Orijinalini görmek için tıklayınız : Kizlarda "ilk adimi" atsin mi sizce?

Sayfa : [1] 2

Bir Zeynep
31.05.2006, 16:04
umarim balta can, bunu diger konuyla birlestirebilirsin, orada düzeltemedim. cok özür.

Balta
31.05.2006, 16:09
Bu kalsın burdan devam edin o zaman diğerini kapatıyorum zaten ayarlama yazısından öte bir konu yoktu. Yazan arkadaşlardan özür diliyerek diğerini kapatıyorum

Bir Zeynep
31.05.2006, 16:12
Bu kalsın burdan devam edin o zaman diğerini kapatıyorum zaten ayarlama yazısından öte bir konu yoktu. Yazan arkadaşlardan özür diliyerek diğerini kapatıyorum
ok halil abim, cok özür dilerim kusura bakma. asil ben özür dilerim..
belki erhan yinede yapistirir ikisinide, daha iyi olur bence.
ilk anket acisim, acemiligimi bagislayin. zaten hep cok merakliydim anket acmaya.. hehehe...
linki vereyimde canlar konunun nasil olustugunu bilsinler:
http://www.aleviforum.com/genel-anketler/11618-kizlar-ilk-adimi-atarmi-sizce.html
saygilar. tekrar sorry.

çeşm-i naz
31.05.2006, 16:17
kısss zeynom bi kara wer nereye ne yazacağımı şaşırdım zaten olgunla halil abii hile yapıo güçlü duralım dimi ama...:komik

Azrail
31.05.2006, 16:19
bak bak uyanıklıga;

2. ve 3. sık aynı ama oyları bölmek için yapmışsın seni seni,

Bir Zeynep
31.05.2006, 16:19
kısss zeynom bi kara wer nereye ne yazacağımı şaşırdım zaten olgunla halil abii hile yapıo güçlü duralım dimi ama...:komik kiz buraya yaz iste daaa. öbürü zaten kitlendi. yok yok onlar hile yapmaz cano merak etme, güvencim sonsuz onlara. hadi cabuk oyunu ver oyunuuuuuu... hahaha

Azrail
31.05.2006, 16:21
yaaa deryaa sen yanlış oy kullanmıssın ama, ayrıca Zeyno can 2. ve 3. sıklar aynı degıl mı :(

çeşm-i naz
31.05.2006, 16:22
kiz buraya yaz iste daaa. öbürü zaten kitlendi. yok yok onlar hile yapmaz cano merak etme, güvencim sonsuz onlara. hadi cabuk oyunu ver oyunuuuuuu... hahaha

werdim kısss bak sana öne geçtik sen merak etme bu ankette bizimm ama böle de hiç olmuo ki bari iddasına girseydik olgun'la:o

Bir Zeynep
31.05.2006, 16:25
yok ayni degil, ikincide gene kiz sabirli gene ümit edip bekliyo. digerinde hic düsünmeden bile pat diye atiyo adimi, hic bi sakincasi olmadan, ama ikincisinde gene aslinda atmamali oldugnu biliyo ve atmakta istemiyoooo, anladiiinnnn???

deryaa
Bence ilk adımı atmak erkeğe özgü bir davranış. Roller değiştiği zaman ilk adımı atan kız hep ilişkinin seyrini, devamlılığını sürdürmek zorunda kalıyor ve ilişkinin başlaması için ilk adımı atmakla kalmıyor ilişki süresincede hep ilk adımı atan o olması gerekiyormuş gibi bir misyon yükleniyor. Bence herkes rolünü bilmeli, üzerine düşeni yapmalı diyorum...Saygılar ve sevgiler....
Teşekkürler olgun yanlış okumuşum ben şıkları .....İptal ettim oyumu...Ama yukarıda yazdıklarım bu konudaki düşüncelerim..

Azrail
zeyno uyanıklık yaptı sol partilerin oy bölmesi gibi böldü bizi, ben 2. ve 3. sık arasında fark göremiyorum ama
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
Bence ilk adımı atmak erkeğe özgü bir davranış. Roller değiştiği zaman ilk adımı atan kız hep ilişkinin seyrini, devamlılığını sürdürmek zorunda kalıyor ve ilişkinin başlaması için ilk adımı atmakla kalmıyor ilişki süresincede hep ilk adımı atan o olması gerekiyormuş gibi bir misyon yükleniyor. Bence herkes rolünü bilmeli, üzerine düşeni yapmalı diyorum...Saygılar ve sevgiler....yani sende ilk secenege oy vereceksın degıstır hemen,

haydaaa yenilecegım galıba

çeşm-i naz
31.05.2006, 16:33
zeynocen kıss ben gidip bayan toplayım da yenelim..!!!hihihihihihihihi

Bir Zeynep
31.05.2006, 16:43
hehehe topla toplaaaa.... olgun yaaaa, hayir ne oy bölmesi anlattim ya aradaki farki. ikinci oy atanlar yine sabirli cünkü onlar icinde aslinda erkek ilk adimi atar, gene ümid edip bekliyolar ama baktilar ki erkekten hayir gelmez veya cekingen vs vs... cesaretini toplayip ilk adimi atiyolar ama ücüncü oy halbuki bunlari hic düsünmeden, normal görüp kizinda askini ifade edebilecegini düsünen kiz hemen pat diye ha ben etmisim ilk adimi ha o, sonunda beraberiz ya, ona bak sen diyip de oldu bitti cesaretli kizlarimiz, anladin? yani böyle düsünenler kötü demiyorum ki ben, cogu kisi bunu normal görüp, evet bende derim tabbi diyolar. iste bizde bunu cözmek istiyoz daaaa...

Azrail
31.05.2006, 16:47
ZEYNO CAN;

1 ve 4. secenege oy verenler senin düşünceni,

2, 3 ve 5. seceneklere oy verenler benim düşüncemi destekliyor,

son secenek bagımsız,

bu yüzden 4-3 ben öndeyim bızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

stalwart
31.05.2006, 16:49
Genelde erkeklerin ilk adımı atması doğrusudur ama bunu kızlarında yapmasında bi sakınca görmüyorum.. olduğu zaman abes gelmedi bana (başıma gelmişti de:D bi sakıncası yok).....
Yani kızlar teklif etmez diye bi şey söz konusu olmamalı.... ama genede biz erken davranmaya çalışırız merak etmeyin:p :p :komik

Aze
31.05.2006, 16:50
bende geldimmmm bencede ilk erkek başlamalı bvalla ben ilk adımı asla atmam işte

geldim yetiştim kızlar sizeeeeee arkdanızdayımmmm

omer
31.05.2006, 16:53
bence bir fark olmaz kızda bir erkekten hoslana bilir neden olmasın o zaman erkegimi bekliyecek yani teklif etsinde cıkayım diye hoslanmıssa ve birseyler hissediyorsa tabiki kızda ilk adımı atabilir tıpkı erkekler gibi :) hem bu devirde oyle seymi kaldı ilk adımı her zaman erkek atacak gibi birsey nerde bunda esitlik degilmi :) valla arkadaslar sevmisse bir kisi hersey yapabilir bence baksanıza daha iki gün önce sevgilisi icin ailesini ortadan kadıran insanlar var ya tabiki bu kadarda degil yani o piskopatlıga giriyor saygılar arkadaslar

berximin
31.05.2006, 16:57
genelde erkeklerin ilk adımı atması doğru olanmış gibi gözüksede gerekirse ilk adımı atabilirim sanırım..ama tabi bunu hakedicek bir sewgi warsa ortada..

çeşm-i naz
31.05.2006, 16:58
bende geldimmmm bencede ilk erkek başlamalı bvalla ben ilk adımı asla atmam işte

geldim yetiştim kızlar sizeeeeee arkdanızdayımmmm

ahan da nazım da geldii zeynom bitti bu iş kesin kazandık yuppiiiiiiii hihihihihihihihihihihihi

Azrail
31.05.2006, 17:01
Adi güzel Alim, deryaa, didem, naz83

evde kalacaklar listesi :) :) :) :)

omer
31.05.2006, 17:06
http://www.filelodge.com/files/hdd9/225342/mahsen146.jpg

bak arkadas bunlara sahipsen sana gelmiyecek kızın oldugunu sanmıyorum :) sadece espiri olsun diye merak etmeyin tabiki delikanlı kızlarda var %1 ihimal ama onuda bulmak hic kolay degil :)

yener
31.05.2006, 17:32
kızalr bizlerle eşit olduklarını iddaa ediyolarsa neden ilk adımı atmakta eşit olmuyorlar
eğer sevdiği erkek onu farketmediyse bir ömür boyu sevgisini hep içinde mi taşıyacak belki açılınca erkekde hiç bakmadığı bir yönden bakacak kıza belki büyük bir aşk doğacak.
hep erkeklermi rededilecek azcıkta kızlar red edilsin
heh heh hee....

çeşm-i naz
31.05.2006, 17:35
http://www.filelodge.com/files/hdd9/225342/mahsen146.jpg

bak arkadas bunlara sahipsen sana gelmiyecek kızın oldugunu sanmıyorum :) sadece espiri olsun diye merak etmeyin tabiki delikanlı kızlarda var %1 ihimal ama onuda bulmak hic kolay degil :)

walla ömer arkadaşım hiç de öle deill bayanlar sadece sewgi, saadakat,dürüstlük we saygı bekler sanırım senin karşına öle biri çıkmamışşş

Asli
31.05.2006, 19:10
bence de kız ya da erkek farketmez
eğer yürekten seviyorsam ve buna inanıyorsam benim için sorun olmas gider açılırım
onun ne düşündüğü umrumda olmas:sas :sarkazm

bu arada bence bu kadar büyütülecek bişi yok zeynep can
sevgi bu yaaa gurur kalır mı hiç?

bence aşkın,sevginin olduğu yerde gurur olmamalı:bitmisbu:

bu arada ilk adımı erkek atsa ne olacak?:sarkazm
değişen şey ne olacak...?:sas

can85
31.05.2006, 19:13
kızalr bizlerle eşit olduklarını iddaa ediyolarsa neden ilk adımı atmakta eşit olmuyorlar
eğer sevdiği erkek onu farketmediyse bir ömür boyu sevgisini hep içinde mi taşıyacak belki açılınca erkekde hiç bakmadığı bir yönden bakacak kıza belki büyük bir aşk doğacak.
hep erkeklermi rededilecek azcıkta kızlar red edilsin
heh heh hee....

iyisin arkadaşım helal :D :D

Bir Zeynep
31.05.2006, 20:32
bu arada bence bu kadar büyütülecek bişi yok zeynep can
sevgi bu yaaa gurur kalır mı hiç?

bence aşkın,sevginin olduğu yerde gurur olmamalı:bitmisbu:

bu arada ilk adımı erkek atsa ne olacak?:sarkazm
bence sorun gurur degilki nesrin can, hayir guru hic degil. Bilmem ki nasil anlatsam, kisiliyim buna asla izin vermez. Gururlu oldugumdan veya yener canin dedigi gibi "red edilmekten" korkusundan dolayi degil, hayir. bence bi kizin yapmamali oldugunu düsünüyorum sadece.

Asli
31.05.2006, 20:35
bence sorun gurur degilki nesrin can, hayir guru hic degil. Bilmem ki nasil anlatsam, kisiliyim buna asla izin vermez. Gururlu oldugumdan veya yener canin dedigi gibi "red edilmekten" korkusundan dolayi degil, hayir. bence bi kizin yapmamali oldugunu düsünüyorum sadece.

canım gurur değilse nedir sence?
bunun cevabını sende veremiyorsun
bence bu kişilik meselesi falan da değil:yamukgul:
bu olsa olsa kendine yedirememektir.:p
canım kendini böle sınırlandırmamalısın bence

farzet söyledin ne kaybedeceksin?:p
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
zeynep kısss amman dikkat et de evde kalma
yoksa bızzz olursun:p:p:p:p

yener
31.05.2006, 20:45
farzet söyledin ne kaybedeceksin?:p
Bu soruyu bu zamana kadar erkekler ne kaybetti şeklindede sora biliriz. Cevabı daha kolay bulunabilir.

can85
31.05.2006, 20:46
evet kızlar söylese ne kaybederler hiç bişey kaybetmezler.eğer kadın erkek eşitliği her alanda varsa bu alandada olmalırıdr.hep biz söylüyoz birazda siz söyleyin.. :D
evet kızlar söylese ne kaybederler hiç bişey kaybetmezler.eğer kadın erkek eşitliği her alanda varsa bu alandada olmalırıdr.hep biz söylüyoz birazda siz söyleyin.. :D

Asli
31.05.2006, 20:51
Bu soruyu bu zamana kadar erkekler ne kaybetti şeklindede sora biliriz. Cevabı daha kolay bulunabilir.

bence ikisinin cvbıda aynıdır

PirO_62
31.05.2006, 21:00

Neden ?

hani eşitlik nerde :( erkeklerin yapmasını düşündüğünüz seyi neden kızlarda yapamasın bunu anlamıyom gurur deil, red edilmek de deil peki neden konuyu actın tamam bizim düşüncelerimizi alacan ama seninde bir düşüncen vardır ve bunu bizimle paylaşmanı hepimiz isteriz

bence ilk adımı erkekten beklemek yanlıs yüregini göstermek bu kadar zor deil

çeşm-i naz
31.05.2006, 21:17
ya arkadaşlar bu guru falan deill bazı kurallar wardır hayatımız da oturmuşş erkeklere düşen we bayanlara düşen bu da onlarda işte bu erkeğe düşe hem bence bayanlar her zaman mesafeli olmalıdır ilerde erkek tarafından başına kakılabilir madem öle o zaman ewlenme teklifini de kızlaar yapsın olur mu sizce???

