Orijinalini görmek için tıklayınız : Tümer oldu mu ama
Beşiktastan Fenerbahceye transfer olan Tümer'in 2 gün icersinde farklı acıklamalarda bulunmasını ve tabiri caizse bjk'yi arkadan vurmasını, bir Beşiktaş taraftarı olarak cok yadırgadım,
umarım başarılı olur, hayırlı olsun
bodrum_26 31.05.2006, 14:23 ben bunu hain olarak nitelendiriyorum yazıklar olsun beşiktaş gi
bi bir kulübe yapılmasını yakıştıramadım çok ayıp etti inönüde sahaya girebilecekmi göreceğiz yazıkk...... ç@rşı tümere karşııı.......
futbolcunun takım degiştirmesi normaldir, yadırganmamalıdır, tabi Tümer'in ayrılmasında bjk yönetimininde katkısı olmustur, yanlız burda eleştirilecek konu Tümer'in ilk acıklamasıyla son acıklaması arasındaki zıtlıktır,
ilk gün cıkıp, ben bjk dısında herhangi bir türk takımında oynamam diyen Tümer'i ertesi gün fb forması altında görmek beni üzdü,
para için tükürdügünü yaladı ,
ilginç
Menfaat dünyasıdır..O dünyada baban'ı bile tanımazsın...;))
Kulüpler kalıcı,futbolcular geçiçidir.
Bir duruş vardır ki ekmek yediğin kapıya ola ki bir gün döneceğini unutmaman gerek.Duruş ve karar arasında farklı bağlantılar olabilir.Ama bu Kapı daha ona açılır mı ? Belki kendiside artık istemiyordur..? Bence Tümer süper bir futbolcu olursa,o kapı ona gene açıktır.Sadece Tümerde bitmiyor ki bu iş..,Kendisi için en iyi kararı vermiş bana göre..;)
Ben bunu bir Beşiktaşlı'ya yakıştıramadım.Zaten bunu yapan beşiktaşlı olamaz.
arkadaşlar tümerin futbol ömrü zaten bitmek üzere
gider ayak böle bi fırsat bulmuş tepermi
fenerbahçede oynamaya gitmiyo tümer
parasını alacak klübede oturacak
kim olsa aynı şeyi yapardı
fenerde artık klasikleşen bi transfer olayı
geçen sezon kimlerden kritik goller yerse o futbolcuyu alıyolar
ve bir yıl sonrada oynatmadan gönderiyolar
Tmer profesyonelce davrandı bence
bir galatasaraylı olarak düşüncem böyle kızmayın tümere
arkadaşlar tümerin futbol ömrü zaten bitmek üzere
gider ayak böle bi fırsat bulmuş tepermi
fenerbahçede oynamaya gitmiyo tümer
parasını alacak klübede oturacak
kim olsa aynı şeyi yapardı
fenerde artık klasikleşen bi transfer olayı
geçen sezon kimlerden kritik goller yerse o futbolcuyu alıyolar
ve bir yıl sonrada oynatmadan gönderiyolar
Tmer profesyonelce davrandı bence
bir galatasaraylı olarak düşüncem böyle kızmayın tümere
evet arkadaş haklısın bende bi fenerli olarak tümerin yaşı geçmniş bu saatten sonra fenere vereceği çok bişey yoktur....
Futbol endüstrisi içinde olur böyle şeyler... Fenerbahçe formasıda çok yakışmış hani..
BesiktasliBABA 31.05.2006, 20:14 insanlarin gozunun icine bakaraktan yalan soylemese,bence problem yok gitmesinde,zaten oynadigi mac oranina bakarak degerlendirirsek 200 milyar bile alamaz senede.bjkden baska yerde onamam dedigi siralarda anlasmis olmaliki fb yle,ertesi gun bisuru tumer yazili formalar basilabilsin.yalancinin ve sahtekarin zaten besiktasta isi olamaz,kupa macindan sonraki tavirlarina bakilirsa,zaten tumer o zamandan gitmis.bjkden baska yerde oynamam aciklamasida,fiyatini artirabimek icindir.
açıklamaları çok üzücüydü tabiki istediği takımda oynayabilir sergende zamanında aynı şeyi yapmıştı ben bjk lı doğdum deyip 4büyükleride gezmişti ama sonunda kürkçü dükkanı olayı ben çarşının inönüdeki ilk maçtaki tutumunu merak ediyorum
Serkan_Devrim 01.06.2006, 14:59 beşiktaş Nobrenin alınmasıyla ne kadar kar ettiyse, Tümer'in gidişiylede o kadar zarar etti. yinede iyi bir haber var. Sergen ve Tümer gittiğine göre onların yerini Kleberson alır ve bu BJK için biraz dsaha hayırlı olur. stopere kim konur onu bilmem ama seneye çok zevkli bir BJK ve Kleberson izleyeceğiz.
