Orijinalini görmek için tıklayınız : Üye kaybı
Bazı arkadaşların üye isimlerinin yanında üye bilgileri, mesaj sayıları vs gibi bilgiler yok. (ÖR: Munzur Hozat, Aleviboy). Banlandı da yazmıyor. Bu arkadaşlar sistemden mi silindi? Tam anlayamadım.
Ayrıca ben az önce yönetim odasına girdim. Hatta bu durumu oraya yazarak sizi uyarmaya çalıştım. Ama mesaj girişimi kabul etmedi. Ama bütün konuları okumama izin veriyordu. Şuan listeden tekrar gitmiş. Bu konuyla ilgili bir açık olabilir.
Alevimen 28.07.2005, 16:17 Bazı arkadaşların üye isimlerinin yanında üye bilgileri, mesaj sayıları vs gibi bilgiler yok. (ÖR: Munzur Hozat, Aleviboy). Banlandı da yazmıyor. Bu arkadaşlar sistemden mi silindi? Tam anlayamadım.
Ayrıca ben az önce yönetim odasına girdim. Hatta bu durumu oraya yazarak sizi uyarmaya çalıştım. Ama mesaj girişimi kabul etmedi. Ama bütün konuları okumama izin veriyordu. Şuan listeden tekrar gitmiş. Bu konuyla ilgili bir açık olabilir. Yönetim odasındaki olay tamamen benim hatamdan kaynaklanıyor, forum ayarlarında güncelleme yaparken yanlışlıkla 'Yönetim Odası' bölümünü editlemişim. Farkına varınca düzelttim.
Munzur hozat, aleviboy, seyit sabuni daha önce Duncan adıyla foruma giriş yapandır. yani bu 4 nick 1 kişiye ayit. Munzur hozat ve aleviboy nicklerine banlanmayı bile uygun görmediğim için komple sildim o nedenle nicklerin yanında 'misafir' olarak geçiyorlar. Maalesef böyle zavalli insanlar forumuzu işgal ediyorlar ama forum logların sayesinde bunu ergeç fark ediyoruz.
Munzur hozat, aleviboy, seyit sabuni daha önce Duncan adıyla foruma giriş yapandır. yani bu 4 nick 1 kişiye ayit. Munzur hozat ve aleviboy nicklerine banlanmayı bile uygun görmediğim için komple sildim o nedenle nicklerin yanında 'misafir' olarak geçiyorlar. Maalesef böyle zavalli insanlar forumuzu işgal ediyorlar ama forum logların sayesinde bunu ergeç fark ediyoruz.
Çok iğrenç bir hareket bu aynı anda, farklı nicklerle, farklı kişiliklerle yazma durumu. İnsanlar nasıl bu kadar sıradanlaşabiliyor anlamak mümkün değil.
yaraLiCeyLan 28.07.2005, 19:01 CcGunal, sana hak vermemek ne mümkün haklisin. Ben de ayni senin gibi düsünüyorum.
Çok iğrenç bir hareket bu aynı anda, farklı nicklerle, farklı kişiliklerle yazma durumu. İnsanlar nasıl bu kadar sıradanlaşabiliyor anlamak mümkün değil.
Cc Gunal,
Bunda sasilacak bir durum yok,ne yazikki bu igrencligi her zaman yapiyorlar.
Forum yönetiminin bunu tespit edip gerekli önlemleri almalari veya üyeliklerini silmesi en dogru olani.
Bu durum üye oldugum baska forumlarda da karsilastigimiz bir durum.
Herhangi bir konuda tartisirken size 4-5 kisi karsilik veriyor.Saniyorsunuzki 4-5 kisi sizin fikirlerinize karsi cikiyor,oysa hepsi ayni kisi.
Bir defasinda 6 kisinin IP numarasinin ayni oldugunu tespit etmistik.Hatta ayni kisinin kendisine cevap yazdigini,sanki baska birisiyle tartisir gibi kendisine cevap yazdigini gördük.
Forum adi herhangi bir forum adi olunca fazla önemi yok.Fakat adi Alevi Forumu ise bunlara dikkat edilmesi gerekiyor.
yaraLiCeyLan 29.07.2005, 02:11 Gercekten aleviforum oldgu icin daha cok dikkat etmeliyiz!
Alevimen 29.07.2005, 13:08 Ayrıca bu nicklerde Alevi_Çoçuk lakablı örgüte ayıt, duyrulur:
Alevi_cocuk
alibey
alidendiraliden
Alparslan
aycem1905
BaBa_Mansur
celikmslm
cold_hacked
elif
hak
hakyolu
ilayda1985
hzaliyolu
LiberalistiC
kurdish_hacked
umit
Alevimen,tespit ettigin bu üyeleri buraya yazarak forum üyelerini bilgilendirdiginiz icin sizi yürekten kutluyorum.