PirO_62
31.05.2006, 21:24
ya arkadaşlar bu guru falan deill bazı kurallar wardır hayatımız da oturmuşş erkeklere düşen we bayanlara düşen bu da onlarda işte bu erkeğe düşe hem bence bayanlar her zaman mesafeli olmalıdır ilerde erkek tarafından başına kakılabilir madem öle o zaman ewlenme teklifini de kızlaar yapsın olur mu sizce???

neden olmasın yapsınlar tabi yani nedemek erkekler tarafından basına kakmak kızlarda yokmu hadi oldu dielim biz bunu göze alıyoruz demekki sevgimiz neyi getirirse kabullenmişşiz sevgide mesafe paylasımda mesafe duygularda mesafe hani gercekler o zaman doya doya yasamadıktan sonra

Hüseyin69
31.05.2006, 21:33
böyle konular biz yasli amcalarinizi asar :) diyeceksinizki niye mesaj yazdin
valla bende bilmiyorum sadece corbada benimde tuzum bulunsun diye birseyler yazdim iste :)
ankete gelince vallah ben bilmiycem i tikladim digerlerini gencler zaten biliyor ve ona göre oy kullaniyorlar :)

çeşm-i naz
31.05.2006, 21:34
neden olmasın yapsınlar tabi yani nedemek erkekler tarafından basına kakmak kızlarda yokmu hadi oldu dielim biz bunu göze alıyoruz demekki sevgimiz neyi getirirse kabullenmişşiz sevgide mesafe paylasımda mesafe duygularda mesafe hani gercekler o zaman doya doya yasamadıktan sonra

ya piro can bak bayanlar da her zaman bi ağırlı olmalı yanii bi kıs gelse senden hoşlandığını sölese ne yapcan ben bi kıza hiç yakıştıramam şahsen
o zaman sende ewde yemek yap bulaşık yıka ew işi yap herkesin kendiüzerine düşen görewleri wardır değişmez benceee

foodal
31.05.2006, 21:43
İlk adım erkek tarafından gelmeli diyenlerdenim ama bayan olarak da belli etmek gerek çünkü günümüz erkeklerinin çoğu cesaretsiz, belki de onlar reddedilmekten korkuyorlar :yamukgul: Karşılıklı bişeyleri farkedince erkek ilk adımı atıp bişekilde açılmalı, zaten gerisi akışında olur... Bayanlar ilk zamanlarda mesafelerini korumalı, hanımefendi olmalı:)

KURŞUNveli
31.05.2006, 21:46
gercekten harika olur bizi de bu dertten kurtarmış olurlar...biraz nazda biz edelim dimi yani...(bilmem ki kabul etsem mi düşünmem lazım :36_1_33:

PirO_62
31.05.2006, 21:47
ya piro can bak bayanlar da her zaman bi ağırlı olmalı yanii bi kıs gelse senden hoşlandığını sölese ne yapcan ben bi kıza hiç yakıştıramam şahsen
o zaman sende ewde yemek yap bulaşık yıka ew işi yap herkesin kendiüzerine düşen görewleri wardır değişmez benceee

agır olmalı erkek gibi dogru davranıslarında ama yine alaka yanlıs
kendi adıma konusayım yaparım bulasıklara yardım ederim ev işlerinede eşimle birlikte olacaksa her seye razıyım hayatı paylasacam sonucta paylasım sen sunu yap ben bunu deil beraber burada paylasımı bir iş bölümü gibi deilde ortak yapabilecegin bir sey olarak düşün ama konumuz bu deil didemciiim

o zaman karsındakine onu sevdiğinide sölemiyelim erkekten bekliyelim ne güzel mesala ben bir cicekten hoslanacam ona bunu sölemiyecem bekliyecem ki bitkiler konussun gerci aynı sey cicek bile bana göstermis kokusunu rengini güzelliğini asmıs bu konuları o ben burdayım varım böleyim demiş gecelim baska soru

çeşm-i naz
31.05.2006, 21:53
çiçekle ne alakası war piro can yaaa
onun konuşamayacağını zaten biliosun beklemezsin yanii
bak bi erkek yaklaşır her zaman bu böle gelmiştir böle gider
yaaa bi hayal et bi bayanın gelip sana sölemesi mi güsell yoksa
senin elide çiçeklerle bi bayana sölemen mi güsell ben kendi şahsi fikrim
herkes kendi görewini yapsın tamam sizi de anlıorum red edilmekten bıktınız ama naparsınn ki kader hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!

PirO_62
31.05.2006, 22:06
çiçekle ne alakası war piro can yaaa
onun konuşamayacağını zaten biliosun beklemezsin yanii
bak bi erkek yaklaşır her zaman bu böle gelmiştir böle gider
yaaa bi hayal et bi bayanın gelip sana sölemesi mi güsell yoksa
senin elide çiçeklerle bi bayana sölemen mi güsell ben kendi şahsi fikrim
herkes kendi görewini yapsın tamam sizi de anlıorum red edilmekten bıktınız ama naparsınn ki kader hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!

cicek bile bana göstermis kokusunu rengini güzelliğini

Yorumsuz

ben birine duygularımı söylemekten inanılmaz haz duyarım sizde yokmu
+++ red edilmekten bıksak hala siz bizim ilk adımı atmamızı eleştirmessiniz bence :p

deniz gibi
31.05.2006, 22:07
buna benzer bir konu açılmıştı sanırım önceden,benim görüşümce ilk adımı erkek atmalı tabii,çünkü sonraki süreçte bütün herşeyi düşünmek ve yönlendirmek erkekle alakalı bir olaydır...

Nesimi
31.05.2006, 22:44
Önemli olan sevenin sevdiğini açıklaması, cinsiyete göre değerlendirmek yanlış ama genelde ağırlık erkeklerdedir. Kızlarda erkeklerden beklerler adımı.

denzz
31.05.2006, 23:40
genelde kızlar erkeklerden beklerler doğru amagerektiği yerde belli etmekte lazıım ya şimdiye kadar hiç söyleme ihtiyacım olmadı ama olursa yaparız bişeyler:)

karizma serko
31.05.2006, 23:45
ilk adımın erkekden gelmesi taraftarıyım,
ama bayanlarda ilgilerini göstermelerini isterim

Bir Zeynep
01.06.2006, 20:08
piro can, gurur degil red edilme korkusu degilde ne ya cevabin peki demissin... bunu cevaplamak zor ama didem baciya katiliyorum, onun dediklerini mesela bende öyle görüyorum.. nasil anlatayim ki bilmiyorum. bence (diger kizlarimiz bana kizmasin lütfen) ama bence bi kiz bunu yapmamali, ben bi kiza yakistiramam. Egitimim öyle bilmiyorum. Yürürken mesela erkeklerin yanindan gecersem, önüme bakar yere bakarim gecerim önlerinden, laf atmalarina kizarim, flört mört etmelerine izin vermem, islik calislarinda arkami dönmem bakmam. Bunlar bence güzel bisey degil. Ama konu bu degil biliyorum. Ama konunun cevabi, neden ben bir kiz olarak sevdigime ilk olarak askimi söyleyemedigim bence aynisi ama, cünkü kizlardan böyle bisey dogru olmadigini düsünüyorum. Bilmem belki kizlar bana kizacak: eee ben evet oyunu verdim diye islik calindiginda arkami döndügümü mü dedim diye, hayir yanlis anlasilma olmasin. Kimseye böyle bi iftira etmedim, evet oyu veren kizlara da bisey demiyorum, yanlis anlamayin, sadece görüsümü aciklamaya calisiyorum. bence kiz agir basli olmasi lazim. eski türk sinemalarindaki gibi cüneyt arkin ile türkan soray gibi asik olmak, asklarini öyle ifade etmek benim ideallarimdan birisi. bilmiyorum anlatabildim mi? tekrar yanlis anlamayin lütfen diyorum.

canugur
01.06.2006, 20:23
detaylara göre degisir.

Bir kadin da bence, hoslandigi, istedigi birine insanca yaklasmalidir.
Bu, erkege ders olmasi acisindan da önemli:-)))
Bu alamda kadin ile erkek arasinda öncelik yok diyorum.
Kimi zaman da hangi taraf daha fazla medeni cesarete sahipse öyle oluyor zaten.

çeşm-i naz
01.06.2006, 20:42
piro can, gurur degil red edilme korkusu degilde ne ya cevabin peki demissin... bunu cevaplamak zor ama didem baciya katiliyorum, onun dediklerini mesela bende öyle görüyorum.. nasil anlatayim ki bilmiyorum. bence (diger kizlarimiz bana kizmasin lütfen) ama bence bi kiz bunu yapmamali, ben bi kiza yakistiramam. Egitimim öyle bilmiyorum. Yürürken mesela erkeklerin yanindan gecersem, önüme bakar yere bakarim gecerim önlerinden, laf atmalarina kizarim, flört mört etmelerine izin vermem, islik calislarinda arkami dönmem bakmam. Bunlar bence güzel bisey degil. Ama konu bu degil biliyorum. Ama konunun cevabi, neden ben bir kiz olarak sevdigime ilk olarak askimi söyleyemedigim bence aynisi ama, cünkü kizlardan böyle bisey dogru olmadigini düsünüyorum. Bilmem belki kizlar bana kizacak: eee ben evet oyunu verdim diye islik calindiginda arkami döndügümü mü dedim diye, hayir yanlis anlasilma olmasin. Kimseye böyle bi iftira etmedim, evet oyu veren kizlara da bisey demiyorum, yanlis anlamayin, sadece görüsümü aciklamaya calisiyorum. bence kiz agir basli olmasi lazim. eski türk sinemalarindaki gibi cüneyt arkin ile türkan soray gibi asik olmak, asklarini öyle ifade etmek benim ideallarimdan birisi. bilmiyorum anlatabildim mi? tekrar yanlis anlamayin lütfen diyorum.

kısssss zeyno ne diyon baktık artıkk nesrin bize yaptı yapacağını olgun haklı çıktıı kıss nesrin de tam zamanını bulduu heee neyse şaka tabiii allah mutlu etsin onları neyse biss kaldı yine zeyno bacimm

Bir Zeynep
01.06.2006, 20:46
dur hele didem, dur hele ya sabir, ne biliyon belki daha nice kiz gelip bize verecek oyunu?? üstelik ben kiz HIC BI ZAMAN hisslerini söylemesin DEMEDIM KI. ILK O DEMESIN dedim, ama bak, Olgun önceden biliyodu, ikisi zaten beraberlermis, tabiki yinede ilk adimi kim etti bilmiyom ama umarim Olgun etmistir... hehehe... tüm güzellikler onlarin olsun, nasilda yakismislar dimi ama? ayyyyyy cok güzelllllllllllllllllll....

halitseyfi
01.06.2006, 20:53
Sevgili canlar
konu sorusuna cevabım bayanlarda ilk adımı atabilmeli oldu.

bu soruyu "beraberliklerde seçen mi ,seçilen mi olmak istersiniz ?" diye sormak istiyorum.
o zaman cevabınız ne olur ? doğrusu merak ettim.
cevabınızı , konu sorusuna verdiğiniz cevabınızla bir karşılaştırın.

Bir Zeynep
01.06.2006, 20:54
Sevgili canlar
bu soruyu "beraberliklerde seçen mi ,seçilen mi olmak istersiniz ?" diye sormak istiyorum.
o zaman cevabınız ne olur ? doğrusu merak ettim.
cevabınızı , konu sorusuna verdiğiniz cevabınızla bir karşılaştırın. secen mi yoksa secilen mi? bu ne demek? anlamadim ki... ??? pardon, türkcem bazen pek iyi degil, vallaha anlamadim, lütfen acikla. :)

çeşm-i naz
01.06.2006, 21:06
dur hele didem, dur hele ya sabir, ne biliyon belki daha nice kiz gelip bize verecek oyunu?? üstelik ben kiz HIC BI ZAMAN hisslerini söylemesin DEMEDIM KI. ILK O DEMESIN dedim, ama bak, Olgun önceden biliyodu, ikisi zaten beraberlermis, tabiki yinede ilk adimi kim etti bilmiyom ama umarim Olgun etmistir... hehehe... tüm güzellikler onlarin olsun, nasilda yakismislar dimi ama? ayyyyyy cok güzelllllllllllllllllll....

he kısss walla çok tatlılarr allah bozmasın darısı başımıza dicem ama bizim gibi deliyi kim alırr hahahahaha:p

Azrail
01.06.2006, 21:07
dur hele didem, dur hele ya sabir, ne biliyon belki daha nice kiz gelip bize verecek oyunu?? üstelik ben kiz HIC BI ZAMAN hisslerini söylemesin DEMEDIM KI. ILK O DEMESIN dedim, ama bak, Olgun önceden biliyodu, ikisi zaten beraberlermis, tabiki yinede ilk adimi kim etti bilmiyom ama umarim Olgun etmistir... hehehe... tüm güzellikler onlarin olsun, nasilda yakismislar dimi ama? ayyyyyy cok güzelllllllllllllllllll....yok CAN, ben attım ilk adımı , ama bu ooylamanın seyrini degiştirmeyecektir sanırım, baksana fark atıyorum he he he

turkuaz
03.06.2006, 17:08
eger karşındakinden gerçekten hoşlanıyosan en son çare olarak soleyebilirsin ama ona olan hislerini degişik şekillerde gösterebiliyosan ve ondan cevap alamıyosan boş yere açılmanada gerek yok sonu alay konusu olabilir kızların yaptıgı gibi :) yada ben seni bi arkadaş gibi görüyorum yada kardeş gibi diyede bi yanıt olabilir sen belli et gerisini ona bırak anlamıyosa zaten o erkekle bir ömür geçmez sen anlayamayacak kadar ..... yol ver gitsin insan sevdiginin bakışlarından ne istedigini anlayabilmeli bence

Bir Zeynep
03.06.2006, 18:18
eger karşındakinden gerçekten hoşlanıyosan en son çare olarak soleyebilirsin ama ona olan hislerini degişik şekillerde gösterebiliyosan ve ondan cevap alamıyosan boş yere açılmanada gerek yok sonu alay konusu olabilir kızların yaptıgı gibi :) yada ben seni bi arkadaş gibi görüyorum yada kardeş gibi diyede bi yanıt olabilir sen belli et gerisini ona bırak anlamıyosa zaten o erkekle bir ömür geçmez sen anlayamayacak kadar ..... yol ver gitsin insan sevdiginin bakışlarından ne istedigini anlayabilmeli bence cok güzel bir yorum sagolasin turkuaz can, üstelik nickini en sevdigim renkten koymussun :)

Hayal@
03.06.2006, 18:35
ben ilk şıkkı işaretledim.. kızların ilk adımı atmasına karşı değilim ama yapı meselesi bu.. ben yapamam açıkçası:pisman

Bir Zeynep
03.06.2006, 18:38
güzellllll daha fazla can yok mu ilk cevabi isaretleyen? nasil olsa bir iddaya girdik sayilir, haydin canlar birinciye daha cok oy attinnnnnnnnnnnnnnnn hahaha

sonerk
03.06.2006, 18:55
ortada gercekten bi sevgi varsa kız erkek farketmez bence ikiside ilk adımı atabilir aşkın gururu olmaz olamaz ama kızlar hep erkekten beklerler ilk adımı o atsın diye niye hep erkeklerden beklerler anlamadım belki adamın adım atacak hali yoktur belkide ayağı ağrıyordur insanlık hali olamazmı yani....

