Orijinalini görmek için tıklayınız : Ölmüş Karısını Cam Sehpa Yapmış!
Jeff Green 32 yaşinda, Arizona/ABD'li bir adam.. bir sure once karisini kaybetmiş...kadin 29 yaşinda kalp krizinden ölmüş.. sevdigi birini kaybetmek her insani sarsar ama bu adam nasil sarsildiysa artik, karisinin topraga verilmesine 1 gun kala "onu kaybetmenin acisina dayanamiyorum, alip eve geri getiricem" diye ayaklanmiş... cenaze işleriyle ilgilenen gorevlileri arayip bunu onlara da soylemiş ve izin istemiş, adamlar şaşirmişlar ama nasil olduysa izin vermişler.. Jeff Green böylece "karicigim 7 kat topragin altinda olacagina evimizde olsun" diyerek almiş karisinin ölüsünü eve getirmiş... bununla bitmiyor, adam bir de "karim espri anlayişi gelişmiş bi kadindi" diyerek onu yeni kahve sehpasi yapmaya karar vermiş!!!! Tam 6.000.00 $'a cesedin bozulmasini engelleyecek şekilde ozel olarak tasarlanmiş koskoca bir cam masa yaptirmiş, ve kadini o camin icine yerleştirip masa diye salonun ortasina koymuş!!!
http://img473.imageshack.us/img473/4317/malherif7if.jpg
Bunu duyan akrabalari ve arkadaşlari "bu adam siyirdi" diyerek artik ona ugramiyorlarmiş.. ama soyledigine gore hala korkmadan evine girip cikabilen birkac gercek dostu varmiş.. buyrun. siz misafirlige gittiginiz bir evde salonun ortasinda aşagidaki gibi bişey gorseniz ne yaparsiniz???
cigdem81 18.05.2006, 12:49 adam harbiden sıyırmış :) ben hayatta uğramam bırakın insanlar ölünce rahat etsin bari.büyük bir sevgiymiş diyecem ama alakası yok bence...
Haberdeki resim PHOTOSHOP olabilir
çeşm-i naz 18.05.2006, 12:53 ayyyyyyy ne yapcam tabiki gitmem allahım yarabbim daha neler görcezz öle mosmor suratlı birii yatıooooo ewin yanında deilll semtinden bile geçmemmmmmmm!!!!!!:pisman
güldestim 18.05.2006, 12:55 Tövbe,tövbe.Adam gerçekten kafayı yemiş.Yazık kadına yaa.Hani madem eve getireceksin bari sehpa yapma:)ben misafirliğe gittiğim yerde böyle bişey görsem hemen ordan kaçarım:)
KaRTaL_58 18.05.2006, 13:08 bu adam cıldırmış olmalı:)
ilginç bir haber ama haber kaynağını göremedim, yoksa şaka mı bu?..:yamukgul:
internette aradım ama ciddi bir haber kaynağına rastlayamadım. birkaç forumda verilmiş ama onlarda da durum aynı...
haber kaynağını görmeden yapılan her yorum karanlığa sıkılmış kurşundur...:yamukgul:
eylüleren 18.05.2006, 13:23 bu adam nesli tükenmiş olanlardan sanırım:):)bu haberin doğruluk payı olduğuna inanmıyorum.doğruluk payı varsa şu anda aklıma gelen bir parça ekliyim dedim...
Bu ne sevgi ah bu ne izdirap
Zavalli kalbim ne kadar harap
Nasibim olsun bir yudum sarap
Sunda iceyim yarin elinden
Al su kadehi yasla doldurma
Dusurme yeter gonlumu gama
Gurubun rengi vurmadan cama
Ver mezesini tatli lebinden
Bahtim sarilmis simsiyah tule
Nemli gozlerle yalvardim gule
Uzak kalirsan bana acele
Selamlar gonder seher yeliyle
bestekar: Abdullah Yüce
söyleyen:zeki müren
ne deliler var bu dünyada
çeşm-i naz 18.05.2006, 13:27 walla o kadın da da iş yokmuş hortla bi gece sık boğazını olsun bittisin dimi amaaaaa
Bir Zeynep 18.05.2006, 13:37 yaw canlar akil var mantik var, bu esas bi ölü olsa, öylece orda kalir miii? insanin derisi eti kalirmi hicccc??? yüzünü mor bayamakla olmaz bu is. internet sakasidir bu bence...