Üyeler ve forum yöneticilerinin isbirligi Aleviforum sitesinin kalitesini yükseltecektir.
vallah korktum, nede cokmus nede cokmus!
komik bir fikra geldi aklima ama yazmiyacagim.
alevimen cok iyi oldu yazdigin,biraz daha dikkat ederiz simdi.
Size katiliyorum bende ayni seyi düsunuyorum bir yerde konu açiyor o konuya kendiside baska nickle kendini elestiriyor yapiyor yada kendini tebrikediyor bu nasil birsey anlayamiyorummm:3D_NG (5)
yaraLiCeyLan 30.07.2005, 16:39 :41:
Erhan inanmiyorum bu kadar cok nick ve bir kisiye ait yani siyirmis bular.
Benim Alevi_Cocuk'tan yana bir sıkıntım yok. Baba_Mansur meselesi dışında genelde sinsi davranmayıp kendini tanıtıyor. Baba_Mansur meselesini bilmiyorum. O ayrı bir tartışma konusu. Ama şu Duncan, Munzur_Hozat şizofrenisine karşı daha dikkatli olmak lazım. Böyle tipler forumlar için çok tehlikeli tiplerdir. Ve ben bunun hala birkaç nicki olduğunu düşünüyorum. Büyük ihtimalle hala yazmaya devam ediyor. Hem çeşitli rumuzların zan altından kurtulması, hem de forumda gerçek bir paylaşım için bu tip çok kişilikli tiplerden kurtulmanın yolunu bulmalıyız. Bence mesajların yanında IP numarası yeralabilir. Hangi IP'den yazdığı belli olsun herkesin. Böylelikle bu tipleri teşhir etmesi çok daha rahat olacaktır. Bu öneri için ayrı bir başlık açayım da dikkat çeksin, dur.
baba_mansurun alevi çocukla ilgisi yoktur o tamamen başka bir kişidir tek çalışır formdan neden attınızı açıklarsanız sevinirim
Gene yakalandı Mansur :)
Alevimen 31.07.2005, 23:49 Bu ara bir gerçek daha sunuyorum:
Ali Zülfikar adındaki kişide bizzat duncandır, duncan yönetici olduğu dönemde forumdaki bazı üyelerle yapmış olduğu diyaloglardan dolayı bana gelen özel mesajla yazılmış şikayetler nedeniyle ve ayrıca duncan bir başka yönetici banlamaya kalktığı için ekibimizden ayrılmıştır. ardından ali zülfikar nickiyle giriş yapmıştır, kendisini duncanın üniversiteden arkadaşı olarak tanıttı.
Tilkice düşünmediğim için kabul ettim, ve sadece duncanla problemimiz var ve arkadaşlarını bağlamaz diye forumdan uzaklaştırmadım.
Ali Zülfikar 100 mesaj'dan sonra moderatör olarak başvurdu, incelemeler yapıldı ve kendisinin ufuk (duncan) olduğunu öğrendim. Kendisine defalarca sen ufuksun dememe rağmen bana yeminler ederek o olmadığını söyledi taki logları önüne koyana kadar. Sonuçta itiraf etti, geçmiş zamanda hatalarında kabul etti. Uzun zaman aleviforum.com yönetici olduğu için tekrardan yönetim ekibine aldım (ki burda hatalıyım baştan ilişkiyi kesmem gerekirdi).
Sonra bu şahıs diğer yöneticilere sözlü saldırıda bulundu (önce bana söz verdi eskide kalan eskide kalacak diye yine kandırıldım), üstelik tehditlerde bulundu. Uzun zaman ufuğun ve diğer kişilerin arasına girmedim ama iyice azıtmaya başladığını görünce forumdan tekrar men ettim.
Ardından çoğu üyelerimizin bildiği gibi munzur_hozat, aleviboy, seyit-sabuni, seyit_sabuni,meh33,tümce gibi tespit edilen nicklerle tekrar giriş yapmış ve hakikatten bir şizofren örneğini sergilemiş.
Aleviforumgereceği adında bir site açmış ufuk. Orda msn'de konuştuğumuz anlatıyor. Tamam konuştuk ama ne konuştuk? Kendisine forumdan neden çıkmıyorsun gibi sorularda bulundum ve belirtiği gibi hiç bir hakaret olayı yok!
Kendi sitesinde bir düşünce hatası yapmış buda gerçekleri söylemediğinden ibaredir: Tek nick kullandığını savunuyor. Ama ben ona aleviboy nickinden aldığım msn hesabı ile görüştüm. Hadi diyelim munzur hozatta (ki 100% o olduğunu biliyorum, loglar var) diilsin ya peki Ali Zülfikar?
