fatma58
05.06.2006, 13:25
MERHABA
Yeşilyurtköyü,gökdere köyü bunlarda alevi köyü gerçi koskaca ilçede 2 tane varya...
Yeşilyurtköyü,gökdere köyü bunlarda alevi köyü gerçi koskaca ilçede 2 tane varya...
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas / Koyulhisar köyü fatma58 05.06.2006, 13:25 MERHABA Yeşilyurtköyü,gökdere köyü bunlarda alevi köyü gerçi koskaca ilçede 2 tane varya... mehmet kara 05.06.2006, 13:58 merhaba hemşerim hoşgeldin foruma fatma58 05.06.2006, 14:00 Teşekkür ederim hoşbulduk hyildirim100 26.06.2006, 22:57 merhaba arkadaşlar bahce koyu de alevi koyudur koyulhisar da bildiğim kadarıyla başka alevi koyleride var. silberhaus 09.07.2006, 15:33 Koyulhisar'da 1 yıl görev yapmıştım. Koyulhisar'da 5 tane alevi köyü var. İskenderşeyh ve Değirmentaş ( karışık ) Yeşilyurt, Bahçe ve Gökdere er@y 31.10.2006, 01:39 arkadaşlar ben burdan gökdere muhtarına teşekkür etmek istiyorum ben aslen kırıkkaleliyim ama 9 ay sivasın çoğu yeinde görev yaptım özel harekatta allah razı olsun ondan bize bi koyun getirdi askerler yesin diye 1 aya yakın kaldım o köyde ama köydekiler top oynamayı bilmiyolar onu söyleyeyim çok kolalarını içtik yalan yok... Cesim Yeniay 01.03.2007, 18:40 Merhaba tüm canlar ve hemşerilerim, ben Sivasın Koyulhisar ilçesine bağlı Bahçe (http://www.bahce.de) Köyündenim. Kendim uzaklardan almanyadan yazıyorum. Evet yukarıda belirtilmiş saten, Bahçe Köyü alevi inançlı bir Köydür. Hemen yakınımızda bir çok komşu alevi Köyleri de bulunuyor, bunlardan bir kaçtanesi, eski Mudasun adı ile tanınmış Gökdere Köyü, yine eski Gebe adı ile tanınmış Yeşilyurt. Bahçe (http://www.bahce.de) Köyünün internet adressi de vardır. Ziyaretinize sevinir ve gurur duyarım. Tüm canlara saglık ve huzur dilerim Saygılarımla Şoreş 01.03.2007, 18:46 Gökdere Alevidir, Geleğ derler.. Diğer Alevi Köyleri hangileri acaba ? Dönenler hangileri ? lion12 01.03.2007, 19:15 Kılıçpınar köyü de var sanırım bildiğim kadarı ile Gürsel kardeşim.Koyulhisar ilçesinde biliyorum ama yanılmıyorum inşallah.Benim annemin babası Kozçukur köyünden.Suşehri ilçesine bağlı bu köy.Zaten senle de daha evvel konuşmuştuk soreş can. cangül 30.05.2007, 20:25 MERHABA Yeşilyurtköyü,gökdere köyü bunlarda alevi köyü gerçi koskaca ilçede 2 tane varya... slm fatma hangi köydensin ben gökdereden cangül cangül 12.06.2007, 15:33 Merhaba tüm canlar ve hemşerilerim, ben Sivasın Koyulhisar ilçesine bağlı Bahçe (http://www.bahce.de) Köyündenim. Kendim uzaklardan almanyadan yazıyorum. Evet yukarıda belirtilmiş saten, Bahçe Köyü alevi inançlı bir Köydür. Hemen yakınımızda bir çok komşu alevi Köyleri de bulunuyor, bunlardan bir kaçtanesi, eski Mudasun adı ile tanınmış Gökdere Köyü, yine eski Gebe adı ile tanınmış Yeşilyurt. Bahçe (http://www.bahce.de) Köyünün internet adressi de vardır. Ziyaretinize sevinir ve gurur duyarım. Tüm canlara saglık ve huzur dilerim Saygılarımla SLM SİZ ŞUAN İSTANBULDAMISINIZ YOKSA ALMANYADAMI sadakat 12.06.2007, 21:44 slm canlar ben de bahçeköyündenim murat222 13.06.2007, 22:42 Gökdere ( Geleu ) Kılıçpınar İskenderşeyh ( Alevi / Sünni ) Bahçe Değirmentaş ( Alevi / Sünni ) Yeşilyurt Dilekli ( Alevi / Sünni ) koyulhisar alevi köyleri.bazı arkadaşlar kendi bildikleri sayı kadar alevi köyü var diyorlar bu yanlış.kimi 2 kimi 5 demiş koyulhisarda 7 alevi köyü vardır. barısyıldırım 23.08.2007, 17:17 Değerli canlar Koyulhisarda alevi köyü yoktur . Temmuz 2007 De bir tane oldu oda Yeşilyurt köyü Uzun zamandır zikrettiğiniz