Orijinalini görmek için tıklayınız : F.Bahçe'ye rekor ceza
http://www.internethaber.com/images/news/2403.jpg
F.Bahçe'ye rekor ceza;
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe'ye, Fortis Türkiye Kupası final maçı sonrası kupa törenine katılmaması nedeniyle 250 bin YTL, maç sırasında yapılan çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle 5 bin YTL, çıkan saha olayları nedeniyle de 10 bin YTL olmak üzere toplam 265 bin YTL para cezası verdi.
PFDK ayrıca Fenerbahçe'ye Kayseri Erciyesspor maçında izin almadan pankart taşıması nedeniyle 2 bin 500 YTL para cezası verdi.
Kurul, Beşiktaş'a yine Fortis Türkiye Kupası finalinde taraftarların yaptığı çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle 10 bin YTL, çıkan saha olayları nedeniyle de 20 bin YTL olmak üzere toplam 30 bin YTL para cezası verdi.
Kurulun verdiği diğer kararlar ise şöyle:
5 bin YTL: Bursaspor
3 bin YTL: İnegölspor ve Samsunspor
2500 YTL: Antalyaspor
2 maç oynamama cezası: Erdal Ergörmüş (Siirtspor)
Yorum;Sporlar artık aram olmadığından yorumları size bırakıyorum..:)
Aziz Yıldırımda dayanamadı istifa etti. gitsin ihale işlerine baksın inşaat yapsn
Aha daaaaaaaaaa biri benden habersiz fener aleyhine yazı açmış :p demiştim ben zaten fener kupayı kaybetsin on yıl kendine gelemez diye dediğimde olmaya başlıyor önce daum sonra aziz yıldırım istifa etti futbolcular bir bir gitmeye başladı şimdi bide ağır ceza vermişler benim fenerime yapılırmı bu cenabı allah fenerbahcemizi nazarlardan korusun !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bakalım bu topic ne kadar kapanmadan dayanacak ....
Artık türkiye liginin tadı kaçtı... Ulusoy baskan oludugu surece fenerbahce klubune futbol haram...
pirrsultann 18.05.2006, 23:21 zavallı fener. uğursuzluklar üstüste gelmeye başladı. azize istifa etmiş şimdi kim maçları satın alacak?
zavallı fener. uğursuzluklar üstüste gelmeye başladı. azize istifa etmiş şimdi kim maçları satın alacak?
ehehe :D azize ye yazık oldu :P 100.yıllarında şampiyon olamayacaklar para kaynakları kesildi :) :)
Yok ya sadece musluğun bir tanesi kesildi..ne olacak ki..;)
Hiç merak etme sen can bi alacak bulunur elbet ne demişler gelen gideni aratır azize rahmet okutan biri gelir elbet bekle ve göööööööööööör bekleyin çok yakındaaaaaaaaaa...
ALBAY_KAWA 19.05.2006, 00:55 hic birsey olmaz yaw, ne oalcak, paralari cok rahatlar, öderler olur biter, bu arada daum zaten kalipta ne yapacak, herkez bjk kadar anlayisli degil, o taraftar maf eder onlari zaten yeteri kadar piskopatlik is yaptilar sezon boyunca...
PFDK'nin ellerine saglik... :)
meymane_usari 19.05.2006, 08:38 hehe fenerbahce olmasa federasyon nereden para kazanacak ki :D
hehe fenerbahce olmasa federasyon nereden para kazanacak ki :D
:11: :11: :11:
eline sağlık :p :p
güldestim 19.05.2006, 09:29 Bu ceza onlar için çerez parası:)
Demek bu para onlar için cerez parası nerden geliyor bu derenin suyu aceb bi hortumda burdamı var neeeeee...
Dün Aziz Yıldırım istifa etti.Nobre Beşiktaş'a gitti.Şimdi de Federasyonu'un cezaları.Fener'de ortalık karışmaya başladı.Bu arada bence bu cezaları kesinlikle hakettiler.Çünkü kupa törenine çıkamamaları bana göre Beşiktaş ve federasyona karşı yapılan bir saygısızlıktır.
güldestim 19.05.2006, 13:20 Demek bu para onlar için cerez parası nerden geliyor bu derenin suyu aceb bi hortumda burdamı var neeeeee...
Vallahi bende bilmiyorum nerden geliyor bu değirmenin suyu:ilgili:
ALBAY_KAWA 20.05.2006, 00:37 Dün Aziz Yıldırım istifa etti.Nobre Beşiktaş'a gitti.Şimdi de Federasyonu'un cezaları.Fener'de ortalık karışmaya başladı.Bu arada bence bu cezaları kesinlikle hakettiler.Çünkü kupa törenine çıkamamaları bana göre Beşiktaş ve federasyona karşı yapılan bir saygısızlıktır.
tek besiktas ve fedarasyon olsa iyi, televizyondan izleyenler, ordaki trübündeki taraftarlar v.s türkiye geneline saygisizlik yapmistir, ayrica, suanda tam bir politika uygulaniyor fenerbahcede bakalim sonunda ne olacak.. merakla beklyiorum
|