cesedi yakip elmas yapan varsa bunuda yapak isteyen cikicak elbet sapikmi yok dünyada ?! ama ceset tahnit edilse bile o fotodaki gibi kalmaz ya :garibbak:
meymane_usari 18.05.2006, 15:25 hehe bir canlılık sağlamış uyumlu olmuş salona :D
genclik_atesi 18.05.2006, 16:00 walla ben giderim, ama kirk gunden sonra hani derler ya 40. gunde burnu duser die bende bakarim bi dusuyomu dusmuyomu diye:yamukgul:
canikocan 18.05.2006, 16:07 işte aşk buuuuuuuuu.
desem de inanmayın bu ne yaa. bunu çok sevdiği için mi yapmış. iyyy.
berximin 18.05.2006, 16:33 binbir çeşit insan var diye boşa demiyolar.. aklım almıyo böyle bir olayı photoshop olabılır..
Bir Zeynep 18.05.2006, 17:52 hani derler ya 40. gunde burnu duser die bende bakarim bi dusuyomu dusmuyomu diye:yamukgul:
ahahahah ayyyy cok kötüsünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hahahaha
hasta ruhlu herif ,uygulaması ilginç ama bana gelmez.
adam doğanın kanunlarına ters bi adam belliki =) En güzeli toprağa gömülmek hem doğaya faydası olur. çiçek böceğe gübre olur insan ekosisteme faydamız olsun öldükten sonra. Cam sehpada karısına bakmak kendi tercihi ama şu an deli değilse bile biraz zaman geçtikçe delirebilir
acccayip bir dekor...sıradışı....orijinal....ben beğendim...demek ki çok seviyordu rahmetliyi...
stalwart 19.05.2006, 00:24 amca biraz sıyırmış herhalde. belki karısı öldükten sonra sıyırmıştır ama şu an akıl sağlığı yerinde olmadığı kesin, sevgiden falan değil bence..:yamukgul:
Ardahanlı 19.05.2006, 00:30 canlar harbi bu adam sıyırmış yafff
haber, asparagan da olsa; cagimizin ölüm olayina bakis acisina iliskin degismez yargilari son derece net ortaya cikmis.
ama böyle haberle yalan da olasa, bir süre sonra, bazi zenginlerin, ölülerini eritilmis plekxiglas presi icinde evin özel bir bölümünde müze gibi saklamayacaklari anlamina da gelmez.
Böylece torunlar, 500 yil önceki neneleriyle dedeleriyle de tanismis olabilirler mi dersiniz??? :-)
deniz gibi 19.05.2006, 09:09 ne garip insanlar var.kardeşim ölüsünü ne yapacaksın? tepki vermez bişey olmaz.bu olay gerçekse bu adam psikolojik tedavi görmeli...
ne garip insanlar var.kardeşim ölüsünü ne yapacaksın? tepki vermez bişey olmaz.bu olay gerçekse bu adam psikolojik tedavi görmeli...
hehe niye barış dostum adam aşık hani aşkı tarif edemeyiz ya :p :p :p
güzel olmus güzel
Paylaşım için teşekkürler
deniz gibi 19.05.2006, 09:25 Onur kanka anladık aşkta, camekanda iyi durmuyor,eğer aşksa baktıkca isyan eder insan kalk gezelim diyeceksin hiç oralı bile olmayacak.tabii bu durumda adam hayıflanacak...
Onur kanka anladık aşkta, camekanda iyi durmuyor,eğer aşksa baktıkca isyan eder insan kalk gezelim diyeceksin hiç oralı bile olmayacak.tabii bu durumda adam hayıflanacak...
eeee tabi haklısın buda baska bir yaklaşım kanka
ama Gülü seven dikenine katlanır ne yapcan :S :S :S
eeee tabi haklısın buda baska bir yaklaşım kanka
ama Gülü seven dikenine katlanır ne yapcan :S :S :S
yani canliyken seven, ölüsüne de katlanir degil mi piro:-))))))
yani canliyken seven, ölüsüne de katlanir degil mi piro:-))))))
evet abi tam tamına öle :)))))))))
Tam tamına nasıl bir kelimeyse bende anlamadım idare edin
kaybedince anlıyolar değerlerini yazık ya
ayyy adam delllliii
kaybedince anlıyolar değerlerini yazık ya
ayyy adam delllliii
hehehe naz alemsin kısss ne yapsın canlıyken mi koysun sehpa olarak :p :p
genclik_atesi 19.05.2006, 15:02 ahahahah ayyyy cok kötüsünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hahahaha
aa nie kotu oluyumki merak sadece, walla sonucta bizde aynisi olcaz. o yuzden simdiden bizim nasil gozukecegimiz merak ediyom. tabi bir fark var bizde bocekler kemircek:yamukgul:
Yazıkk demek adam ne kadar çok seviyormuş...Ama iyi yapmış toprağın altında ne halde diye düşünüp ağlayıncaya kadar gözünün önünden ayırmıyor mera etmiyor...