beş Alevi köyünün hiç birinde Cemevi yoktur. Yeşilyurt köyüne birtane açıldı onunda nekadar hizmet vereceği merak konusu .Dilerim yöre halkı bu Cemevine sahip çıkarlar Barış Yıldırım Koyulhisar / Mudasun murat222 24.08.2007, 12:35 Değerli canlar Koyulhisarda alevi köyü yoktur . Temmuz 2007 De bir tane oldu oda Yeşilyurt köyü Uzun zamandır zikrettiğiniz beş Alevi köyünün hiç birinde Cemevi yoktur. Yeşilyurt köyüne birtane açıldı onunda nekadar hizmet vereceği merak konusu .Dilerim yöre halkı bu Cemevine sahip çıkarlar Barış Yıldırım Koyulhisar / Mudasun koyulhisarda nasıl alevi köyü yokta 2007 de yeşilyurt oldu.alevi köyü yerine cemevimi demek istediniz.koyulhisarda 7 alevi köyü vardır. barısyıldırım 24.08.2007, 15:19 Sevgili canlar Alevi köyü yok derken ruhani anlamda yok dedim . Yoksa fiziksel anlamda beş köy var ( Bahçe,Geley,Gökdere,İskenderşeyh,Yeşilyurt). Yaşım 31 ilk cem ile geçen yıl tanıştım nasıl asimile olduğumuza bir bakın. Bumudur Alevilik 30 yaşında ceme gitmek yol ile tanışmak. Gökdereli olarak ne bir Pirimizi tanıyoruz nede Ocağımızdan haberimiz var . Çok şükür Yaradana İst. Sarıgazi Cemevine 1 yıldır gitmekteyim hamd olsun ki bir Pirden etek tuttum buyola talip olmayada ikrar verdim . Allah inşallah bu ikrarımda durmayı nasip eder.Tüm canlara aşk-ı niyaz eder , hayırlı günler dilerim... murat222 24.08.2007, 20:45 Sevgili canlar Alevi köyü yok derken ruhani anlamda yok dedim . Yoksa fiziksel anlamda beş köy var ( Bahçe,Geley,Gökdere,İskenderşeyh,Yeşilyurt). Yaşım 31 ilk cem ile geçen yıl tanıştım nasıl asimile olduğumuza bir bakın. Bumudur Alevilik 30 yaşında ceme gitmek yol ile tanışmak. Gökdereli olarak ne bir Pirimizi tanıyoruz nede Ocağımızdan haberimiz var . Çok şükür Yaradana İst. Sarıgazi Cemevine 1 yıldır gitmekteyim hamd olsun ki bir Pirden etek tuttum buyola talip olmayada ikrar verdim . Allah inşallah bu ikrarımda durmayı nasip eder.Tüm canlara aşk-ı niyaz eder , hayırlı günler dilerim... koyulhisarda 5 değil 7 alevi köyü var.aç defa demem lazım.kılıçpınar,dilekli bunlarda alevi. barısyıldırım 08.10.2007, 15:35 koyulhisarda nasıl alevi köyü yokta 2007 de yeşilyurt oldu.alevi köyü yerine cemevimi demek istediniz.koyulhisarda 7 alevi köyü vardır. Murat kardeş diğer iki köyden haberim yok. Sanırım İst.da doğup büyümenin vermiş olduğu eksiklik. Bana diğer iki köyün yerini tarif edebilirmisin veya kimlerdir, kimlerdendir. Bilgilendirirsen sevinirim. Çünkü biz ailece beş köy var diye biliyoruz. barısyıldırım 08.10.2007, 16:26 hyıldırım açılımı Hasan Yıldırım mı? c.yaylali 08.10.2007, 17:48 sivas koyulhisar köyü alevi değil murat222 08.10.2007, 18:15 sivas koyulhisar köyü alevi değil sivasta koyulhisar adlı köy değil ilçe var arkadaşım.biraz daha bilgilen istersen.. ilçeye bağlıda 7 alevi köyü var. murat222 08.10.2007, 18:18 Murat kardeş diğer iki köyden haberim yok. Sanırım İst.da doğup büyümenin vermiş olduğu eksiklik. Bana diğer iki köyün yerini tarif edebilirmisin veya kimlerdir, kimlerdendir. Bilgilendirirsen sevinirim. Çünkü biz ailece beş köy var diye biliyoruz. http://www.kilicpinar.com/ bilmediğin köylerden biri bu köy.bu adresten ulaşabilirsin.. sadakat 05.02.2008, 02:47 arkadaşımızın biri sadece yeşilyurt köyü alevi köyüdür çünkü diğerlerinde cem evi yoktur tarzında bir ifade kullanmış.alevi olmak cem evinin olmasıyla aynı anlama mı geliyor sorarım.bende bahçe köylüyüm ve her hafta perşembe cem e giderim demekki yanılıyorsun sevgili arkadaşım. |