.2007, 21:19
merhabalar galiba kimse siteye girmiyo bu arada adım çiğdem aşağı mahalledenim

gül23
24.10.2007, 21:40
Çiğdem abla hoşgeldin.ben gülperi mesaj attım ama görmedin heralde?

yörem23
25.10.2007, 21:52
gülperi merhaba canım hoşdulduk nasılsın msn görüşelim bir ara olurmu

dıyar
26.10.2007, 08:45
HoŞgeldİn çİĞdem. Senİ Tanimayadik Kİmİn Yakinisin Kendİnden Bİraz Bahsetsene.taniyalim

gül23
26.10.2007, 13:17
olur çiğdem abla.ben sana mesaj atarım adresimi.bakmayı unutma ama

yörem23
26.10.2007, 21:44
merhaba diyar ben de seni tanımıyorum ben aşağı mahalleden abim hasan var gemlikten o bu sitede kahramanların ali derler onun kızıyım istanbuldayım çalışıyorum.yurtiçi kargoda operatörlük yapıyorum

dıyar
27.10.2007, 19:38
tanıstıgıma memnun oldum. bızede köyde ossogiler derler yukarı mahalleden ossogılın hıdır derler babama :biggrin: :biggrin: işin iyi. ben köyde herkesı tanırdımda sen harıç fotografın bıraksaydın tanırdık

hasan abiyide tanıyorum
siteden konusuyouruz

koruk23
28.10.2007, 15:34
çidoş hoşgeldin bacım nasılsın iyimisin epeydir girmiyordum
anamıza babamıza selam kendinize iyi bakın.selamlar

cemocan
02.11.2007, 23:58
selam herkese kimse gelmiyo artık yav ne oldu bizim foruma

cemocan
03.11.2007, 00:12
halamoğlu mehmet in msn spaces sayfasında gördüğüm ve çok hoşuma giden bi köy fotğrafı sizlerlede paylaşayım istedim
http://img69.yukle.tc/images/3118y1pQE-gD02SfomMcpCbZZ9YZ1KRU-PqeWSfXobJGoqyCQVVrPksF8iHZgfbajk35-7RUep3yQ4QrVA.jpg (http://www.yukle.tc)
doğru dürüst bi upload sitesi bulamadım buda ufak gösteriyo ama idare edin

hüsoo
06.11.2007, 18:14
slm aynen neden artık gelmıo kimse forma:)

dıyar
13.11.2007, 12:50
Biz Burdayizda Siz Yoksunuzzzzzzz BIRAZ GELIN YAAA

mert baran
16.11.2007, 23:27
ya arkadaşlar ben uzun zamandır işler nedeni ile giremedim ama bakıyorumda benim gibi herkeste bu aralar buraları ihmal etmiş herkse selam

hüsoo
16.11.2007, 23:55
mustafa emmoglu gel arasıra yaa özletmeyin kendinizi formu unuttuk artık herhalde kimse gelmedigine göre:(

marenostrum23
28.11.2007, 15:28
slm canlar,uzun süredir yoktum.gelenler olmuş,hoşgeldiniz hepiniz! artık uğrarız.

"Yaşamı duyumsayın; acı çekin, bağırıp çağırın. Sonra salıverin gitsin acı."

“ Düşünme zor iştir. Muhtemelen çok az kişi düşünür”.Henry Ford

dıyar
06.12.2007, 19:01
bız olmedık burdayız ama formu actınız ama kımse yok herkesı burda gormek ıstıyoruz.bızım form sunden dambuyuktendemı kucuk olmasın