Yazıkk demek adam ne kadar çok seviyormuş...Ama iyi yapmış toprağın altında ne halde diye düşünüp ağlayıncaya kadar gözünün önünden ayırmıyor mera etmiyor...
evet, insanda ic buruklugu yaratan bir tablo ayni zamanda..
Cok sevilen, ve artik yasamayan biri ile ayni odada..........
evet, insanda ic buruklugu yaratan bir tablo ayni zamanda..
Cok sevilen, ve artik yasamayan biri ile ayni odada..........
Buna sadece duygusal anlamda bakmak istedim.Çok sevilen birini insan hayatından hemen çıkartamaz.Hayatla bazen mücadele içine gireriz.Bİrçok insan sevdiğini kaybeder buna alışmak çok zor gelir hayat unuttur insana ama bu kişi unutmak istememiş...:bitmisbu:
Adam heralde pamuk prenses'den esinlenmiş, hani o ölüncede camdan bir tabut yapıyorlardı ya ama bu durumda adam karısını yüz kere öpse uyanmaz
adam sıyırmış yani bundan ötesi olduğunu zannetmiyorum :D
bencede adamın ruh hali iyi değilmiş, arkadaşların tabiri ile sıyırmış. Öldürseler gitmem öyle ceset olan bir kişinin evine...
bencede adamın ruh hali iyi değilmiş, arkadaşların tabiri ile sıyırmış. Öldürseler gitmem öyle ceset olan bir kişinin evine...
Ben de gitmem de, ama adam siyirdigi ya da cesetten korktugum icin degil.
emiim cok sevmis.
Ve sevdigini böyle yapacak dereceye gelen insanla ne konusabilir insan?
Ancak haline üzülürdüm.
Yine de asparagan bir magazin haberi olmasi ihtmali %200 dür?
aman allahim! yokkkk kardesim, boyle sevgi olmaz olsun! kardesim birakda kadin mezarda rahat etsin ya...
heviznur 19.05.2006, 19:29 soreş can nerden buldun bu haberi,çok ilginç gerçekten.
adamın sevgisini gösterme şekli ilginç .....
skandinava 19.05.2006, 20:16 daha önce bunu görmüştüm bende çok etkilenmiştim
Bir Zeynep 19.05.2006, 22:58 aa nie kotu oluyumki merak sadece, walla sonucta bizde aynisi olcaz. o yuzden simdiden bizim nasil gozukecegimiz merak ediyom. tabi bir fark var bizde bocekler kemircek:yamukgul:
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy sus sus sussssssssssssss... cok kötüsünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :p
ne sevgiymiş adamdaki helal olsun ona ama yazık bedene yazık kadının bedenine yazık onun yeri ait olduğu topraktır.
Bu nasıl sevgidir ben de çözebilmiş değilim.
Allah akil fikir versin ne demeli baska..
sevgi1988 24.09.2006, 21:27 tabi ki ben de gitmezdim.Adam çıldırmış olmalı.:thumbdown :thumbdown
Ali_Yolcusu 24.09.2006, 21:32 manyak bu adam ya
ZülfüKakul 24.09.2006, 21:39 Ya kusura bakmayın ama bişey soracağım:sas
Bu konunun alevilikle ne ilgisi var...
Alevi içerikli Gazete veya TV haberleri/yorumları Aleviler hakkında Gazeteler/TV tarafından yapılan yorumlar ve haberler
way be aşka bak adam karısını özlememek için ne güzel yapmış:D:D:D
ne günlere kaldık yaw.millet ne yapacağını şaşırmış artık
crewchif 25.09.2006, 23:08 yatak yapmadığına şükretmek lazım. sıyrık herif
ardahanli 25.09.2006, 23:27 bencede bu adam kafayi yemis.
yatak yapmadığına şükretmek lazım. sıyrık herif
:lol: :lol: :lol: Sıyrık haa Hay sen çok yaşa hiç gülesim yoktu....
