Orijinalini görmek için tıklayınız : Tasdiklenmiş / Özel Rütbeli Üyeler

Alevimen
27.07.2005, 23:10
Belki bir kaç üye adının yanında şu sembolu gördünüz: http://www.aleviforum.com/bilder/onay.jpg

Sözkonusu saygı değer üyelerimizin hesapları ve yazdıkları mesajları incelenmiş ve bu özel rütbeye layik görülmüşlerdir.

Kritlerler nedir? (Bazıları..)
Kaliteli ve Saygılı mesajlar yazılmalı.
Forum kurallarına saygı gösterilmeli.
Tek kullanıcı hesabı kullanmak gerekir.

Tasdiklenmiş ünvanını almak için genelde üyelerin başvurması gerekmekdedir ardından ayrıntılı bilgi anında verilmektedir.
Ayrıca fazla eksi değerlendirmeleriniz bulunmamalı.

memço
29.09.2005, 17:53
Üye listesini incelediğimde sadece 1 ve 3 mesaj yazmasına karşılık bu özel rütbeye sahip olan kişilerin olduğu dikkatimi çekti. Buna göre sadece bu mesajlar değerlendirilerek bu kişiler nasıl bu rütbeye sahip olabiliyor?

Alevimen
29.09.2005, 18:07
Üye listesini incelediğimde sadece 1 ve 3 mesaj yazmasına karşılık bu özel rütbeye sahip olan kişilerin olduğu dikkatimi çekti. Buna göre sadece bu mesajlar değerlendirilerek bu kişiler nasıl bu rütbeye sahip olabiliyor?

sözkonusu kişiler:
alevichat.com 1 mesaj
cankız 1 mesaj
birindar 3 mesaj

alevichat.com rumuzlu psoydo amaçlı yaratılmıştır yani aleviforum.com'a ayit bir nick.
Cankız'ı özel sohbetlerden dolayı ve ikametgahını loglar sayesinde gerçek olduğunu bildiğime dair ve birindar'da şahsen tanıdığım kişi olduğu için tarafımca onaylanmıştır.

Bu özel rozet rütbeyi almak için mesaj sayısı ön planda deyil, bir aralar çift nickler ve kötü niyetli kişiler çoğaldığı için butür önlem alınmıştır ve biz yönetim olarak üyelerimize güven sağlamak zorundayız.. misal forumda huzur içinde dolaşsınlar... kısaca bir örnek daha: ikili sohbetlerde rozetli üyeye daha çok güvenebilirsiniz vs...
Daha öncede bir kaç defa ayrıntılar yazdığım için tekrarlamak istemiyorum, anlayışınız için teşekkürler.

Cankiz
28.11.2005, 23:27

Mhb canlar adim gectigi icin söz hakki bende saniyorum,ne güzelki üye listesini yakindan inceleyen üyeler var.Dogrusu bu bir rekabet savasimi anlamadim.Ne kadar az mesaj yazsamda elimden geldigi kadar takip ediyorum merak etmeyiniz.Chat sayfamizda Alevimen benim foruma uyumumu anladi,ve bu rütbeyi bana uygun gördü.Kendisine Tesekkür ediyorum.Benim amacim foruma güzel biseler katmak,her konuda gözüküp kendimi kanitlamak deyil,önemli olan forumun icinde seviyeyi korumak ve kurallara uymak..

genclik_atesi
30.11.2005, 20:20
benimde bir kudelem var ve biraz banel olacak ama beni bu kudeleye layik gordugunuz icin cok tesk ve mesajlarimi ona gore yazmaya dikkat edecegim.sagolun...

saygilarla......

iyidost69
15.02.2006, 14:14
Sizede başarılar.

Son Şiir

Birliksiz dirlik olmaz
Hak dostu benlik bilmez
Lanet yezid yola gelmez
Gelenlere sor kardeşim

Su kendinden durulur
Hep hak diyen vurulur
Hakikat özünde bulunur
Bulanlara sor kardeşim

Bu yola kem giremez
Hak gözüyle göremez
Kendi özün bile bilemez
Bilenlere sor kardeşim

Deli Aşık burdan aşar
Ummanlara dalıp coşar
Sığmaz buraya taşar
Taşanlara sor kardeşim

Sevgi ve Saygılarımla

Urfalı
15.02.2006, 14:28
Ben de bugün öğrendim.
Rozet, yeni üyelere takılmıştır, diye düşünmüştüm.
Oysa, farkında olmadan onurlandılmışım; teşekkürler.
Bunun kendi adıma doğru bir karar olduğunu söyleyebilirim.
Ancak, bu doğruya nasıl vardığınızı da merak etmiyor değilim?
Hep isabetli misiniz?
Saygılar

