Orijinalini görmek için tıklayınız : Alevi Forum 1. Siir Yarismasi- Sonuclar & Odul

Naz
18.05.2006, 02:12
Aleviforum 1. siir yarismasi sonuclanmistir. tum katilimcilara tessekur ediyoruz. anketimiz uzun bir incelemeden gecti, ve bazi oylamalarda bulunan yanlis oylamalar cikarildi. siir yarismasinin acilisinda acik ve net sekilde kendi siirinize oy veremeyeceginiz belirtilmisti, buna ragmen kendine oy veren katilimcilarin kendi oylari iptal edilmistir. ayrica kurallarda yine acikca belirtilen ve tarafimdan ozel mesaj olarakta gonderilen uyarida, oylama sonuna kadar destek almak icin siirin desifre edilmemesi, oylarin bu sekilde toplanilmamasi, aksi takdirde diskalifiye olunacagi belirtilmistir. fakat oylar kapandiktan sonra Alevimenle yaptigimiz incelemeler sonucunda Alime Selam olsun siirinin yazarinin kendini desifre ettigi ve destek oyu aldigi belirlenmistir, ben o kisiyi desifre etmiyorum, fakat siirinin diskalifiye oldugunu uzulerek acikliyorum...

kalan siirler arasindaki siralamada 28% lik oyla birinci olan siirimiz, ALi GiBi ALEViYiM BEN olmustur.

assagida siirler ve siirlerin yazarlari oy sirasina gore siralanmistir.

tum katilimcilari tebrik ediyorum. birinci olan sairimizin onur odulu (kelebek) verilmis nick rengi bir dahaki siir yarismasi sonuna kadar turuncuya degismistir. bir dahaki siir yarismasinda kelebek birinci tarafindan yeni birincimize devredilecektir.

bir dahaki yarismaya kadar dostca, ve siir tadinda kalin.

saygilar

Naz

======================

oylamaya toplam katilim- 110
iptal edilen oylar - 6
diskalifiye olan siir- 1

1. olan siirimiz - Ali Gibi Aleviyim Ben {OLGUN} 28%

2. olan siirimiz- Hak Muhammet Ali Diye {Alevi Murat} 14.6%

3. olan siirimiz- 3.luk iki siir arasinda paylasilmistir.

Aleviyim Ben {Mat} 12.4%
12ler Askina {Aspava} 12.4%

5. olan siirimiz- Aliyi Aslan Bilenlerdenim {Sedef} 10.1%

6. olan siirimiz- Turnam Sen Soyle {Gunes} 7.9%

7. olan siirimiz- 7.lik iki siir arasinda paylasilmistir.

Olurum {Sevgi Turku} 5.6%

Feryat {Yusufcukgecegez} 5.6%

9. olan siirimiz- Alevilik Var Olacak {Leyla Can} 2.2%

10. olan siirimiz- Efendim Olarak Gozukendir Ali {Muttaki} 1.1%

FaLLeN
18.05.2006, 02:17
bütün arkadaşları ve kendimi tebrik ederim ..:) çok hoş bi yarışma idi.saol naz

Alevimen
18.05.2006, 02:39
bende Olgun beyi tebrik ediyorum ayrıca diğer arkadaşlara gönülden teşekkür ediyorum saygılarımı sunuyorum.

Canan58
18.05.2006, 02:53
Tüm katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum.Hepside gerçekten güzeldi..Gönüllerine sağlık...
Ama çok sevindim benimde oy verdiğim şiir birinci olmuş..Kendimide ayrıca kutlarım zevkimden dolayı...:)
Emeği gene tüm arkadaşlara teşekkürler...Dostça şiirce kalın.Sevgiler...

Azrail
18.05.2006, 09:10
merhaba canlar;

bir gece vakti yazdım bu şiiri, birincilik aklımın ucundan bile geçmemişti, amacım forumumuza güzellik katmaktı, hayatım boyunca aldıgım en anlamlı ödül inanın cok sevindim,

başta bu güzelliği ve birlikteliği yaşamamıza katkıda bulunan tüm forum yönetim ekibine ve NAZ'a
şiirleriyle katkıda bulunan yürekli dostlara,
ve forumdaki tüm canlara ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım,

sevgi ve saygılarımla,

kavakli
18.05.2006, 09:11
tebrik ederim basariiarinin devamini dilerim olgun

güldestim
18.05.2006, 09:31
Tebrik ederim Olgun.Diğer katılımcı arkadaşlara da teşekkürler.

