Orijinalini görmek için tıklayınız : Avuç içinden sadakat testi

Şah-Mat
20.05.2006, 16:29
Alman astrolog Erich Bauer, erkeklerin sadakatlerinin ellerinden anlaşıldığını iddia etti. Bild Gazetesi’nde yer alan haberde Erich Bauer, sol elde bulunan "kalp çizgisi"nin erkeğin partnerini aldatıp aldatmadığını gösterdiğini bildirdi. "Çizgi az çatallıysa bu sadakat göstergesidir" dedi.

http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/1543247.jpg

İşaret parmağı ile elin bitimine kadar uzanan çizgiden sadakatin okunabileceğini iddia eden Bauer, bu iddiasının sadece erkeklerin sol elinden anlaşılabileceğini söyledi. Almanya’nın tanınmış astrologları arasında yer alan Erich Bauer, "Kalp çizgisi güçlü ve uzun ise ve işaret parmağına kadar uzuyorsa erkek sadıktır. Eğer çizginin başında veya sonunda çok çatallanmalar mevcutsa flört etmeyi seviyor, ama yine de sadık. Fakat çizgi çok çatallı ise kesinlikle sadık kalmayan biridir" dedi.

Yorum; Sümme haşa sümme haşa böle şeylere hiç meyil vermem..Arkadaşlar bu size doğru gelir mi bilmem ama ben hiç inanmadım ve inanmıyorum.Zaten sadece erkeklerde oluyor demeleri saçma..BU yazıya göre baktım.Benim avucumda hiç çizgi yok ne olacak şimdi..:S Ben hep derim zaten ben Mehdiyim diye..hehhe:p

Kemal
20.05.2006, 16:34
kadınlarınki nerden anlaşılıyor acaba...:S
bu konuda bir araştırma yok mu?..:pisman

bence en iyi yöntem kendi bildiğin yöntemdir...:yamukgul:

Şah-Mat
20.05.2006, 16:39
sevgili kemal abi.,

Abi onlarda hemen anlaşılıyor..

-Konuşmasından
-dırdırından...
-muhalefetinden...vs gibi yüzlşerce neden.

O yüzden 1 ile sınırlamak istemediklerinden vermemişler.Ama erkekler başka işte hehehe :)

canugur
20.05.2006, 16:45
Alman astrolog Erich Bauer, erkeklerin sadakatlerinin ellerinden anlaşıldığını iddia etti. Bild Gazetesi’nde yer alan haberde Erich Bauer, sol elde bulunan "kalp çizgisi"nin erkeğin partnerini aldatıp aldatmadığını gösterdiğini bildirdi. "Çizgi az çatallıysa bu sadakat göstergesidir" dedi.

http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/1543247.jpg

İşaret parmağı ile elin bitimine kadar uzanan çizgiden sadakatin okunabileceğini iddia eden Bauer, bu iddiasının sadece erkeklerin sol elinden anlaşılabileceğini söyledi. Almanya’nın tanınmış astrologları arasında yer alan Erich Bauer, "Kalp çizgisi güçlü ve uzun ise ve işaret parmağına kadar uzuyorsa erkek sadıktır. Eğer çizginin başında veya sonunda çok çatallanmalar mevcutsa flört etmeyi seviyor, ama yine de sadık. Fakat çizgi çok çatallı ise kesinlikle sadık kalmayan biridir" dedi.

Yorum; Sümme haşa sümme haşa böle şeylere hiç meyil vermem..Arkadaşlar bu size doğru gelir mi bilmem ama ben hiç inanmadım ve inanmıyorum.Zaten sadece erkeklerde oluyor demeleri saçma..BU yazıya göre baktım.Benim avucumda hiç çizgi yok ne olacak şimdi..:S Ben hep derim zaten ben Mehdiyim diye..hehhe:p

Hehhe hheee, bu yaziyi her okuyan, söyle bir sol elinin avucuna bakmadan edemez herhalde:p ben de öyle yaptim ama bir sey anladigimi söyleyemem.

Kemal
20.05.2006, 16:48
sevgili kemal abi.,

-Konuşmasından
-dırdırından...

O yüzden 1 ile sınırlamak istemediklerinden vermemişler.Ama erkekler başka işte hehehe :)

sevgili Şah-Mat kardeşim, valla haklısın demeye korkuyorum...:)

birazdan bayanların hepsi gelirler bu konuya. ben aranıza girmeyeyim,
allah yardımcın olsun...:yamukgul:

bu arada bende çatal filan yok :D

Şah-Mat
20.05.2006, 16:52
Abi bende onlar gelir diye topiği terk ediyorum.Daha yazmayacam.

Neme lazım onların çenesi durmaz..dırdırdır..zaten hiç sevemem.