Alevimen
15.02.2006, 16:50
Ben de bugün öğrendim.
Rozet, yeni üyelere takılmıştır, diye düşünmüştüm.
Oysa, farkında olmadan onurlandılmışım; teşekkürler.
Bunun kendi adıma doğru bir karar olduğunu söyleyebilirim.
Ancak, bu doğruya nasıl vardığınızı da merak etmiyor değilim?
Hep isabetli misiniz?
Saygılar
Genelde öyle, açık kimlik (email) ile kayıt ve bize göstermiş olduğunuz güvenden dolayı sizi tasdiklenmiş üye olarak kabul ettik.

gulizar
15.02.2006, 23:31
Sevgili Canlar,
Bu forma iyi niyetle ve güzel düşüncelerle üye oldum.
Amacım, kendi yazdığım şiirlerimi, düşüncelerimi, tecrübelerimi aktarmak, güzel bulduğum ve alevi toplumuna katma değer sağlayacak bilgi ve çalışmaları nakletmekti. Gördüm ki, alevilikle ilgili her platformda olduğu burada da çok bilenler ipleri ellerine geçirmişler. Hayatım boyunca çok değişik ortamlarla, insanlarla ve durumlarla karşılaşdım. Elimden geldiğince olaylardan ders çıkarmaya, tecrübelerden faydalanmaya, bulunduğum ortamların olumlu ve iyi taraflarını görmeye çalıştım. Çünkü “nasıl bakarsanız öyle görürsünüz” yaklaşımını benimsiyorum. Hayatımda; ekip çalışmasını, özverili, disiplinli ve uyumlu çalışmayı, kısır döngü tartışmalara girmemeyi ilke edindim. Kendimi yeniliklere ve değişimlere açık bıraktım. Gerektiğinde inanmadığım düşünce ve uygulamalara karşı fikirlerimi beyan etmekten kaçınmadım. Hiç kimseyi kendimden aşağı görmedim, ancak değerinden fazla da yükseltmedim. Unutmamalıyızki; hepimiz senfoni orkestrasının birer parçalarıyız ve önemliyiz. maddi ve manevi imkanlarımız, cinsiyetimiz, ırkımız, dinimiz, mezhebimiz, miletimiz, yaşımız, tecrübemiz, dünya görüşlerimiz ne olursa olsun hepimizin amacı tek olmalı; dinletmeyi düşündüğümüz senfoniyi kusursuz olarak icra etmek. .

Sizlere bol şans ve başarılar diliyorum.

Hoşçakalın dostlarım.

İncinsende incitme..
Hacı Bektaşı Veli.

Gelin canlar bir olalım..
Pir Sultan Abdal.

Sevgili Iyidost güzel düsüncelerin var,yazdigin siirler birer yol göstericiler...
en son yazdigin siir de öyle,aramizda bulunmana cok sevinmistim,eger karar aldiysan ayrilmaya birsey diyemem,gönüller bir olsun yeterki,sanada hayatinda bol sanslar dilerim,hak dogrunun yoldasidir..daha birseyler demeye gerek yok.
sevgiyle kal can.

Canan
15.02.2006, 23:35
Genelde öyle, açık kimlik (email) ile kayıt ve bize göstermiş olduğunuz güvenden dolayı sizi tasdiklenmiş üye olarak kabul ettik.
ne acik email...... ben email addresimi sildin gerisin koymami lazim???

Alevimen
15.02.2006, 23:39
ne acik email...... ben email addresimi sildin gerisin koymami lazim???
Bedava email sunan şirketlerden ile kayıt olmadı Sn. Urfalı.
Yani işyerim.com.tr ile kayıt oldu tabi herkesin kendi sitesi yok fakat böyle kendisini daha çabuk tanımış olduk.
Canan birşey silmene eklemene gerek yok sen yabancı deyilsin ki :)

iyidost69
21.04.2006, 17:25
sayın leblebi, diğer rütbe kalkmıştır. isteyen değiştirebilir. ayrıca diğer rütbe sadece forumda ki aktifliği ifade eder. tasdikli üyelik ise bir rütbe veya makam değildir. forumda saygı seviyeyi yakalamış, düzeyli kişileri temsil eder. tasdik sadece adres veya belli bir fikir ile olmaz. tasdikli üyelerin görüşleri birbirine zıt olabilir. tasdikli üyeler mesajları kontrol edilmiş, forumda saygı ölçüsünde seviyeli yazılar yazan, forumda yeni üyelere yardım eden kişilerdir.