Asli
04.06.2006, 11:56
zeyno can son durum nedir?
bilgilendirirmisin bizi?:p:p:p

munzur6262
04.06.2006, 13:40
neden hep erkekler başlatmalı bence yanlış erkek bayan farketmez kim daha cesaretliyse kendine güveniyorsa o atmalı.artık kızlar bizlerden daha hızlılılar...ama böle olmasıda hoşş yanii

Asli
04.06.2006, 13:42
neden hep biz atacakmışız bence kim daha cesursa o atmalı :p :p :p :p :p :p :p :p :p

bunun cesaretle felan alakası yok
sadece çok sevmen yeterli :p

Bir Zeynep
04.06.2006, 14:06
artık kızlar bizlerden daha hızlılılar...ama böle olmasıda hoşş yanii bence hic de hos degil.
son durum mu nesrin? hahaha durrr daha bekle heleeee... baksana kizlarin cogu gene yok demis, yani aslinda ona bakarsan erkeklerimizin sayesinde didosla ben kayip ediyoruz cünkü onlarin isine geliyo tabiki kizlarin ilk adimi atmasi, baksana cogu demiski kizlarda atsin, ne var bunda, ne hos bisey.. kizlarimizin cogu gene didosla benim kafadanmis.. hahaha... ayrica resimin ne güzel kizzz, sendemi benim gibi arzu hastasiydin yoksa? oyoyoy...

Asli
04.06.2006, 14:10
bence hic de hos degil.
son durum mu nesrin? hahaha durrr daha bekle heleeee... baksana kizlarin cogu gene yok demis, yani aslinda ona bakarsan erkeklerimizin sayesinde didosla ben kayip ediyoruz cünkü onlarin isine geliyo tabiki kizlarin ilk adimi atmasi, baksana cogu demiski kizlarda atsin, ne var bunda, ne hos bisey.. kizlarimizin cogu gene didosla benim kafadanmis.. hahaha... ayrica resimin ne güzel kizzz, sendemi benim gibi arzu hastasiydin yoksa? oyoyoy...

evet canım arzuyu bende seviyorum
özellikle kömür gözlüm parçasına hastayım
bugün arzunun sitesinde gezerken buldum bu resimleri
çok beğendim avaratar olarak kullandım
nasıl güzel dimi?:p

bu arada ben hala dediklerimin arkasındayım:p
bence hiç farketmez
eskiden beri süre gelen bir alışkanlıktır erkeklerin ilk adımı atması
zeyno can türkiye de zaman değişiyor şimdi kızlar teklif ediyor haberin yok galiba:p :yamukgul:

munzur6262
04.06.2006, 14:13
cesaretten kastım reddedilme korkusu.bazı insanlar reddedilmeyi kaldıramayacak kadar hassaslar.bu anlamda cesarettsiz demek istedim.yoksa bişey olacağından değil anlatabiliyormuyum.

gercege_huu
04.06.2006, 14:41
bencede artık kızlar erkekleren beklentilerini değiştirmelidirler eğer seviyorlarsa onlarında ilk adımı atmaları gerekir belki o kişi ona karşı bişeyler hissetmiyordur insan kendi içinde yaşamamalıdır dışarıya yansıtmalıdırlar hissettiklerini cesaret örneği gösterip bunu başara bilen pek nadır kız arkadaşlar vardır ve bunu çoğaltmalıyız ama kızlarımızın nazlarından dolayı beyinlerinde yer edinmiş erkek her zaman teklif eder kızlar naza çeker ve süründürme gayretinde bulunurlar

Asli
04.06.2006, 14:49
bencede artık kızlar erkekleren beklentilerini değiştirmelidirler eğer seviyorlarsa onlarında ilk adımı atmaları gerekir belki o kişi ona karşı bişeyler hissetmiyordur insan kendi içinde yaşamamalıdır dışarıya yansıtmalıdırlar hissettiklerini cesaret örneği gösterip bunu başara bilen pek nadır kız arkadaşlar vardır ve bunu çoğaltmalıyız ama kızlarımızın nazlarından dolayı beyinlerinde yer edinmiş erkek her zaman teklif eder kızlar naza çeker ve süründürme gayretinde bulunurlar

katılıyorum kesinlikle:p

Bir Zeynep
04.06.2006, 14:57
zeyno can türkiye de zaman deðiþiyor þimdi kýzlar teklif ediyor haberin yok galiba
evet nesrin cano, bence TR ile yurt disindaki kizlar farkli, kimse kizmasin simdi ama bence biz burada daha sIkI yetistiriliyoruz, bu bi gercek. Ben TR ye izine gittigimde bazen agizim acik sasa kaliyorum sokakta gördüklerime.. Kizlar oglanlar el ele, nisan yüzük takilmadan bulusmalar, öpüsmeler, aksamlari gezme tozma, bide öyle bi rahatlikla ki, anlatamam yani... Biz burda öyle bisey yapsak bizi keserler, gercekten bak.. TR de o kadar normal bisey ki, kötü demiyorum, yanlis anlamayin ama buradan cok farkli. Belki TRdekiler tam tersini düsünürlerdir, bununda farkindayim. Mesela son izine gittigimizde hoteldeki garsonlar felan bizim yurt disindan geldigimizi bilerek, hatta bizi alman mi sanmislar ne, sanki türkce anlamiyormusuz gibi, önümüzde türkce konusup "gel biz bu kizlari ayarlayak" gibi seyler konusuyorlar, tek Almanyadan geliyoz diye biz almaniz demek degil ki bu, bizi namuslu bir türk kizi olarak degil, iki üc günlük gönül eylencesi olarak görüyolar, hani rus ve gavur kizlar izine geldiklerinde oh ne güzel gezip tozuyolarya... cok üzücü bi durum bu. neyse, TRde zaman degisiyo demisin, cok dogru demisin, yurt disinda degismiyo, Almanlarin arasind yasadigimiz halde, tam tersi oluyo, ZAMAN YURT DISINDA DURUYO. neden biliyomusun? anne babalarimiz 30 önce buralara gelirken, memkleketlerinde köylerinde nasil yetidmis büyütülmüslerse, kendi cocuklarini yani bizi de öyle egitiyolar, hele hele de aha burda, almanlarin arasinda, aman ha, kizim gavura kacmasin diye felan, ne sIkI yetistiriliyouz, haberin var mi hic? inanmazsin ki simdi. Konuyu saptirdim, firca yemem insallah :) heheh ama bunlari anlatmak istedim, belki beni daha iyi anlarsiniz artik. Kiz ilk adimi atmasin dersemde, bu egitimimden dolayi bi karakterlik oldugunu düsünüyorum. dogru mu yanlis mi? yorumlarinizi bekliyorum

Asli
04.06.2006, 15:11
evet nesrin cano, bence TR ile yurt disindaki kizlar farkli, kimse kizmasin simdi ama bence biz burada daha sIkI yetistiriliyoruz, bu bi gercek. Ben TR ye izine gittigimde bazen agizim acik sasa kaliyorum sokakta gördüklerime.. Kizlar oglanlar el ele, nisan yüzük takilmadan bulusmalar, öpüsmeler, aksamlari gezme tozma, bide öyle bi rahatlikla ki, anlatamam yani... Biz burda öyle bisey yapsak bizi keserler, gercekten bak.. TR de o kadar normal bisey ki, kötü demiyorum, yanlis anlamayin ama buradan cok farkli. Belki TRdekiler tam tersini düsünürlerdir, bununda farkindayim. Mesela son izine gittigimizde hoteldeki garsonlar felan bizim yurt disindan geldigimizi bilerek, hatta bizi alman mi sanmislar ne, sanki türkce anlamiyormusuz gibi, önümüzde türkce konusup "gel biz bu kizlari ayarlayak" gibi seyler konusuyorlar, tek Almanyadan geliyoz diye biz almaniz demek degil ki bu, bizi namuslu bir türk kizi olarak degil, iki üc günlük gönül eylencesi olarak görüyolar, hani rus ve gavur kizlar izine geldiklerinde oh ne güzel gezip tozuyolarya... cok üzücü bi durum bu. neyse, TRde zaman degisiyo demisin, cok dogru demisin, yurt disinda degismiyo, Almanlarin arasind yasadigimiz halde, tam tersi oluyo, ZAMAN YURT DISINDA DURUYO. neden biliyomusun? anne babalarimiz 30 önce buralara gelirken, memkleketlerinde köylerinde nasil yetidmis büyütülmüslerse, kendi cocuklarini yani bizi de öyle egitiyolar, hele hele de aha burda, almanlarin arasinda, aman ha, kizim gavura kacmasin diye felan, ne sIkI yetistiriliyouz, haberin var mi hic? inanmazsin ki simdi. Konuyu saptirdim, firca yemem insallah :) heheh ama bunlari anlatmak istedim, belki beni daha iyi anlarsiniz artik. Kiz ilk adimi atmasin dersemde, bu egitimimden dolayi bi karakterlik oldugunu düsünüyorum. dogru mu yanlis mi? yorumlarinizi bekliyorum

canımmm zeynocumm seni dertli görüyorum
haklı olduğun konular var katılıyorum ama
benim anlatmak istediğim bu değildi
yani eskiden de o. eskiden daha katı kurallar vardı
şimdi herkes hakkını savunuyor
özellikle bayanlarımız. herşeye evet deyip geçmiyorlar
kendilerini savunuyorlar...

yani zeynocum eğer seversen sende yaparsın emin ol
hem ne farkeder yaa kız yada erkek
değişen ne olacak?

Bir Zeynep
04.06.2006, 15:22
yok kiz ne dertlisi..heheh.. bunlarin farkina vardim, onu paylasmak istedim sadece... ama hala anlatamadiysam sorunu hala cevaplayamadiysam bende bilmiyom artik daha neyle anlatacagimi... bizim buralarda iste hic de normal bisey degil bazi canlarin dedigi gibi, bi kizdan beklenmez. kizlarimiz cok sIkI egitiliyo. ablam 3 senedir evli. ilk erkek arkadasini evlendi, ilk ve son dostu oldu yani (Allah hepimize nasip etsin insallah), hic bi zaman ne yüzünü kizartacak bisey eti, nede alemi konusturacak bi yanlisi oldu. nisanli oldugu zamanlarda simdiki enistemle, yani o zamanlari nisanlisiyla, carsida gezerken görmüsler, el ele. SADECE el ele. bunu gören bi yenge hanim hemen anneme tel acip bunu ona yetistirmis, vay senin kizin nasil böle yapar diye.. nisanlisi olsun olmasin, bi kiza bu yakisir mi hic. SENIN kizindan böle beklemezdim demis... Agizim acik kaldi, yani BUDA suc ise eger, bende bilmiyom..

yusufçukgecegez
04.06.2006, 15:59

en son başıma gelen bişeyden bahsetmek istiyorum,hep ilk adımları ben atmışımdır hayatımda,ilk defa kızdan yakınlık gördüm,teklif demiyorum,aşırı ilgilenme,ben başkalarıyla beraberken kıskançlık gösterme falan,bir müddet aldırmadım,sonra bende yakılık gösterdim,ne zamanki kalbimi eline geçirdi,ozaman yan çizmeye peşinden koşturmaya başladı,sonundada ipimi çekti ve ben ona deli divane aşıktım.sonrada başkasına yöneldi.kızlarteklif etsin ama oynamasınlar lütfen duygularla,o olay yüzünden psikolojik yardım bile aldım.o yüzden kızlara güvenmiyorum kendi adıma,

Bir Zeynep
04.06.2006, 16:50
en son başıma gelen bişeyden bahsetmek istiyorum,hep ilk adımları ben atmışımdır hayatımda,ilk defa kızdan yakınlık gördüm,teklif demiyorum,aşırı ilgilenme,ben başkalarıyla beraberken kıskançlık gösterme falan,bir müddet aldırmadım,sonra bende yakılık gösterdim,ne zamanki kalbimi eline geçirdi,ozaman yan çizmeye peşinden koşturmaya başladı,sonundada ipimi çekti ve ben ona deli divane aşıktım.sonrada başkasına yöneldi.kızlarteklif etsin ama oynamasınlar lütfen duygularla,o olay yüzünden psikolojik yardım bile aldım.o yüzden kızlara güvenmiyorum kendi adıma,gecmis olsun yusuf can. üzüldüm.

yusufçukgecegez
04.06.2006, 17:47
gecmis olsun yusuf can. üzüldüm.

teşekkür ederim kardeş.

