Orijinalini görmek için tıklayınız : merhaba urfalılar ben kısas beldesinden

atasabri
02.06.2006, 10:36
ben urfadan sabri ata bütün canlara selam olsun.urfa ile ilgili bir şeyde benimle paylaşabilirsiniz

çiğerparem
02.06.2006, 10:37
divaninin köyündenmisin?

atasabri
02.06.2006, 10:49
evet divanın köyündenim hemde sınıf arkadaşım,can dostum,bende bağlama çalarım ama onun kadar değil
siz nerelisiniz????????
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
evet divanin köyündenim hemde sınıf arkadaşım.

Mışexli
17.06.2006, 03:37
Selam urfa kısas köyü türkmenmi yoksa kürt mü.

atasabri
19.06.2006, 14:01
Selam Mışexli kısas yaklaşık 6000 nüfuslu dörtte üçü türkmen alevi kalan bölümü ise onlarda türk ama sünni hemşehrilemizden oluşan şirin bir kasabadır.

Mışexli
20.06.2006, 04:05
teşekkürler ata sabri

muhammetali
28.07.2006, 22:30
selamlar sabri ben kisasliyim hemde divanin akrabasi beni tanirsin sanirim ama ben seni taniyamadim ben keser elonun torunuyum mübasir hüseyinin ikinci oglu muhammet ali mesajimi alirsan cevabini beklerim sen su an neredesin bilmiyorum eger köyde isen köyün topraklarini benim yerime kokla öp cok özledim oralari ailene ve bütün soranlara selamlar saygilar

muhammetali
29.07.2006, 20:05
öncelikle selam ve saygilar bütün canlara

forum yetkililerine nasil ulasabilirim bilmiyorum onun icin buraya yaziyorum bana soruluyorki neden kendinize bir kac dakika ayiripta birseyler yazmiyorum diye ben buraya üye olali daha henüz parmakla sayilacak kadar saatler oldu yinede buraya 3 defa yazdim yani tahminen her 10 saatte bir birseyler yazdim sanirim ya iyi takip edilemiyor veya benim yazdiklarim forum tarafindan kabul edilmedi sebebide üyeligimin aktiflestirilmemesi olabilir. ileriki zamanlarda gerektigi zamanlarda yazacagimdan emin olabilirsiniz saygilarimla

atasabri
28.08.2006, 10:30
merhaba muhammet ali ben de seni tanımıyorum ama babanı çok iyi tanıyorum kusura bakma forumu çok sık kullanmıyorum mesajını çok geç okudum şu anda kısastayım köyde ikamet ediyorum abini tanıyorum zannedersen senin de abinin adı sabri onu tanıyorum ama seni tanıyamadım zaten sizler köyde büyümediniz sen şimdi nerde ikamet ediyorsun ondan bahsetmemişsin mesajında Kısas'a çok özlem duyuyorsun çok mu uzaklardasın sana kısas tan kucak dolusu selam gönderiyorum

Urfalı
28.08.2006, 10:53
merhaba muhammet ali ben de seni tanımıyorum ama babanı çok iyi tanıyorum kusura bakma forumu çok sık kullanmıyorum mesajını çok geç okudum şu anda kısastayım köyde ikamet ediyorum abini tanıyorum zannedersen senin de abinin adı sabri onu tanıyorum ama seni tanıyamadım zaten sizler köyde büyümediniz sen şimdi nerde ikamet ediyorsun ondan bahsetmemişsin mesajında Kısas'a çok özlem duyuyorsun çok mu uzaklardasın sana kısas tan kucak dolusu selam gönderiyorum

Merhaba
Kısas'da yaşamaya devam ediyorsunuz analdığım kadarıyla. Yani, şehire göç etmediniz mi? Ne iş yaparsın köyde? Ben de Kısas kökenliyim ama İstanbul'da yaşıyorum. Yaş olarak da birbirimizi tanıyacak yaşdayız.
Muhammet Ali'yi de merak ettim. Kim acab bu genç arkadaşımız?

Suat Akoğlu benim adım. Babamı tanırsın Alirıza Akoğlu.

Tanışmak ve bilgi paylaşmak dileği ile.

Divani
28.08.2006, 17:00
sabri abi aramıza hoşgeldin seni burda gördüğüme sevindim. Bende kısaslıyım.
SAYGILARIMLA

atasabri
25.09.2006, 09:06
merhaba yol nerde kaldı keşke kendini de tanıtsaydın daha iyi olurdu ama ben seni biliyorum demir nasılsın okulun nasıl gidiyor bizdeyken başarıydın inşallah yine başarılısındır. gözlerinden öpüyorum başarının devamını diliyorum

Urfalı
25.09.2006, 17:47
merhaba yol nerde kaldı keşke kendini de tanıtsaydın daha iyi olurdu ama ben seni biliyorum demir nasılsın okulun nasıl gidiyor bizdeyken başarıydın inşallah yine başarılısındır. gözlerinden öpüyorum başarının devamını diliyorum

Sabrı kardeşim,
Sanırım bu bayram Urfa'ya geleceğim.
Orda isen seni sorar bulurum.
Bulursam eğer, sohbet ederiz. Olmaz mı?
Saygılarımla

atasabri
27.09.2006, 13:49
Merhaba Suat Bey
Bayramda köydeyim buyurun gelin beklerim başım gözüm üstüne
bu vesile ile birbirimizi daha iyi tanımış oluruz.
bekliyorum hoşçakal.

Urfalı
27.09.2006, 14:01
Görüşmek dileği ile.
Gelince seni bulurum.

Divani
07.10.2006, 05:37
abi bende ellerinden öpüyorum okul iyi gidiyor iyi tahmin yaptın beni tanıdın:) kendine iyi bak sağlıcakla kal...