Evet ufuk bey, hata yaptın. forumda istenilmeyen adam oldun, ama zorluyorsun. Artık anla, diğerleri için konuşmuyorum kendim için: SENİ BU FORUMDA GÖRMEK İSTEMİYORUM, TEMELLİ UZAKLAŞ.
Ve 'hasta' olduğunu biliyorum, iyi zamanlarımızda bunu benimle paylaştın. Hastalığın hakkında yorum yapmak istemiyorum ama bu hastalık bilindiği gibi adamın psikolojisini maf eder, sana bir dost nasihatı: silkilen ve kendine gel, otur bir yere ve bunları iyice düşün, ne yaptıkalrını düşün. Bizim bakış açımızdan düşün. hata arama sadece yaptıklarını tekrar gözden geçir. Çünkü haklı bir yanın yok buda gerçektir. Benim forumu huzursuz edemezsin buda hakkın deyil.
Ben o siteyi gördüm. "Müslümanlığa saldırı var", "Türklük elden gidiyor" gibisinden bişeyler yazılmış. Yakında "Aleviforum'da bayrak yakıyorlar" gibi şeyler yazarsa hiç şaşırmam :) Ne de olsa siteye "Müslümanız Türkçüyüz" yazmış. Ki zaten bu Türk-İslam sentezinden bahseden, ülkücülerin sloganıdır.
ALBAY_KAWA 01.08.2005, 01:31 Alevimen madem eski yaralar acildi, sana söylemistim, zamaninda, Duncan ve ali zülfikar ile ve arkadasin sayesinde bizimde aramiz acildi, burdaki bir cok insanla, en son bardagi tasiran kelime, seni affettim, oldu... ben fazla konusmuyacam geride kalan geride kaldi...
CcGünal, alevimenin yapacagi faqzla bir sey yok, onun istediig tür insanlar, olsun istiyor, site güzel olsun istiyor, giren insanlarin güzel vakit gecirmesini istiyor, heps bu, bu yolda, yalnis da yapar dogru da yapar, elestiremeyiz, ama elestirecegimiz yönleri bu konuda varmi var, herkezin var benim var, senin var, dolayisi ile alevimeninde olyuor... Bazi seyleri hos görmek lazim....vede anlamak lazim...
Saygilar
Alevimen 01.08.2005, 02:28 Albay Kawa: Duncan ve Ali Zülfikar = UFUK yani duncan. 1 Kişi.
ALBAY_KAWA 01.08.2005, 03:20 alevimem, ali zülfükar piyasaya ciktiginda, sana onu bana birak bir konusayim demistim, mod olamdan önce...
Ben onun ta bastan beri bilyiordum duncan oldugunu, ama neyaprsin...
yusufsahin 01.08.2005, 13:53 Editlenmiştir.
Burda insanların kişisel bilgilerini açıklama. Bu yaptığın internet ortamında yapılabilecek en büyük terbiyesizlik. Seni Alevi_Cocuk tayfasından niteleyince; onlardan olmadığını kanıtlamak için böyle bir ahlaksızlık mı yapıyorsun? Her zora düştüğünde gelip kendini kurtarmak için her türlü ahlaksızlığı yapar mısın sen? Ben de seni iyi biri sanıp arkadaş kabul etmiş, muhabbet etmiştim. Ben ona yanıyorum. Gidin MSN'de yaptığınız muhabbeti kendiniz yapın. İnternet ortamında insanların iradesi dışında kişisel bilgileri açıklamak yapılabilecek en büyük ahlaksızlıktır. Ne biçim bir provokatörsün sen ya? Ya ben de adam sanmıştım seni hala ona yanıyorum. Ben zaten Alevimen'in seni Alevi_Cocuk tayfasından sandığında yanıldığını söylemiştim. Sen diğer şizofren/provokatör tayfadansın benim anladığım. Artık bundan eminim. O tayfa zaten buraya gelip MİT falan geyikleri yaparak kafa bulandırmaya çalışmıştı. Defolun artık. Sizin saçma sapan provokasyonlarınızı ve ahlaksızlıklarınızı görmek istemiyoruz burada. Burası sizin ahlaksızlık yapacağınız platform değil. Birileriyle MSN'den konuştuklarını, resimlerini burada kendini kurtarmak için açıklayabilecek karakterdeki insanların bu forumu kirletmelerine izin vermeyeceğini düşünüyorum yöneticilerin. Defol ya da defolun, kaç kişiliğin varsa. O ***************** isimli provokasyon sitende veya sitenizde kendinize uygun karakterdeki insanları çekebilirsin. Orası tam işte dedikodu ve ahlaksızlık mekanı. Gidin oraya bir forum açın, orada takılın.
