Şizofren tiplere karşı bir önlem alınmalı. Bu mide bulandırıcı davranış forumun bütün tadını kaçırıyor. Bence her mesajın yanında gönderildiği bilgisayarın IP'si yazsın. Evet bu kesin bir çözüm değil ama gene de bu hasta kişileri tanıyıp teşhir etmek daha rahat olacaktır. Ayrıca kişilik değiştirirken daha çok çaba ve vakit sarfetmeleri gerekecektir. Bence bu uygulama oldukça faydalı olur. Mesaj başlıklarının hemen yanında mesajın gönderildiği IP no da yazsın.
Kabem_İnsandır
30.07.2005, 19:33
sakın ıpleri yazmayın bence coook kolay hacklenirsiniz
Alevimen
30.07.2005, 19:34
ekibimle görüşeceğim.
İP numaralarını güvenlik nedeniyle açık gösterime almak istemiyoruz ama forumda bazı üyeler için (tasdiklenen üyeler) düşünebiliriz.
sakın ıpleri yazmayın bence coook kolay hacklenirsiniz
Birşey olmaz. O zaman her ip'ye bir ID verilsin. IP yerine o ID gözüksün mesajların yanında. Uğraşılmaz arkadaş bu şizofren kişiliklerle.
yaraLiCeyLan
01.08.2005, 20:51
Savciya verelim bunlari:))) Onlar veriyormus biz de onlari verelim:) Ne dersiniz:)))Hem amcasida savciymis:)) Mittenlermis))
Akil hastanesine haber verelim:)) Hastanedede tunel acar bunlar:)) Belkide alisirlar hastaneye, hastane onlardan bikar kapidan atarlar onlar bacadan girer:))Allahim bu olayi öykü yapmaliyim en kisa zamanda vakit bulunca:))) Komedi olacak ama;)Reha Muhtara verelim söyle der; efendim siz sizofreni hastaliginizi sanalda nasil yaydiniz:) nasil cetedir bu diye sorar:)) Reha abi:)
Alevimen
01.08.2005, 20:59
yC senden korkulur. gerçekleri o kadar hoş yazmışsın, gülmemek elde deyil sözde bizi tehdit edip kızdırmak istiyorlar :)
Akıl hastanesi bile bunlarla başa çıkmaz en iyisi ıssız bir adaya sevk edelim, orda birbiriyle uğraşıp dursunlar zaten dünyaya izole olmuş gibi bakıyorlar...
yaraLiCeyLan
01.08.2005, 21:35
issiz ada da bunlari kabul etmez düz duvara tirmaniyor bunlar cekirgelerin istilasina ugrarlar insallah:)))Aslanlara yem olurlarda aslan kusar bunlari, midesi kabul etmez o baska:)) Ayilar ac kaliyormus bunlar yanindaymis ama cok igrenc olduklari icin yemiyormus :)) sizofreni hastaligi yayilmasin diye hayvanlar arasinda, bunlari adadan da atiyorlarmis.
Yok be alevimen benden korkulmazda ama gercekten iyi bir öykü cikar bundan:)))
ekibimle görüşeceğim.
İP numaralarını güvenlik nedeniyle açık gösterime almak istemiyoruz ama forumda bazı üyeler için (tasdiklenen üyeler) düşünebiliriz.
Bencede IPler gösterilmesin bazilari cafeden giriyor onlar icin sorundegil ama evlerden girenler icin bu rahatsiz edici olabilirrr
saygilarrr
Alevimen
02.08.2005, 00:03
Evet Eda sana katılıyorum. Ayrıca CcGunal'a özel mesaj olarak ayrıntılı mesaj yolladım.
Evet. Ben de önerimin pek doğru olmadığına karar verdim.
Hemfikir oldugumuz icin sevindim