Orijinalini görmek için tıklayınız : Çorum Çağşak köyü
Merhaba Dostlar ben çorumun çağşak köyündenim bu köy nere diye soran olursa Abidin Dedenin Köyü olarak bilinir. Çoruma 35 km uzaklıkta eski samsun yolu üzerinde.Ben KARA SABRİNİN TORUNUYUM
köyümüzle ilgili bir site yapmaya çalışıyorum yardımcı olurmusunuz
http://cagsakkoyu.azbuz.com/
Hoşgeldin ate06. Ben biliyorum Çağşak'ı. Yengemin köyü. Kurbana gitmiştim oraya küçükken. Uçurumlar falan vardı :) Güzel bir köydü. Hatırladığım kadarıyla Ankara Yolu'ndan sapıyorduk.
Alevimen 10.08.2005, 12:35 Merhaba Çorumlu at06, iyi forumlar dilerim.
chatlakalper 10.08.2005, 13:56 benim hatırladığım kadarıyla iskilip yolundan sağa dönünce gidiliyordu deliler ve yeniköy e komşu bir köy
benim hatırladığım kadarıyla iskilip yolundan sağa dönünce gidiliyordu deliler ve yeniköy e komşu bir köy
Senin yanlışın var sanırım. Çorum'dan Sungurlu'ya doğru giderken sağa dönüyorduk. Mislerovacığı diye bir köy vardı yakınlarda sanırsam. Yenihayat Barajı da oralarda olması lazım.
Merhaba Ate06,
Köyünüzün ismini cok duydum.Yakinimizda köylülerinizden birisini görürsem haber veririm.
Selamlar...
arkadaşlar ilginize teşekkür ederim henüz tanıdık kimseyi bulamadım bizim köy iskilip yolu üzerinde değil eski samsun yolu üzerinde
karyatit 05.11.2005, 20:25 merhaba köyünüzün ismini duymuştum.Bende Çanakçı lıyım.Ozan Şekip(Soyadını tam bilmiyorum) sizin köylü değil mi??
Ozan Şekip(Soyadını tam bilmiyorum)
Şekip Şahadoğru diye biliyorum ben. Yanlışım da olabilir.
karyatit 05.11.2005, 22:55 tamam Şahatoğru hatırladım.Teşşekürler
Kizilbas 66 11.11.2005, 02:06 Asil ismi Asik Sekip Sahadaroglu dur fakat Sahadogru diye bilinir. Corum ilinin Sungurlu ilcesinin Ortakisla köyünde dogmustur.
evet arkadaşlar şekip şahadoğru bizim köylü değil ama köyü bize çok yakındır ben hala bir çağşaklı bulamadım
arkadaşlar hala arıyorum bir çağşaklı bulamadım
Candacan 24.11.2005, 18:31 Sevgili can, belkide bu sitenin çağşaklı ilk üyesi sensin. Köyünüze bir kaç kez gittim. Abidin dede önemli bir ziyaret yeri. Köylünüz olan, araba tamircisi Mehmet Işık yakın arkadaşımdır
Sevgiler.
serkan_nl 06.12.2005, 00:43 Merhaba arkadaslar .
Corum'lu olmaniz ilgimi cekti ve biraz mesaj yaziyim dedim.Bende Altinbas koyunden eski adi (elemin) ve anne tarafiim ise canakcilidir zaten altinbas ile komsu koylerdir.
Butun arkadaslara selamlar
Sevgili Ate bende kara Sabri'nin torunuyum.Çağşak güzel bir köy.
Köyümüzle ilgili yazı yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim biraz bilgi vereyim
Köyümüz Çorum'a 45 km uzaklıktadır en önemli ziyaret yeri Abidin dede türbesidir. Çoruma bağlı en uzak köylerden birisidir. köyümüzde yaşamış en önemli şahsiyetler tabi bana göre Kara Sabri ve Eşki Memet'tir
Zakir 66 16.02.2006, 12:02 Köyümüzle ilgili yazı yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim biraz bilgi vereyim
Köyümüz Çorum'a 45 km uzaklıktadır en önemli ziyaret yeri Abidin dede türbesidir. Çoruma bağlı en uzak köylerden birisidir. köyümüzde yaşamış en önemli şahsiyetler tabi bana göre Kara Sabri ve Eşki Memet'tir
Degerli Cagsakli kardesim,
ben Yozgatliyim ama benim cevremde herkes Corumludur. Örnegin enistem Sungurlunun Kamisli köyünden diger enistem önceden Yamadi simdi Kucuk erikli köyünden komsularimiz Orak,Ciftlikve senin köylülerin yani Cagsakli.