Ya deme öyle yazık yaa çok sevmiş baksana çürüyüp toprak olmaktansa onun acısıyla hep gözünün önünde olmasını istemiş... Bu ne sevgi be adam gerçekten çok sadık mış :lol: :lol:
meryem demir 25.09.2006, 23:58 bu olsa olsa " Eşine, seni senin gözlerinin önünde aldatıyorum"demek içindir. nede olsa karısının da rızasını almış olacak.
Hayatına giren diğer bayanları acaba kendi evinemi getiriyordur. Büyük cesaret
Eşim beni asla bu kadar çokk sevmesin.Ölmeye katlanırımda, öldükten sonra aldatılmaya aslaaaaa katlanamam
bu olsa olsa " Eşine, seni senin gözlerinin önünde aldatıyorum"demek içindir. nede olsa karısının da rızasını almış olacak.
Eşim beni asla bu kadar çokk sevmesin.Ölmeye katlanırımda, öldükten sonra aldatılmaya aslaaaaa katlanamam
Ya yapma Allah aşkına biz öldükten sonra ne halt karıştırıcaklarsa karıştırsınlarda sağken yapmasınlar...Bu daha acı
meryem demir 26.09.2006, 00:16 Ya yapma Allah aşkına biz öldükten sonra ne halt karıştırıcaklarsa karıştırsınlarda sağken yapmasınlar...Bu daha acı
ya öle deme benim varlığım eşim için varkende olmalı ben yokkende
İhanetin hertürlüsüne hayır:)
Hem ne malum önce bizim öleceğimiz.
diablo21 28.09.2006, 14:38 Yok abi bu adam harbiden sıyırmıs :)
İnsan Ölünce Unutulmaz. UNUTULUNCA Ölür...
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
Alıntı:
meryem demir´isimli üyeden Alıntı
bu olsa olsa " Eşine, seni senin gözlerinin önünde aldatıyorum"demek içindir. nede olsa karısının da rızasını almış olacak.
bu soyledıklerınde cıddımısın :) yok ya bu kadarda olmaz senınle evlenıcek bırını dusunemıyorum ksr bakma :)
Acaba buda bizim refleksimizi ölçen konulardan olabilirmi..o açıdan ben yorum yapıyacağım..
alevi_kiz 28.09.2006, 15:20 allahim yarabbim ya o ne be bir cesedin üstünde kahve iciceksin hayatta gitmem o eve
afsarbaba 03.10.2006, 22:19 sizce ceset ama o adamın karısı.yokolmaya,hiç olmaya karşı bir duruş.sevdiklerimizi kaybettiğimizde duyduğumuz acı bizlere çok şeyler yaptırabiliyor.tabi sehba yerine göz önünde olmayan bir odada olmuş olsaydı daha bi akıllıca olurdu sanırım.
zohre-35 04.10.2006, 11:24 çok ilginç cesaret işi.
konu başLığına bir göz gezdirdiğinde konu zaten aLeviLikle iLgisi olmadığını görürsün özlem :) iLginç oLaylar yer aLıyor burda... Bu arada kusura bakma beLki hatim oLmayarak soruna cevap verdim ama kimse cevap vermemişti..tşkler..
cevap verilmiş verilmiş :) ben körmüşüm görmemişim :)
afsarbaba 04.10.2006, 14:48 gönül gözün görsün yeter.
makbule0658 04.10.2006, 16:07 Tüylerim diken diken oldu doğrusu.Eve girmek şurda kalsın evin yüzlerce metre uzağındana geçebilirim ancak:o
gunes_87 04.10.2006, 16:26 ayyyyyy inanmıyorum yaaa süper bi düşünce çok parlak fikirli bi adam yaa... kırk yıl düşünsem aklıma gelmessss.çocuk mocuk varsa o evde vala gece wc için kalktığında kadını orda öyle görürse vala kaçırır garibim altına...allah o adamın yakınlarına sabır versin karısını kaybetmiş yanında ise bide aklını
BasakDamla 22.09.2007, 16:31 aklı dengesı yerınde olmasa gerek :( bu ne ya ben kahrımdan ölürüm sevdıgım yasamayacak bir de ben onun cansız bedenını hergun görup tekrara tekrar ölecegım Allah'ım sen akıl fıkır ver yarabbım olmayanlara :D :D
aklı dengesı yerınde olmasa gerek :( bu ne ya ben kahrımdan ölürüm sevdıgım yasamayacak bir de ben onun cansız bedenını hergun görup tekrara tekrar ölecegım Allah'ım sen akıl fıkır ver yarabbım olmayanlara :D :D
Konuyu nasıl bulduğunu bilmiyorum ama sanırım garip olaylara karşı ilgin var galiba ki daha 2006 başındaki topiği buraya tekrar taşımışsın konuya dönersek adam bence gayet güzel yapmış bende olsam sevdiğim insana aynısını yapardım hatta adam benim hayallerimi gerçekleştirmiş:devil2:
Pek inandırıcı gelmedi bana..