Azrail
04.06.2006, 20:01
Merhaba Zeyno Can;

Ben sana kaybedersin Can demedim mi, neyse umuda devam

Alcaklara kar yagıyor üşümedin mi?,
Sen bu işin sonunu düşünmedin mi? :)))))

Bir Zeynep
04.06.2006, 21:57
Merhaba Zeyno Can;

Ben sana kaybedersin Can demedim mi, neyse umuda devam

Alcaklara kar yagıyor üşümedin mi?,
Sen bu işin sonunu düşünmedin mi? :))))) bizzzzzzzzzzzzzzzz, cok yükseklerde ucma bizzzzzzzzzzzzzzz... fisss diye havan iner bide bakarsin... hehehhe... üstelik sadece kizlari alirsan bak bakim, kizlarin cogu atarmiymis ilk adimi atmazlarmiymis, naberrrrrrrrrrr???

Hayal@
04.06.2006, 23:57
bizzzzzzzzzzzzzzzz, cok yükseklerde ucma bizzzzzzzzzzzzzzz... fisss diye havan iner bide bakarsin... hehehhe... üstelik sadece kizlari alirsan bak bakim, kizlarin cogu atarmiymis ilk adimi atmazlarmiymis, naberrrrrrrrrrr???
ehuehe sadece bu forumda değil, benim çevremdeki biçok kız ilk adımı atmaktan yana değil.. yani bu anketten ne kadar farklı sonuç çıkarsa çıksın gerçekte çoğunluk böyle düşünüyo emin olabilirsiniz..

Bir Zeynep
05.06.2006, 00:06
ehuehe sadece bu forumda değil, benim çevremdeki biçok kız ilk adımı atmaktan yana değil.. yani bu anketten ne kadar farklı sonuç çıkarsa çıksın gerçekte çoğunluk böyle düşünüyo emin olabilirsiniz..

gel baci seni bi kez öpem!! hahahaha bakkkkkkkkkkkkkkkkk bizzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Ezo
05.06.2006, 01:10

Dur bende geleyim beni öp:))

Benimde arkadaslarimin hiç biri ilk adimi atmazlar yani erkekler bosa beklerler ilk adimi bir bayandan zaten akilli oldanda beklemez bence ilk adimi bir bayandan:)... Bir kaç bayan belki bunu yapar.....

sagilar
ezo

sonerk
05.06.2006, 01:38
kız evi naz evidir ilk adımı kız atarmı hiç yoksa aksi taktirde"kız evi naz evidir" bu atasözünü yanlış çıkarır durup duruken ölmüş atalamıza saygısızlık etmeyelim demi:) :komik :yamukgul: :p :)

Bir Zeynep
05.06.2006, 13:24
sagolun sonerk an ile ezo gelin :) nazli gelinim benim, seni de öpüyom aha gel bacim.. hehehe.. aman ha oylarinizi dogru atin, su sinegi yenek. bizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.. sonerkkkkkkk nirde senin oyunnnnn???

Azrail
05.06.2006, 17:04
bizzzzzzzzzzzzzzzz, cok yükseklerde ucma bizzzzzzzzzzzzzzz... fisss diye havan iner bide bakarsin... hehehhe... üstelik sadece kizlari alirsan bak bakim, kizlarin cogu atarmiymis ilk adimi atmazlarmiymis, naberrrrrrrrrrr???niye sadece kızların oyunu dikkate alalım ? :garibbak: :garibbak: :garibbak:
biz erkekler neciyiz burda :pisman :pisman:pisman
oyun bozanlık yapma lütfennnnnnnnnnn :S :S :S

bak suan itibariyle 37 bayan oylamaya katılmış ve bunlardan 17'si gerekirse ilk adımı atarım demiş,:sas :sas :sas
hatta ugur_24 nickli can yanlışlıkla bayanların oldugu bölümde oyvermiş, onu hesaba katmazsak 19 bayan ben ilk adımı atmam derken , 17 bayan atarım demiş yani sadece 2 fark var
sen kızlara güveniyordun, güvendigin daglara kar mı yagdı ? ne haberrrrr :p :p :p :p

genel itibariyle 44 'e 26 ben öndeyim ona göre, oyun bozanlık yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk,

bızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Yaprak...
05.06.2006, 17:15
Bende geldiiiimm
valla arkadaşlar kızların çoğunluğu azınlığı ne düşünür bilmem ama ilk adımı ben attım tabi nasıl attım orasını hiç sormayın:p onun sayesinde:p hehe ama tabi bu benim düşüncemi değiştirmez tabiki kızlarda ilk adımı atabilir ben biraz cesaretsizdim o yardım etti hepsi buu :yamukgul:

Azrail
05.06.2006, 17:24
Bende geldiiiimm
valla arkadaşlar kızların çoğunluğu azınlığı ne düşünür bilmem ama ilk adımı ben attım tabi nasıl attım orasını hiç sormayın:p onun sayesinde:p hehe ama tabi bu benim düşüncemi değiştirmez tabiki kızlarda ilk adımı atabilir ben biraz cesaretsizdim o yardım etti hepsi buu :yamukgul:teşekkürler Yagmur;

cesaretinden dolayı seni kutluyorum:o

Yaprak...
05.06.2006, 17:26
teşekkürler Yagmur;

cesaretinden dolayı seni kutluyorum:o

Ne cesareti olgun nerdeeeeeee :p
söylerken halimi bi görseydin herhalde gülmekten çatlardın hehehe:p
benim cesaretim diil dedim ya onun sayesinde o zorla konuşturduuu yoksa ben yine söleyemezdim :D

Azrail
05.06.2006, 17:32
Ne cesareti olgun nerdeeeeeee :p
söylerken halimi bi görseydin herhalde gülmekten çatlardın hehehe:p
benim cesaretim diil dedim ya onun sayesinde o zorla konuşturduuu yoksa ben yine söleyemezdim :Dolsun olsun en azından buraya aktarma cesaretini gösterdin , o yüzden tebrikler :p

Hayal@
05.06.2006, 19:29

ehuehehe bacım boşver sen onları..gerçeği biz biliyoz yeter:yamukgul: erkekler daha çok bekler ilk adımı.. (yani kendi açımdan) hem erkeğe de naz yakışmaz kii.. düşünsenize kız deli divane sürekli teklif ediyo..ertekte tık yok.. hayır hiç şık durmaz kii:S (erkeklerin kıza karşılık vermediği durumu da düşünelim) :)

alevi_dede91
05.06.2006, 20:01
Canlar madem bu ülkede biz kadın erkek eşitliği var diyoruz (her nekadar olmasada :D) O zaman erkeklerin yaptıklarını kadınlar da yapar.Değil mi?
İşte size eşitlik :D:D:D

FaLLeN
05.06.2006, 20:13
Bence ilk adımı atmak bulunduğunuz duruma bağlı...ve karşılıklı iletişim ile gelişen bir durum...karşılıklı duygularandan emin olmadğımız sürece ki tarafta çekingen bir durum hal alır..ve bu korku ile hep içimize atarız...mesela bir erkek çekingen davranıyorsa kız onu cesaretlendirmeli sadece burda bir görev üstlenir ama ilk adımı yinede erkek atmalı...istisnalar tabiki olcak...kız da ilk adımı atsa değişen ne olur merak ediyorum..kızlar erkeği beklerse bazen kaybetmek kaçınılmaz oluyor...

çeşm-i naz
05.06.2006, 20:38
zeynomm ben yokken neler olmuş burda kıssss anket başını almış gidio neysee yaaa biz böle kalalım kısslar walla sizi anlamak ne zor yaffff nasıl gidip gideyeceksiniz erkeğe allahım yarabbim ben o kişiyi ömrümün sononuna kadar kalbimde taşırım ama asla gidip ona olan ilgimi belli etmek zaten eğer onun bana ilgisi warsa o benden önce dawranacaktırr...:sook

Bir Zeynep
05.06.2006, 21:00
zeynomm ben yokken neler olmuş burda kıssss anket başını almış gidio neysee yaaa biz böle kalalım kısslar walla sizi anlamak ne zor yaffff nasıl gidip gideyeceksiniz erkeğe allahım yarabbim ben o kişiyi ömrümün sononuna kadar kalbimde taşırım ama asla gidip ona olan ilgimi belli etmek zaten eğer onun bana ilgisi warsa o benden önce dawranacaktırr...:sook ay didos, ne diyim vallah..ne diyim giii... bu bizzzzzzzzzzzzzz beni öldürecek.. hahahah... kizlar yetisin...

oylum
05.06.2006, 21:03
arkandayım zeynocan.didemcim söylediklerine de aynen katılıyorum.ek birşey yazmaya gerek görmüyorum.

Bir Zeynep
05.06.2006, 21:06
arkandayım zeynocan.didemcim söylediklerine de aynen katılıyorum.ek birşey yazmaya gerek görmüyorum. sagol canim benim :36_3_16:

NOT: bizim su bizzzzzzz ne kadar ucarsa kafamda ucsun, ben yolumdan sapmam, Allahtan ümüd kesilmez, hala ümüd ediyorum.. hahaha... ayni sevdigimin bana acilmasindan ümüd ettigim gibi, ilk adimi atmadigim gibi.. hahahah:p

oylum
05.06.2006, 21:09
aynı durumdayım şekerim ama erkeklerde bizden pırısık ayol.ne yapacağız biz bunlarla zeynocan.baksana onlar da bizden bekliyor.olacak iş mi bu canım.ne olur sanki efendi gibi gelip konuşsalar da bizleri de mutlu etseler değil mi canım

izmirksk
05.06.2006, 21:11
kim ilk teklifi ederse etsin, vatana millete hayırlı olsun:)

Bir Zeynep
05.06.2006, 21:22
aynı durumdayım şekerim ama erkeklerde bizden pırısık ayol.ne yapacağız biz bunlarla zeynocan.baksana onlar da bizden bekliyor.olacak iş mi bu canım.ne olur sanki efendi gibi gelip konuşsalar da bizleri de mutlu etseler değil mi canım ahahah ay canimmmm, Allah yardimcin olsun.. bak simdi biza nasil kizcaklar, Allahi yok bu isin, ac agizini söyle iste diye... hahaha... :p

FaLLeN
05.06.2006, 21:35
Erkekler pısırık felan değil...kzın tavırları yüzünden bişi diyemiyor.kız bi souk bi sıcak ..şaşırıyoruz...

oylum
05.06.2006, 21:41
sen de halkısın be arkadaşım.yanlış tabir kullandım haklısınız.herkesi genellemek istemedim.özür.galiba iki taraf da suçlu.haklısın kızlar da dengesiz olabiliyor

FaLLeN
05.06.2006, 21:57
sen de halkısın be arkadaşım.yanlış tabir kullandım haklısınız.herkesi genellemek istemedim.özür.galiba iki taraf da suçlu.haklısın kızlar da dengesiz olabiliyor

:) anlıştığımza sevindim...

erkekler her zman ilk adımı atmak için fırsat kollarlar ama karşıdakinin duygularını ve tavırlarına göre hareket ederler..

genar
05.06.2006, 22:28
kim kimi çooook beğenirse önceden teklif edebilir bunda bir sakınca yok

jakelamotta
05.06.2006, 22:50
karşındaki kişiden işareti alınca çıkacaksın yola.....

oylum
05.06.2006, 23:07
siz iyice belli edin duygularınızı ki biz de ona göre sinyal verelim icabında.çoğu erkek vur kaç oynuyor ne hissettiği belli olmuyor birgün öyle birgün böyle.

Bir Zeynep
05.06.2006, 23:09
:106: :113: :107: :36_3_3: :36_3_20: :36_3_19: :36_3_14: :36_3_16: :116: :36_3_4: :108: aha smiley lere bakin ONLARDA bile hep erkek sevgisini acikliyo... bööööööggggggggg... :36_5_2: böyle olmasi icin => :36_3_18: heheheheheh

Nesimi
05.06.2006, 23:11
eğerki kız ışık yakarsa o zaman erkeklerde istiyorsa gider konuşur ama doğrusu direk kız gelince erkekler ilginç bakar bu duruma yaşmayan bilemez=) erkek söylemeli yani...

FaLLeN
05.06.2006, 23:12
hanım efendilerde hiç üstüne bişi alınmazlar...siz kızlar bekleyin ilk adımıda evde kalin sona :P

Bir Zeynep
05.06.2006, 23:14
eğerki kız ışık yakarsa o zaman erkeklerde istiyorsa gider konuşur ama doğrusu direk kız gelince erkekler ilginç bakar bu duruma yaşmayan bilemez=) erkek söylemeli yani... yeni benden yanasin degil mi? hehehe... mat can, öyle deme yaaaa offffffffffffffff..... dövcem seni... hahahhaa :p

oylum
05.06.2006, 23:19
mat sen iyice belli et duygularını kız üzerine alınmıyorsa onda sorun var demektir.sen de istiyorsan biraz daha çaba sarfet canım kızlar gelmez o bir gerçek.yoksa sadece kızlar değil,kızları bekleyen sizlerde evde kalacaksınız bu gidişle

Nesimi
05.06.2006, 23:21
oylum ısrarla belirtiyor dikkate alın ehehe =)

FaLLeN
05.06.2006, 23:50
bu arada ben ve o ikimizde aynı anda belli ettik oylum arkadaşım...şiirler sağ olsun...bir şiirin bunu yapacağını hiç düşünmemiştim...

oylum
05.06.2006, 23:53
ne güzel işte senin adına çok sevindim.umarım herkes senin kadar şanslı olur mat.

baran27
06.06.2006, 00:34
bize inatmı yapıyor bunları kızlar yahu.seviyorsan çekinmeden söyle arkadaş.ne olacak dünyanın sonu değil.hele hele sevgiden insan hiç çekinirmi?dünyanın en güzel duygusu ve hayatın en temiz gerçeğidir....