Haydin görüşürüz..:D

canugur
20.05.2006, 17:25
sevgili Şah-Mat kardeşim, valla haklısın demeye korkuyorum...:)

birazdan bayanların hepsi gelirler bu konuya. ben aranıza girmeyeyim,
allah yardımcın olsun...:yamukgul:

bu arada bende çatal filan yok :D

O zaman konuyu biraz degistirelim istrseniz.
sevgili kemal, avtarinizdaki resim Franz Kafka´nin mi yoksa, kendi portreniz mi. merak ettim.sorum ciddi ama..
saygilar

Canan58
20.05.2006, 17:44
Bunu öğrenmem iyi oldu artık erkeklerin ellerine bakıcam ...bakalım ne kadar sadıklar....
Pek inanmam böyle şeylere yaa..Ama bir kaç kişiyi test etmekte fayda var...:)

canugur
20.05.2006, 17:46
Bunu öğrenmem iyi oldu artık erkeklerin ellerine bakıcam ...bakalım ne kadar sadıklar....
Pek inanmam böyle şeylere yaa..Ama bir kaç kişiyi test etmekte fayda var...:)
emekci eli olmasin ama:p
catlaktan gecilmez de...

Şah-Mat
20.05.2006, 17:49
Doğru söylüyorsun..buna ek olarak

Bende gidip estetik yaptıracam elime..3 çatallı ve kısa olacak...kimse beni o zaman anlayamayacak hehee:)

canugur
20.05.2006, 17:56
O zaman konuyu biraz degistirelim istrseniz.
sevgili kemal, avtarinizdaki resim Franz Kafka´nin mi yoksa, kendi portreniz mi. merak ettim.sorum ciddi ama..
saygilar
Buldum sevgili kemal, kusura bakmayin,
eski tablolarimi karistirdim ve siyah beyaz yaptigim bir Kafka tablosuydu bu.

Canan58
20.05.2006, 18:02
Buldum sevgili kemal, kusura bakmayin,
eski tablolarimi karistirdim ve siyah beyaz yaptigim bir Kafka tablosuydu bu.
Çok güzell olmuşş yüreğinize ellerine sağlık... Aynı Kemal arkadaşımızın avatardaki resmii... Maşallah ellerinizin kıymetini bilin çok ustalar...:ilgili: :ilgili:

canugur
20.05.2006, 18:06
Çok güzell olmuşş yüreğinize ellerine sağlık... Aynı Kemal arkadaşımızın avatardaki resmii... Maşallah ellerinizin kıymetini bilin çok ustalar...:ilgili: :ilgili:
Cok teskürler can canan.
Sordum sevgili Kemal´e, yanit gelmedi:sasirdi:
Hic te yabanci gelmemisti. Yillar önce yaptigim bir Kafka resmi aklima geldi,karistirdim makineyi, buldum ve rahatladim.
Hafizam demek ki yerinde miymis ne:)

Kemal
20.05.2006, 18:18
Cok teskürler can canan.
Sordum sevgili Kemal´e, yanit gelmedi:sasirdi:
Hic te yabanci gelmemisti. Yillar önce yaptigim bir Kafka resmi aklima geldi,karistirdim makineyi, buldum ve rahatladim.
Hafizam demek ki yerinde miymis ne:)

kusura bakma, bağlantı problemim oldu, o yüzden yazamadım...

hayret ettim doğrusu, canan haricinde konuya uğrayan bayan yok...:yamukgul:

Canan58
20.05.2006, 18:26
hayret ettim doğrusu, canan haricinde konuya uğrayan bayan yok...:yamukgul:

Benden kaçmıyor dimi Kemal cim bu tür konular...hehehe:yamukgul: :yamukgul: :yamukgul:
EEE ben tüm bayanları temsilen katılıyorum teşekkürler...:p

Ezo
20.05.2006, 18:31
sevgili kemal abi.,

-Konuşmasından
-dırdırından...

Kadinlar genellikle sadakatli oldugu icin böyle bir teste gerek duyulmamistir:).....

Şah-Mat
20.05.2006, 18:35
Yanlışın var güzel arkadaşım yanlışın....:yorgun:

Onlar değil mi Erkekleri birbirine düşürenler...:p

Bide hemen üste çıkıyorlar...zaten yaratışınızda var çok görmüyorum.:p

Canan58
20.05.2006, 18:37
Kadinlar genellikle sadakatli oldugu icin böyle bir teste gerek duyulmamistir:).....

SEvgili Ezo canım saol valla yaşlılık işte Şah_Mat ın mesajını okumamışım görüyormusun neler demişş...AAAAA nasıl kaçırdımm yaaa yuh bana

Şah-Mat Ama çok ayıp etmişin kardeş olurmu...Biz konuşmazsak sizi kim adam edecek biz sizi yönlendirmesek bir işi beceremezsiniz...Valla çok kızdım sana ma neyse konuya saygımdan fazla konuşmayayım.Biz gerektiği yerde susmasını da biliriz...Saygılar

Ezo
20.05.2006, 18:39
Yanlışın var güzel arkadaşım yanlışın....:yorgun:

Onlar değil mi Erkekleri birbirine düşürenler...:p

Bide hemen üste çıkıyorlar...zaten yaratışınızda var çok görmüyorum.:p

Bir birine mi düsuruyorlar:) iyi afiyetle yiyin bir biriniz ozaman akilli olan düsmez hem niye acaba bir birineze düsuyorsunuz?.. Siz bir birinizi k1skanmazdiniz:))) hani bayanlar hemcinslerini k1skanirmisti ya:)..

