Orijinalini görmek için tıklayınız : kadının denklemi
izmirksk 27.05.2006, 15:33 yaklaşık 3 yıl önce(amerikalı prof. james murray ın uzun süren bir çalışmasının sonucu yayınlanmış..)
kadınların denklemi şu idi..
W(t+1)=a.r1'w(t)-ihw(h(t)
h=erkek
W=kadın
a=yanında eşi yokken kadının düşünceleri(bu sabit bir sayı )
r.1'w(t)=buda kadının eşiyle konuştuğu zaman düşüncelerindeki değişikliğin sayısı(onu gösteren sayı)
ihw=eşinin ,düşünceleri üzerindeki etkisi(yani erkeğin kadının düşüncelerini ne ölçüde değiştirdiğini gösteren bir değişken)
ih(t)=erkeğin görüşme esnasındaki skoru(ne demekse:)):
W(t+1)= kadının berbaer olduğu erkeğin söylediklerine verdiği değer....
tabiki
erkeğinde denklemi çıkarılmış ama gerek yoktu..asıl çetrefil olan kadınlar..onlar çözmek yeterli..bizde nasıl olsa sır yok:p :p :p :p
bu arada bu nasıl denklem yaffffff:) :) :) :)
tabiki
erkeğinde denklemi çıkarılmış ama gerek yoktu..asıl çetrefil olan kadınlar..onlar çözmek yeterli..bizde nasıl olsa sır yok:p :p :p :p
desek de inanırlar mı acaba?..:yamukgul:
eylüleren 27.05.2006, 16:40 kadınlar bu kadar karışık değil onları karışık hale getiren erkekler bence onlara bir formül lazım.hatta birde yetmez bir kaç tane garantilemek için:):):)
Yaprak... 27.05.2006, 16:48 bizde nasıl olsa sır yok
desek de inanırlar mı acaba?..:yamukgul:
İnanmazlar tabiki deeeee:sarkazm
bu arada bu denklem sanırım bi işe yaramıyo çünküüüüü
daha inanıp inanmayacağımızı bilem çözemiyonuzzzz :p hehe
izmirksk 27.05.2006, 17:27 yapmayın kızlar , çözülmesi zor ,karışık varlıklarsınız işte:p :p
yusufçukgecegez 27.05.2006, 18:59 kadınları çözebilmekle,evrenin sırrını çözebilmek aynı şey.
kadının ne sırı var ..anlamadım bu kdar büyüt meyin bence....sadece içlerinde ağlarlar ve. severler okdar..erkeklerden hep bir beklenti içindeler..daha sırrımı kaldıki...şöe bir vardır...dünyayı kadınlar yönetse çene yapmaktan herşeyi unuturlar :P
dünyayı kadınlar yönetse çene yapmaktan herşeyi unuturlar :P hadi ya öylemi:yamukgul:
hic sanmiyorum kadinlar yönetse bi cok sey yollunda gider
bizde nasıl olsa sır yok demekki okadar basitsiniz :D :p
bu formülü kesin bir erkek yazmış o yüzden kabul etmiyorum .kadınların çözelecek bir durumu yok erkekler yapıyo ne yapıyorsa birde şimdi formüller üretiyorlar çok komık yaaaa
izmirksk 28.05.2006, 15:34 bu formülü kesin bir erkek yazmış o yüzden kabul etmiyorum .kadınların çözelecek bir durumu yok erkekler yapıyo ne yapıyorsa birde şimdi formüller üretiyorlar çok komık yaaaa
araştırmayı yapan kişinin ismini verdim...adı james :pisman
bu arada erkeğe yönelikde bulmuştu onu yazma gereği duymadım..üstelik onuda belirtmiştim...
:pisman
2 de 0 hanımefendi:p :p :p
yusufçukgecegez 28.05.2006, 18:43 bir kadın birşeye hayır diyosa,bu evet veya olabilir demektir,olabilir diyosa bu, hayır veya evet demektir,evet diyorsa,belki evet demektir,hayır manasınada gelebilir.allah yardımcımız olsun.
bir kadın birşeye hayır diyosa,bu evet veya olabilir demektir,olabilir diyosa bu, hayır veya evet demektir,evet diyorsa,belki evet demektir,hayır manasınada gelebilir.allah yardımcımız olsun. bak bu dogru cogu zaman öyle oluyor ama bazen ama cok nadir hayir diyorsak gercekten hayir demekdir, evet diyorsak evet ve olabilir diyorsak olabilir anlamina geliyo :D
meymane_usari 28.05.2006, 19:23 evet bu denklemi çözmesi çok zor bu yüzden mi acaba bayanları çözmesi zordur :D:D:D:D:D:D
Kadınları anlamak zor, aniden 180 derece dönebilen varlıklar :)
yusufçukgecegez 28.05.2006, 22:08 kadınların hemen hemen hepsi erkeklerin duygularını belli etmediğinden şikayet eder,erkek duygularını belli edip birde kendini kaptırdıysa,kızda tam olarak erkeğe aşık değilse vay o erkeğin haline yandığının resmidir.
|