çeşm-i naz
06.06.2006, 12:18
arkandayım zeynocan.didemcim söylediklerine de aynen katılıyorum.ek birşey yazmaya gerek görmüyorum.

oylumcum canım yaa bizim kısslar baya cesaretliymiş anlamadım gittii bu arada ankette uçmuşşş ya sanırım sitede erkekler çoğunlukta ondan böle oldu:p

ooooooo baran bey bakıyorumda chatte sölediklerinizzz burda yok dönmüşüz 180 derece maşşallah yaniii sen böle düşünmüyordun walla biz ewde falan kalmayızzz bi erkeğe gidip duygularımı ilk ben söleyemem.. baktım hiç olmuo zeyno,oylum we ben aynı ewde üçümüz geçinir giderizzzz dimi kısskar? sizi muhcat deilizzz yaaaa siz olmasanız da olurrr.....hehehehehehe

PirO_62
06.06.2006, 12:40
eeeee kimler evde kaldı görelim bi

evett bakalım didem , naz83, zeynooo............ evet iki kere didem evde kalmıs
ehuhhehuuuu

çeşm-i naz
06.06.2006, 12:45
eeeee kimler evde kaldı görelim bi

evett bakalım didem , naz83, zeynooo............ evet iki kere didem evde kalmıs
ehuhhehuuuu

sizlerle uğraşacağıma tek başıma rahat rahat hayatımı yaşarımm dırdırsızzz asıl siz kendinize bakın aaaaa bizim gibisini bulmuşta bunuyorlarrrrr sizsizde sürer bu hayat beylerrrrrr!!!!!!:komik

PirO_62
06.06.2006, 12:53
sizlerle uğraşacağıma tek başıma rahat rahat hayatımı yaşarımm dırdırsızzz asıl siz kendinize bakın aaaaa bizim gibisini bulmuşta bunuyorlarrrrr sizsizde sürer bu hayat beylerrrrrr!!!!!!:komik

evet insanların kendilerini kandırmaları daha kolaydır bizsizde yaparlarmıs
pehhh

Asli
06.06.2006, 12:54
yaa halen uzlaşmaya varamadınız mı?:p

çeşm-i naz
06.06.2006, 12:56
evet insanların kendilerini kandırmaları daha kolaydır bizsizde yaparlarmıs
pehhh

bu kandırmak değil benim için gerçek bu hayatın anlamı siz değilsiniz ondan kolay olacaktır benceee ama sizzz bayanlarsız yapamazsınız buna eminimmm:D

PirO_62
06.06.2006, 13:04
bu kandırmak değil benim için gerçek bu hayatın anlamı siz değilsiniz ondan kolay olacaktır benceee ama sizzz bayanlarsız yapamazsınız buna eminimmm:D

tabi canım kendi düsüncen saygı duymak lazım ama sadece düsünce dediğim gibi gerçekle bağlantısı olamaz :yamukgul: :yamukgul: :p :p :p

çeşm-i naz
06.06.2006, 13:10
tabi canım kendi düsüncen saygı duymak lazım ama sadece düsünce dediğim gibi gerçekle bağlantısı olamaz :yamukgul: :yamukgul: :p :p :p

aaaaaaaaaaaa piro zorla ewlendirecen beniii heee seni anneme sölicemm walla o zaman görürsün sennnnnn :p :p :p

Naci
06.06.2006, 13:10
Yani kız arkadaşların bir çoğu sevgisini içine hapsedecekler anlaşılan. ama mesela hal ,hareketleriniz ile belli edin azcıkk derim. mesela erkeklerin önemli bölümü karşılık göremeyeceği aşka yelken açmaz.

PirO_62
06.06.2006, 13:14
aaaaaaaaaaaa piro zorla ewlendirecen beniii heee seni anneme sölicemm walla o zaman görürsün sennnnnn :p :p :p

hehehe evde kalmassın sen kısss sende bu çene varken yılanı bile deliğinden çıkarın evelallah :p :p

annenin ellerinden öperim :ilgili: :ilgili:
abinede selam söyle :yamukgul: :yamukgul:

çeşm-i naz
06.06.2006, 13:21
hehehe evde kalmassın sen kısss sende bu çene varken yılanı bile deliğinden çıkarın evelallah :p :p

annenin ellerinden öperim :ilgili: :ilgili:
abinede selam söyle :yamukgul: :yamukgul:

walla bakcez artık piro hele bi ewlilik yaşımız gelsinn o zman görcezz
hem yılanı ne yapcam beee weeeehhhh:p
ayyyyyyy piro annem gelio kaçççççç:hopala
abiminde sana selamı war(görüşecekmişsinizzz) hiiiiiiiiiiiiiiiiiii yuppiiiiiiiiiiiiiiiii

gülsen58
06.06.2006, 14:55
ilk adım bayana yakışmaz

Erkan Sevgi
06.06.2006, 15:38
bunu yaşan bir erkek olarak bunda ne küçük duruma düşecek ne de küçük duruma düşürülecek bir bir şey göremiyorum.

bunu hatırlamışken eşim sevgi ye (sevgi türkü) teşekkürler.

garcia
06.06.2006, 16:38
yazılı mesajların çoğunu okudum.tekif kelimesi bana yabancı geliyor,bu yüzden kendi cephemden teklif etmeye karşı olmuşumdur.çünkü bir insana olan duygularını açmak teklif değildir bence,çünkü bu duyguları karşınızdaki insanla karşılıklı paylaşmak istediğinizi söylemenizdir.evet ilk adımı hep erkekten bekleyen bayanların kendince haklı nedenleri olduğunu düşünüyorum.ancak,mademki eşitiz ve mademki erkekler için doğal ve son derece normal karşıladığımız şeyleri,bayanlar içinde doğal ve normal karşılamalıyız.bu nedenle ilk adımı bayanların atmasınında hiçbir sakıncası yoktur.birde bu koşullara bağlıdır,yani erkek açılamamış olabilir.ilk adım atmak çeşitli biçimlerde olabilir,konuşma,belli etme gibi.birde eğer ilgi duyduğunuz bir insan var diyelim ve erkek siz ondan ilgi bekliyorsunuz,ama onda size karşı ilgisi varmı yokmu emin değilsiniz,belki karşınızdaki insan bir çok sorunla boğuşuyor,belki çok dalgın o zaman ilk adımı siz atarsanız size ilgisi varmı yokmu,kafanızdaki bütün soru işaretlerinin yanıtını almış olursunuz.birde bayan arkadaşlara bir tavsiye:fazla naz aşık usandırır.her erkeğin kişiliği aynı değildir,eğer siz hem ilgi duyup,hemde kendinizi naza çekip erkekten daha fazla adım atmasını,üç beş sefer teklif etmesini beklerseniz,size ilgi duyan,hatta seven insanın vaz geçmesine neden olursunuz,belki sevgisinden vaz geçmeyecektir,belki üçbeş günde kafasından silip atamayacaktır ama.....bir daha sizinle duygularını paylaşmayacağındanda istisnai durumlar haricinde emin olabilirsiniz.biz erkeklerin cesaretini kıranda,yavaş davranmasına neden olanda budur.bence ilk adımı atmaya cesaret eden bir bayan,takdire şayan cesur bir insandır.birde bizim ülkemizde yaklaşık olarak bayanlar%51,erkekler %49 dur.yani gördüğünüz gibi ülkemizdeki erkeklerin tercih şansı çok yüksek değil.ancak yenizelanda nüfusunun %72 si bayan.acaba burdada hep bayanlar erkelerdenmi bekliyor ilk adımı diye merak ediyorum.eğer öyleyse yenizelanda da yaşayan bayanların %62 si ömrünün sonuna kadar bekleyeceği anlamına geliyor.

çeşm-i naz
06.06.2006, 16:45
bunu yaşan bir erkek olarak bunda ne küçük duruma düşecek ne de küçük duruma düşürülecek bir bir şey göremiyorum.

bunu hatırlamışken eşim sevgi ye (sevgi türkü) teşekkürler.

hımmm siz sewgi hocamızın eşisiniz hoşgeldiniz dielimmm size küçük düşmek değilde biz bu dawranışın erkeklere özgü olduğunu düşünüyoruzzz yaniii böle gelmiş buna alışmışız diye..

Bir Zeynep
06.06.2006, 19:29
baktım hiç olmuo zeyno,oylum we ben aynı ewde üçümüz geçinir giderizzzz dimi kısskar? sizi muhcat deilizzz yaaaa siz olmasanız da olurrr.....hehehehehehe heee vallaha kizzz... :p

zeynooo

pirooooooo... :olmadi hehehe
ilk adım bayana yakışmaz sagol ablam, aman aman oyunu at heee gözüüüün sevem ablam...

bunu hatırlamışken eşim sevgi ye (sevgi türkü) teşekkürler.wowwwwwwwwww, sevgi türkü senin esin mi? vay be canlar ben yeni bi anket acacam, aramizda ne kadar cok forum asklari var diye, korkmayin anonym olsun, isimler görülmicek... hehehe...

FaLLeN
06.06.2006, 19:34
yapma :D

baran27
07.06.2006, 00:45
[quot=

ooooooo baran bey bakıyorumda chatte sölediklerinizzz burda yok dönmüşüz 180 derece maşşallah yaniii sen böle düşünmüyordun walla biz ewde falan kalmayızzz bi erkeğe gidip duygularımı ilk ben söleyemem.. baktım hiç olmuo zeyno,oylum we ben aynı ewde üçümüz geçinir giderizzzz dimi kısskar? sizi muhcat deilizzz yaaaa siz olmasanız da olurrr.....hehehehehehe[/quote]
eee ne yapalım siz işi erkek kız yarışına çevirdiniz.bizede burada yer almak düşer.hemcinslerimi yalnız bırakamam.gidişattada biz galip görünüyoruz.ee kusura kalmayın yani....:komik

çeşm-i naz
07.06.2006, 14:25
öle miiiiiiii baranbey chatte görüşürüzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!

baran27
07.06.2006, 14:37
öle miiiiiiii baranbey chatte görüşürüzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!
kızma didem.ne kızıyorsun?delikanlı adama bu yakışır...:sas

çeşm-i naz
07.06.2006, 14:44
kızma didem.ne kızıyorsun?delikanlı adama bu yakışır...:sas

oooooooo baran bey kaçak gördüm siziiiiiiiiii yok yok görüşücezzzzzzzz sizinle chatte böle demiodunuz yanlız ben sizin yanınızdayım erkekler atmalı falan filan unutmadık bu sözlerinizi erkek adama laf değiştirmakte yakışmazzzzzzzz hihihihihihihhi:p :olmadi ::

baran27
07.06.2006, 14:55
oooooooo baran bey kaçak gördüm siziiiiiiiiii yok yok görüşücezzzzzzzz sizinle chatte böle demiodunuz yanlız ben sizin yanınızdayım erkekler atmalı falan filan unutmadık bu sözlerinizi erkek adama laf değiştirmakte yakışmazzzzzzzz hihihihihihihhi:p :olmadi ::
ben halen diyorum ağır kızlardan hoşlanırım fikrim değişmedi.ama işimizin kolaylaşması açısından kızlar yaklaşırsa daha iyi olur...valla bak sizin yüzünüzden bizde evde kalacaz yavvvvv.chatta savaş var desene ben girmem artık chate.korkuuttun beni arkadaş.:mahsum beni zor bulurusn artık..:komik :komik

çeşm-i naz
07.06.2006, 14:59
ben halen diyorum ağır kızlardan hoşlanırım fikrim değişmedi.ama işimizin kolaylaşması açısından kızlar yaklaşırsa daha iyi olur...valla bak sizin yüzünüzden bizde evde kalacaz yavvvvv.chatta savaş var desene ben girmem artık chate.korkuuttun beni arkadaş.:mahsum beni zor bulurusn artık..:komik :komik

yaaa bi nasıl bi çelişki baran hem ağar kıss diosun hemde işimizi kolaylaştırın diosunnnn aaaaaaaaaa sende karar wer artık ne diosunnnnn:garibbak: aman sizler ewde kalmazsınız merak etme aklınız firiniz kısss sizin hihihihihi ne zamana kadar kaçaçan bakemmmmm karşılaşırız elbettttttttt:D :komik

baran27
07.06.2006, 15:06
yaaa bi nasıl bi çelişki baran hem ağar kıss diosun hemde işimizi kolaylaştırın diosunnnn aaaaaaaaaa sende karar wer artık ne diosunnnnn:garibbak: aman sizler ewde kalmazsınız merak etme aklınız firiniz kısss sizin hihihihihi ne zamana kadar kaçaçan bakemmmmm karşılaşırız elbettttttttt:D :komik
ne çelişkisi benim hoşlanacağım kız,zaten sadece bana bakacak benimle paylaşacak yaşamın tüm güzelliklerini.ben başkasına açılmasını isterim demiyorumki.sadece bana adım atacak.:D :D yoksa başkasına bakarsa fururum valla .hahahahaha.chatte karşılaştığımızda beni fazla dövme.acı bana nolurrrrrr.:komik :komik

nesly
07.06.2006, 15:13
Herkes her fırsatta kadın erkek eşitliğinden bahsediyo fakat durum bazı konularda kilitleniyo, neden? Kültürel yapımızdan kaynaklananıyor heralde....

Neden her konuda olduğu gibi bu konuda da erkeklere öncelik hakkı tanınıyor ki sanki... Konumuz burada sevgi ya da aşk olduğuna göre, ister kadın olsun, ister erkek, neden duygularını, hissettiklerini bir takım tatkıntılar yüzünden saklama ya da başkalarından bekleme durumu yaratılıyorki.....?!?

Her şey insanın sahip olduğu özgüveniyle ilintili sanırım....

