Orijinalini görmek için tıklayınız : Cok İlgİnÇ Yaa :(
http://www.metacafe.com/watch/139414/maggot/
Duyduguma gore bunların boyu 1 metreyı bulabılıyormus vucudun herhangı bır yerınde ayrıca da burundan ve gozden de cıkabılıyormus allah korusun yaa
oneydi yafff yuh yani kafasındamıymıs nasıl girmiş oraya
:8: ya ben bunu tv da da görmüstüm gece uyuyamadim okadar huylanmistimki :S
sagol simdi yine gördüm demekki bu gecede uyku nasip degilmis bana:yorgun:
Özgür-Taylan 05.06.2006, 02:30 ben hiç inanmadim walla, ben de kamerayi alim bacimin saçina bir solcan koyim sizlerle paylasim ok?? :p
bence dogru fake degil yani. bbc nin bi röportajiydi galiba yanlis hatirlamiyorsam.
ama o kizkardesinin sacina solucan koyma fikrini begendim yapda görelim bi :ilgili:
ihhhhh igrenc bisey behhh
evet bende daha once gormustum, kadin ta africadan getirmis kafasinda... igrenc bir durum, vede malesef fake degil...
kesinlikle face degil boyle seyler ınsanın vucudunda olabılıyor. gozden burundan bulabıldıgı her delıkleten cıkıyor bu solucanlar ve boyları bir haylı buyuk oluyor beyinde uzun sure kalması insanın olumune sebeb oluyor 2-3 metre boyunda da oluyorlarmıs duyduguma gore
bu neydi yaa ben ilk defa gördüm valla iğrenç..nsl oluşuyomuş ki?
bir çeşit parazit, ellerinizi yıkamadan birşry yemeyin ve yediğiniz şeylerin hiyjenik olmasına dikkat edin arkadaşlar, mikroorganizmalar gözle görünmüyor içtiğimi veya yediğimiz şeylerle vücuda girip besleniyorlar ve larva haline geliyorlar ayrıca vucuttaki açık bir yarada aynı sonucu verebiliyor amman dikkat
cafer ceyhan 05.06.2006, 16:27 gercekten cok ilginc paylasim icin tesekkürler
Siya Saperen 05.06.2006, 17:01 Buna benzer (çok daha berbat bir olay) görmüştüm. Devamlı çig et ve suşi yiyen bir adamın beynine yerleştikleri vs. ile ilgili. Önce bende inanmadım fakat bilimsel raporlar ile desteklemişler haberi. Ne yedigimize dikkat etmemiz gerekiyor. Ayrıca kişisel bakımı da ihmal etmemeliyiz. Emegine saglık arkadaşım...
cok ilginç hakikaten , tesekkürler
en sorunda şişe içinde eline verdi :)
güldestim 05.06.2006, 22:52 Ayyy o neydi öyle ya.Bence gerçek bu . Kafasını çıkarmış nasılda bakıyordu:)O kadının yerinde olmak hiç istemezdim.
Bence de gerçek, çok iğrenç bir şeydi,ben hiç görmedim diye mi acaip geliyor. Doktoru da gördünüz değil mi,sanki bu işi her gün yapıyormuş gibi...
ayçeidilerkmen 06.06.2006, 13:43 sarsıldım ney di o öyle,buaralar yeterince midem bulanıyor zati bıde (böcük:D ıyyyyyyyyyyyyyy..
öööööööğğğğğğğğğğğğğğğğ:sas :S yaaa bende bugün aç kalanlar arasındayım desenize.
neydi o öyleee ve orda ne işi varr :sas
ilginç vede korkunç hıııı bide iğrenç:D
Çok güzeldi...bayıldım valla..:)
Hayvanda baya beslenmiş ama ha..tombul tombul çok güzeldi..hehehe:)
meryem demir 07.06.2006, 01:59 izledim ığğğğyyyyyy .yorumları okurkende bazılarınız var diyorsunuz bazılarınız yok. şimdi bu iğrenç ve gerçek birşeymi. yoksa ütopikmi ((ıyyyğğğğğğğ görüntü gene aklıma geldi).
ıyşş o kadar video izledim hiçbirinde bu kadar iğrenmedim yawwwww, nasıl girmiş o oraya
meryem demir 13.06.2006, 01:26 ya ben bunu izlemiştim ne diye gene gaza gelip izledim hayret bişi. gene ıııyyyğğğ demek geldi içimden
ııııyyyyğğğğğ.
neydi o öyle ya inanamıyorum hala şoktayım :höng
meryem demir 15.06.2006, 00:19 ben şoku atllatım. alışkanlıkmı yaptı ne.:?:)Günde 1 kez izlemeyince kendimde bir eksiklik hissetmeye başladım:) dur gene izliyim
ıyyyy ben dumuştum annemlerden eskiden köylerde olurmuş anlatırlardı ama ilkkez gördüm iğrenç bir durum yaa düşünemiyorum böyle birşeyin vicudumda dolaştığını ıyyyyyy
gizemli7575 15.06.2006, 00:47 görüntü iğrenç ötesi yaaaa öyle bişey olabilirmi allah aşkına:36_1_2:
bu arada siteye bi girdim bidaha çıkamadım,birbirinden ilginç görüntüler var.
meryem demir 15.06.2006, 00:50 [QUOTE=aspava]ıyyyy ben dumuştum annemlerden eskiden köylerde olurmuş anlatırlardı ama ilkkez gördüm iğrenç bir durum yaa düşünemiyorum böyle birşeyin vicudumda dolaştığını ıyyyyyy[/QUOTE
sana iyi bir haber
sen hala seyrettiğin şeyin etkisindesin ilk seyrettiğimde ben de aynı şeyi hissetmiştim. Ama sonradan geçiyor. Bana güven ve inan:) Senden bir kaç gün önce bu linki tıkladım. (tecrübe konuşuyor.)
|