Orijinalini görmek için tıklayınız : Sevilen Mi Olmak istersiniz?? seven mi???
Sevilen Mi Olmak istersiniz?? seven mi???
sevmek her ne kadar çok güzel bi duygu olsada sevilmek de bi o kadar şımartır ya sizce ????http://www.yazgulu.info/images/smilies/confused.gif
Siya Saperen 08.06.2006, 02:37 Hem sevilip hemde sevsek daha güzel olmazmı :D Ama bu tek taraflı oldugunda sevgi suistimal edilebiliyor. İnce bir çizgi gerçekten. Bu konuda çok amatörüm ben. En güzeli sevmek; sevgini içinde yaşamak olsa gerek...:kapaligöz
:D
hem seven hem sevilen olmak istersem hangi şıkkı işaretliyecem ki:uzgunsok:
chatlakalper 11.06.2006, 15:53 ne farkederki nesrin :)
herhalde nesrinaslı biryerlere mesaj veriyor...:garibbak:
açıktan söyleyemediklerini forum aracılığıyla mı söylüyor ki ne?:kapaligöz
meryem demir 11.06.2006, 18:27 her ikiside biz faniler için. o yüzden ikisininde olmasında bir sakınca yok. en azından bu yaşadıığımız sürece be kadar sevilir yada seversek yanımıza hep + olarak kalacak. Sevgilyle kalın
sevilmek için sevmeyi öğrenin
zaten sevmek benim elimde.o yüzden elimde olmayanı yani sevilmeyi tercih ederm sevdiğim tarafından...
musa güldalı 11.06.2006, 20:53 Sevilmeyi isterim, karşılıksız olması sadece acı verir...
Barış.
Sevilen olmak sevmediğin birinin derdini çekmek
Seven olmak seni sevmeyene eziyet etmek
Fark etmez demek kendini kandırmak
En güzeli karşılıklı sevmek sevilmek
....
Bu son şık zor olanı onun için sahtesi çokbulunuyor dikkat edin..
Sevgi karşılıklı güzeldir,eğer tek taraflı bir sevgi olacaksa ne seven,nede sevilen olmak isterim..
cagdascetin 18.06.2006, 14:00 ben seven olmayı isterdim çünkü ben unutkanlığı pek sevmem ve ben birini gerçekten severim yaşıma bakmayın siz önemli olan sevmesini bilmek ve adam gibi sevmek nice mutlu günlere ve adam gibi sevip sevilmeniz dileğiyle
meryem demir 18.06.2006, 14:10 ben seven olmayı isterdim çünkü ben unutkanlığı pek sevmem ve ben birini gerçekten severim yaşıma bakmayın siz önemli olan sevmesini bilmek ve adam gibi sevmek nice mutlu günlere ve adam gibi sevip sevilmeniz dileğiyle
Çağdaş 13 senin yaşın değildir be canım dimi:)
"Aşkın yaşı yokmuş" iste bu tam senlik sib söz:)
cagdascetin 18.06.2006, 14:11 teşekürler...
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
yaşımı mahkeme kararı ile büyüttürecem bende
sev ki sevilesin sevilirsen zaten seversin........
sevmek sevilmek ikisi olursa tam olur, biri olmadan öbürü acı ve hüsran olur..
meryem demir 18.06.2006, 15:10 ya birde sadece sevenler var dimi. Hani ben seviyorum, benden bu kadarı diyenler... onları hangi sınıfa almak lazım peki.
Hayatta hep alan hiç vermeyen gerek sevgide olsun gerek hayatın ta kendsi olsun. sadece ve sadece sevenler var. Sevdiğinin sevgisine çabasına, emeğine, tavizlerine. sevdiğinin ayrı bedende tek ruh oluşuna karşılık sadece ve sadece sevenler var.
ve pişkin bir şekilde bunla yetin diyen sevenler var
Sevki sevil sözü buda ne kadar aciz duruma düşüyor. Yazık....
uzaklardabiri 03.11.2006, 14:12 ya birde sadece sevenler var dimi. Hani ben seviyorum, benden bu kadarı diyenler... onları hangi sınıfa almak lazım peki.
Hayatta hep alan hiç vermeyen gerek sevgide olsun gerek hayatın ta kendsi olsun. sadece ve sadece sevenler var. Sevdiğinin sevgisine çabasına, emeğine, tavizlerine. sevdiğinin ayrı bedende tek ruh oluşuna karşılık sadece ve sadece sevenler var.
ve pişkin bir şekilde bunla yetin diyen sevenler var
Sevki sevil sözü buda ne kadar aciz duruma düşüyor. Yazık....
öncelikle saygılar...
sence o''hangi sınıfa almak lazım'' diye sorduğun kişiler.iyi mi ediyor öyle?yoksa kötü mü? çok merak ediyorum bu konudaki düşünceni.
Sevmek..
Sevmek gibisi varmı ki hayatta..