Ercan
18.05.2006, 10:00
Hepside güzel siirlerdi,katilimci arkadaslari yürekten kutluyorum.
1.gelen Olgun arkadasimizi tebrik ediyorum.

Aze
18.05.2006, 10:09
arkdaşlarımı ayrı ayrı tebrik ediyorum başarılarınızın devamı gelirrr uamrımmmm

müttaki
18.05.2006, 10:41
Olgun arkadaşımızı tebrik ediyorum hakeden kazandı :)

tüm katılımcılara ve oy verenlere teşekkür ediyorum

saygılar

ONU®
18.05.2006, 11:00
Ben de Olgun'u tebrik ederim,

Diğer arkadaşların da bu güzel şiirlerinden dolayı yüreklerine sağlık dilerim.

Serkan_Devrim
18.05.2006, 12:38
başta Olgun'u ve katılan diğer arkadaşları tebrik ederim.

Kemal
18.05.2006, 12:42
katılan tüm arkadaşları tebrik ederim...

MetinK
18.05.2006, 12:45
Katilimci bütün arkadaslari kutluyorum ve hepsine tesekkür ediyorum...

yusuf363
18.05.2006, 13:47
hepinizi tebrik ediyorum başarılarınızın devamılı olmasını temenni deiyorum.

eylüleren
18.05.2006, 13:59
tüm arkadaşların yüreğine sağlık hepinizi kutlarım.....

Bir Zeynep
18.05.2006, 14:00
Tebrikler canlar... Bu arada daha simdi farkina vardigim sey bu: sairlerimizin arasinda benim bildigim iki tane sunni canlar katilmis(belki daha cok vardir ama ben sadece ikisini biliyorum). Özellikle onlari kutlamak istiyorum. Canlar, Allahim sizi bizden eksik etmesin!! Sagolun canlar.

Naci
18.05.2006, 15:31
Bende başta olgun sonra katılan bütün arkadaşları tebrik ediyorum. Yeni yarışma ne zaman ben hazırlığımı tamamladım ona göreeee.

Şah-Mat
18.05.2006, 15:57
Forumun güzelleşmesinde bir adım atan yönetici arkadaşlara...

Forumdaki bu yarışmaya katılan değerli arkadaşlara....,ve

Adil davranıp,her şiiri okuyup değerlendirme yapan tüm arkadaşlara,tşk.ederim.

Forumun sadece şiir yarışması bir ilkti..bununla beraber başka yarışmalarda olur.Bu güzel atılımların devmı gelir ve gelişir diyorum saygılarla..

alyeşil
18.05.2006, 16:00
şah-mat a katılıyorum :)

tebrikler arkadaşlar
yüreğinize sağlık

Sevgi Erkan
18.05.2006, 16:23
Sevgili Canlar,
Şiir yarışmasını hazırlayan dostlara, buna izin veren site yöneticilerine,şiirleriyle katılanlara, oy kullananlara teşekkürler.Bana oy kullananlara ayrıca teşekkür
ediyorum.Tüm katılan arkadaşları kutluyorum.Sevgiler..

Azrail
18.05.2006, 17:28
tüüm calara tekrar teşekkür ediyorum, o sizin yüreğinizin güzelliği canlar

iyidost69
18.05.2006, 17:37
Tüm katılımcı arkadaşları kutluyorum.
Yüreğinize ve gönlünüze sağlık.
Şiir yazmaya, aleviliğinizi yüceltmeye, bizi birlik ve beraberliğe götürecek yolda ilerlemeye devam edin.

Hepiniz birsiniz Delinin gözünde
Kibir kinlik olmaz alevinin özünde
Canını verir gerekirse durur sözünde
Deli Aşık kurban olsun bu canlara

Deli Aşık..

Deli Aşık...