beşiktaş Nobrenin alınmasıyla ne kadar kar ettiyse, Tümer'in gidişiylede o kadar zarar etti. yinede iyi bir haber var. Sergen ve Tümer gittiğine göre onların yerini Kleberson alır ve bu BJK için biraz dsaha hayırlı olur. stopere kim konur onu bilmem ama seneye çok zevkli bir BJK ve Kleberson izleyeceğiz.
Çok ümitsizim. Yine hüsran olcak galiba. 2 yıldır futboldan da soğudum. Zevk vermiyo Beşiktaş. Bu seneninde önceki yıllardan farklı olacağını sanmıyom. Bence Başkan gitmeli. Belki bir şeyler değişir.
Sevgili zahir ..,
O zaman sorunlar gene bitmez ki..Sorun başkanlarda değil.
Denetimde,İstemekte ve bunlarla beraber farklı sorunlarda..Bunların aşılması gerekiyor.Gerçekten istemek gerekiyor,onun içinde çalışmak gerekeni yapmak gerekli diye düşünüyorum.Yoksa a gitsin b gelsin değişen fazla bir şey olmaz..:)
mehtioğlu 06.06.2006, 16:11 arkadaşlar tümerin yaptıgı kişiliğle normal.tümeri ben samsun spordan tanıyorumieşi bizim biyoloji öğretmeniydi.ilhan mansızla birlikte samsun spordayken sıradan insanlardı.bizimle ikiside halı sahada maç yaparlardı ma bjk transfer olunça parayı görünçe işler degişti.ne olsa sakın bu söyliçeklerimi başkaları üstüne alınmasın ikiside yurt dışanda büyümüşler
karakartal 16.06.2006, 19:43 Tümerin gidişinden değil başlangıçtan beri ne ilhanda ne de tümerde hiç bir Beşiktaşlı tipi göremedim. Ama 5 sene dile kolay istesende istemesende insanın kalbinde bir şekilde yer ediyor. Özellikle şu 100. yıl forması ne yakışırdı ona. 4-3 lük tarihi maçta o gelişini hiç unutmam.
mehtioğlu nunu dedikleri Tümerin nasıl bir yapıya sahip olduğunu gösteriyor. Benim Tümere kızdığım nokta - ki çoğu Beşiktaşlı böyle düşünüyor- fenere gitmesi değil. Gözümüzün içine baka baka bize yalan söylemesi, bizi aptal yerine koymaya çalışmasıdır. Mert olmayan insanları sevmiyorum. Tümeri, çağdaşı, nobreyi, anelkayı, ali tandoğanı, aitonu vs..
Alevi_CeM_58 17.06.2006, 08:52 arkadaslar bu futbol herkes ıstedıgı takıma gıder tumer ıstedıgı takıma gıder ama sızın dedıgınız de dogru once ben Beşiktaştan baska takımda oynamam dıyor sonra Fenerbahce ye gıdıyor yani daha fazla para almak icın bırde askerlık olayı Fenerbahceye gelmesının bır amacıda bu Aziz Yıldırım bunu kesin halleder kafanızı yormayın ama Beşiktas bunu kesınlikle halledemez =)
ee tabi bjk askerliğe kadar uzanamıyo sadece ilgili olması gereken konularla ilgili doğaldır:)
ben bu insanları anlayamıyorum siz işsiz kalınca ne yaparsınız?başka bir işletmeye gitmezmisiniz?herkes ekmek parası kazanmak zorunda böyle saçma sapan gerici düşüncelerle bir yere varamazsınız ancak asın kesin neresi futbol sa bunun...
ben bu insanları anlayamıyorum siz işsiz kalınca ne yaparsınız?başka bir işletmeye gitmezmisiniz?herkes ekmek parası kazanmak zorunda böyle saçma sapan gerici düşüncelerle bir yere varamazsınız ancak asın kesin neresi futbol sa bunun...