Zavallı diyorum sana. Başka birşey demiyorum. Bu kadar aşağılaşabileceğini nasıl düşünmemiştim seninle dostça diyaloglara girmiştim acaba?
Git nereye verirsen ver. Forumu bulaştırmayın kendi aranızdaki pisliklere.
Ne korkmasından bahsediyorsun? Şimdi de korku çıkarttı. Ne korkacağım sizin gibi karaktersiz tiplerin arasında geçen MSN diyaloglarından. Bana ne? Defolun gidin bu forumdan, ahlaksızlıklarınızla kirletmeyin yeter. Birbirinizi savcılığa mı veriyorsunuz, küfür etmeye devam mı ediyorsunuz, kafanızı gözünüzü mü kırıyorsunuz onu bilmem. Ne yaparsanız yapın.
chatlakalper 01.08.2005, 14:58 Konu araştırılacak alevi cocukun ne bok olduğu ortada kendini hacker sanan lamerin teki o yüzden uğraşılacak adam bile değil çocuk aklı işte benide tehdit ediyor ama hiç bi iş yok adresim telefonum belli hala bekliyorum eheheh sıkmayın canınızı
Alevimen 01.08.2005, 15:16 Bu başlıkta banlanan kişinin mesajları silinmiştir. ayrıca aleviçoçuk ve babamansur aynı kişi deyilsede beni ilgilendirmez ama birlik noktasnız var ikinizde çoçuk ve cahisiniz.
Alevimen 01.08.2005, 17:50 isterseniz beni bu yazimdan sonra banlayiniz,
Alevimen sana daha öncedende dedim, affetmek allaha mahruz bir seyidr, ve sen sadece bir kulsun, beni affedemezsin, demistim, simdide diyorum, sen allahin yarattigi kula, cahildir, yada cocouktur diyemezsin, sana o hakki kimse vermemis, ve o cahilse sende cahilsin, bende cahilim, burdaki herkez cahil, ya kenidni ayni düzeyde görüceksin yada, susucaksin, bu nedenden banladim, bitti, yok cocuklar anlamiyorlar diye bos kelimeler kullanma yeter artik, bu kelimeyi kullanamak zorunda biraktin beni, allahmisin... Günahlarin en büyügünü isliyorsun kardes benden sana hatirlatmasi....
Saygilar....
Madem gerçekler konuşulmak isteniliyor buyrun..:
Albay_kawa benimle alıp veremediğin nedir veya başka soruyla problemin nedir?
Konuyu sana getirmişken forumcuları aydınlatmak gerekir. Zamanında sende bir Forum Yöneticisiydin, tavırlardından dolayı sanada yol gözükmüştü.
Biz burda birlik ve eşit bir düzeydeyiz, hepimizin kimliği belli.
Sana kibarca defalarca adını sormama rağmen 'heyt bu alemde bana albay derle veya kawa, sizde kawa diyin' diye cevaplar yollayan yine sen deyilmiydin?
Orijinal soru böyleydi:
sadece ismini sordum bu doğal bişey. seninle burda iletişim yapmak istiyoruz, birlikte çalışıyoruz, isim önemli husus.
senin cevabın:
albay:
kawa neyine yetmiyor
albay:
gercek ismimi ögrenince evlenmemi teklif edeceksin
ardınan cevabım:
Erhoo® ﺕ:
istemiyorsan tekrardan söyleyebilirdin ama kırıcı olmana gerek yok.
Kendini bizden üstün görüp diğer yorumları takip etmeyen yine sen deyilmiydin?
Bize daima özel hayatındaki başarıları anlatıp kendini övende sen deyilmiydin?
Herşey ayrıntılı yönetim odasında raporlanmıştır, ama gerekirse ordan alıntı yapıp burayada eklerim o zaman bu forumda kalacak yüzün olur mu, bilemem, çünkü istek üzerine banlama/silme yapmıyoruz bunuda artık anlaman gerekir.