Azrail
18.05.2006, 17:55
yüregine saglık abi

özlem_84
18.05.2006, 18:10
tüm arkadaşları kutluyorum başarılarınızın devamını diliyorum yüreklerinize sağlık

rinda
18.05.2006, 18:17
Yarışmaya katılan ve emeği geçen herkesi kutlarım..
Birinci olan Olgun arkadaşımızıda ayrıca tebrik ederim..

Ezo
18.05.2006, 20:49
Tebrik ederim....

PirO_62
18.05.2006, 21:01
Bütün canları Katılımlarından dolayı tebrik ederim hepsi ayrı bir güzeldi yüreğinize sağlık

Asli
18.05.2006, 22:14
bütün yarışmacı arkadaşlarıa tebrik ederim
hepsi birbirinden güzeldii
yüreklerine sağlıkk

bu arada olgunuda tebrik ederimmm
çok güzel bir paylaşım olmuşşşş
yüreğine sağlıkkk
hayatta başarılarının devamını dilerim

sonerk
18.05.2006, 22:17
ödül alan arkadaşları tebrik ediyorum bunu kutlarız artık reynadamı kutlarız layladamı bilmem ama aslında reyna daha iyi olur çünkü galatasarayda şampiyonluğu orda kutlamıştı adamlar bişey biliyordur elbet....

Şah-Mat
18.05.2006, 22:50
İsteren sana 3 gün ban cezası versinler kutlaman için ne dersin sevgli sonerk..hehehe:)

foodal
18.05.2006, 22:58
Hepsi birbirinden güzel şiirlerdi, seçim yapmak gerçekten zor olmuştu, kazanan arkadaşımız OLGUNu kutlarım:36_1_55:

, tüm arkadaşlar candan yazmışlar gerçekten, böyle yarışmalara devam...
umarım bizim de yeteneklerimizi gösterebilceğimiz bir yarışma olur:yamukgul:

Arkadaşım gsli sonerk her konuya, gsyi katmak zorunda mısın:yamukgul:

sonerk
18.05.2006, 22:58
Eyvallah şah mat can sen bu işi biliyon mektebinimi okudun neeeee oda çok güzel olur şöyle banlana banlana oynaması dans etmesi ne güzel olur ama demi yani....:)

seheryeli
18.05.2006, 23:38
bütün katılımcı arkadaşları ve emeği geçenleri yürekten kutlarım....

pirrsultann
18.05.2006, 23:49
merhaba canlar;

bir gece vakti yazdım bu şiiri, birincilik aklımın ucundan bile geçmemişti, amacım forumumuza güzellik katmaktı, hayatım boyunca aldıgım en anlamlı ödül inanın cok sevindim,

başta bu güzelliği ve birlikteliği yaşamamıza katkıda bulunan tüm forum yönetim ekibine ve NAZ'a
şiirleriyle katkıda bulunan yürekli dostlara,
ve forumdaki tüm canlara ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım,

sevgi ve saygılarımla,

Olgun ARSLAN

tebrik ederim çok güzel bir şiirdi

gizemli7575
19.05.2006, 00:22
birinci olan arkadaşımı gönülden kutluyorum.
şiirlerin hepside çok güzeldi yüreğinize ve elinize sağlık.

canugur
19.05.2006, 07:11
birinci olan arkadaşımı gönülden kutluyorum.
şiirlerin hepside çok güzeldi yüreğinize ve elinize sağlık.

aynen,
tebrikler

Azrail
19.05.2006, 18:34
teşekkür ederim canlar

Sedef
20.05.2006, 01:22
Sevgili Olgun cani yurekten kutlarim cok guzel bir siir yazmis siirini okudugum an bu siirimiz birinci olmali demistim diger siir sahibi canlarida tebrik ederim. Ayrica Naz ve Alevimenide boylesine guzel bir ortami sagladiklari icin kutluyorum..Daha baska guzellikleri paylasmak dilegimle iyiki varsiniz canlar diyorum...

