Orijinalini görmek için tıklayınız : 1. Haziran Radyo akşamı resmi GÖRÜŞ ve ARMAĞAN topiği

Alevimen
01.06.2006, 22:54
Öncelikle radyomuz halen test yayındandır..

Topik neyin topiği?
Şu an radyomuzda canlı yayın var, resmi iletişim topiğidir.

Chat dururken neden bu topik?
Chatte doğabilecek büyük trafikden dolayı sorumlu kişiler chatte düzenli olarak tüm mesajları takip edemezler.

Bu topikde ne yazarım?
Radyo ile ilgili görüşlerinizi belirtebilirsiniz ve sıradaki türküyü/şarkıyı birine armağan edebilirsiniz.

Sıradaki parçayı nasıl öğrenebilirim?
Böyle bir seçenek şu an sunulmamıştır.

İstek yapabilirmiyim?
Yayında olan DJ yin kendisine öz proramı vardır, bugünkü yayında İSTEK proramı yapılmıyor, sıradaki parçayı armağan etme imkanınız var, topikde mesaj yazarken özellikle bildirmeniz gerekli.

Radyoya bağlanamiyorum!?
www.aleviforum.com en alt sayfada radyo ile ilgili bilgi verilmekte eğer radyo online ise winamp, media player gibi linkler aktif olacaktır. sözkonusu linklere tıklayarak radyoya bağlanabilisniz.

Radyo online olmasına rağmen dinleyemiyorum!?
Slot limiti 32 dir. en fazla 32 kişi aynı anda dinleyebiliyor, kaliteli radyomuzun az desavantajlarından biridir.

Alevimen
01.06.2006, 23:16
biraz önce canlı yayında verilen bilgiyi ayrıntılı şekilde okumak için:
http://www.aleviforum.com/alevilik-hakkynda-ana-forum/3364-alevilerde-hizir-inanci-hidirellez.html

Azrail
01.06.2006, 23:22
öncelikle Naz'a cok teşekkür ediyorum, cok güzel sunum yaptı, sıradaki türküyü kendisine armagan ediyorum :)

ara sıra kopuyorum o yüzden tam dinleyemedim, emegi gecen tüm canların eline yüregine saglık

Azrail
01.06.2006, 23:36
tesekkürler NAZ jestin cok güzeldi,
sırada ki parca tüm canlara ve Gulcan'a gelsin, umarım dinliyordur ablasını :)

Alevimen
01.06.2006, 23:39
bende sıradaki parçayı tüm foruma armağan etmek istiyorum :p

Yaprak...
01.06.2006, 23:45
benden de sıradaki türkü tüm arkadaşlarıma bide evsahibime gelsin :D

sevgiler...:D

epikurus
01.06.2006, 23:59
Radyo Aleviforum'a yayın hayatında başarılar diliyorum. Emeği geçen tüm canları selamlıyorum.
DJ'yimiz Naz'ın ilk programıdır sanıyorum. İlk program olmasına rağmen oldukça başarılı ve bu başarıları misli misli katlamasını diliyorum.
Madem ki istek te yapabiliyoruz o halde bir istek te benden. Sıradaki eseri isviçrede yaşayan yeğenim Taylan'a ve tüm alevi canlara armağan ediyorum

yiğitcan
02.06.2006, 00:07
eline yuregıne saglık naz.
emege gecen herkese selam olsun yayın hayatında radyomuza basarılar dılıyorum.
sıradakı ezgı dınleyen tum uyelere gelsın saygılar

bolşevik_partizan
02.06.2006, 00:14
Sıradaki türküyü anneme armağan etmek istiyorum. İncecikten bir kar yağar düşer elif elif diye. Deli gönül abdal olmuş tozar elif elif diye. Ellerinden öpüyoruz annem Elif. Torunun Taylan ve Oğlun. Yayın hayatınızda başarılar diliyorum

yaraLiCeyLan
02.06.2006, 00:32
dünya

Karamsarlığın,
bu kadarı da çöl duası?
içtiğimiz su bile, çağına
şizofren bir davet gibi
??Güneşe Akın?? ertelenmiş,
bir hekim teşhisidir
dünya dönüyor ama!