Tümer'in işşiz kaldığı falan yok.Takımda kalma ihtimali yüksekti ama askerlik sorunu olsaydı Avrupa'da oynayacaktı,zaten teklifler de geliyordu.Ama O'nun Türkiye'de Beşiktaş'tan başka takımda oynamam diye her yerde söylemesi ama bu sözü tutmaması,üstüne üstlük takımın ezeli rakibi Fenerbahçe'ye gitmesi biz Beşiktaşlıları kızdıran nedendir,ama zamanında böyle demeçler vermese isterse Dünya'nın en dandik takımına gitsin,biz O'na saygı duyarız.Tümer Beşiktaşlılara resmen yalan söyledi.
Beşiktaşımızı istemeyeni bizde istemeyiz... kahpelik içinde varmış tümör inşalah askerlik sorununuda etek giyerek haledersin sana o yakışır nede olsa kıvırmaya alıştın.
Herkes kıdemini bilecek İlk Biz vardık...
ÇARŞI alayınıza karşı
Çarşı,giydikleri bu şerefli formayı parayla satanlara da karşı. :)
Tümerin gidişinden değil başlangıçtan beri ne ilhanda ne de tümerde hiç bir Beşiktaşlı tipi göremedim. Ama 5 sene dile kolay istesende istemesende insanın kalbinde bir şekilde yer ediyor. Özellikle şu 100. yıl forması ne yakışırdı ona. 4-3 lük tarihi maçta o gelişini hiç unutmam.
Tümer'de zaten taraftarin kendisine hic isinmadigini söylemisti.
Arada bir uyusmazlik oldugu belliydi.
Cok iyi hatirliyorum Milli Takimda hayatinin macini oynadiktan sonra Inönünde isliklanmisti.
FBTV'de Tümer klibi yayinlaniyor. Klibe eslik eden sarkidaki sözler aynen söyle:
I turn to you like the flowers leaning toward the sun...
Ama bu klibi buradaki Besiktasli arkadaslar benden daha cok izlemistir...
Ayrica kendinize niye Fenerbahce'nin Nobre olayini bu kadar abartmadigini sormuyorsunuz.
Nobre transferi sezon devam ederken Kleberson'un dogum günü partisinde kararlastirilmis. Sezon biter bitmez Fenerbahce Nobre'yi kadroda düsünmedigini acikliyor ve ertesi gün Nobre Besiktas'a imza atiyor.
Besiktas'li durusu bu olsa gerek...
Bu kadar öfkeyi görünce vay be ne büyük transfer yapmis Fenerbahce diye düsünüyorum halbuki biz onu Alex'in yedegi olsun diye aldik yani kadro genisli acisindan
:142:
Bu kadar öfkeyi görünce vay be ne büyük transfer yapmis Fenerbahce diye düsünüyorum halbuki biz onu Alex'in yedegi olsun diye aldik yani kadro genisli acisindancan bu öfke degil tepki,
ve olagan bir tepki, yadırganmaması lazım,
artı fb'ye yönelik degil tümer'e yönelik bir tepki,
neyse canım olan oldu giden gitti,
bakalım bu kez kadıköyde yenebilecekmısınız bjk'yi kac yıl oldu 7'ydi en son
Tümer'de zaten taraftarin kendisine hic isinmadigini söylemisti.
Arada bir uyusmazlik oldugu belliydi.
Cok iyi hatirliyorum Milli Takimda hayatinin macini oynadiktan sonra Inönünde isliklanmisti.
FBTV'de Tümer klibi yayinlaniyor. Klibe eslik eden sarkidaki sözler aynen söyle:
I turn to you like the flowers leaning toward the sun...
Ama bu klibi buradaki Besiktasli arkadaslar benden daha cok izlemistir...
Ayrica kendinize niye Fenerbahce'nin Nobre olayini bu kadar abartmadigini sormuyorsunuz.
Nobre transferi sezon devam ederken Kleberson'un dogum günü partisinde kararlastirilmis. Sezon biter bitmez Fenerbahce Nobre'yi kadroda düsünmedigini acikliyor ve ertesi gün Nobre Besiktas'a imza atiyor.
Besiktas'li durusu bu olsa gerek...
Bu kadar öfkeyi görünce vay be ne büyük transfer yapmis Fenerbahce diye düsünüyorum halbuki biz onu Alex'in yedegi olsun diye aldik yani kadro genisli acisindan
:142:kardeş o nobrenin sorunu:D doğum gününde imza attıysa biz napalım:kapaligöz sen git onu nobreye sor:komik
bu muhabbet acccaip sinir bozucu sanki tümer babanızın oğlu istediği yere gider sizin gibilere soracak değil ya çarşı marşı karşıymış peh...
bizim gibiler kim acaba??küçük insan grubumu doğru büyümek lazım yorum yapabilmek için..
|