Erkan Sevgi
07.06.2006, 15:25
Her şey insanın sahip olduğu özgüveniyle ilintili sanırım....[/quote]

güzel bir tespit.

ama birde bu özgüvenin oluşmasındaki etkenlerde önemli tabiki.

en basiti bir çoğumuzun evinde ailesinde yaşanır. iki kardeşten büyük kardeşe daha ufak yaşlarda şu söylenmezmi sen abisin akıllı uslu olmalısın ( akıllı olmakla kastedilen duygu ve düşüncelerine gem vurmak anlamına gelebiliyor zaman zaman ).

sonrada toplumda şöyle bir tablo oluşuveriyor. ortalık akıllı uslu (duygularını bir türlü dışa vuramayan) ama aslında içi volkan gibi kaynıyan abiler ve her yaptığı yaşına uygun düşen fıkır fıkır kıpır kıpır küçük kardeşlerle doluyor.

baran27
07.06.2006, 15:35
Herkes her fırsatta kadın erkek eşitliğinden bahsediyo fakat durum bazı konularda kilitleniyo, neden? Kültürel yapımızdan kaynaklananıyor heralde....

Neden her konuda olduğu gibi bu konuda da erkeklere öncelik hakkı tanınıyor ki sanki... Konumuz burada sevgi ya da aşk olduğuna göre, ister kadın olsun, ister erkek, neden duygularını, hissettiklerini bir takım tatkıntılar yüzünden saklama ya da başkalarından bekleme durumu yaratılıyorki.....?!?

Her şey insanın sahip olduğu özgüveniyle ilintili sanırım....
nesly eline sağlık.çok güzel anlatmışsın.bizde bunun için konuşuyoruz.bunun tartışması yapılıyor.hele hele sevgide insanın kim olursa olsun utanmaması gerek.gerçek sevgi kutsaldır.sevgiden utanılmaz...ister kız ister erkek olsun.

Bir Zeynep
07.06.2006, 17:08
yapma :D ahahah yapacam vallaha, niye seninde mi burda askin var yoksa? ahaha, ay ne komikkk.. dur hele daaa, isimler görünmicek dedim, korkma. hehehee
ben halen diyorum ağır kızlardan hoşlanırım fikrim değişmedi. oh ne güzel iste. BENDE baran can, bende.. hahahaha... yani didem bak, byöyleleride varmis daha kiz, kim diyomus evde kalcaz diye. Piroooo duydun mi lo? hahaha

Asli
07.06.2006, 17:27
ya zeyno sen hala yazıyon mu buraya?

Bir Zeynep
07.06.2006, 18:33
ya zeyno sen hala yazıyon mu buraya? dettt niye yazmicakmisim canim a aaaaaaaaa, ben yolumdan sapmam, HALA diyorum KIZLARA ILK ADIM YAKISMAZZZ... tükürdügüm tükürügü geri yalamam kiz ben. hahaha... üstelik bak sen hele bak, oylarimiz covaliyooooooo hahaha.. bak ne kadar baci varmis aramizda benim kafadan olan, helal bacilarim ya. öptüm siziiiiiiiiiiiiii hehehehe

çeşm-i naz
07.06.2006, 18:39
kıssss zeynom sen inanma baran nın sölediklerini ne dediği belli deil baksana zaten sözünden döndü oooooooo eeeeeeee erkek milleti işte bi ağır diyo bi de bana yaklaşsın dio boşgeç kıss onu hihihihihiiiiiiiiii:p :sasirdi:

can85
07.06.2006, 18:47
dettt niye yazmicakmisim canim a aaaaaaaaa, ben yolumdan sapmam, HALA diyorum KIZLARA ILK ADIM YAKISMAZZZ... tükürdügüm tükürügü geri yalamam kiz ben. hahaha... üstelik bak sen hele bak, oylarimiz covaliyooooooo hahaha.. bak ne kadar baci varmis aramizda benim kafadan olan, helal bacilarim ya. öptüm siziiiiiiiiiiiiii hehehehe

yakışır yakışır hemşom ilk adım sizlere :D :D aman karşıdaki erkek nasıl karşılar o biraz şüpheli ama bende görüyorum pek ilk adım attığınız sayılmaz ne olursa olsun.ama ilk adımlarda sizdede baya var.bunu kabul ediniz...:D :D hemşom bu anketi kaybedeceksin galiba sen

Bir Zeynep
07.06.2006, 18:50
yakışır yakışır hemşom ilk adım sizlere :D :D aman karşıdaki erkek nasıl karşılar o biraz şüpheli ama bende görüyorum pek ilk adım attığınız sayılmaz ne olursa olsun.ama ilk adımlarda sizdede baya var.bunu kabul ediniz...:D :D hemşom bu anketi kaybedeceksin galiba sen baslatmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... ne olursa olsun, ben dediklerimin arkasindayim. kiz dedigin agir basli olur. hahahaha...

sonerk
07.06.2006, 18:56
kız dediğin biraz nazlanmalı hemen okey dememeli yoksa aşkın tadı kalmıyor ama çok naz yapan kızlarıda hiç sevmem ıııııııııııııyyyyyyyy sinir olurum öyle naz yapan kızlara ...

can85
07.06.2006, 18:59
baslatmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... ne olursa olsun, ben dediklerimin arkasindayim. kiz dedigin agir basli olur. hahahaha...

demek sen bizim okulda olsan hemşom kızların % 70 ini ıslamışıtın :D :D EVT AĞIR BAŞLI olmalı bazen çok ağır baş bi işe yaramıyor...çok naz yapanlarda var.neyse ben daha girmeyim bu tartışmanın arasına...:D :D

Bir Zeynep
07.06.2006, 19:02
kız dediğin biraz nazlanmalı hemen okey dememeli yoksa aşkın tadı kalmıyor ama çok naz yapan kızlarıda hiç sevmem ıııııııııııııyyyyyyyy sinir olurum öyle naz yapan kızlara ...bence naz degil ki bu, üstelik konu sorusu: erkekleri kizlarin pesinden kosturmasi güzel mi degil ki.. bence böyle bisey iyi degil, kimsenin hisleri ile oynanmamali, pesimden kosturmasini sevmem ama ilk olarak bende bi erkege söyle böyle diyemem yani hepsi bu. belki biraz caktiririm, ama gelip bana acilmadiktan sonra ben asla bisey diyemem, istersem öleyim askimdan :(

çeşm-i naz
07.06.2006, 19:06
geldimm yettim zynom açılın heytttttt bakıom da yüklenionuz ki iyiki bi öndesiniz heeeeeee siz ne anlarsınız kızz dediğin ağır başlı olur öle sazan olmazzzzz olmamalı da walla zeynom bende sana katılıyorum aşkından ölsem o sölemedenben sölememmmmmmmmm hehee hahahahhiiiiiiiii

sonerk
07.06.2006, 19:14
bence naz degil ki bu, üstelik konu sorusu: erkekleri kizlarin pesinden kosturmasi güzel mi degil ki.. bence böyle bisey iyi degil, kimsenin hisleri ile oynanmamali, pesimden kosturmasini sevmem ama ilk olarak bende bi erkege söyle böyle diyemem yani hepsi bu. belki biraz caktiririm, ama gelip bana acilmadiktan sonra ben asla bisey diyemem, istersem öleyim askimdan :(

adı güzel alim darılma mkırılma ama aşkın gururu olmaz olamaz seviyorsan niye gururuna yenilipte açılmıyorsunki belki çoçuk utanganç belki kendine güveni yok belkide senin bişey hissedip hissedmediğini bilmiyor onun için kız erkek farketmez bence seven gidip söylemeli gurur yapan kızları hiç sevmem allah allah diyeceksin öyle nazlanan kızlara sanki senden başka kız yok dünyada ..
benimde başıma geldi böyle bi olay kız nazlanıp duruyodu bir oldu iki oldu sonra buna bi emeil attım sende kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyorsun diye kız apışıp kaldı ... siz kızlar erkekleri peşinizde koşturmaktan ne zevk alıyorsunuz anlamıyorum ...önce nazlenıyorsunuz sonra erkek terk edince bilmem siz erkek milleti ne kadar kötüsünüz şöylesiniz böylesiniz demeye başlıyorsunuz erkekler burda ne yapıyor biliyormusunuz sizin başlangınçta yaptığınız o nazın açısını kat kat çıkarıyorlar ödeşmiş oluyoruz sonuçta ...adı güzel alim bunu sen yapıyorsun demiyorum yanlış anlama genel konuşuyorum saygılar....kızlardan terlik yemeksek iyi hehehehehe:yamukgul: :komik :p :p

Bir Zeynep
07.06.2006, 19:21
adı güzel alim darılma mkırılma ama aşkın gururu olmaz olamaz seviyorsan niye gururuna yenilipte açılmıyorsunki belki çoçuk utanganç belki kendine güveni yok belkide senin bişey hissedip hissedmediğini bilmiyor onun için kız erkek farketmez bence seven gidip söylemeli gurur yapan kızları hiç sevmem allah allah diyeceksin öyle nazlanan kızlara sanki senden başka kız yok dünyada ..
benimde başıma geldi böyle bi olay kız nazlanıp duruyodu bir oldu iki oldu sonra buna bi emeil attım sende kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyorsun diye kız apışıp kaldı ... siz kızlar erkekleri peşinizde koşturmaktan ne zevk alıyorsunuz anlamıyorum ...önce nazlenıyorsunuz sonra erkek terk edince bilmem siz erkek milleti ne kadar kötüsünüz şöylesiniz böylesiniz demeye başlıyorsunuz erkekler burda ne yapıyor biliyormusunuz sizin başlangınçta yaptığınız o nazın açısını kat kat çıkarıyorlar ödeşmiş oluyoruz sonuçta ...adı güzel alim bunu sen yapıyorsun demiyorum yanlış anlama genel konuşuyorum saygılar....kızlardan terlik yemeksek iyi hehehehehe:yamukgul: :komik :p :p a aaaaaaaaaa teesüf ederim yaniii, elestirige acigimdir tamam görüsüm hosuna gitmiyo olabilir ama gözünü sevem NAZ deme benimde su huyuma yaaaaaa... naz degil bu, gurur da degil vallaha bakkk... üstelik: "off yetti beee, senden baska kiz mi yok" diyip cekip gidecegi varsa hic olmasin daha iyi, bana öyle diyen beni zaten hak etmemistir..

çeşm-i naz
07.06.2006, 19:21
walla soner terlikle kurturulsun inş. can!!!!!!!! aman daha fazlası da çıkabilir dikkat et!!!!!

yaa zeynom nie bizi anlamıyorlar gurur deil dioruz hala gururdan bahsediolar yaaaaaa amannnnnn böhhhhhhh geldi banaaaa.....

sonerk
07.06.2006, 19:29
ne derseniz deyin gurur işte sizin yaptığınız yoksa eski kafalılıkmı desem biraz ağır olur ama öyle demeyelim o zaman gelenekçilik desek size uyarmı hehehehe ya gurur yapmıyonuz nazda yapmıyorsunuz eeeeeeeee o zaman siz ne yapıyorsunuz gurur ve nazın tanımı sizde farklı anlaşılan sizin yaptığınız şeye benim bildiğim kadarıyla naz ve gurur denir demekki bunun başka tanımlarıda varmış ....

can85
07.06.2006, 19:30
benimde başıma geldi böyle bi olay kız nazlanıp duruyodu bir oldu iki oldu sonra buna bi emeil attım sende kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyorsun diye kız apışıp kaldı ... siz kızlar erkekleri peşinizde koşturmaktan ne zevk alıyorsunuz anlamıyorum ...önce nazlenıyorsunuz sonra erkek terk edince bilmem siz erkek milleti ne kadar kötüsünüz şöylesiniz böylesiniz demeye başlıyorsunuz erkekler burda ne yapıyor biliyormusunuz sizin başlangınçta yaptığınız o nazın açısını kat kat çıkarıyorlar ödeşmiş oluyoruz sonuçta ...adı güzel alim bunu sen yapıyorsun demiyorum yanlış anlama genel konuşuyorum saygılar....kızlardan terlik yemeksek iyi hehehehehe:yamukgul: :komik :p :p

:36_1_55: :36_1_55: :36_1_55: sonerk kardeş canın kıymetini biliyorsan çekil aradan yazdıkların ii hoşda sende ii mail atmışsın bak bu arada zeyno ile didoş seni terlikle değil süpürgenin sapı ile döverler. :D:D

sonerk
07.06.2006, 19:40
:36_1_55: :36_1_55: :36_1_55: sonerk kardeş canın kıymetini biliyorsan çekil aradan yazdıkların ii hoşda sende ii mail atmışsın bak bu arada zeyno ile didoş seni terlikle değil süpürgenin sapı ile döverler. :D:D

can85 uyarın için saul gercekten terliği yemeden kaçalım hemen he he siz haklısınız adı güzel alim ve didem size söylüyorum siz haklısınız ben zaten bu yaşıma geldim bi kızın haksız bi erkeğinde haklı olduğunu görmedim şunu gördüm kızlar her zaman haklıdır hehehehee

Bir Zeynep
07.06.2006, 19:46
terlik geliyo terlikkkkkkkkkkkkkk... hahaha

çeşm-i naz
07.06.2006, 19:49
weeeeee hemde topuklu terlikkkkkkkk heheuhhuhuuuuu

baran27
07.06.2006, 19:54
kıssss zeynom sen inanma baran nın sölediklerini ne dediği belli deil baksana zaten sözünden döndü oooooooo eeeeeeee erkek milleti işte bi ağır diyo bi de bana yaklaşsın dio boşgeç kıss onu hihihihihiiiiiiiiii:p :sasirdi:
valla bizim işimiz zor ya.ne yapmak gerek bu kızlar için?dünya cesurdan yanadır canlar.ben kızları beklemem valla.ne olcak, ne yapalım iş başa düştü gene yavvv...didem ayrıca halen sözünden döndü diyon teessüf ederim.herkese anlatıyon bakıyorummmmm.ben sana ne zaman söz verdim yahu....:garibbak: :olmadi

sonerk
07.06.2006, 19:57
gelsin ama kızlar ben saf değiştirdim artık bende sizdenim vurmayın artık acıyo anneme derim bak hehehhe kızlar artık bende sizdenin siz bana talimatları verin sonrasına karışmayın bittiniz siz erkek milleti kaçılın heeeeeeeeeeeeeyt battal gazi geliyor hehehehhe