Yusuf Değirmenci
Lozan, 31, 05, 2006

okur musun bunu canisi arkadasin siiri:)

can85
02.06.2006, 00:34
sıradaki türkü tüm erzincan lıalarA gelsin. ve tüm radyoda emeği geçen CANLARA VE tüm forum üyelerine...NAZ sanada gelsin.

alevigoksun
02.06.2006, 00:46
iyi yayınlar :komik abidinden türkügözlüm yatacam umarım isteğimi hemen çalarsınız kolay gelsin ii çalışmalar yanlızlara gelsin

rinda
02.06.2006, 01:01
Bendende Sıradaki türkü şu an burada bulunan herkese gelsin.. ayrıca daha öncede söylemiştim radyomuz hayırlı olsun ve başarılar dilerim..benim yerimede dinlerseniz sevinirim..iyi geceler..

arslan
02.06.2006, 01:08
emeginize saglik. cok guzel olmus
bende sevdigim bir arkadasa siradaki parca gelsin diyorum
tskler

Erki
02.06.2006, 01:08
Bende siradaki parca Erhan ve Naz a gelsin diyorum. Radyoda emeklerine diyecek yok. hepimize hayirli ugurlu olsunn:D:D:D:D:D

Canan58
02.06.2006, 01:19
Canım Naz ım seni önce bu başarılı yayınından dolayı tüm içtenliğimle kutluyorum...Tebrikler canım çok başarılısın ve devamını diliyorum...
Nurettin Rençberden Bir ay doğarı kız kardeşime istiyorum çok acele yatacak şimdiii
öptüm senii

can85
02.06.2006, 01:19
sıradaki türkü radyomuzda büyük emeği geçen NAZ a gelsin... sıradaki türkü NAZ a gelsin...

MetinK
02.06.2006, 01:24
herkese merhabalar...
Siradaki parca bütün forumdaki Canlara ,arkadaslara gelsin...

berximin
02.06.2006, 01:30
Radyo çalışması çok başarılı , çalınan türküler çok güzel.. sevgili Naz sayende keyifli bir gece yaşıyorum.. Emeğe geçen arkadaşlara tşkler..

Naz
02.06.2006, 01:56
gerek bu topicden, gerek chat sayfamizdan, gerekde forum icerisinde beni yanliz birakmayan canlara tesekkur etmek istiyorum... sizler oldukca bizlerde sizlere guzel birseyler sunabilmek icin elimizden geleni yapicaz... ayrica radyo ekibindeki tum canlarada emeklerinden dolayi tesekkur ediyorum...

saglicakla kalin.

Naz

Alevimen
02.06.2006, 01:58
süper yayın için teşekkürler 3 saatten fazla güzel türküler ve güzel anonslar için sağol Naz.

MetinK
02.06.2006, 02:17
Biraz gec katildim.Son saate yetisebildim.Naz olunca hersey kusursuz ve güzel oluyor.
Bu yayinin da cok güzeldi.Tebrikler ve basarilarinin devamini diliyorum...
Bu arada bana armagan ettigin parca icinde ayrica tesekkür ediyorum.Ben de gelecek sefer armagan ederim.Borcum olsun...:)
Yüregine saglik.
Gelecek yayinlarda bulusmak dilegiyle...

Bir Zeynep
02.06.2006, 10:58
offf yaaaa ben kacirdimmm, dün yayin yok sandim, yanlis mi okumustumj acabaaa? carsamba (mittwoch mu oluyo?) 14-17ye sandim ve bugün 21-00.00 ama dün yoktu saniyodum o yüzde ugramadim, kiz nazoooooooo ben kacirdimmmm, özür.. yinede ne güzel gectigini ordaymis gibi gözümün önünde canlandirabiliyorum, süper gectiginden süphem yoktur. yüregine saglik nazom benim. bu aksam gelecem. ve tüm güzel türküler tüm forumdaki canlara gelsin diyorum :)
saygilar.

Şah-Mat
02.06.2006, 19:43
Merhaba arkadaşlar..,

Dünkü proğramda arkadaşımız elinden geldiği kadar bir şeyler yaptı.Ben beğendim.Gayet yeterli buldum kendisini kutlarım.Bunlar daha deneme safhası mutlaka sorunlar olacak.."hikayeler,şiirler,alevilikle ilgili yazılar" bunlara değinilmesi çok güzel oldu.Bunların zamanla proğram saati artarsa daha fazla yer verilmeside güzel olur..:)

Bu daha başlanğıç zamanla forum daha fazla gelişeçeğinden burada daha güzel ortamlar olacak..Elbette gene ben sorun çıkaracam orası ayrı hehehe :)

Proğram saati biraz daha erken başlasa iyi olur...tam İnternet cafe kapanmaya yakın başlıyorsunuz ben dinleyemiyorum..:(...

Büyük özveriyle emek isteyen bu radyoyuda biz aleviforum.com üyelerine dinletme ve sunma fırsatı veren Alevimen'e tşk.ederim..

Şimdilik bu kadar..:)