Isimleri Hikmet Ercan, Hüseyin Gazi Ercivan, birde Cemal agbi var ama soyadini hatirlayamadim. Ayrica Canan Baskaya da sizin köylünüz.Halk Müzigi sanatci´si
bende çağşaklıyım SABRİ dedeyi yakından tanırdık Allah rahmet eylesin oğlu Hasan Hüseyin amca var köyde yaşıyo onları tanıyorum sen SABRİ dedenin hangi torunusun? ben mindeer hüseyinin torunuyum köyde evimiz tam sizin evinizin önüne düşüyor acaba seni tanıyormuyum???:) !!!
ya aşkolsun ate tabiki SABRİ dede önemli şahsiyetlerdende EŞKİ MEMMEDE neden torpil geçiyorsun bence benim dedem yani MİNDER HÜSEYİN de en önemli şahsiyetlerden biridir köy için üçününde toprağı bol olsun
ate PAMUK DEDE yi bilirmisin?
merhaba cesmeli1985_20 sen şekip şahadoğrunun nesi oluyorsun ? kızı sultanı veya diğer cocuklarını tanırmısın ?
evet arkadaşlar şekip şahadoğru bizim köylü değil ama köyü bize çok yakındır ben hala bir çağşaklı bulamadım
Selamlar, benim Kaynanam Cagsak köyünden...Sevket Özsen,in kizi...Kuzkisla Köyunden Boran Yusuf ile evli...
gizemli7575 29.03.2006, 23:40 merhaba ben çağşak köyünü çok duydum babam çok sık giderdi oraya.hatta orda uzaktan akrabamızda var yanlış hatırlamıyosam.ben hamdi köylüyüm belki duymuşsunuzdur.
merhaba ben çağşak köyünü çok duydum babam çok sık giderdi oraya.hatta orda uzaktan akrabamızda var yanlış hatırlamıyosam.ben hamdi köylüyüm belki duymuşsunuzdur.
merhaba hemşerim
ben hamdiköyü iyi bilirim sürekli içinden geçiyoruz ayrıca jandarma karakoluda yolun üzeri askerlik kağıdımı zamanında oradan almıştım
selamlar
seni msn e ekledim ama görüşemedik sanırım türkiyedeki mesai saatlerinde msn e giremiyorsun umarım görüşürüz
ate bende seni msn e ekledim ama aynı saatlerde girmiyoruz herhalde sanırım yanlış bir anlama var ben yurtdışında değilim marmariste'yim ama genelde akşam saat 9 dan sonra giriyorum 145 den bağlanıyorum aparta gelen rezervasyonlara bakıp cevaplıyorum sonra e.maillere bakıyorum birkaç abonesi olduğum sayfa ziyareti en fazla 1 saat sonra kapatıyorum onun için denk gelmedi
ate sen bizimkilerden birini tanıyormusun ?
yani esmek soyadlı?
birde babam sordu sen karasabrinin kimden torunusun ?
ate bende seni msn e ekledim ama aynı saatlerde girmiyoruz herhalde sanırım yanlış bir anlama var ben yurtdışında değilim marmariste'yim ama genelde akşam saat 9 dan sonra giriyorum 145 den bağlanıyorum aparta gelen rezervasyonlara bakıp cevaplıyorum sonra e.maillere bakıyorum birkaç abonesi olduğum sayfa ziyareti en fazla 1 saat sonra kapatıyorum onun için denk gelmedi
ate sen bizimkilerden birini tanıyormusun ?
yani esmek soyadlı?
birde babam sordu sen karasabrinin kimden torunusun ?
sevgili hemşerim esmeklerden köyde kalan akrabaların varsa hepsini tanırım yada ankarada ama şimdi sorunca soyadından hatırlayamadım
ben kara sabrinin oğlu hasan hüseyinin oğluyum baban babamı mutlaka tanır
serdarşen 13.04.2006, 04:46 bende ugurludağ ın GÖKÇEAĞAÇ Köyündenim çağşakı bilirim oaraya birkaç kez gitmiştim
AleviKürt 13.04.2006, 12:21 bende ugurludağ ın GÖKÇEAĞAÇ Köyündenim çağşakı bilirim oaraya birkaç kez gitmiştim
merhabalar, sizin köyün eski ismi Karahavdar mi? Karisik bir köymüs, dogru mu?