Azrail
07.06.2006, 19:57
Zeyno Can ;

bak kızlara güveniyorsun ama 23 kız ilk adımı atmam derken 23 kız gerekirse atarım demiş ne haberrrrrrrrrrrr

erkekleri hiç sorma senin açından tam bir faciaaaaaaaa

çeşm-i naz
07.06.2006, 20:06
valla bizim işimiz zor ya.ne yapmak gerek bu kızlar için?dünya cesurdan yanadır canlar.ben kızları beklemem valla.ne olcak, ne yapalım iş başa düştü gene yavvv...didem ayrıca halen sözünden döndü diyon teessüf ederim.herkese anlatıyon bakıyorummmmm.ben sana ne zaman söz verdim yahu....:garibbak: :olmadi

aaaaaaaaaa hönk yani baran senden korkulur walla yaaa sen nasıl laf değiştiriyosun böleeeee öğlen olanları unuttun sanırımmm yaa sen deilmiydin ben sizden yanaydım ama bi baktım iş erkek kıs kawgasına dönüşmüş bende forumdakilerin tepkisinden korkup yazdım diyen walla hiiii pesss çarpılırsın heeeeee...........:sook :sook :sook

baran27
07.06.2006, 20:09
aaaaaaaaaa hönk yani baran senden korkulur walla yaaa sen nasıl laf değiştiriyosun böleeeee öğlen olanları unuttun sanırımmm yaa sen deilmiydin ben sizden yanaydım ama bi baktım iş erkek kıs kawgasına dönüşmüş bende forumdakilerin tepkisinden korkup yazdım diyen walla hiiii pesss çarpılırsın heeeeee...........:sook :sook :sook
ne yapalım didem hayatımız beklemeklemi geçecek.iş başa düştü valla...

Azrail
07.06.2006, 20:10
terlik geliyo terlikkkkkkkkkkkkkk... hahahaaaaa tehtid yok lütfennnn:p :p :p

baran27
20.06.2006, 08:53
selam arkadaslar nasilsiniz umarim hepiniz iyisinizdir yeni uye oldum inanin alevilik konusunda bir seyler arastirken buldum sitenizi cok fazla bilgim yok kullanma konusunda ama insallah kisa sure ogrenirim sadece chatte giremiyorum bir cok arkadaslarda ayni soruna deginmisler LUTFEN YARDIM EDINN

gözdem ancak belli bir süre sonra istediğin kadar mesaj yazabilir ve chate girebilirsin.biraz beklemen gerek...

Bir Zeynep
20.06.2006, 11:37
slm can yanlis yere yazmisin.selam arkadaslar nasilsiniz umarim hepiniz iyisinizdir yeni uye oldum inanin alevilik konusunda bir seyler arastirken buldum sitenizi cok fazla bilgim yok kullanma konusunda ama insallah kisa sure ogrenirim sadece chatte giremiyorum bir cok arkadaslarda ayni soruna deginmisler LUTFEN YARDIM EDINN

reyhan22
20.06.2006, 12:01
yaw arkadaşlar ne farkeder açılın sevdiğinize yawww bunun kızı erkeğimi olur

Son Yaprağıydı
20.06.2006, 12:43

kesinlikle katılıorum:p

AleviGenç
20.06.2006, 17:10
Kız'ı Erkeğimi kaldı yawww
Beyenen sölesin..:yamukgul:

Bir Zeynep
20.06.2006, 17:26
kesinlikle katılıorum:p bende kesinlikle katilmiyorum :P

pirimunzur
20.06.2006, 17:58
kızlar zaten ilk adimi atar erekgi cok begenmişse ozellikle hepsi için deiyemem tabi ama dayanamayip acilanlar olyor yani

Nesimi
20.06.2006, 18:08
içinde kalmasın kimsenin bu işin yanlışı olmazki seviyosan söylüyceksin.

AleviGenç
20.06.2006, 18:39
Selamunaleyküm
Vallah seven belli eder Kız'da Erkek'de
Kim ne derse desin anlaşılıo dimi...
Zaten seven kızlar erkelerden daha çok belli eddiklerini düşünüyorum...
Eğer bu kız benim sevdiğim daha nie anlamdı diyorsanız...O anlamıştır ama sevmiodur...:yamukgul:

Bir Zeynep
20.06.2006, 20:42
Eğer bu kız benim sevdiğim daha nie anlamdı diyorsanız...O anlamıştır ama sevmiodur...:yamukgul: eheheh, ayy yazikkk...
konu/soru belli etmek degil, ilk adimi dobra dobra sözlerle itiraf etmek, teklif etmek, vs... belli etsin canim, ona bisey demiyom alala...

Azrail
20.06.2006, 21:43
eheheh, ayy yazikkk...
konu/soru belli etmek degil, ilk adimi dobra dobra sözlerle itiraf etmek, teklif etmek, vs... belli etsin canim, ona bisey demiyom alala...zeyno can kaybettin kabul et :))))))

baran27
20.06.2006, 22:32
tebrikler reyhan.kainat bile cesurdan yanadır.korkaklık güzel değildir.....

can85
20.06.2006, 23:01
hehehe biz kazandık yaşasın...:D:D:D
demekki kızlarında ilk adımı atmasında tıbben hiç bir olumsuz durum görülmemiştir...:D:D

meryem demir
21.06.2006, 01:05
gökten bir taş yağmadığı kaldı
töbe töbe

baran27
21.06.2006, 01:10
evvet gene kazandık.kaybetmek zaten bize çok uzak bir kelime.

AleviGenç
21.06.2006, 01:13
Kız'ı Erkeğimi kaldı yawww
Beyenen sölesin..:yamukgul:
Tamam ona cevap verdim ya zeynooo

meymane_usari
21.06.2006, 07:38
İlk adımı erkeğin atması gerekir eğer erkek ilk adımı atmaya korkuyorsa ve kız da bir şey hissetmişse o zaman kız açılmalı ki ilişki başlasın yoksa birbirini yıılarca seven ancak buluşamayan aşıklara dönersiniz maazallah değil mi !
Erkek açılsa bile sevdiğindne karşılık bekler naci abimin önceki sayflarda söylediği gibi....

sevgiler,saygılar

reyhan22
21.06.2006, 09:08
tebrikler reyhan.kainat bile cesurdan yanadır.korkaklık güzel değildir.....

neden korkayımki demirden korksam trene binmezdim dimi ama:p
evvet gene kazandık.kaybetmek zaten bize çok uzak bir kelime.

sana katılıyorum kaybetmek bize uzak bi kelimeeee
İlk adımı erkeğin atması gerekir eğer erkek ilk adımı atmaya korkuyorsa ve kız da bir şey hissetmişse o zaman kız açılmalı ki ilişki başlasın yoksa birbirini yıılarca seven ancak buluşamayan aşıklara dönersiniz maazallah değil mi !
Erkek açılsa bile sevdiğindne karşılık bekler naci abimin önceki sayflarda söylediği gibi....

sevgiler,saygılar

zaza sana katılıyorum ama biliyosunki naci abinide iyi tanıyorum.Naci abinin sözünü dinle ama yolundan gitme benden tavsiye yoksa sende o yaşa geldiğinde onun gibi bekar kalırsın :)

Naci
21.06.2006, 11:03
zaza sana katılıyorum ama biliyosunki naci abinide iyi tanıyorum.Naci abinin sözünü dinle ama yolundan gitme benden tavsiye yoksa sende o yaşa geldiğinde onun gibi bekar kalırsın :)

Yaşımda ne varmış, yiğenim. Bulacam yakında, sen kendi haline yan. Hem sor zazaya benim taktiklerim nasılmış diye...

Bir Zeynep
21.06.2006, 12:20
offf yaaaaa

can85
21.06.2006, 12:22
birr off çeksen karşıki dağlar yıkılacak zeyno kardeş :D:D
kendin açtığın anketi kendi kaybetmişsin bence istersen moderatörlere söyle kapatsınlar bu topiği :D:D
demekki ilk adımı atan kızlarda varmışşş :D:D:

Bir Zeynep
21.06.2006, 12:45
yooooooooookkkkkkk varsin yikilsinlar, ehehe birak acik kalsin hemso yaaa, ben kolay kolay ümüdümü kesmem, daha nice forum üyeleri var burda, benimle ayni kafadan daha nicelerrr cikar dur sen, ALlah büyüktür. :p

can85
21.06.2006, 12:53
hadi bakalım zeyno bacım allahtan umudunu kesme..ama seninkide ölmüş ölüden medet beklemek gibi bişey :D:D aradaki fark açılmış gidiyor..:D:D:D
ama zeyno bacım unutma devir çok değişti artık ilk adımı genelde kızlar atıyor ve ben buna birebir şahit oldum bana karşıda oldum..dediğim gibi sen fasla fark açılmadan moderatörlere söle kapatsınlar topiği :D:D

cagdascetin
21.06.2006, 12:58
mütevazı bir şekilde eğerki gerçekten seviyorsa elbette ilk adımı atabilir ama şuan bir çok kişi özelliklede okullular lise ve benim yaşıtlarım bile sadece sevgilileri olsun diye ilk adımı atıyolar çünkü çoğu kız korunma içgüdüsü içinde ve bunların kendilerin yapamayacığını başka birine muhtaç olduğunu düşünürler bende evet yapabilir dedim ama bişey eklemek isterim seçtiğim seçeneğe eğer gerçekten seviyorsa ve kendine güveni sonsuzsa hani deriz ya çoğuna erkek gibi kız (çok saçma ya) öyle birisi evet atabilir

reyhan22
21.06.2006, 13:09
Yaşımda ne varmış, yiğenim. Bulacam yakında, sen kendi haline yan. Hem sor zazaya benim taktiklerim nasılmış diye...

dayıcım gencim güzelim bulurum dert etme daha 8 yılım var onumde 30 a gelene kadar evde kaldı demiyolar artık zazayada sole bakiim sana kim tattik veriyo:D

belen
21.06.2006, 14:42
bence sevgide ilk adım diye birşey yoktur ama ne yazıkki insanlarımız o kadar gelişmemiş bir toplumki sevgide bile olsa ilk adımı bayan yapınca bu bayana bakış açıları farklı oluyor en başta bence bunu aşmalıyız herkez ilk adımın karşısındakinden gelmesini beklerse inanın hayat o kadar kısaki arkanıza bir bakmışsınız uçup gitmiş hele bunun adı SEVGİYSE fakit kaybetmemek en doğrusu )

baran27
21.06.2006, 14:53
bence sevgide ilk adım diye birşey yoktur ama ne yazıkki insanlarımız o kadar gelişmemiş bir toplumki sevgide bile olsa ilk adımı bayan yapınca bu bayana bakış açıları farklı oluyor en başta bence bunu aşmalıyız herkez ilk adımın karşısındakinden gelmesini beklerse inanın hayat o kadar kısaki arkanıza bir bakmışsınız uçup gitmiş hele bunun adı SEVGİYSE fakit kaybetmemek en doğrusu )
tebrikler. bizde bunu anlatmaya çalışıyoruz kaç zamandır.artık aşmak gerek diye düşünüyorum bazı şeyleri.zaten daha öncede dediğim gibi sevgi kutsaldır...sevgiden utanmayalım arkadaşlar...

Bir Zeynep
21.06.2006, 15:38
ne yazıkki insanlarımız o kadar gelişmemiş bir toplumki bak üstüme alinirim simdi haaaa, bana gelismemis diyosan vallaha kötü oluruz haaaa....:p

ataki72
21.06.2006, 15:55
bu konu güzel ama insanların aldıkları kültürü unutmayalım daha düne kadar kızlar evlendikleri gün eşlerini görüyordu. bazı bölgelerde biraz daha esnek olmak la beraber bu tür görücü usulu evlilikler oluyor. bu nedenle çıkan sonuç yinede güzel.

Bir Zeynep
21.06.2006, 16:08
haydaaa sende abim konuyu taaa nereye götürdün, zorla evlilikler veya görücü usulüler kalkti allaha cok sükür.. konu o degil ki burda.
saygilar.

Turku_Yurekli
21.06.2006, 16:29
Bence ilk adımı herzaman erkekler atmalılar..Ama bir konu varki ben henüz cözemedim ,bazı erkekler de cok utangac oluyorlar ve duygularını dile getiremiyorlar hal böyle olunca durum vahimlesiyor..Bence buna bir cözüm bulunmalı ama nasıl..Cünkü karsındaki insanın acılmasını beklemek cok sıkıcı insan bıkıyor :)

Bir Zeynep
21.06.2006, 16:44
her seye ragmen ben positif bakiyom bu konuya ne kadar "kaybettin" desniz bile... cünkü sonucta baksaniza: KIZLARIMIZINNN cogu BEN ILK ADIMI ATMAMMMM diyo.. 26 % - 23 % arada sadece 3 % var sa bile, benim kafadan olan kizlar cogunlukta.. ama anket neden olgun icin öndee? cünkü ERKEKLERIN cogu ATSINN demis.. EEe tabiki öyle dersiniz, sizin isinize geliyo iste daaa... :P

cagdascetin
21.06.2006, 16:50
benim işime gelmesinden değilde destek olmak ümidiyle oy vermiştim ben ama şunuda söyleyeyim eğerki kızın sevdiği utangaç biriyse daha çooooooook bekler teklifi

Turku_Yurekli
21.06.2006, 17:53
Erkeklerin utangac olması cok kötü ya..Genelde hicbirseyden cekinip utanmayan erkekler nedense konu kızlar olunca sus pus oluyorlar..Tabi lafım genele degil utangac kısma sadece

PirO_62
21.06.2006, 18:01
Bence ilk adımı herzaman erkekler atmalılar..Ama bir konu varki ben henüz cözemedim ,bazı erkekler de cok utangac oluyorlar ve duygularını dile getiremiyorlar hal böyle olunca durum vahimlesiyor..Bence buna bir cözüm bulunmalı ama nasıl..Cünkü karsındaki insanın acılmasını beklemek cok sıkıcı insan bıkıyor :)

Çözüm = 3. Şık

Bekleme sende seni engelleyen ne ?

Erkeklerin utangac olması cok kötü ya

Kötü bir sey deil Doğal bir sey

Ben Utangacım :o :o

Turku_Yurekli
21.06.2006, 18:12
Erkeklerin konusamayacak kadar utangac olması bence dogal birsey degil!!!Asıl konusması gerekenler erkekler bana göre..Karsımda susan bir erkek varsa ben hıc konusmam böyle uzar gider..

Ben sabırsız biriyim zaten kimseyi beklemem de ,sevenler bekliyorlar gördüm tecrübelerime dayanarak konusuyorum...

PirO_62
21.06.2006, 18:15
Erkeklerin konusamayacak kadar utangac olması bence dogal birsey degil!!!Asıl konusması gerekenler erkekler bana göre..Karsımda susan bir erkek varsa ben hıc konusmam böyle uzar gider..

Ben sabırsız biriyim zaten kimseyi beklemem de ,sevenler bekliyorlar gördüm tecrübelerime dayanarak konusuyorum...

ben sabırsız biriyim bekleyemem ?
Sevenler bekliyorlar ...!!!

hııııı bastan sölesene ben hic sevmedim diyee :kapaligöz :kapaligöz

Bir Zeynep
21.06.2006, 18:17

hııııı bastan sölesene ben hic sevmedim diyee :kapaligöz :kapaligöz
ayyyyyy.. aha alin iste size cevap: SEVENLER bekler, aha iste gördünüzmü? cak bes piro can! umarim benim istedigim gibi oy attin haaaa... bu arada bizim biz nerde ucuyo? ankete ugramiyo coktandir, hehehe...

PirO_62
21.06.2006, 18:28
ayyyyyy.. aha alin iste size cevap: SEVENLER bekler, aha iste gördünüzmü? cak bes piro can! umarim benim istedigim gibi oy attin haaaa... bu arada bizim biz nerde ucuyo? ankete ugramiyo coktandir, hehehe...

euhhehu

senin istediğin gibi mi? Olgun kardeşimi yanlız bırakırmıyım 5. şık ehuheu
:p :p :p :p

Ezo
21.06.2006, 18:29
BU konuyua bayanlardan daha çok erkekler oykulanmis:)) butur konular nedense hep erkelerin ilgisini çekiyor...

Turku_Yurekli
21.06.2006, 18:57
PirO_62

hııııı bastan sölesene ben hic sevmedim diyee

Pardon ruhsuz oldugumu yazmayi unutmusum :)

defneyaprağı
21.06.2006, 19:34
bencede bi akınca yok yani eğer gerçekten çok beğenmişse adım atmaya gerek yok zaten hareketleri belli eder yani,bir şekilde mutlaka bi açık bırakır yani

can85
21.06.2006, 19:41

haa işte bak sorulan sorunun cvbı içinde mevcut demekki erkek utangaç ve açılamıyorsa siz yardım edeceksiniz......:D:D:

Bir Zeynep
21.06.2006, 22:33
euhhehu

senin istediğin gibi mi? Olgun kardeşimi yanlız bırakırmıyım 5. şık ehuheu
:p :p :p :p
vay gavur vayyyy... demek öyle heeee????
Evet Ezocum, zaten erkeklerin saye4sinde anket batti, kizlarimizin cogu Allahtan güzel cvp vermis, ayni benim istedigim gibi :P

TheGodfather
21.06.2006, 22:45
Ne bileyim ya cesaretini toplayabilen ilk kim ise o ilk adımı atar işte..Tabi tek taraflı bir ilişkiden söz konusu ise ne yapalım artık gidip teklfini yapsın.:) .Korkmayın be dünya'ya bir daha mı gelicez:p ..Sanki teklif etmeyi dünyanın sonuymuş gibi algılanlar varya işte onları anlayamıyorum bir türlü allaalla..:komik

Sevmek aşık olmak güzel bir şey..Aşk olsun be aşkolsun..:)

Bir Zeynep
21.06.2006, 22:58
Ne bileyim ya cesaretini toplayabilen ilk kim ise o ilk adımı atar işte..Tabi tek taraflı bir ilişkiden söz konusu ise ne yapalım artık gidip teklfini yapsın.:) .Korkmayın be dünya'ya bir daha mı gelicez:p ..Sanki teklif etmeyi dünyanın sonuymuş gibi algılanlar varya işte onları anlayamıyorum bir türlü allaalla..:komik

Sevmek aşık olmak güzel bir şey..Aşk olsun be aşkolsun..:) yooo rededilmekten korku degil söz konusu ama siz kiz olmadiginiz icin anlayamazsiniz zaten bu bir kizin görüsünü. Kizdan her zaman agirbasli felan filan olmasi beklenir (ve dogruda bence), bazi dügünlerde gelin cok fazla oynarsa bile demediklerini birakmiyolar: "bu giz da ammada costu ha, nede sabirsiz... gelin dedigin biraz az oynar, fazla göbek atmaz... bak bak bak.. bide halay basini cekiyo.. dünden raziymis bu gelin olmaya.." of of neler demiyolarki büyüklerimiz... Tabiki bunlar güzel bisey degil. Insan bagri KENDI dügününde de oynayamazsa, buna daha ne diyim.. ama yani düsünün, böyle tür seyler bi kizin piskolojisini bozuyo. aman söyle etme, aman böyle etme, cok konusma, az oyna, oglanlara bakma, yürürken yere bak yoksa derler "haril haril sokaklarda erkek ariyo" ahahahaha... tabiki birazcik abartiyom ama inanin bana gercektende böyleleri var. Insan sasiriyo, ehehe... neyse ney galiba bayagi bi cevap yiyecem simdi: ama sen baskalari icin mi yasiyon, demekki seni biraksalar sende yapacan... yok canim, ne alaka, ben YINEDE kendi dogrumu yaparim ve BENIM dogrum kizin ilk adimi atmamasi.. belli ettirir, cakarsa sevdigi atar adimi, ne mutlu ikisine...

TheGodfather
21.06.2006, 23:10
yooo rededilmekten korku degil söz konusu ama siz kiz olmadiginiz icin anlayamazsiniz zaten bu bir kizin görüsünü. Kizdan her zaman agirbasli felan filan olmasi beklenir (ve dogruda bence), bazi dügünlerde gelin cok fazla oynarsa bile demediklerini birakmiyolar: "bu giz da ammada costu ha, nede sabirsiz... gelin dedigin biraz az oynar, fazla göbek atmaz... bak bak bak.. bide halay basini cekiyo.. dünden raziymis bu gelin olmaya.." of of neler demiyolarki büyüklerimiz... Tabiki bunlar güzel bisey degil. Insan bagri KENDI dügününde de oynayamazsa, buna daha ne diyim.. ama yani düsünün, böyle tür seyler bi kizin piskolojisini bozuyo. aman söyle etme, aman böyle etme, cok konusma, az oyna, oglanlara bakma, yürürken yere bak yoksa derler "haril haril sokaklarda erkek ariyo" ahahahaha... tabiki birazcik abartiyom ama inanin bana gercektende böyleleri var. Insan sasiriyo, ehehe... neyse ney galiba bayagi bi cevap yiyecem simdi: ama sen baskalari icin mi yasiyon, demekki seni biraksalar sende yapacan... yok canim, ne alaka, ben YINEDE kendi dogrumu yaparim ve BENIM dogrum kizin ilk adimi atmamasi.. belli ettirir, cakarsa sevdigi atar adimi, ne mutlu ikisine...

Zaten ilk elektriklenmeyi her iki tatafta belli ediyor..Bu kaçamak bakışlardan da belli olur zaten..Ama karşımızdaki rahatsız oluyorsa bakmayı bırakmalıyız..
elbetteki kızlar bu konuda daha şansız..Her yerde ilk göze çarpan kızın hareketleridir..Erkeğin yaptığını kız kyaptığı zaman çok abes karşılanabilir..Yaaa düğünlerde ben küçükken rastladığım olmuştur..Hatta annem bile oynayan gelin için ''zor bekliyordu kocaya gitmeyi'' demişti :) :D..Napalım olur böyle şeyler..Ha bir an aklıma Rahmetli Kemal Sunal'ın Kibar Feyzo filmi geldi..
Karısının başlık parasını ödeyebilmek için İstanbula gider Kemal Sunal.. Geliinin babasıda kızi başkasına verip başlık parasını iki kez alma peşindedir.Bunun için Kemal Sunalla gelinin gerdeğe girmesini kesinlikle istemez..Bunu önlemeye çalışır..Ama gelin hamile olduğunu söyleyince babası şaşırır..''Ne zaman a... y..o..'' der..
hehehehehehehe..Buda kel alaka oldu ha..:p :p

Turku_Yurekli
21.06.2006, 23:14
Kızlar bence kesinlikle ilk adımı atmamalı!!!!!!!!!!!

Bir Zeynep
21.06.2006, 23:18
Zaten ilk elektriklenmeyi her iki tatafta belli ediyor..Bu kaçamak bakışlardan da belli olur zaten..Ama karşımızdaki rahatsız oluyorsa bakmayı bırakmalıyız..
elbetteki kızlar bu konuda daha şansız..Her yerde ilk göze çarpan kızın hareketleridir..Erkeğin yaptığını kız kyaptığı zaman çok abes karşılanabilir..Yaaa düğünlerde ben küçükken rastladığım olmuştur..Hatta annem bile oynayan gelin için ''zor bekliyordu kocaya gitmeyi'' demişti :) :D..Napalım olur böyle şeyler..
yaaa gördünüz mü iste... kiz olmak zor iste, ne edersen hata, baskalarin agiz kokusunu cekmektense, az oynarim bende, ahahah... Allahtan kendi yapim karakterim bile öyle, zaten fazla oynamaya kalkmam, cok utanirim, ama halayda baska.. Halayi severim bak, esitirsem, ondan laf etisirim belki, ahaha... evet kemal sunal isi gercekten kel oldu, ahaha..
Kutlarim seni Turku yurek bacim, HELAL olsun sana, aman haaa oyunu at bacim :)

can85
21.06.2006, 23:19
Kızlar bence kesinlikle ilk adımı atmamalı!!!!!!!!!!!

atmalıdırr atın atın ne olacak yani terbiyenizmi sökülüyor.hep biz sizin peşinizden koşuyoruz azda siz ilk adımı atınız :D:D çok komik bi topik oldu burası valla

Turku_Yurekli
21.06.2006, 23:39
Bosa ısrar etmeyin iste erkekler olarak,atmıyoruz ilk adımı..Siz erkekler varken bize laf düsmez hehe..Birkere bence kızın ilk adımı atması sonradan cok negatif olarak geri döner..Erkek sürekli bir triplere girer dize getirdim vs ama hicte degil,zorlada olsa ilk adımı erkek atmalı o surat ifadesi,bukelemun gibi renk degisimleri görülemeye deger bence kızlara gercekten haz verir :)) Bu yazıdan sonra erkekler beni bogacak sanırım :)

Adi güzel Alim merak etme sen destekciniz sırtın yere gelmez kolay kolay :)

can85
21.06.2006, 23:46
yok hayır öyle yapan erkekler varsa biz onları erkek sınıfına pk koymayız ama ztn bi erkek açılamıyorsa bir kıza ve kız yardımcı olmuşsa yani erkek utangaç olabilir kızda buna yardımcı olmuştur ve aralarında sonra mutlu ve güzel bir ilişki başlayabilir ama ne olursa olsun hangi erkek olursa olsun bi bayana karşı trip yaparsa ztn o erkeklik sınıfında değildir bizim burada anlatmaak istediğimiz evet bi kıza ilk adım yakışmayabilir ama sonuçta atılıncada bence pek bi olumsuz durum olmaz yanee :D:D

reyhan22
22.06.2006, 09:55
atmalıdırr atın atın ne olacak yani terbiyenizmi sökülüyor.hep biz sizin peşinizden koşuyoruz azda siz ilk adımı atınız :D:D çok komik bi topik oldu burası valla

sana katılıyorum can bu topik cok eglenceli olmaya başladı:)

Asli
22.06.2006, 10:36
yaaa bu anket hala devam ediyor mu?:p
bence bu kadar yeter hehe:D

can85
22.06.2006, 11:08
yaaa bu anket hala devam ediyor mu?:p
bence bu kadar yeter hehe:D

nesrin kardeş o kadar dedim ben zeynoya kaybediyorsun efendice kapattırak konuyu dedim dediki benim halen bir ümidim var dedi :D:D allahtan umut kesilmez dedi ama o kadar uyarılarıma uymadı :D :D beni dinlemedi :D

Asli
22.06.2006, 12:59
nesrin kardeş o kadar dedim ben zeynoya kaybediyorsun efendice kapattırak konuyu dedim dediki benim halen bir ümidim var dedi :D:D allahtan umut kesilmez dedi ama o kadar uyarılarıma uymadı :D :D beni dinlemedi :D

evet kardeşim haklısın beni de dinlemedi:p

reyhan22
22.06.2006, 13:07
nesrin kardeş o kadar dedim ben zeynoya kaybediyorsun efendice kapattırak konuyu dedim