aspava
20.05.2006, 23:02
bende olgun arkadaşımızı kutlarım eline ve yüreğine sağlık olgun can
bende birgecede yazıp ertesi sabah gönderdim yarışmaya fazla bişey ummuyordum ama sonuç iii oyveren her cana teşekkür ederim sağolun canlar diğer yarışmaya katılan canlarında eline ve yüreklerine sağlık

Azrail
20.05.2006, 23:10
sevgili Sedef ve Aspava Canlar;

asıl ben teşekkür ederim, elinize yüreginize saglık, önemli olan bu şiirlerimizi aynı ortamda paylaşabilmekti,bence asıl kazanan hepimiz olduk, tekrar teşekkürler

meymane_usari
21.05.2006, 19:42
olgun abi seni kutluyorum çok güzel bir deyiş yazmışsın ellerine sağlık bende şiir yazmaya başladım kendimi geliştirmek istiyorum...:D

selva
21.05.2006, 21:09
olgun tebrikler.nice başarıların başlangıcı olur inşallah

ez_u_te
22.05.2006, 17:14
birinciyi tebrik ediyorum.çok güzel çalışmalar vardı hepsinin eline diline sağlık arkadaşlar ben kendi oyumu verdiğim şiiri bulamadım sıralaama içinde oysa son güne dek ijkinci sıralardaydı ALİME SELAM OLSUN ADLI şiir in sıralamadaki yeri nerde?

Naz
22.05.2006, 21:47
Kedi41, ilk mesajdaki aciklamada o siire ne oldugu belirtildi. yapilan gozetlemelerde o siirde hile oldugu, siirin sahibinin uyarilmasina ragmen oy toplamak icin siirini desifre ettigi ortaya cikti. bu nedenle ikinci olmasina ragmen, malesef o siir diskalifiye oldu.

Lamekan
23.05.2006, 00:15
Kedi41, ilk mesajdaki aciklamada o siire ne oldugu belirtildi. yapilan gozetlemelerde o siirde hile oldugu, siirin sahibinin uyarilmasina ragmen oy toplamak icin siirini desifre ettigi ortaya cikti. bu nedenle ikinci olmasina ragmen, malesef o siir diskalifiye oldu.

Eline yüreğine sağlık Olgun kardeşimin. Amaç ödül değil paylaşmakdı ve bunu hem yarışmayı düzenleyen hemde katılan tüm dostlara yürekde teşekürler.. Ayrıca Olgun kardeşimide yürekden kutlarım.. Biraz geç kaldım gibi ama malüm şartlar ...

Erki
23.05.2006, 02:18
bende biraz gec kalmisim (profilden görmesem anlamicaktim bile)

tebrikler can

Azrail
23.05.2006, 07:09
sevgili zaza-alevi, kedi41, selva, erki ve lamekan abi, ben sizlere teşekkür ederim, o sizin yüreginizin güzelliği

ez_u_te
23.05.2006, 17:23
bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim naz açıklamalar gözümden kaçmış

leyla can
23.05.2006, 21:46
olgun can kutlarim birinciligin hayirli olsun,ama bizimkilerde fena degildi yani degilmi ?? saka basarilarinin devamini dilerim arkadasim saygilarimla....

Azrail
23.05.2006, 21:55
olgun can kutlarim birinciligin hayirli olsun,ama bizimkilerde fena degildi yani degilmi ?? saka basarilarinin devamini dilerim arkadasim saygilarimla....tesekkür ederim CAN,

tabiki güzeldi, bence benimki biraz daha ilgi cekti o kadar,

sahsen ben OLURUM şiirini cok begendim , sevgili Sevgi-Türkü yazmıs, hersey gönlünce olsun Can

Gülseren58
03.06.2006, 12:18
Şiirlerin hepsi çok güzeldi. Burada kazanan ve katılma cesaretini gösteren tüm arkadaşları kutluyorum.
Dilerim bu yarışma uzun soluklu olur ve yarışmada kazanan şiirler semah olarak bestelenir.
Seneye kısmet olursa ben de katılmayı düşünüyorum çünkü.

Agop
04.06.2006, 11:37
bütün şiirler çok güzeldi daha önceden haberim olsaydı bende katılacaktım ama geç kaldım inşallah bi dahaki sefere kısmet olur.