yaraLiCeyLan 01.08.2005, 18:32 Burda insanların kişisel bilgilerini açıklama. Bu yaptığın internet ortamında yapılabilecek en büyük terbiyesizlik. Seni Alevi_Cocuk tayfasından niteleyince; onlardan olmadığını kanıtlamak için böyle bir ahlaksızlık mı yapıyorsun? Her zora düştüğünde gelip kendini kurtarmak için her türlü ahlaksızlığı yapar mısın sen? Ben de seni iyi biri sanıp arkadaş kabul etmiş, muhabbet etmiştim. Ben ona yanıyorum. Gidin MSN'de yaptığınız muhabbeti kendiniz yapın. İnternet ortamında insanların iradesi dışında kişisel bilgileri açıklamak yapılabilecek en büyük ahlaksızlıktır. Ne biçim bir provokatörsün sen ya? Ya ben de adam sanmıştım seni hala ona yanıyorum. Ben zaten Alevimen'in seni Alevi_Cocuk tayfasından sandığında yanıldığını söylemiştim. Sen diğer şizofren/provokatör tayfadansın benim anladığım. Artık bundan eminim. O tayfa zaten buraya gelip MİT falan geyikleri yaparak kafa bulandırmaya çalışmıştı. Defolun artık. Sizin saçma sapan provokasyonlarınızı ve ahlaksızlıklarınızı görmek istemiyoruz burada. Burası sizin ahlaksızlık yapacağınız platform değil. Birileriyle MSN'den konuştuklarını, resimlerini burada kendini kurtarmak için açıklayabilecek karakterdeki insanların bu forumu kirletmelerine izin vermeyeceğini düşünüyorum yöneticilerin. Defol ya da defolun, kaç kişiliğin varsa. O ***************** isimli provokasyon sitende veya sitenizde kendinize uygun karakterdeki insanları çekebilirsin. Orası tam işte dedikodu ve ahlaksızlık mekanı. Gidin oraya bir forum açın, orada takılın.
Sanirim akil hastanesinden kacmis bunu yetkililere bildirmek lazim. Duncan psikopatini bir zamanlar savunanlar simdi duncanin ne mal oldugunu anlamistir sanirim. Onun sizofreni oldugunu ben coktan biliyordum bir iki yazismadan sonra ne mal oldugunu anlamistim.
albay kawa, eskiye artik sünger ceksen iyi olacak gecmis gecmiste kaldi ve daha iyi paylasimlar icin kendimizi yönlendirelim.
Herkes icin en iyisi bu sanirim.
Alevimen 01.08.2005, 18:44 Duncanı en çok savunanlardan biriydim. gel görki adminlerde hata yapıyor ama sonunda bu hatayı fark ettim, bu benim için çok önemlidir. iyikide fark etmişim.
yaraLiCeyLan 01.08.2005, 20:39 Adam aleviforumu cok seviyor kapidan kovsan, bacadan giriyor yani allahim kolunu bacagini kiracak:)))) Allahin akillisi:)))
Alevimen 07.08.2005, 01:01 Ve yeni bir eklenti daha... Forum sistemi tarafından uyarı emaili aldım. Furkan adındaki kişi daha önce Ali Zülfikar hesabı ile foruma giriş yapmış, kontrol ettim ve bu nedenle o kişiyi forumdan uzaklaştırmaya karar verdim. Bilindiği gibi Ali Zülfikar adındaki kişi meşhur şizofren Duncandır, gösteri için bu mesaj yazılmamıştır sadece forumdaki üyeleri bilgilendirmek için.
Ve yeni bir eklenti daha... Forum sistemi tarafından uyarı emaili aldım. Furkan adındaki kişi daha önce Ali Zülfikar hesabı ile foruma giriş yapmış, kontrol ettim ve bu nedenle o kişiyi forumdan uzaklaştırmaya karar verdim. Bilindiği gibi Ali Zülfikar adındaki kişi meşhur şizofren Duncandır, gösteri için bu mesaj yazılmamıştır sadece forumdaki üyeleri bilgilendirmek için.
Ya kimsenin günahını almak istemem ama bu Furkan'dan bayağı hoşlanmıştım ben ya... Adamın kaç kişiliği varmış? Tam tersi şekilde yazılar yazıyor ve bunlar inandırıcı da geliyor. Ya bunları temizlemeden bu forumda tartışmak, bilgi alışverişi yapmak çok zor olacak. Birine güveniyorsun, dost gözüyle bakıyorsun; saldırgan bir provokatör olarak nitelendirdiğin kişiyle aynı kişi çıkıyor. Çok üzücü bir durum.
Alevimen 07.08.2005, 01:12 Değerli CcGunal
Bana 10 dakika evvel'de kendisi banlanan kişiler hakkında özel mesaj yazıyor, utanmadan.
Ayrıca biz bu olayları örtbaş edip gizli yapabiliriz ama forum üyeleri ile paylaşıyoruz yani sessiz sedasız bu kişileri filtre edebiliridik. Böyle devam giderse elbette her tespitimizin ardından burda açıklama yapmıcaz çünkü forumu pisletmeye bizimde hakkımız yok.
