Orijinalini görmek için tıklayınız : atatürk ve fenerbahce

okan02
20.05.2006, 15:27
Atatürk Hangi Takımlıydı?
(Fenerbahce Yoneticileri Anıtkabir ziyaretinde)

-Gazi gözlerini açti, dogruldu, çevresine bakti, sari lacili renklere bürünmüs bir takim adamlar toplanmis..

-Sordu:

-Ne yapiyorsunuz?

-Seni ziyarete geldik, hatta Ankara'ya her gelisimizde seni ziyaret ediyoruz.

-Siz kimsiniz?

-Biz Fenerbahçelileriz. Unuttun mu Atam? Hani sende Fenerlisin ya...

-Pekala... Anlatin bakalim neler yaptiniz ben yokken? Rakiplerinizi geçtiniz mi?

-Aslinda ilk baslarda geçmistik Atam. Bir sürü kupalar aldik, en çok sampiyon olan da bizdik.

-Eee sonra?

-Sonra Galatasaray bizi geçti.

-Nasil oldu o is?

-Bizde anlamadik ama oldu iste...

-Yazik... Peki ülke sporuna ne gibi katkilariniz oldu? Genç sporcular verdiniz mi ülkeye?

-Pek veremedik Atam. Daha çok disaridan para ile satin aldik.

-NEEEE!!! Disariya bir sürü para akittiniz ama ülkeye hiçbir katkiniz olmadi mi Su anda milli takima kaç oyuncu veriyorsunuz peki?

- 2 veya 3 kadar...

-Peki digerleri?

-Galatasaray her sene 8-10 civari veriyor.

-Çok yazik çok...

-Ama Atam...

-Kesin yeter!!! su anda altyapinizdan kaç oyuncunuz var takiminizda?

-....

-Tüh size bee...

-Pekala. Kaç tane Türk oyuncu var su anda takimda?

-5 tane falan...

-Gerisi?

-Gerisi ya yabanci, ya da devsirme...

-Vah vaahh... Peki yurtdisinda neler yaptiniz?

-Yaptik bir seyler iste...

-Ne yaptiniz? Kupa aldiniz mi hiç?

-....

-Hiçbir Türk takimi kupa alamadi mi yani Avrupa'da?

-Galatasaray aldi.

-Demek öyle...

-Atam sen kalk, biz yatalim Atam!!!

-Kesin yeter! Demek Ali Sami Yen bey'in evlatlari GalataSaray'in

çocuklari kendi altyapilarindan yetistirdikleri öz be öz Türk

çocuklarla hem sizi geçtiler, hem de Avrupa'yi fethettiler ha???

-Ama Atam... Sen kalk biz yatalim Atam...

-Siz kimdiniz yahu hakkaten?

-Biz Fenerbahçelileriz Atam. Senin takimindaniz.

-Yaaa... öyleyse ben Fenerbahçeli degilim artik...!!!

>-...

-Ben Galatasarayliyim bundan böyle. Benim izimden giden birtek onlar olmus çünkü...

genar
20.05.2006, 15:32
oturup böyle saçma sapan bir hikaye yazacağına bir şiir yazsaydın atayla fener veya başka bir takım bir arada olmaz

çeşm-i naz
20.05.2006, 15:34
bencede ne kadar saçma abuk sabuk hem kendi çıkarınız için atamızı kullanmayınnn

okan02
20.05.2006, 15:37
oturup böyle saçma sapan bir hikaye yazacağına bir şiir yazsaydın atayla fener veya başka bir takım bir arada olmaz

sanirim isine gelmedi... biz siir de yazariz fikrada.. bana kültür dersi vermeye kalkisma. ligin bitmesine iki hafta kala kendini sampiyon ilan eden takim fenerbahce degilmiydi? bizde espiri olsun diye bir fikra buraya aldik. sana göre spor konusmayalimmi? ama galiba sende haklisin bu günlerde hic bir fenerbahceli futbol konusmak istemez tabii ki sende!!
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
bencede ne kadar saçma abuk sabuk hem kendi çıkarınız için atamızı kullanmayınnn

ne cikariymis bu anlamadim aciklarmisin?

Serkan_Devrim
20.05.2006, 15:41
sayın okan02, forumda dört büyük takımla ilgili kışkırtıcı ve olayları alevlendirecek yazılar yazılması hoş değil. sayın genar ve sayın didem lütfen daha sakin tepkiler verilsin.

spor ırkçılığı yapmayınız.

çeşm-i naz
20.05.2006, 15:43
fenerbahçeyi küçültmek amaçlı atatürk le ne alakası war saçma bi fıkra bu hem nie bu kadar sert tepki weriosun ki madem ki bu fıkrayı buraya koydun eleştirilerde açık olacaksınn genar abii kaç yaşında farkındamısın senin yaşın kaç bilmiorum ama biras daha saygılı dawranabilirsin nasıl bi acı warsa içinde hala çıkaramadınızzzz

okey daha cewap yok benden abiii

okan02
20.05.2006, 15:43
sayın okan02, forumda dört büyük takımla ilgili kışkırtıcı ve olayları alevlendirecek yazılar yazılması hoş değil. sayın genar ve sayın didem lütfen daha sakin tepkiler verilsin.

spor ırkçılığı yapmayınız.

anladim ali ekber kardes konuyu kapatiyorum
saygilar