Orijinalini görmek için tıklayınız : Kan Gurupunuzu belirleyin
Merhaba arkadaşlar...,
Forumda çokça belki konu başlığıda açılmıştır...ancak;anket olarak açılmadığını gördüm.Aslında bu tür konularda grafiklede desteklenmesi lazım.Bende bildiğim tüm kan guruplarını buraya yazarak anket oylamasını açıyorum.Herkes sonuçlara tıklayarak kimin hangi kan gurupunda olduğunuda görebilir.Eski konu başlıkları istenirse bu topikle birleştirilebilir...;)
Amaç niye yaptın diye sorarsanız..?
TÜM üyeler katılabilir.....
* Forumdaki tüm arkadaşların hangi kan gurupunda olduğunu bilmek..
Anket Başlangıç tarihi :21.05.2006
Anket kapanma tarihi :07.12.2006...
Haydin bakalım..:)
A Rh (+)
ama baştan söyleyeyim kan veremem :)
Biz alırız sen merak etme...:D sevgili Olgun.Ruhun bile duymaz....hehe
Sevgili SAH-MAT;
bu oylamaya sadece aleviler mi katılacak ?
1- Alevi arkadaşların en çok hangi kan gurupunda olduklarını görmek..
Diger canlarda katılabilirler mi?
2- Forumdaki tüm arkadaşların hangi kan gurupunda olduğunu bilmek..
İnan kafam karıştı bunu nasıl ayırt edeceksin? :) listeden bakarak mı?
Evet doğru söylüyorsun olgun...,Bunu düşündüm.Listeden bakarak öğrenirim diye düşünmüştüm ;=)
Tüm Herkes Katılabilir...
Listeden bakarak öğrenebiliriz...Ne dersin kaldıralım mı ilk şıkkı o zaman...
Yoksa listeden bakarak mı anlayalım...kalsın mı şıklar.
cok daha dogru olur, haklısın ilk şıkkı kaldıralım, yinede sen bilirsin CAN
Tamam o zaman kaldırdım..saygılar :)
Topiği yukarı taşıyalımada arkadaşlar görüp oy kullansınlar değil mi := )
Bu arada kemal abi harbi Negatif birisin bak..hehe.:)
Topiği yukarı taşıyalımada arkadaşlar görüp oy kullansınlar değil mi := )
Bu arada kemal abi harbi Negatif birisin bak..hehe.:)
yaratılışın kişiliğin oluşumuna etkisi...:sas
Son Yaprağıydı 21.05.2006, 18:34 A Rh(+)
Kan gurupunu bilenlerin sayısı ne kadarda azmış..
Tüh boşuna açtık başlığı..:)
İyide son şıkkkı niye işaretlemiyorlar...Demek ki görmemişler..yada eriniyorlar..neysem ya Topiği yukarı taşıyalım...
eylüleren 23.05.2006, 22:49 AB Rh +
belirtmekte yarar görüyorum kansızım:(:(
Kan gurupunu bilenlerin sayısı ne kadarda azmış..
Tüh boşuna açtık başlığı..:)
İyide son şıkkkı niye işaretlemiyorlar...Demek ki görmemişler..yada eriniyorlar..neysem ya Topiği yukarı taşıyalım...sevgili ŞAH-MAT;
daha 75 kez görüntülenmiş biraz sabredelim katılım artacaktır merak etme,
''eriniyorlar'' demişsin, bu kelime yöresel ben manasını biliyorum ama bilmeyenler olabilir :p üşeniyorlar yazsan daha iyi olur :p ,
bak ben erinmedim yazdım, hadi sende erinme ve düzeltiver,
Daha önce bu konu açıldığından belki yazmıyorlardır:yamukgul:
http://www.aleviforum.com/tanythalym-kaynathalym/6416-kan-gruplarymyz.html
A Rh - im bu arada tekrarlayayım.
Ama anket altında toplanarak farklı olmuş.
Kan vermek hayat kurtarır.
Daha önce bu konu açıldığından belki yazmıyorlardır:yamukgul:
http://www.aleviforum.com/tanythalym-kaynathalym/6416-kan-gruplarymyz.html
A Rh - im bu arada tekrarlayayım.