Kemal
20.05.2006, 18:43
Bir birine mi düsuruyorlar:) iyi afiyetle yiyin bir biriniz ozaman akilli olan düsmez hem niye acaba bir birineze düsuyorsunuz?.. Siz bir birinizi k1skanmazdiniz:))) hani bayanlar hemcinslerini k1skanirmisti ya:)..

bak bak bak, hemen de laf çarpıtıyor...:sas

gözümden kaçmıyor bunlar :p

Şah-Mat
20.05.2006, 18:47
Saygıdeğer ezo..,

Benim ilgi alanım değil...bu konular.

Gördüklerimi yazıyorum..yani kız yüzünden kafası yarılan bıçaklanan kavga eden insanlardan dolayı yazdım.Yoksa benim için hava hoş...kim neyi kıskanıyorsa kıskansın.Bananem....ben kendimi kıskanıyorum.Kimseyi kıskanmam.:)

Canan58
20.05.2006, 18:49
Teşekkürler bana cevap yazdığınız için...:( :(:((

Ezo
20.05.2006, 18:56
Saygıdeğer ezo..,

Benim ilgi alanım değil...bu konular.

Gördüklerimi yazıyorum..yani kız yüzünden kafası yarılan bıçaklanan kavga eden insanlardan dolayı yazdım.Yoksa benim için hava hoş...kim neyi kıskanıyorsa kıskansın.Bananem....ben kendimi kıskanıyorum.Kimseyi kıskanmam.:)

Benide ilgilendirmiyor kali olan kafayida kafasinida yarmasin.. Ilgi alanin degilmis:) afferim...

bak bak bak, hemen de laf çarpıtıyor...:sas

gözümden kaçmıyor bunlar

Kaçsa sasirirdim yani:)...

rinda
20.05.2006, 19:34
Sadakatli erkeğin buyrun buda kalbi..

http://www.turkpaylasim.com/forum/index.php?topic=11089.0

Kemal
20.05.2006, 19:43
Sadakatli erkeğin buyrun buda kalbi..

http://www.turkpaylasim.com/forum/index.php?topic=11089.0

kayıtlı olmayanlar ulaşamaz mesajı çıkıyor...:pisman

zahmet olmazsa buraya ekleyebilir misin?

rinda
20.05.2006, 20:19
neden zahmet olsun ,buda olmazsa o zaman yapacak bir şey yok demektir..ne kalpmiş ama,kopyala yapıştır bile olmuyor:garibbak::sas

http://www.turkpaylasim.com/forum/index.php?topic=11089.msg36015#msg36015

Kemal
20.05.2006, 20:31
neden zahmet olsun ,buda olmazsa o zaman yapacak bir şey yok demektir..ne kalpmiş ama,kopyala yapıştır bile olmuyor:garibbak::sas

http://www.turkpaylasim.com/forum/index.php?topic=11089.msg36015#msg36015

yine olmamış...:S

sırf meraktan üye oldum...:yamukgul:

resmi ekliyorum, bu arada resim daha önce verilmişti forumda... :yamukgul:

rinda
20.05.2006, 20:36
Bravo sana nasıl yaptın ben kopyala yapıştırı beceremedim olmadiki:p
Daha önce verilmesesine şaşmadım:sas

Canan58
20.05.2006, 20:38
yine olmamış...:S sırf meraktan üye oldum...:yamukgul:
resmi ekliyorum, bu arada resim daha önce verilmişti forumda... :yamukgul:

Ya Kemalcim ya bırak verilsin işte kız zahmet etmiş koymuş bunuda söylemeeeee..AAA sende amma görev aşkı varyaaa :p

rinda cım eline sağlık teşkkürler ...:)

Ya unuttum Şah-Mat küstüm cevap yazmayacaktım neyse unuttum :((

rinda
20.05.2006, 20:44
Ya Kemalcim ya bırak verilsin işte kız zahmet etmiş koymuş bunuda söylemeeeee..AAA sende amma görev aşkı varyaaa :p

rinda cım eline sağlık teşkkürler ...:)
Sağol canan ama ben yapıştıramadım o kemalin başardığı şaheseri:sas
Galiba onun eline sağlık olacaktı:sas

FaLLeN
20.05.2006, 21:03
bir erkekte her zman sadakat vardır..takii kadının çenesi düşünceye kadar :D

ondan sonra ver elini dışarısı

MetinK
20.05.2006, 21:10
Benim sol elimde nasirlardan dolayi bu cizgi yok olmus...:D

Sagdan kopya cekecektim ama galiba olmuyormus.:) Sol olmasi sartmi?

eylüleren
20.05.2006, 22:40
sadakat avuç içiyle bitseydi gerisini söylemeye gerek bile yok....

Agop
20.05.2006, 23:25
valla bir çatal var. ilgilene kızlara duyrulur :) :) :)