Biz Burdayiz Emmoglu

dıyar
12.12.2007, 22:11
Himmet etse Allah, Muhammed, Ali

Onlardan gayrx kimim var benim

Sultan hacx Bektaq Veli’den dahi

Kesildi kervanxm iqlemez suyum

Bastxlar elime, kestiler dilim

Hasan, Hüseyin’e malumdur halim

Bizlere kabul ettirdiäin ölümü

Imam Zeynel sen alasxn elimi

Imam Bakxra arz edem halimi

Imam Cafer halimizden bilesin

Biz düqmüqüz elimizi alasxn

Kazxm Musa carxmxza gelesin

Imam Rxza’dan ola bize imdat

Muhammed Taki’den ola inayet

Ol Imam Nakiden ola qefaat

Onlardan gayri kimim var benim

Ondört Masumu Pak, hem Sahip Zaman

On Iki Ýmamdan tutmuqum daman

Askeri, Muhammed Mehdi el’aman

Kul Himmed’im okur, asxl gelirim

Qahx Merdan Haydar bize bir deyim

Yetiq Imam Abbas cenabx alim

hüsoo
20.12.2007, 15:06
herkese ii bayramlar

mert baran
23.12.2007, 16:30
selam arkladaşlar ben gökmen herkese iyi bayramlar
sizlere bir önerim olacak civar köylerin en büyüğüyüz ama bildiğim kadarı ile bir intermet sitemiz bile yok bu işle ilgilenen abiler veya kardeşler varsa bir adım atarsa sevinirim birde elinde koruk köyünün resimleri olan varsa
gokmen.a23@hotmail.com adresine mail atarsa sevinirim

gulemin
23.12.2007, 17:23
selam canlar
ben Elazig Alevi yerlesim yerlerinin haritasini hazirlayacagim, fakat elimde hiçbir bilgi yok.. Elazig'nin Alevi köyleri listesi sizde mevcut mudur acaba? yardimci olursaniz sevinirim...
saygilar

dıyar
28.12.2007, 21:51
kımse yokkkkkkkkkk muuuuuuuuuuuuuuuuuu

koruk23
31.12.2007, 00:13
merhaba canlar herkesin yeni yılını kutlarım sağlık mutluluk getirsin 2008 saygılar
sevgiler.nice yılara beraberce.sevgili koruklular

mert baran
03.01.2008, 14:45
selam arkadaşlar geçtiğimiz günlerde koruk köyü ile ilgili bir site yapalım dedik kimseden ses yok ben kendi çabimda birşeyler yapmaya çalısıyorum eğer bana yardımcı olmak isteyen varsa gokmen.a23@hotmail.com adresine köyün resimlerini yollaya bilir
HASAN ABİ ÖZELLİKLE SENDEN YARDİM BEKLİYORUM Facebook sitesindeki resimleri galiba sen atmışsın onları aldım ama başka resimler varsa da mailime atarsanız sevinirim köyümüzün site ismi www.koruk-koyu.tr.gg isteyen bakabilir

ali ekber23
05.01.2008, 10:38
sewgili canlar facebookda kuruculugunu yaptıgım en kalabalık alevi grubu olan alevi gençlik grubuna katılımlarınızı bekliorum hoşçakalın hızır yardımcız olsun...

altunbaran84
15.01.2008, 14:53
merhaba arkadaşlar ne zamandır giremiyordum..herkese sselamlar..facebookta koruk köyü adına grup kurdum oraya katılmanızı bekliyorum.resimler ekleyelim köyümüz adına herkese selamnmm tekrardannn

düzgün şen
15.01.2008, 16:03
selam arkadaşlar bende şahinkaya (hulvenk)te ikamet ediyorum koruk koyunu biliyorum

xolxol_12
17.01.2008, 15:26
Yav Canlar Ben her tatilde Elazığa giderdim ama bu 15 tatilde dedem geldiği için gidemedim.
Yazın kesin elazığdayım.Elazığda ikamet edenler varsa bir görüşek bir konuşak bir buluşma ayarlıyak hele :D

ercan.c
24.01.2008, 10:33
Cemocan,Nafiye ablamın oğlu olmalısın,msn i ekledim cevaplarsan sevinirim,
Cemal ERCAN