bu IP eminliği değildir. tasdikli olmayan üyeleriden emin değiliz gibi bir sonuç çıkmasın. bu seviyeli mesaj meselesidir. siz farklı IP kullanmayabilirisiniz. bu bakımdan güvenli olmanız yetmez. forumda kaliteli ve seviyeli yazılarınız bulunmalı.

siz bilirsiniz ama bilmeden ithamlarda bulunmak ve tasdiğin ne anlama geldiğini bilmeden bu sistemi eleştirmek yalnıştır. ithamlarınızın tamamı yalnıştır.
saygılar

Sevgili Ali Ekber Can,

Bence "kaş yapayım derken göz çıkarmışsınız."

Çünkü aşağıdaki paragrafta öne sürdüğünüz gerekçeler buradaki bir çok insanı (mesela beni) rencide edebilir.

"tasdikli üyelik ise bir rütbe veya makam değildir. forumda saygı seviyeyi yakalamış, düzeyli kişileri temsil eder. tasdik sadece adres veya belli bir fikir ile olmaz. tasdikli üyelerin görüşleri birbirine zıt olabilir. tasdikli üyeler mesajları kontrol edilmiş, forumda saygı ölçüsünde seviyeli yazılar yazan, forumda yeni üyelere yardım eden kişilerdir."

-forumda saygı seviyeyi yakalamış
Geriye kalanlar saygı ve seviyeyi yakalamamışlar mı?? Mesela ben??

-düzeyli kişileri temsil eder
Geriye kalanlar düzeysiz mi??Mesela ben??

-forumda saygı ölçüsünde seviyeli yazılar yazan
Geriye kalanlar saygısızlık ölçüsünde mi yazıyorlar?? Mesela ben??

Bu paragrafı düzeltirseniz sevinirim.

Deli Aşık

Alevimen
21.04.2006, 17:37
Sevgili Ali Ekber Can,

Bence "kaş yapayım derken göz çıkarmışsınız."

Çünkü aşağıdaki paragrafta öne sürdüğünüz gerekçeler buradaki bir çok insanı (mesela beni) rencide edebilir.

"tasdikli üyelik ise bir rütbe veya makam değildir. forumda saygı seviyeyi yakalamış, düzeyli kişileri temsil eder. tasdik sadece adres veya belli bir fikir ile olmaz. tasdikli üyelerin görüşleri birbirine zıt olabilir. tasdikli üyeler mesajları kontrol edilmiş, forumda saygı ölçüsünde seviyeli yazılar yazan, forumda yeni üyelere yardım eden kişilerdir."

-forumda saygı seviyeyi yakalamış
Geriye kalanlar saygı ve seviyeyi yakalamamışlar mı?? Mesela ben??

-düzeyli kişileri temsil eder
Geriye kalanlar düzeysiz mi??Mesela ben??

-forumda saygı ölçüsünde seviyeli yazılar yazan
Geriye kalanlar saygısızlık ölçüsünde mi yazıyorlar?? Mesela ben??

Bu paragrafı düzeltirseniz sevinirim.

Deli Aşık Sizin anlayış tarzınıza saygı gösteriyorum fakat bana biraz komik geldi çünkü benzer bir örnek:
Galatasaray başkanı derki Galatasaray ligden düşmez aniden Fener ve Beşiktaşlılar şahlanır ve sitem ederler 'Beşiktaş ve Fenerbahçenin ligden düşeceğini iddaa etmişler' diye.. sizin durumunuzda farklı deyil, istediğiniz yöne çeviriyorsunuz ve size en uygun şekili hazırlıyorsunuz.

Türkiyede bir forum anlayışı var ki akıl almaz yani 'burası türkiye' diye laf söylettiriyor gene yabancıları örnek olarak göstermek zorunda kalıyorum.
Bir yabancı ziyaretçi forumu izlediğininde yazılan mesajları ve konuları inceler eğer kendi seviyesi forum seviyesine yetiyorsa üye oluyor aksi halde üye olmayı bile denemiyor böylece yabancı forumlarda güvenilir üyeleri optik olarak göstermek veya rütbe savaşı sergilemek çok ender görülür.

