Orijinalini görmek için tıklayınız : sitem şiiri

hak
28.07.2005, 09:21
Dediler BaBa_Mansur B A N L A N D I

Dediler BaBa_Mansur B A N L A N D I

yaraLiCeyLan
28.07.2005, 14:00
Her ban yiyen sair oluyorsa cok güzel ya adam ban yiyince sair olmus:)))))))

chatlakalper
28.07.2005, 14:16
Alevi_cocuk un adamları bunlar ya da alevi cocuk un ta kendisi

Alevimen
28.07.2005, 14:26
Alevi_cocuk un adamları bunlar ya da alevi cocuk un ta kendisi
Bi yandan onlar bi yandan duncan şizofrenliği.

yaraLiCeyLan
28.07.2005, 15:24
Ya ben koptum... ne anliyorlar yani huzursuzluk yapmaktan.

TheGodfather
28.07.2005, 18:27
Walla banlanan şair oluyor. :)
DEdim sana baba mansur etme eyleme

yaraLiCeyLan
28.07.2005, 18:39
Allhi`im al benden de o kadar erhan`a cok sey borclu adam sair oldu:)))) koptum ya:)))))

TheGodfather
28.07.2005, 19:15
Allhi`im al benden de o kadar erhan`a cok sey borclu adam sair oldu:)))) koptum ya:)))))

Bende her zaman iyi bir şair olmak istemişimdir :))) acaba bendemi banlamsam sora yeniden üye olup yine banlansam :5:

yaraLiCeyLan
28.07.2005, 19:31
Taman dur seni banliyayim yeter ki sen sair olmak iste:))):36_1_55:

TheGodfather
28.07.2005, 19:35
Taman dur seni banliyayim yeter ki sen sair olmak iste:))):36_1_55:

Ya yaralıceylan ben kendimce zaten şarim.Şiirlerimi bir tek ben okusamda bazen beğendiklerimi sizinle paylaşıyom işte.Ben genelde deneme türü anlamalı makaleler yazmaya çalışrım beni banlarsan sanırım bu özelliğimide kaybedicem.Dün yazdığım Rüya yorumunuda okuduysan artık baya şiir yazmada zorlandığımı anlayabilirsiniz :)))))))

yaraLiCeyLan
28.07.2005, 19:37
Tamam banlamiyorum iyi savunmaydi:3:

madem zaten sairsin yeniden sair olman icin ugrasmamiza gerek yok:))

Ben erhan kardesime siir yazacam ama sitem degil:)

Yazdigin yazilari okumustum güzeldi can...

TheGodfather
28.07.2005, 19:43
Eh o zman ben hemen yeni bir şiir yazmaya başlıyım bari :))

yaraLiCeyLan
28.07.2005, 19:44
Taman yaz bende okuyacagim:)

Alevimen
28.07.2005, 20:58
thegodfather yoksa size kafir billah mi diyeyim, herneyse burda stop edin. alay yapacak konumda değilsiniz.

kuzu gibi farklı nicklerle(!) giriş yapmak ve banlanmak konusunde mesaj yazmayın.

yaraLiCeyLan
29.07.2005, 00:50
(E) E risemez kimse sana
(R) R ealsin sen sanal degil
(H) H isedersin dost düsmani
(A) A killisin deli degil
(N) N e desek az sen bir cansin!

Sevgili kardesim erhana:))))

Alevimen
29.07.2005, 01:01
(E) E risemez kimse sana
(R) R ealsin sen sanal degil
(H) H isedersin dost düsmani
(A) A killisin deli degil
(N) N e desek az sen bir cansin!

Sevgili kardesim erhana:))))
Banlanan kişilere sitem şiiri, güzel fikir. :3D_NG (9)
teşekkürler :107:

yaraLiCeyLan
29.07.2005, 01:15
Bitte bitte:3: :36_3_19:

gulizar
29.07.2005, 14:42
Cok güzel bir siir olmus yarali ceylan,Tam uymus.ayrica grafikler de cok tatli. ellerine saglik.

yaraLiCeyLan
29.07.2005, 14:47
Tesekür ederim gulizar:))Bencede uymus:))

TheGodfather
29.07.2005, 18:33
İlk önce özkan benim üst sınıftan bir tanıdığımdır.Hatta daha önceden başka bir foruma da katılmıştık sanırım bunu daha önce belirtmiştim.Değilmi bu arkadaşı tanıyorum.Gerçek olan bir şey varsa oda the godfather tek kişi.Benim pc'mden başka bir arkadaş yazdı daha önce ama uygun olmayacağı için kendi isteğiyle ayrıldı.
Son olarak benim verdiğim ıpleri bir kişi değil 3 kişi forumlarda kullanıyor aynı ıpleri bende kullanıyorum.Böyle bir yaklaşımla yaklaşman yanlış admin bey.Telefonuna her gün ölüm tehtitleri alan bir kişi için sanırım farklı ıpler kullanmak doğaldır değil mi?
Son olarak kafir_billah yani özkan aynı ünv den benim üst sınıf bir tanıdığımdır.Bunu söylemek zorunda beni bıraktın ama inanınki güvenlik açısından daha fazla konuşmayacağım..
Bu arada Alper kardeşim bana ileti yazarken lütfen ismimi söyleme olur mu?
Kusura bkamyın ama arkadaşlar başka bir ütrlü elimden gelen bir şey yok.Farklı ıplerle yazmak zorundayım.Neyse ben thegodfather'ım ama virüsle çökertilen pc'min ıp nosu çalınmışsa bunu bilemem o kadar hacker değilim.Benim farklı nicklerde yazcak zamanım da yok zaten..

Alevimen
29.07.2005, 19:12
İP-konu açıklamanızın temeli sağlam deyil kadar mantıksız:
İnternete bağlanırken siz ip seçmiyorsunuz sayın thegodfather, tr telekom kullanıdğınıza ve dinamik olduğuna göre her internete bağlanışınızda tesadüfen İP numara size veriliyor. Her İnternet bağlanışınızda başka İP numara size ayrılıyor sanırım bunu söylememe gerek yok, herkes veya çoğumuz biliyor.
İP numara çalma olayını nasıl düşünüyorsunuz? Konuyla ne ilgisi var.

Anlattığınıza göre 2 veya 3 kişisiniz ve aynı bilgisayarı kullanıyorsunuz. Açıklamanızı böyle olarak kabul ediyorum. Bu konu hakkında konuda yorumlar farklı olabilir. konu fazla uzamazsa hepimizin için daha yararlı olur düşüncesindeyim