Orijinalini görmek için tıklayınız : ahmet kayanın pkk bayrağı altında APO yu özledik demesi doğru mudur?

vatan_haini
22.05.2006, 18:04
ahmet kaya türkiyenin en iyi seslerindendi...

türk milletinin en sevdiği sanatçılardandı..

ancak bir konserde pkk bayrağı altında türkü söyleyip...vatan haini apo yu

özlediğini söylemesi bu kadar büyük bir sanatçıya yakıştı mı???

Hüseyin69
22.05.2006, 18:08
dogru adreste oldugundan emin misin vatanseverhain kardes

birde anket acmissin alevi genclerinin vatan severliginin derecesini ölcüyorsun sanirim
dedigim gibi ahmet kaya bir ekoldur kisisel görüsü fasizim olur komunizm olur ama bir ekol türkce protest müzikte bir dahidir

ahmet arif
13.06.2006, 14:26
eğer ki demokratik bir ülkede yaşasaydık bu tür bir soru sorulmazdı diye düşünüyorum. fakat yaşadığımız şu çarpık düzenin getirdiği demokrasi ne yazık ki sadece baştakilerin işine yarıyor eğerki bir insan dini ve dili ne olursa olsun düşüncelerini ifade edemezse yaşamasınında bir anlamı yoktur diye düşünüyorum ve tekrar ne yazık ki diyorum bizim ülkemizde düşünce özgürlüğünü kaldırabilecek aydın insanlar yok bu yüzdende ahmet kaya ve onun gibi daha nice güzel insanlarımız vatan haini damgasını yiyor.neden? çünkü:yapıtları ve düşünceleri sınırlı kimselere ters geliyor.yani hayatları kendilerinin istediği gibi yönlendirme çabası içindeler.oysa ki düşünmenin sınırı olmaması kanaatindeyim....bu nedenlede son sözüm lütfen geleceğimize biz gençler olarak sahip çıkalım ........

pirim ali
13.06.2006, 14:43
Bİz Alevİler Olarak HİÇ Bİr BarŞi Bellİ Olmayan Bİr SÜrecİn İÇİrsİn De Olmamaliyiz Bİzİ Bu Gİbİ TerÖr ÖrgÜtlerİne Çekmek İstİyenlerİn O Yunu Bİz Alevİler Bİr Bİrİzİmİze Kenetlenmelİyİz Bu ÖrgÜtler Sol Da Olsa SaĞ Da Olsa AtatÜrk'Ün Bİze Emanetİ Olan Bİr Ülkenİn Yok Olmasin Da Alevlerİn İŞİ Olmaz Olmamasi Lazim Bİz Kendİ Sesİmİzİ Duyurmaliyiz TÜrkÜlerİmİzle Örf Adetlerİmİzle Ben Bunu YaŞiyorum Ve Alevİ Olmaktan Gurur Duyuyorum Her Zaman BariŞ..............

duygugemisi
13.06.2006, 14:43
Arkadaşım bence sen farklı bir yerde aç bu anketi..Zira bizden bu ankete itibar göstermemizi bekliyorsan yanılıyorsun...O bir ekoldu,o bir duayendi....ve bizim için çok değerliydi...Hadi iyisi mi başka bir yere git sen....

ONU®
14.06.2006, 10:46
Şimdi böyle bir anket olur mu?
Bu davranışın neresi doğrudur?

Ahmet Kaya'yı ben de severek dinlerim ama bir sanatçının eğer bir terör örgütünün sempatizanlığını ve propaganadasını yapmasının doğru tarafı mı var allah aşkına?

Özgür-Taylan
14.06.2006, 10:59
bence de yanlis, ama bunun yaninda Paris'teki pkk derneginin resmi adi "Centre Culturel Kurde Ahmet Kaya" (Ahmet Kaya, Kürt Kültür Merkezi) yani "pkk dernegi" demiyolar da bin bir isim arkasinda saklaniyolar.. Ahmet Kaya Paris'e gelmisti ya TR'den kaçip, burada da apocular ile bazi iliskiler kurdu ve pkkcilarin destegini full kazandi.. onun cenazesine de pkkcilar eksik degildi, slogan atarak meydan okuyorlardi..

simdi Ahmet Kaya pkk yandasi mi? $ahsen sanmiyorum da Türkiye'nin daha bir demokratik ve özgür olmasi için kendini pkk'ya yakin hissetmis olabilir, ya da onlarin politika oyununa gelmis olabilir, bilemicem

Allah rahmet eyleye

slush
14.06.2006, 11:45
Atv de Can Dündarın bir programında geçmisi üzerinde konusurken O dönemlerde cebimizde para yok arkadaslarımız içerde borç alacak kimse yok karnımızı doyurmak için hapishaneye girmeye calisirdik. Hatta insanlırın lahmacun yemesini seyrederdim lahmuncu camından bakarak. Simdi ahmet kaya sunu yiyor sunu yapıyor diyorlar tabiki yapacagim Mercedese binecegim demisti.. Kasetleri üzerinde de beni solcularda elestirir sağcılarda ama bu albümleri çok satar demistir. Solcu ve sağcı radyolarda şarklılarım çalar.

Okuduğu anonim sarkılar diger sanatcılar tarafindan hemen kasetlerine konulurdu.

Samimi ve Dürüst bir insandı benim için protest müzige bir tarz oturtmustu ... yeri de kolay kolay dolmayacak bir insan...Güzel insan Ahmet Kaya,

çiğerparem
14.06.2006, 12:06
ülkücülerin radyosu radyo 35'in konserine çıkacak kadar tutarsızdı.

sivaspiri
14.06.2006, 12:17
Normal, PKK yasak örgut sade Türkiyede değil Almanya ve diğer Avrupa devletlerde'de yasak. Hiçbir devlette yaşayıp ve düşmani ola bilinirmi, bu örneği Amerikada denenilse sonucu hizli belli ollur.
PKK´nın amacı belli! :olmadi

epikurus
14.06.2006, 20:22
Bukadar sığ bukadar seviyesiz bir anket olamaz. Çokmu aradın bu anketi yapmayı. O olmayan zihnini boşa yormuşsun desene! Ahmet Kaya'nın değerlindirmesi sana ve senin gibi neüdüğü belirsiz kişilere düşmez. O zaten sanatıyla kendini ıspatlamış gerçek bir sanat adamıydı. Onun boşluğu hala kendini hissetiriyor. Dolayısıyla sen ve senin gibi düşünme fukarası müsvettelerin gücü onu karalamaya ne bugün ne de başka bir zaman yetmeyecektir.
Bu anketin yeri de bura değil kazandır. Hatta kazanın bile bu anketi kabuletmeyeceğinden kesinlikle eminim....

Ezo
14.06.2006, 20:33
Bu anketi kapatiyorum...Bu anketi açanin niyeti belirli böluculuk....Ahmet kaya hatasi dogrusuyla suan uzakalarda, bunun dogrusunu yanlisini tartismaya gerek yok. Pkk nedir ki... onu her konuda önplana çikartiyor bu insanlar..

saygilar
ezo