Maalesef bizim insanlarımız böyle, hatta alevilik gibi çok önemli konu olduğunda - ve biz aleviforum.com olarak kendimizi ispatlamış bir forumuz kopyaları piyasaya çıkmasına rağmen - her tip insan her tip kılıfla foruma girmeyi ve temel oluşturmayı hedefliyor ve bizde bu kişilere karşı önlem almak zorunda kalıyoruz başka bir niyetimizde yok.

Yani iyidost69 bey orda ufak bir yanlış anlaşılma olmuş.

iyidost69
21.04.2006, 18:01
"Yani iyidost69 bey orda ufak bir yanlış anlaşılma olmuş."

Sevgili Alevimen;

Bende formumuzun çok önemli bir misyon taşıdığını düşünüyorum.
Sıradan bir forum değiliz biz. Daha önce de belirtmiştim.
Seviye ve kalite korunmalı.

Yukarıdaki tek cümle yeter sevgili alevimen...

Saygılar..

Balta
26.08.2006, 18:46
Arkadaşlarım,

Bu topik tasdik isteme yada yenileme topiğimiz değil lütfen bu tür istekleriniz yönetime ÖM yolu ile bildirin. Herhangi bir yönetici yada Online olan yönetici arkadaşlara iletirseniz Yönetim taraından gündeme getirilip gerekli inceleme yapılacak ve sonuç belirlenecektir.

Bu nedenle bu tür talep ve istekler ve sonuçları gizlilik esasında olmalıdır.

Lütfen bu tür isteklere bu topikten devam etmeyelim.

Agop
11.03.2007, 00:46
beyazbulut kitap kampanyası için bazen sms sistemi lazım oluyor. Bunun için kurdele gerekli. Bir aydan beri sanırım 3 kez Kurdele talebinde bulundum. ama ne olumu nede olumsuz hiçbir cevap alamadım. İçimden "acaba ne hatam varda bir cevab yazılmaya bile laik görülmüyorum" diye düşünüyorum. Eğer buna buradada bir cevap alamassan kendim hakkımda kötü şeyler düşüneceğim. Kusurum ne artık öğrenmek istiyorum.

Nesimi
11.03.2007, 00:54
beyazbulut kitap kampanyası için bazen sms sistemi lazım oluyor. Bunun için kurdele gerekli. Bir aydan beri sanırım 3 kez Kurdele talebinde bulundum. ama ne olumu nede olumsuz hiçbir cevap alamadım. İçimden "acaba ne hatam varda bir cevab yazılmaya bile laik görülmüyorum" diye düşünüyorum. Eğer buna buradada bir cevap alamassan kendim hakkımda kötü şeyler düşüneceğim. Kusurum ne artık öğrenmek istiyorum.

Özel mesaj yolunu seçtin mi? özel mesaj kullanarak bizlere başvurmalısın. SMS sistemini kullanmak için tasdik verilmez. Kİtap kampanyasını başarılı yürütün o zaman hepimizin sizlere güveni tam olacak. Herşey için bu kitap kampanyasını bahane etmek doğru değil.

sausen
11.03.2007, 01:01
Merhaba Canlar,

Bende bbelli bir zamandan sonra böyle bir hak kazanmak istiyorum. Ama daha vakit olduğuna inanıyorum. Yönetici olmak bazı vasıflar ve sorumluluklar istiyor. Şu anki yöneticilerden oldukça memnunum.

Emeğinize sağlık canlar...

Alevimen
11.03.2007, 01:35
SMS kullanmak için kurdela dağıtmıyoruz o nedenle cevap almamışsınız ayrıca 3 defa diye olay yok varsa ispatlayın.

Gülom
11.03.2007, 01:52
Kucuk bir sorum olacak. Kazan a giren bir bolume ben ve bircogu dogal olarak birsey yazamiyoruz, ama yoneticelerin kazan'a girmis bir bolumde yazilarini sunarak devam etmeleri dogal midir? Bana gore haksizlik,eger kazan'lik bir bolum se, o zaman yazi yazmaninin bir degeri yok ve buraya yazi yazmakta devam ediliyorsa, digerlerinin yazma ozgurlugunu elinde almis oluyorsun. Bana gore..

Saygilarimla

not; umarimki dogru bolume yazmisimdir

lion12
11.03.2007, 02:11
Hepimizin hedefi zamanla kurdela almak ama bakalım artık bunu biraz bizim çabalarımız,birazda yönetim ekibinin bize karşı olan tavırları belirleyecektir.