Duncan hakkında detayları öğrenirseniz dahada şaşırsınız, normalde çoluk çoçuk forum şizofrenliğine hayran olur... forumda açık bilgi vermek istemiyorum nede olsa kendi özel hayatı. Ve şimdi bu mesajlarıda 'misafir' olarak okuyabiliyor, kendisine burdan tekrarlıyorum: Aleviforum.com'da sana göre Y E R Y O K düncan.
Ayrıca biz bu olayları örtbaş edip gizli yapabiliriz ama forum üyeleri ile paylaşıyoruz yani sessiz sedasız bu kişileri filtre edebiliridik. Böyle devam giderse elbette her tespitimizin ardından burda açıklama yapmıcaz çünkü forumu pisletmeye bizimde hakkımız yok.
Bence açıklamalısın. En azından bu kişiliğin rumuzlarını. Çünkü insanları çok kolay yanıltabilecek şekilde ilerlemiş rahatsızlığı. Yanılgılarımız hakkında fikir edinmek için bilmemiz gerekiyor.
chatlakalper 07.08.2005, 12:27 bir insan şizofren olunca gayet tabii birden fazla kişiliği olur. bizim fedai Hackerman görüyor mu acaba bunları :)))
Alevimen 08.08.2005, 10:31 Siz. Sen değil.
Yazı tarzınıza dikkat edin, bu foruma göre ayar yaparak yazmanız tavsiye edilir.
Başka cafeden giriş yapın.
Ben bir itham yaptıysam ve bu itham haksızsa özür dilerim.
Alevimen 08.08.2005, 18:40 Değerli CcGunal
Sizin hatanız yok.
gerekli açıklamayı yaptım ben. Ayrıca bu durumlarda sözkonusu kişiler direk mail veya iletişim formu kullanmalılar. Foruma mesaj atıp ve özel mesaj olarak seri mesajı göndermek ben provokasyon olarak görüyorum. Amaç belli, huzursuzluk yaratmaktır.
Değerli CcGunal
Sizin hatanız yok.
gerekli açıklamayı yaptım ben. Ayrıca bu durumlarda sözkonusu kişiler direk mail veya iletişim formu kullanmalılar. Foruma mesaj atıp ve özel mesaj olarak seri mesajı göndermek ben provokasyon olarak görüyorum. Amaç belli, huzursuzluk yaratmaktır
Arkadaş bana da özel mesaj göndermişti. Ama ben konunun benimle alakası olmadığını belirtmiştim. Eğer bu arkadaş gerçekten şizofren tayfadan değilse, yanlış itham etmiş olurum. O açıdan söyledim. Sizin açıklamalarınız yeterince aydınlatıcı zaten. Forum kurallarını savunmanız da gayet doğal, ben sadece haksız bir ithamda bulunduysam diye kişisel bir özür diledim, konu açılmışken. Konuyu dağıtmak istemem tabi.
yaraLiCeyLan 08.08.2005, 19:23 Nasil bir hata yapmisiz ki hepimiz birden hemde, sayin furkandan özür dileyecegiz.
Bu sucun sonu idam sehpasimi sayin furkan bey? Vereceginiz ceza nedir acaba bekliyoruz...
Forumda düzeni bozanlar icin yapilmasi gereken yapilmistir bundan siz niye gocunuyorsunuz ki?
furkan kardesim büyütecek birsey yok bencede,Alevimen neyapsin sende olsan aynisini yapardin cünkü böyle oyunlar cok oynandi en azindan üye oldugumdan bu yana sahit olduklarim göre diyorum.birde artik kimsenin güveni kalmadi tek yöneticilerin degil,haklilar.
bu yaklasimin cok güzel furkan,gercekten samimi buldum.basarilarin devamini diliyorum.
Biraz zor bu devirde dost bulmak kime güvenecegini sasiriyor insan tam buldum
diyorsun kayboluveriyor ortaliktan
Ayrıca bu nicklerde Alevi_Çoçuk lakablı örgüte ayıt, duyrulur:
Alevi_cocuk
alibey
alidendiraliden
Alparslan
aycem1905
BaBa_Mansur
celikmslm
cold_hacked
elif
hak
hakyolu
ilayda1985
hzaliyolu
LiberalistiC
kurdish_hacked
umit
Ben bu sayfayı yeni fark ettim burası tam Türk filmi olmuş, oldukça esrarengiz olaylar yaşanmış. Şimdi anlayamadım kim kim hangi isimle yazıyor?Star'da "Cinayet Dosyası" diye bir dizi olurdu bir kere bile katili tahmin edemedim hep yanılırdım, onun için bu işin de içinden çıkamadım,bir de "İpucu" diye bir oyun vardır ondan da hep başarısız olmuşumdur. Ama söyle bir durum var bazen yazdıklarıma aynı anda birden çok kişi onay veriyor ya da şiddetle karşı çıkıyor demek ki bu farklı takma isimlerle bağlanmaktan kaynaklanıyormuş...
chatlakalper 06.09.2005, 14:56 aslında tam bir pembe dizi oldu :)
Alevimen 06.09.2005, 21:30 o şahıslar siteden toptan uzaklaştırıldı. Üye sisteminden değişiklik yaptıktan sonra 99% kökleri kurudu. Ama arada sırada biri sıza bilir ama ergeç sistem tarafından ototespit edilir.
