Orijinalini görmek için tıklayınız : beşiktaşlı canlar 1 mayısdaki beşiktaşlıları görmek istermisiniz

Serkan Kaplan
18.05.2006, 12:15
arkadaşlar ben beşiktaşlılıgımla vede aleviligimle gurur ve onur duyyorum şimdiden eleştirilerinize açıgım biliyorum bazılarınız buna karşı çıkacak ZÜLFİKARLA beşiktaşı bir tutuyorum diye başka bi sayfada yine buna benzer bi resim koymuştum şimdiden eleştirilerinize cvb veriyim. ben ikisiylede gurur duyyorum ve ZÜLFİKARLA beşiktaşı bir arada görmek beni mutlu ediyor.yine dosyalar dowland bölümünde başka bir space sayfamı açmıştım (bakın bakalım begenecekmisiniz) başlıgı altında .inanın bana ikisinide msn adreslerimde kullanıyorum ve bundanda çok gururlanıyorum

http://spaces.msn.com/serkan-kaplan1903/

Serkan Kaplan
25.05.2006, 13:51
beşiktaşlı canlar nerdesiniz ya bir hafta oldu kimse cvb yazmamış neyse canınız sagolsun sizin beşşiktaşlı olmanız yeter gerisi boş

gizemli7575
25.05.2006, 16:00
işte gerçek bir beşiktaş sevgisi,gurur duyarak baktım çok güzeller paylaştığınız için teşekür ediyorum.

ha unutmadan biz sülalece beşiktaşlıyız...

Siya Saperen
26.05.2006, 03:56
Teknolojiyi sonuna kadar kullanmıssın anlasılan Serkan arkadas. Güzel paylasım. Bende beşiktaşlıyım fakat bu biraz abartılı degılmı :D Yani bir çok şeyin önüne geçmiş gibi bu durum. Tabiki kişisel görüşüm saygı duyuyorum...

alevi_dede91
26.05.2006, 23:50
Arkadaş bende senin sayende BEŞİKTAŞlı ve ALEVİ olduğum için bir kez daha büyük bir gurur duydum.SAĞOL

denzz
27.05.2006, 13:37
çok güzel olmuş ama ben bunları gerçekte göremiyorum ama görüntüler süper

ONU®
27.05.2006, 16:36
Eline sağlık bu anlamlı paylaşım için.

ali_naki
31.05.2006, 04:10
sayfa çok güzel olmuş, eline sağlık.

alemde 2 büyük var; biri BEŞİKTAŞ, biri de 70 lik RAKI.. :142: :36_1_55:

Şah-Mat
31.05.2006, 14:53
Güzel olmuş...;) Beşiktaşlı serkan..

Daha yeni gördüm...

Serkan Kaplan
31.05.2006, 15:25
sagolasın şah-mat bu arada seninde sesin çok güzel can :erenler cemine her can giremez: adlı parçanı indirmiştim burdan yine emegine saglık diyorum

cafer ceyhan
06.06.2006, 18:46
arkadaşlar ben beşiktaşlılıgımla vede aleviligimle gurur ve onur duyyorum şimdiden eleştirilerinize açıgım biliyorum bazılarınız buna karşı çıkacak ZÜLFİKARLA beşiktaşı bir tutuyorum diye başka bi sayfada yine buna benzer bi resim koymuştum şimdiden eleştirilerinize cvb veriyim. ben ikisiylede gurur duyyorum ve ZÜLFİKARLA beşiktaşı bir arada görmek beni mutlu ediyor.yine dosyalar dowland bölümünde başka bir space sayfamı açmıştım (bakın bakalım begenecekmisiniz) başlıgı altında .inanın bana ikisinide msn adreslerimde kullanıyorum ve bundanda çok gururlanıyorum

http://spaces.msn.com/serkan-kaplan1903/

serkancigim sana öyle mütesekkürümki.. kelimelerle ifade edemiyorum ben fanatik bir galatasarayliyim ama inanki beni öylesine etkiledinki nerdeyse besiktasli olacaktim hala olmayida düsünüyorum carsinin sayesinde
helal olsun size

cigdem2006
07.06.2006, 11:46
serkan kaplan

sayfan çok güzel olmuş.

Beşiktaş'ta doğmuş
Beşiktaş'ta büyümüş,
Beşiktaş'ta yaşayan
ve ölene kadar Beşiktaş'tan vazgeçmeyecek olan ben çiğdem
Beşiktaş'lılığımla birkez daha gurur duydum.

Serkan Kaplan
07.06.2006, 11:54
sagolun canlar ben sadece burda gerçekleri sayfaya döktüm. beşiktaş bu siyah ölüm beyaz yaşam