Şoreş
11.03.2007, 02:16
Kurdela almak için belli bir seviyeye gelmek gerekmektedir..
Yönetimin tavrı kararı tabiki önemlidir ama en önemlisi Üyelerin Forumdaki tutumlarıdır.

Agop
11.03.2007, 02:31
İki tanesini bulabildim. Ya birini sildim yada yanlış hatırlamışım. Ben özür dilemesinide bilirim eğer 3 değilde 2 ise yanlış bilgi verdiğim için özür dilerim.

http://img297.imageshack.us/img297/4979/mail2yf0.jpg (http://imageshack.us)

http://img208.imageshack.us/img208/4375/mail1qz9.jpg (http://imageshack.us)

Buyrun iki mesajım.

Alevimen
11.03.2007, 03:41
Kucuk bir sorum olacak. Kazan a giren bir bolume ben ve bircogu dogal olarak birsey yazamiyoruz, ama yoneticelerin kazan'a girmis bir bolumde yazilarini sunarak devam etmeleri dogal midir? Bana gore haksizlik,eger kazan'lik bir bolum se, o zaman yazi yazmaninin bir degeri yok ve buraya yazi yazmakta devam ediliyorsa, digerlerinin yazma ozgurlugunu elinde almis oluyorsun. Bana gore..

Saygilarimla

not; umarimki dogru bolume yazmisimdir
Zaten bilerek ayar yapılmış, ayrıca kurdelalılarda kazanda yazabilirler.

İki tanesini bulabildim. Ya birini sildim yada yanlış hatırlamışım. Ben özür dilemesinide bilirim eğer 3 değilde 2 ise yanlış bilgi verdiğim için özür dilerim.

http://img297.imageshack.us/img297/4979/mail2yf0.jpg (http://imageshack.us)

http://img208.imageshack.us/img208/4375/mail1qz9.jpg (http://imageshack.us)

Buyrun iki mesajım.

Hani 3. talep? Bana 3 defa başvuru yaptım dediniz, bende size 3 defa diye bir olay yok yada 3. talebi gösterin.. :smartass: Gerçi retorik bir soru bu çünkü 3 adet olmadığını bildiğim için. Zaten 1 cümlelik başvurulara genelde cevap yazmıyorum. Sizin sorunuzu şu an hal ettiğimizi sanıyorum.
İyi forumlar.

mirhas
11.03.2007, 10:57
bakalım bende belki rozet alırım bu forumdan neden olmasın hem forum güzel ir yer gibi gezdikçe güzelliklerinin farkına variyo insan...

Lazoşa_62
11.03.2007, 16:20
Bence Kurdele ile veya yönetime girmekle başarı yakalıyacağınızı sanıryorsanız yanılıyorsunuz. Bur foruma sade bir üye olarakda katkıda bunlunabilirsiniz. Yapacağınız aktifiteler,kampanyalar ve diger yararlı her şeyi sade bir üye olarak da devam edebilirsiniz.

Canlar yanlış anlamanızı istemiyorum. Faydalı olmak için yönetici veya yetkili olmanız gerekmiyor.bu gibi faydalı birşeyler yapıldımı her türlü ortam ve durumda yapılır diye düşünüyorum.

Akayizm
11.03.2007, 16:26
Bence Kurdele ile veya yönetime girmekle başarı yakalıyacağınızı sanıryorsanız yanılıyorsunuz. Bur foruma sade bir üye olarakda katkıda bunlunabilirsiniz. Yapacağınız aktifiteler,kampanyalar ve diger yararlı her şeyi sade bir üye olarak da devam edebilirsiniz.

Canlar yanlış anlamanızı istemiyorum. Faydalı olmak için yönetici veya yetkili olmanız gerekmiyor.bu gibi faydalı birşeyler yapıldımı her türlü ortam ve durumda yapılır diye düşünüyorum.

Herkes Uzmanlık Alanı İçerisinde Katkılarını Sunarsa
AleviForum Üyelerinin Baska Hic Bişeye Ihtiyacı Zatten Kalmaz..

Ne Dersiniz Sizden Başlayalım mi Abi :)
Uzmanlık Alanınız Dahilinde Konular Açın Bizi Bilgilendirin :)

Kolay Gelsin

Lazoşa_62
11.03.2007, 16:39
Herkes Uzmanlık Alanı İçerisinde Katkılarını Sunarsa
AleviForum Üyelerinin Baska Hic Bişeye Ihtiyacı Zatten Kalmaz..