Ülkemizde olduğu gibi birçok ülkedede ölüye uygulanacak yöntemler kanunlarla belirlenmiştir...
cangüdaz 24.09.2007, 17:25 Allah akıl fikir versin.inançsızlığın bu kadarına pes!yazık gerçekten çok yazık!!!
bismillahiirrahmirrahim,
maliki yevme din iyake,
nestein iddine sırate... :)
ne diyorum ben ya...
şaşırdım hepten.
hatta,
alla alla. :)
onur melis 24.09.2007, 18:22 her insanın zevk anlayışı farklıdır
ne güzel eve dekor olmuş
bir anlasam... 24.09.2007, 19:06 ...akrabalari ve arkadaşlari "bu adam siyirdi" diyerek artik ona ugramiyorlarmiş.. ama soyledigine gore hala korkmadan evine girip cikabilen birkac gercek dostu varmiş.. buyrun. siz misafirlige gittiginiz bir evde salonun ortasinda aşagidaki gibi bişey gorseniz ne yaparsiniz???
Hayatım boyunca rahmetli anneannem dışında ölmüş bir insanla aynı odada bulunmadım ama bulunmak zorunda kalsam da, adamın akli dengesinden şüphe etmenin dışında herhangi bir şey yapmam sanırım... Çünkü ölmüş insan ne yapacak ki bana?.. Rahmetli büyük teyzem "Ölüler bir şey yapmaz, korkacaksan canlısından kork." derdi...
Gerçi haberin doğruluğundan da şüphem var, çünkü mumyalar bile olduğu gibi kalmıyor, buruşuyor, kuruyor, rengi değişiyor. Cenazeyi olduğu gibi muhafaza etmek için yeni bir teknik bulunduysa haberim yok, mesela vakum yardımıyla tamamen havası alınmış bir ortamda tutulsa cenaze ne olur? Doktor veya tıp öğrencisi olan canlar varsa yanıtlayabilirler belki soruyu..
Allah akıl fikir versin, daha ne diyeyim...
çok şaşırtıcı bi olay akla mantığa sığmıyacak bi durum
adam harbiden sıyırmış :) ben hayatta uğramam bırakın insanlar ölünce rahat etsin bari.büyük bir sevgiymiş diyecem ama alakası yok bence...
valla ben şoktayım böyle bişey olamaz
EREN izm 28.10.2007, 22:04 adam demekki cok sevmiş :):)
erkut ziya 29.10.2007, 01:10 Kadın mezarlığa, adam tımarhaneye gönderilmeli...
Bu adamın bir kaç tahtası noksan galiba :) Ne diyelim Allah bu mutlu aile tablosunu bozmasın :D
serdar_adas 06.12.2007, 14:01 ne salak adam bu ya ne kadar sevsede canlı oldugundaki yüzündeki pırıltıdan ölünce eser kalmamıs fecri yok nur yok suratta ne kadar muhafazalı olursa olsun zamanla cürücek cökücek o yüz ve beden daha sonra bakmakta istemicek yazık valla ya kadının ölüsüne bile saygı yok
sevdalinka60 06.12.2007, 14:12 süpermiş yaaaa bende yapcam:D:D:D:D:D
aydıner32 06.12.2007, 14:38 maaaannyaakk.sıyırtık.
ben resme takıldım olamaz böyle bir şey.resim hileli bence PHOTOSHOP lu bu resim.kesinlikle.zaten bu abd liler manyaktılar bu olan onlarda zirve yaptı.