Ahlaksız terbiyesiz şahıslarla aleviforum.com'un işi olmaz.
rockçı turna 27.10.2005, 13:07 selamlar ben furkan.o isimle giriş yasaklanınca kendimi ifade etmek ve hakkımı savunmak için yeni bir giriş yaptım.
arkadaşım sen allaha inanırmısın.ben inanırım.allah ın üzerine yemin ederim.o bahsettiğin kişi yada kişileri tanımam bile.
şerefim ve namusum üzerine yemin ederim.
neye dayanarak böyle bir haksız uygulama yaptın anlamış değilim.
ev tel.(özel mesaj atarak göndereceğim size)ayrıca eğer o kişi yada kişileri tanıyorsanız hemen msn de görüşelim.ben onları tanımam bile.
arkadaşım şerefim ve namusum üzerine yemin ederim hiç tanımadığım insanlardan biri olmakla beni suçluyorsunuz.
siz nasıl inandırabilirim.izmirde oturuyorum.izmir çevresinde site yöneticileri yok mu yada o kişiyi tanıyanlar.buyrun görüşelim .hem tanışmışda oluruz.
yemin ederim .o kişi yada kişileri tanımam bile.haksızlığın bu kadarı olmaz yani
neye dayanarak böyle haksız bir uygulama yaptınız.ayrıca beni o şeklide şizofren insanalarla aynı kefeye koyduğunuz için hepinizden özür bekliyorum
arkadaşım nasıl inandırabilirim sizi.şunu yaparsan inanırız deyin.onu yapayım.ben o kişi yada kişileri tanımam.
arkadaşım herkes hata yapar.sende hata yaptın işte.bu doğaldır yemin ediyorum ki tanımam o kişiler.ne yapayım daha
eğer ülkücülere ve faşistelere bu kadar sert çıktığım için siteden uzaklaştırıldı isem söyleyin bileyim.
sizin bu yaptığınız hırsızlık yapmadığı halde birini hırsızlıkla suçlamak adam öldürmediği halde birisine katil demk.el-insaf kendimi savunmam için fırsat bile verilmeden bu adam o kişi yada kişilerden biridir diyerek siteden uzaklaştırdınız.ne olduğunu anlamadım bile.ya herkese bir savunma hakkı verilir.
siz o kişi yada kişileri tanıyorsanız msn de görüelim böylelikle kim olduğumuda anlarsınız .yada açın telefonda görüşelim.daha ne yapayım.izmir çevresinde yöneticiler varsa tanışalım.ya da o kişi ve kişileri tanıyan yok mu..
büyük bir haksızlık yaptınız.hepinizden özür bekliyorum
ya iyice kafam karıstı ve özellikle izmirk nickli arkadasla ilgili ithamlar müthiş derecede insanlara güvenimi sarstı:3D_NG (6)
yani arkadaslar madem ki bu olayları buraya yazarak olayı bizlere yansıttınız; lütfen su konuyu aydınlatabilirmisiniz???
izmirk nickli arkadas (ki yazılarını demokrat tavırlarından dolayı cok begendigim ve düsüncelerine kendimi yakın hissettigim 2 kişiden biriydi:3D_NG (29 )
aslında bir çift kişilikmi?:3D_NG (6) (eger yanlıs anladıysam arkadasım cok büyük bi pişmanlık duyacagım, simdiden özür dilerim!) yoksa bir yanlıs anlasılmamı var!!!!
izmirk nickli arkadas (ki yazılarını demokrat tavırlarından dolayı cok begendigim ve düsüncelerine kendimi yakın hissettigim 2 kişiden biriydi )
aslında bir çift kişilikmi? (eger yanlıs anladıysam arkadasım cok büyük bi pişmanlık duyacagım, simdiden özür dilerim!) yoksa bir yanlıs anlasılmamı var!!!!
