Orijinalini görmek için tıklayınız : Alevİmİ Olsun Yada Ne Olursa Olsun Mu?

peri
25.05.2006, 18:09
Merhaba Canlar
ArkadaŞlar Alevİ Kesİmİndekİ Bekar GenÇler İnsan Olsun Yeter Bİzİm İÇİn Dİye Çok GenİŞ İlerİcİ DÜŞÜnÜyorlar Evlİlİk Hakkinda.bİzİm Kizlarimiz Sunnİ Bİ Eve Gelİn Gİttİklerİnde Ezİk Durumuna DÜŞÜyolar.bİze Gelen Sunnİ Kiz BİzdenmİŞ Gİbİ Ayrim Yapmadan YÜreĞİmİzİ AÇiyoruz TÜm Samİmİyetİmİzle.

Ben EvlendİĞİm Taktİrde Hayirlisi Olsun Ama Alevİ Olmasi Benİm İÇn Çok Önemlİ
Sİzİn Fİkİrlerİnİz.Şİmdİden TeŞekÜrler

Naci
25.05.2006, 18:36
Bu konuda aşşağıdaki konuda bir topik var.Hatta ankette var. Burda tartışıyoruz, Bu konuda da seninle aynı düşünceye sahibiz.

http://www.aleviforum.com/anketler/10583-suenni-biriyle-evlenir-miydiniz.html?highlight=evlilik

peri
25.05.2006, 22:25
naci arkadaşım sağol topiği farketmeemişim

beyza
11.07.2006, 10:47
insan oğlu var olduğu sürece ayrımda hep olacaktır.çünkü bizler tatmin olamayan bireyleriz.alevilik de kendi içinde sunnilik de kendi içinde bile ayrılıyor... özümüzde aynı olduğumuzu herkes farkında ama konu ayırmak olunca insan oğlu elinden geleni yapıyor.malesef ayrımın önüne geçilemiyor.korkum şu ki yakında senin gözün siyah benim ki kara diye ayrım yapacağız.düşünmesini bilen herkese sesleniyorum.insanları ırklarına mezheplerine göre ayırmayın.eğer bir ayrım yapılacaksa vicdanlı ve vicdansız ayrımı yapalım böylece doğru insanlarla yaşamımızı tamamlarız.sevgiler

Sevgi Erkan
11.07.2006, 11:38
İnsan olma değerlerini, erdemlerini taşısın.En önemlisi bu.İnsan olmayı bilmek yaşamımızda başardığımız en zor olgudur.Saygılar.

Erkan Sevgi
11.07.2006, 11:44
İnsan olma değerlerini, erdemlerini taşısın.En önemlisi bu.İnsan olmayı bilmek yaşamımızda başardığımız en zor olgudur.Saygılar.

İnsan olma çabası içinde olanlara destek olmak bu yolda insanlık adına kutsal bir görev olsa gerek.

Bu değerleri içine alıp özüne sindiren insanlar bu erdemi yakalmış insanlar, onlara hepimizin ihtiyacı var.

Serkan_Devrim
11.07.2006, 12:37
Bu konuda aşşağıdaki konuda bir topik var.Hatta ankette var. Burda tartışıyoruz, Bu konuda da seninle aynı düşünceye sahibiz.

http://www.aleviforum.com/anketler/10583-suenni-biriyle-evlenir-miydiniz.html?highlight=evlilikNaci abimiz sağolsun linki vermiş. topik açmadan önce mutlaka arama butonundan sorgulatın. konu kilitlenmiştir.