Ama anket altında toplanarak farklı olmuş.
Kan vermek hayat kurtarır.haklısın Alca daha önce acılmış,
kurtarmaya kurtarırda kim verecek acaba :)
Arkadaşlar...bu grafiğe yansımasıdır..Grafiğe dökülürse daha net görülür..satır aralarına ben ne bilim ki hangi kan gurupundan değil mi..ama :)
alla alla topik aşağı düşmüş..:)
Kesin ali_ekberin işidir..Hemen başlamış bile..yukarıya çıkarayımda arkadaşalr.
Kan guruplarını işaretlesinler..( niye işaretlemiyonuz yaf..:( )..
19 kiş..az bu kadar değiliz..Hadi katılım bekliyom..:)
Anket olarak toplamak iyi de, oy kullandıktan sonra göremiyoruz ki kim hangi kan grubunda:yamukgul:
Hüseyin69 25.05.2006, 00:00 kan a ihtiyaci olanlar siraya girsin bakim hangi gruptan olursa olsun fark etmez
bizim kanimiz paylasimcidir:)
0 Rh + pozitif
Topiği yukarı taşıyalımada arkadaşlar görüp oy kullansınlar değil mi := )Sah-Mat'a yardım edelim, topiği yukarı çekelim :p belki işe yarar
seheryeli 25.05.2006, 13:02 A Rh (+)
yaşlı bir teyzeye alevi kanı bulaştırmıştım:)
kazımBARAN 25.05.2006, 13:29 b+rh ben istanbuldan lazım olan can olursahiçdüşünmeden veririm
cigdem2006 25.05.2006, 13:37 0 Rh (+)
Sah-Mat'a yardım edelim, topiği yukarı çekelim :p belki işe yarar
he yaw..topik gene aşağı düşmüş..yukarı çıkaralım..:ehyani
Arkadaşlar topiği görüp kan guruplarını belirlesinler..
Bende acaip cimriyimdir(yalan :p )
..Nasıl olmuşta en paylaşımcı kanlardan birisini bana vermişler..:) hayret valla..
Bir Zeynep 25.05.2006, 19:46 Biz alırız sen merak etme...:D sevgili Olgun.Ruhun bile duymaz....hehe
abooo sen sivri sinek mi sin? hahahah
abooo sen sivri sinek mi sin? hahahahZeyno CAN, teste gerek yok sen garantı A Rh (+) sındır, benden sölemesi :)
Bir Zeynep 25.05.2006, 19:52 Zeyno CAN, teste gerek yok sen garantı A Rh (+) sındır, benden sölemesi :) aboo simdi de doktor oldu.. hahahaha
aboo simdi de doktor oldu.. hahahahasadece tahmin ettim CAN :) 6.hissime güveniyorum :):garibbak: :yaw :sook :p :S
Bir Zeynep 25.05.2006, 20:03 sadece tahmin ettim CAN :) 6.hissime güveniyorum :):garibbak: :yaw :sook :p :Sdogru mu degil mi bilmiyom ki.. bi bilsem... heheh.. bilmiyom diye oy verdim zaten :)
dogru mu degil mi bilmiyom ki.. bi bilsem... heheh.. bilmiyom diye oy verdim zaten :)en yakın zamanda ögrenmelisin CAN, bakarsın lazım olur :hopala
Bu arada ARh (+) ve 0 Rh (+) önde gidiyor, hadi hayırlısı :p
Bir Zeynep 25.05.2006, 20:08 [quote=Olgun]en yakın zamanda ögrenmelisin CAN, bakarsın lazım olur :hopala
[quote] heee de, doktorlarla pek aram yoktur :(
[quote=Olgun]en yakın zamanda ögrenmelisin CAN, bakarsın lazım olur :hopala
[quote] heee de, doktorlarla pek aram yoktur :(tamam CAN o zaman lagzım oldugunda ögrenirsin, :o
Bir Zeynep 25.05.2006, 20:15 tamam CAN o zaman lagzım oldugunda ögrenirsin, :o heee, o zaman buraya yazarim. :p
heee, o zaman buraya yazarim. :pişte o zaman benim 6, hissim dogrulanır ,
neyse abarttık baya şimdi uyarı gelecek moderatörlerden , ögrenınce haber verirsin :)
Bir Zeynep 25.05.2006, 20:31 neyse abarttık baya şimdi uyarı gelecek moderatörlerden :) ha sunu bileydin ... sivri sinek degil mi iste? bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz edersin hep... hehehe ay saka yapiyom olgun can, sakin yanlis anlama. diger yerdede sinek ve doktor dedim ama aha burdan olusmus bi espiriydi sadece ok?