amasyali_05 06.12.2007, 14:38 Valla ben böyle birşeyin olabileceğini hiç zannetmiyorum,kesin internetdeki şakalardan bitanesidir.Diyelim ki gerçek o zaman o adam kesinlikle iyi değildir.Psikolojik sorunları vardır.Böyle bi durumda bırak evine gitmeyi kapısının önünden bile geçmem.Ayyy ne kadar korkunç
nanis_75 06.12.2007, 18:43 iyi fikir kabul ettik bizde yapalim diyecem ama kariya göre mobilya perde ne bileyim aksesuar bulmak cok zor olacak !:biggrin: hadi mobilyayi degismedik kadinin üstünü degistirmek her seferinde 6.000 $ az para degil.. bence masrafli bisey yeni kari almak daha az masrafli :biggrin:
eda_deniz 06.12.2007, 18:53 ben olsam o evin önünden bile geçmem korkunç ötesi bişeyyy.
keçecili_kız 06.12.2007, 19:07 ne dekor ama...
serdar_adas 07.12.2007, 00:48 valla aklıma kötü seyler geliyor bu adam karıdan vazgecemiyorsa geceleri camı acıp karıyı cıkarabilir... böyle düşünen ötesinide yapar anlayan anlasın yani....
keçecili_kız 07.12.2007, 21:58 valla aklıma kötü seyler geliyor bu adam karıdan vazgecemiyorsa geceleri camı acıp karıyı cıkarabilir... böyle düşünen ötesinide yapar anlayan anlasın yani....
kusura bakma da sen ondan daha çok saçmalamışsın...
ahmet_kaya_44 22.12.2007, 21:27 bu ne sevgi ahhh :)
ozan özkan 22.12.2007, 21:42 bu korkunç bi şey deyilmi canlar düşünsenize eve gidiyosunuz ve o manzarayı görüyosunuz heralde bir ay kendime gelemezdim etkisinden kurtulamazdım oldu olacak annesini ütü masası babasınıda askılık yapsın eve değişik bi hava katar
RaP_erdinc 22.12.2007, 22:37 Ama adamada yazık...
Lazoşa_62 22.12.2007, 22:54 Vışşşşşşşşşşşşşşşşşşş oda bi şeymi ayıp ayıp masa olurmu. Yani kıymet verdiginimi sanıyor.Şahsen ben olsaydım oturduğum odada her saniye görmek için duvara tablo olarak asardım.
adamdaki de ne aşkmış......
Rüzgar.Aras 31.01.2008, 01:13 Jeff Green 32 yaşinda, Arizona/ABD'li bir adam.. bir sure once karisini kaybetmiş...kadin 29 yaşinda kalp krizinden ölmüş.. sevdigi birini kaybetmek her insani sarsar ama bu adam nasil sarsildiysa artik, karisinin topraga verilmesine 1 gun kala "onu kaybetmenin acisina dayanamiyorum, alip eve geri getiricem" diye ayaklanmiş... cenaze işleriyle ilgilenen gorevlileri arayip bunu onlara da soylemiş ve izin istemiş, adamlar şaşirmişlar ama nasil olduysa izin vermişler.. Jeff Green böylece "karicigim 7 kat topragin altinda olacagina evimizde olsun" diyerek almiş karisinin ölüsünü eve getirmiş... bununla bitmiyor, adam bir de "karim espri anlayişi gelişmiş bi kadindi" diyerek onu yeni kahve sehpasi yapmaya karar vermiş!!!! Tam 6.000.00 $'a cesedin bozulmasini engelleyecek şekilde ozel olarak tasarlanmiş koskoca bir cam masa yaptirmiş, ve kadini o camin icine yerleştirip masa diye salonun ortasina koymuş!!!
http://img473.imageshack.us/img473/4317/malherif7if.jpg
Bunu duyan akrabalari ve arkadaşlari "bu adam siyirdi" diyerek artik ona ugramiyorlarmiş.. ama soyledigine gore hala korkmadan evine girip cikabilen birkac gercek dostu varmiş.. buyrun. siz misafirlige gittiginiz bir evde salonun ortasinda aşagidaki gibi bişey gorseniz ne yaparsiniz???
''Abim ellerine sağlık.Yenge pek bi güzel olmuş.Nasıl yaptın.Benim herifte ölünce öyle yapayım...'' derdim :lol::lol::lol:
hünkar62 31.01.2008, 01:51 madem o kadar seviyor bu kadar parada vermiş kendinide o cam sehpanın içine kapattırsın tam çözüm olurdu...
|