saygilar
saygilar
sanırım bir yanlış anlama var bizim köyün eski ismi yok ilk kurulduğundan beri çağşak köyü karavdar diye başka bir köy va oda alevi diye biliyorum karışık değil
saygilar
sorun tam anlaşılamadı alevikürt gökçeağaçın eski adınımı sordun yoksa çağşak köyününmü
bizim köyümüz'ün 300 yıla kadar olan geçmişi belli ondan önce'de darende ve horasan civarından geldiğine dair belgeleri rahmetli bir büyüğümüz bulmuştu.
ate nasılsın sezon başlamak üzere çok yoğunum ziyaretleri seyrekleştirdim
yarın inşallah babamla görüşeceğim ve babanın adını söyleyeceğim
haftaya görüşmek üzere
:yorgun:
ate nasılsın sezon başlamak üzere çok yoğunum ziyaretleri seyrekleştirdim
yarın inşallah babamla görüşeceğim ve babanın adını söyleyeceğim
haftaya görüşmek üzere
:yorgun:[/quote]
kuzeyli merhaba iyiyim teşekkür ederim bende çok yoğun çalışıyorum görüşmek üzere
mesuteren 15.07.2006, 12:44 Corum merkeze bagli Tarhan köyünden olan varmi acaba aramizda arkadaslar.Tanismak isterim.Ben Kel Ali nin torunuyum.
Bu da bizimköyden bir görüntü, resimdekide rahmetli amcam..
ALİOSMAN YILDIZ 16.08.2006, 16:48 bende Ali Osman YILDIZ'ın torunuyum MASİM'in oğluyum dedemede haksızlık etmeyin dünyanın en talı dedesidir.
bende Ali Osman YILDIZ'ın torunuyum MASİM'in oğluyum dedemede haksızlık etmeyin dünyanın en talı dedesidir.
canım merhaba senin dedene kimse haksızlık etmiyor sadece burada köylülerimizi arıyoruz benim dedem ahmet esmek (delikürt) senin dedenin dünürü rahmetli reyhan teyzenin kayınbabası idi senin deden bizimde dedemiz onların yeri bizim için önemli ve her zaman elleri öpülesi insanlar abidinle görüşüyormusunuz yaşıtsınız galiba
şimdilik bu kadar annene babana selamlar ayrıca cuma dayına hürmetler
ahmet esmek
marmaris den sevgiler
bende Ali Osman YILDIZ'ın torunuyum MASİM'in oğluyum dedemede haksızlık etmeyin dünyanın en talı dedesidir.
uzun süredir iş yoğunluğum ve tatil nedeniyle giremememiştim bu arada köye gittim Aliosman dedenide gördüm evet çok tatlı bir insandır sanırım düşmüş bi rahatsızlık geçirmiş kalkamıyor ama elini öpmek kısmet oldu zaten köyümüzde kalan en yaşlılardan birisidir kendisi
cycigdem 31.08.2006, 10:09 arkadaşlar merhaba
bende çağşaklıyım. ahmet esmek (delikürt) ve ali osman yıldız'ın toruyum.
arkadaşlar merhaba
çigdem hoşgeldin canım münevvere de söyle buraya bir göz atsın sevgiler
ahmet esmek (son delikürt)
mehmet kara 06.09.2006, 09:41 arkadaşlar merhaba
merhaba
ben sivas kangallıyım bizim köyün dedeleri sizin köye gelirdi cem yapmaya abidin dede ile de bağları vardı bilirmisiniz? sivas kangal külekli köyünden
http://cagsakkoyu.oottoo.com/
Corum merkeze bagli Tarhan köyünden olan varmi acaba aramizda arkadaslar.Tanismak isterim.Ben Kel Ali nin torunuyum.
Bu da bizimköyden bir görüntü, resimdekide rahmetli amcam..
Hallo Mesuteren bende kel alinin torununun kiziyim..babamin adi da ali..
senin yazinini okudum..amcanin resmini gördüm, yanliz o evler köydeki kimin evi?..ve o kandin kim?..ve ebem ola bilir mi acaba?..bana bilgi verisen sevinirim..
ellerinden öperim Mesut amca ben Cansu :biggrin:
uzun süredir burayı ihmal ediyordum işlerim çok yoğundu ama artık ihmal etmeyecem
cagsak köyü icin bir baslik acilmis ama ben daha henüz yeni fark ediyorum:blushing:
bende cagsakliyim:thumbup::thumbup::thumbup: süperdir bizim köyümüz...
ben dursun`nun torunuyum...lakabi pasaydi...mehmet ali`nin oglu...
cok sevindim burda cagsakli canlarla karsilasinca...:thumbup:
|