saygilar, hadi ben sustum :S
ha sunu bileydin ... sivri sinek degil mi iste? bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz edersin hep... hehehe ay saka yapiyom olgun can, sakin yanlis anlama. diger yerdede sinek ve doktor dedim ama aha burdan olusmus bi espiriydi sadece ok?
saygilar, hadi ben sustum :Ssorun degil can, lagalugaya cevirdik biraz :) tek sorun uyarı alacak olmamız
kal saglıcakla
Bir Zeynep 25.05.2006, 20:37 sorun degil can, lagalugaya cevirdik biraz :) tek sorun uyarı alacak olmamız
kal saglıcakla olsun hep sah_mat la ali ekber sirf lagaluga yapacak diye bi kuralmi var, onlarda -kulaklari cinleyecesiceler, canlari sag olsun- her yeri laga luga yapiyolar... :p dur biraz bizde yapak... hahah... neyse ben VALLAHI sustum ama simdi :)
sevgili Sah-Mat birkac haftalıgına bu topigi bana emanet eti, yukarı cekelimde canlar oyunu rahatca kullansın :)
olsun hep sah_mat la ali ekber sirf lagaluga yapacak diye bi kuralmi var, onlarda -kulaklari cinleyecesiceler, canlari sag olsun- her yeri laga luga yapiyolar... :p dur biraz bizde yapak... hahah... neyse ben VALLAHI sustum ama simdi :)
Kırmızı Yaşayanlar içindir öncelikle..
Mavide ruhlar için...hehehe:)
Yalan valla ya benim nerde lagaluğaya çevirdiğim topik var..:D
Ama ali_ekberin çoktur bak katılıyorum...Bu arada kan gurupu işaretlemeye devam diyelim..saygılar!
Kırmızı Yaşayanlar içindir öncelikle..
Mavide ruhlar için...hehehe:)
Yalan valla ya benim nerde lagaluğaya çevirdiğim topik var..:D
Ama ali_ekberin çoktur bak katılıyorum...Bu arada kan gurupu işaretlemeye devam diyelim..saygılar!istiyorsan oyumu geri alıp tekrar işaretleyim, ama bir faydası olmaz,
sah-mat bu anket niye reabet görmüyo yaaa,
ne yapmak lazım acaba, tartışma cıkaralım reytıng almak lazım :),
ben A rh (+) gurubu mensubu olarak 0 rh (+) gurubuna savas acıyorum,:p
trabzonlu 12.06.2006, 01:13 o rh pozitif (+)
Ya burda anket varken gidip Topiğe yazıyorlar..:)
Bu arada bu niye aşağı düşümüş gene ya..arkadaşlar bunuda görsün..
Son kez yukarıya taşınıyor bakın..;=) Bir daha kendiniz taşırsınız...
ben sana dedim can,
tartışma yoksa topikte pek tutulmuyo :)
neyse hadi bide ben cekeyim yukarı
fizyopato 22.07.2006, 19:57 ...
reyhan22 14.08.2006, 11:10 0 rh+ yaw harbidende topik neden tutulmuyo canlar ya çok az üye katılmış anketeee
seher.yeli 14.08.2006, 12:24 0 Rh+positief
benim kan grubum A rh NEGATİF
izmir_35 21.03.2007, 23:58 A rh+ pozitif
(a rh -) yılda iki sefer kan veririm hemde hiçbir çıkar ve menfaat gözetmeden hatta cebimden para harcayarak kan veririm .sadece tayyip ve ABDullah hariç herkese kanımı verebilirim.
|