Orada bir IP benzerliğinden dolayı bir yanlış anlaşılma durumu oluştu sanırım. Bu konuda ve ayrıca bir dialogda bu konuşuldu. Izmirksk rumuzlu arkadaşımız "Tasdikli Üye" dir. Yani kendisi Aleviforum tarafından "güvenilir bir üye" olarak işaretlenmiştir. Herhangi bir çift kişilik durumundan söz edemeyiz. Rahat olabilirsiniz.
rockçı turna 27.10.2005, 13:54 dogrusu sevineyim mi üzüleyim mi yoksa utanayım mı!!! gercekten sasırdım:yorgun1:
izmirksk arkadasım kandimi senin yerime koyuyorumda ne kadar kızsan haklısın tekrar özür dilerim...yukarıdaki soruyu sorma nedenim senin daha önce furkan nickiyle yazmıs oldugunu söylemen ve ardından asagıdaki yazıyı okumamdı dogrusu...
Ve yeni bir eklenti daha... Forum sistemi tarafından uyarı emaili aldım. Furkan adındaki kişi daha önce Ali Zülfikar hesabı ile foruma giriş yapmış, kontrol ettim ve bu nedenle o kişiyi forumdan uzaklaştırmaya karar verdim. Bilindiği gibi Ali Zülfikar adındaki kişi meşhur şizofren Duncandır, gösteri için bu mesaj yazılmamıştır sadece forumdaki üyeleri bilgilendirmek için.[/quote]
neyse netice de konu benim acımdan acıklıga kavustu... yönetici arkadaslara da kolaylıklar dilerim....
izmirksk arkadasım kandimi senin yerime koyuyorumda ne kadar kızsan haklısın tekrar özür dilerim...yukarıdaki soruyu sorma nedenim senin daha önce furkan nickiyle yazmıs oldugunu söylemen ve ardından asagıdaki yazıyı okumamdı dogrusu...
Bir IP sorunu oluşmuştu sanırım. Daha sonra Izmirksk gelip gerekli açıklamayı yapıp, inandırıcılığı kanıtladıktan sonra da sorun çözüldü. Burada Izmirksk'nin kızmasını değil de sağduyusu ve Alevimen'in de iyi niyeti sorunun çözümüne yardımcı olmuştu. Aynı cafeden girme gibi bir durum söz konusu olabilir.
Alevimen 27.10.2005, 14:41 izmirksk yanlış zamanda yanlış kafedeydi de diyebiliriz kafe sabit ip kullandığı için ve daha önce o kafe'yi kullanan bizim meşhur şizofren olduğu için ayrıca izmirksk ve o şizofrenin hobileri ve ilgileri hemen hemen aynı olduğu için böyle utandırıcı bir yanlış anlaşılma olmuştur.
izmirksk 27.10.2005, 22:03 hem aynı IP lerden hemde benzer ilgi alanları ile girince elbette böyle sorunlar çıkıyor site yönetiminin yerinde olsa idim bende aynı IP yi görünce banlardım.o yüzden site yönetimine diyecek bir şeyim yok.furkan nicki ile banlandığımda sebebinin sitedeki bu tip şizofrenler olduğunu bilmiyordum.her ne ise geçmişte kaldı
site yönetiminden bir ricam olacak furkan nicki ile yazdığım ve bu sayfada izmirksk nicki ile yazdığım tüm yazıların silinmesini rica edeceğim.
o karşılıklı yazılan mesajların orada durmasının bir anlamı yok.
Alevimen 27.10.2005, 22:21 hem aynı IP lerden hemde benzer ilgi alanları ile girince elbette böyle sorunlar çıkıyor site yönetiminin yerinde olsa idim bende aynı IP yi görünce banlardım.o yüzden site yönetimine diyecek bir şeyim yok.furkan nicki ile banlandığımda sebebinin sitedeki bu tip şizofrenler olduğunu bilmiyordum.her ne ise geçmişte kaldı
site yönetiminden bir ricam olacak furkan nicki ile yazdığım ve bu sayfada izmirksk nicki ile yazdığım tüm yazıların silinmesini rica edeceğim.
o karşılıklı yazılan mesajların orada durmasının bir anlamı yok.
'furkan' hesabi deaktife edilmiştir. bir tasdikli üye olarak kendi mesajarını silme yetkin bulunuyor bence bu başlık altında mesajlarını silmek zorunda'da deyilsin, istersen kalsın.
bu topik kötü amaçlı kullanılmaması için izninizle kilitliyorum çünkü yeterince tilkiler ortalıkta geziyor :ilgili:
Konu kapatilmis olsada ve biraz geçte olsa yeni fark ettim sayin Izmirksk ten özur diliyorum bende eski üyelerden sandettim ve zaman zaman size biraz sert yazdim......Kusurabakmayin
saygilar
|
|