Ne Dersiniz Sizden Başlayalım mi Abi :)
Uzmanlık Alanınız Dahilinde Konular Açın Bizi Bilgilendirin :)

Kolay Gelsin

Güzel kardeşim burda ben uzmanım diye bir şey yazmadım.Ayrıca yukardakı mesajlarla ilgili bir görüş belirtim. Bir arkadaşın bir kampanya için kurdele istedigine ait bir mesajını okudum ve böyle bir açıklama yaptım.

Zaten uzmanlık alanımla ilgil bir fikrim olursada ben bunu yönetime bildiririm ve sizinde haberiniz olur sanırım.

Burda forumdaki duyarlılığı ve katkıyı anlatmaya çalıştım. Dün sizde forumdaydınız ama sizlerin haberi olmadığı halde ben farkına vardım ve bizim üyenin biri çocuğu şişli eftal hastahanesinde ameliyat olmuş ve topicten açıl kan isteminde bulunmuş.Bende Bunu radyo istek ve öm yolula ilgili arkadaşlara iletip bilgilendirdim. Anons yapıldı ilgili çep telefonuna ulaşılmaya çalışıldı.

İllahiki bir fikirmi lazım.Al sana bir duyarlılık ve çaba örneği.

Akayizm
11.03.2007, 17:08
Güzel kardeşim burda ben uzmanım diye bir şey yazmadım.Ayrıca yukardakı mesajlarla ilgili bir görüş belirtim. Bir arkadaşın bir kampanya için kurdele istedigine ait bir mesajını okudum ve böyle bir açıklama yaptım.

Zaten uzmanlık alanımla ilgil bir fikrim olursada ben bunu yönetime bildiririm ve sizinde haberiniz olur sanırım.

Burda forumdaki duyarlılığı ve katkıyı anlatmaya çalıştım. Dün sizde forumdaydınız ama sizlerin haberi olmadığı halde ben farkına vardım ve bizim üyenin biri çocuğu şişli eftal hastahanesinde ameliyat olmuş ve topicten açıl kan isteminde bulunmuş.Bende Bunu radyo istek ve öm yolula ilgili arkadaşlara iletip bilgilendirdim. Anons yapıldı ilgili çep telefonuna ulaşılmaya çalışıldı.

İllahiki bir fikirmi lazım.Al sana bir duyarlılık ve çaba örneği.

Bunda Kızacak Ne Var Bende Onu Anlamadim..
Bakın Ne Güzel Duyarlılık Göstermişsiniz.. Kutlarım Sizi
Dünkü Anonsta Bende Radyo Dinliyodum.. Tsk Bile Ettim Yazdiginiz Mesaja..
Herseyde Bi Ayrinti Arıyosunuz..
Uzmanlik Alani Dediysem ila Teknik Bi Destek Olmasimi Gerekir?
Tecrübelerinizde Professyonellik Değil mi ? "Yaşınız Benimkinin 2 Katı"
Tabiki Fikirleriniz Görüşleriniz Bizim Için Önemlidir..
Ben Bunu Demek Istemiştim Ama Yazdıklarımı Yanlış Anladınız Sanırım..
Özür Dilerim Sizden

Kolay Gelsin

Lazoşa_62
11.03.2007, 22:46
Bunda Kızacak Ne Var Bende Onu Anlamadim..
Bakın Ne Güzel Duyarlılık Göstermişsiniz.. Kutlarım Sizi
Dünkü Anonsta Bende Radyo Dinliyodum.. Tsk Bile Ettim Yazdiginiz Mesaja..
Herseyde Bi Ayrinti Arıyosunuz..
Uzmanlik Alani Dediysem ila Teknik Bi Destek Olmasimi Gerekir?
Tecrübelerinizde Professyonellik Değil mi ? "Yaşınız Benimkinin 2 Katı"
Tabiki Fikirleriniz Görüşleriniz Bizim Için Önemlidir..
Ben Bunu Demek Istemiştim Ama Yazdıklarımı Yanlış Anladınız Sanırım..
Özür Dilerim Sizden

Kolay Gelsin

Yüregi güzel kardeşim.Ben sana alınmadım.kızmadın ve kızılacak birşeyde yok.Sadece Mesajıma yazdığın cevap doğrultusunda bir açıklamada bulundum.

Özür dilenecek bir durumda yok ki. Anında Benim uzmanlık alanımla ilgili bir talepte geldigi için ben öyle bir cevap yazma geregi duydum.

Sana kızgın degilim.Kardeşimi öpüyorum.Abi kardeş arasında böyle yanlış anlaşılma olur.:lol: