Orijinalini görmek için tıklayınız : FAREYİ İÇİNDE HİSSETMEK IYyYyYy :)

eray58
03.06.2006, 13:23
http://www.metacafe.com/watch/124115/scary/

Özgür-Taylan
04.06.2006, 08:33
yazikkk kiz caazaaa yaaaa hehehe nasil bagiriyorrr abowwwwwwww

oylum
04.06.2006, 10:52
amanın benim başıma gelse herhalde orda ölürdüm!! kızın yerinde olmak istemezdim valla.

Asli
04.06.2006, 11:03
ıyyy iğrençççç

pirimunzur
04.06.2006, 11:37
cok komikti fare kovaya dusmeyi beklerken başka bir yere düştü:)muhahaha

güldestim
05.06.2006, 22:57
Adam da tam isabet ettirdi yani:)

Bir Zeynep
05.06.2006, 23:04
hehehhe komik, igrenc degil. minnacik fare, alip elime oksarim, ne var ki bunda. hehehe... ama tabiki öyle firlayip geldigi icin bende korkup bagirirdim galiba.. hahahaha

Aziz
05.06.2006, 23:06
yaaa bu kadar cıglıga ne gerek var fareye yazık gördunuz mu?
nasıl korktu garıban ben olsam bende korkarım bu kadar cıglıktan sonra....

Nesimi
05.06.2006, 23:31
ahaha yazık yaw fareye ufacık yumuşak bi canlı kadın ezdi fareyi cık cık cık

cincin
06.06.2006, 00:58
farenin neresi sevilir beee :p bende korkardim hemde cooooook:S

umudum
06.06.2006, 09:38
kadın korkmakta çok haklı ben olsam ölürdüm heralde

Naci
06.06.2006, 09:59
neyse bu fare ufak idi,bir şey yapamaz. Büyük olsa idi ne olurdu acaba(böyle kedi gibi filan, aklıma geldi mi iiiyyyyy iğrenç)

deryaa
06.06.2006, 10:15
Ben linke bile tıklayamadım çünkü değil görmek adını duymak bile tüylerimi diken diken eder.
Benimde fare ile ilgili çok kötü bir anım var. Zaten oldum olası iğrenirim fareden ve korkarım. Yeni taşındığım evde daha ilk haftamdı. Gece birden üzerimde birşey hisseder gibi oldum. yorganı silkeledim birşey yoktu. Sonra kanepenin üzerine geçtim ışıkları yaktım. Sabahın 4'ydü. Birden birşeyin geçtiğini zannettim ama emin değildim. Hemen alt komşularımı çağırdım. Emin değilim ama evde sanki fare var dedim. Bu arada da aynadan kulaklarıma ve burnuma baktım fare yermiş ya hissedilmezmiş yediğide....Sonra geldiler ve evimde kocaman bir lağım faresi. Meğer üzerime çıkan gerçekten bir lağım faresiymiş. İyi ki ayak ucumdan çıkmış ya baş tarafımdan çıksaydı. Gözlerimi açar açmaz fareyle karşılaşsaydım.Iyyyyy. Sonra fare benim evimde 10 gün kaldı. Bende bir başkasının evinde... Çok kötü bir anı.

munzur6262
06.06.2006, 10:17
bence adam kesin bilinçli attı onu baksanıza müdahele bile etmedi.bende ne atıcıymışım demiştir içinden he he he:p :p :p :p :p :p :p :p :p :p tam isabetttttttt

munzur6262
06.06.2006, 10:32
herkesin kesin farelerle bir anısı olmuştur kıbrısta askerlik yaparkeb bölüğün yazlık yemek hanesinde yemek yiyorduk arkadaşlarla.yemek hanenin üstünü üzüm asmaları sarmıştı.ve çogu zaman büyük lağam fereleri kalın tellerin üstünden oralara kadar gelirlerdi.çok şaşırırdık bu duruma bir cambaz gibi o tellerin üstünden nasıl geliyorlardı.neyse akşam 9 falandı biz kaçak yollardan yemekler,içkiler getirdir orada yerdik içerdik.o günde masanın tam ortasında 5 kişilik yemeğimiz vardı.daha tadına bakamadan yemeğin tam ortasına kacaman lağam faresi düştü.o anki arkadaşların hareketleri aklıma geldikçe hep gülerim.düşünsenize koskoca bir lağam faresi yemeğinizin ortasında valla bir hafta bişey yiyemedik biz.iğrençti çünkü.ha bu arada farenin akibetini soracak olursanız valla biz sert bir cisim bulana kadar o tezden görev yerine dönmüştü:p :p :p :p :p :p :p

cincin
06.06.2006, 14:27
Ben linke bile tıklayamadım çünkü değil görmek adını duymak bile tüylerimi diken diken eder.
Benimde fare ile ilgili çok kötü bir anım var. Zaten oldum olası iğrenirim fareden ve korkarım. Yeni taşındığım evde daha ilk haftamdı. Gece birden üzerimde birşey hisseder gibi oldum. yorganı silkeledim birşey yoktu. Sonra kanepenin üzerine geçtim ışıkları yaktım. Sabahın 4'ydü. Birden birşeyin geçtiğini zannettim ama emin değildim. Hemen alt komşularımı çağırdım. Emin değilim ama evde sanki fare var dedim. Bu arada da aynadan kulaklarıma ve burnuma baktım fare yermiş ya hissedilmezmiş yediğide....Sonra geldiler ve evimde kocaman bir lağım faresi. Meğer üzerime çıkan gerçekten bir lağım faresiymiş. İyi ki ayak ucumdan çıkmış ya baş tarafımdan çıksaydı. Gözlerimi açar açmaz fareyle karşılaşsaydım.Iyyyyy. Sonra fare benim evimde 10 gün kaldı. Bende bir başkasının evinde... Çok kötü bir anı. :pisman valla cok kötü ya insan düsündükce bile bi tuhaf oluyo

dilemma
14.06.2006, 19:18
:D bence o fare orda ezildi yahu acayip komikti:D