Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarikat Sonunu Getirdi..!

Şoreş
24.05.2006, 23:01
Arkadaşlar bugün Teyzemleri ziyarete gittim.Yeni Kuzen geliyorda yolda:)
Teyzeciğimle sohbet ederken bana komşularının oğlu olan Bayram'ın intihar ettiğini anlattı.Ben ise doğal olarak nedenini sordum.Teyzem ise anlattı.Şimdi bu çocuk Şafii kökenli ve aşırı islamcı bir sülalesi var ve birçok akrabası tarikatçı imiş.Bu çocuğa tarikat üyeleri demiş ki ''Dünya boş bir dünya''.Bu çocukta henüz 24 yaşında ölmeden 10 gün önce garipleşmiş.Kendini namaza vermiş sürekli namaz kılıyormuş ve içine kapanmış iyice ama çok namuslu ve asla ve asla kimsenin bacısına- eşine laf atmayan bir insanmış.
Sabahleyin annesi ve babası yanına gelmiş konuşmaya tabi çocuğu düzelsin diye doktor yerine türbelere götürmüşler!

Konuşurlarken çocuk demiş ki ''Anne bana su getirir misin?
Anneside mutfağa gitmiş.
Çocuk demiş ki ''Tüm çeyizlerimi (Bulaşık makinası vsvs) kimsesiz çocuklara bağışlayın'' demiş ve kendini balkondan atmış..:mahsum
Tabi kafası demire çarpmış ve..... Neyse:bitmisbu: Çok üzüldüm ama biryandan da çok kızdım.

Buna benzer bir olay gene yaşanmıştı ama birkaç ay önce bir kadın türbanlı arkadaşlarına takılmış ve bikaçgün sonra tarikatlara gidip gelmeden sonra kendini evinde asmıştı...