Seven insan bence her zaman iyi insanlar grubuna dahildir ve her zaman kazançlıdır..
bencil olsa da o insanı sevebilmek,kötü olsa da o insanın mutluluğunu istemek
çok çok büyük bir davranış ve duygudur bence...
kaldı ki candan seven biri mutlaka bir gün karşılığını alır ve o gün gözlerini kapatıp çok sevdiği günleri anımsadığı zaman;
''bu kadar sevilmemin sebebi karşılıksız sevdiğim günlerdir'' der...
saygılar
meryem demir 03.11.2006, 15:22 her ikiside biz faniler için. o yüzden ikisininde olmasında bir sakınca yok. en azından bu yaşadıığımız sürece be kadar sevilir yada seversek yanımıza hep + olarak kalacak. Sevgilyle kalın
sevilmek için sevmeyi öğrenin
bunu ben yazmış olamamam. Ne kadar da geyikmişim.
Foruma ilk geldiğim dönemlerden kalma allahtan. Hanım hanımcık gürünecez ya:)
tabiki seven olmak isterdim benim sevgim ikimizede yeterdi olsaydı tabiki
sevmek dünyanın en güzel şeyi oldugu için seven olmam lazım
bende seven olmak isterim ve sevenimde. karşımdakinin beni ne kadar sevdiğini bilmeden sevenlerden. bazen çok acı versede sevmeyi bırakmıyorum elimden diyorum olsun ben seveyim o beni sevmesede o beni benim sevdiğimden az sevsede yinede seveyim. sevmek erdemdir gönlünü güzelliklerle doldurmaktır. seviyorum hemde çok ama sonunda kendimi kaybetmekte olsa seviyorum ben ve sevmeye devam ediyorum.
sevilmek ister herkes ama sevmek zor gelir oysa yüreklere ve ben zor olanı seçerek seviyorum yüreğimle.
sonunda beni hüsranda beklese acıda beklese yıkılışta beklese seviyorum ve sevmeye devam ediyorum.
HER ŞEYE RAĞMEN, SENSİZLİĞE RAĞMEN, SANA RAĞMEN SENİ SEVİYORUM BEN HEMDE BÜTÜN YÜREĞİMLE BÜTÜN BENLİĞİMLE
sen bir gün sevmesende beni ben seni sevmeye devam ederim bu küçük yüreğimle sana da yeter bu bende ki sevgi bana da yeter ki sen sevgimi küçük görme ve bu sevgi seni şımartmasın sevdiğim. sakın düşünmeki beni seviyor benden vazgeçemez diye evet seni sevmekten vazgeçmem ama senden vazgeçerim hemde arkama dönüp bakmadan çeker giderim.
offf biraz ağır oldu sanırım ama napayım dilimden bunlar dökülüyor bugün.
türkü_nehri 04.11.2006, 22:51 Tabiki tüm kalbimle severken aynı derecede bir sevgiyle karşılık almak isterim.Ama kendi adıma söyleyeyim bu güne kadar karşılıksız hiç sevmedim daha doğrusu beni sevmeyen birini sevmedim.Uzun lafın kısası beni seveni severim o yüzden önce sevmek isterim.
Umarım karıştırmadım:sasirdi:
HeR tÜrKü BiR yÜrEğİn SeSiDiR
Ali_Yolcusu 04.11.2006, 23:03 sadece sevilmek ya da sadece sevmek hiçbirşey ifade etmez önemli olan ikisinin karşılıklı olmasıdır.
rockçı turna 05.11.2006, 02:09 yaufff ben bıktım hep sevilmekten... söyle benimde sevebileceim bi sevenim olsun artık. bu ara tam buldum sanmıstım ama direkten döndü, sans. velhasıl bu sıkların hiç biri bana uymuyor.
Turku_Yurekli 05.11.2006, 11:27 Kim sevilen olmak istemez ki :001_wub:
Ama her ikiside diyorum , sevip sevdigin kişi tarafından sevilmek bence en güzeli
sevilmek için sevmek lazım...
Seven taraf olmayı tercih ederim...
ne farkederki arada sevgi olduktan sonra her ikiside olmayı isterdim.
sevilmek için sevmek lazım...
Seven taraf olmayı tercih ederim...
:thumbup1: :thumbup1:
yusufçukgecegez 22.11.2006, 22:44 insan sevebildiği kadar insandır.sevilen ise herşey olabilir.sevememek eksikliktir ama sevilmemek değildir.
tek taraflı ve ya değil ne fark ederki sevmek kadar güzel bir şey varmı
bana gelince ben devrime sevdalıyım ama öyle bir seçenek yok
ne yapsamki acaba anketin amacınımı aştım
yaşasın melankolik sevdalar yaşasın sevgilinin verdiği ıstırap yaşasın sıcak bakışlar
hiç biri yoksa yaşasın sevgilinin hayali
tek taraflı sevgi de hep kaybedenler vardır bana göre
bundan dolayı acı verir insana tek taraflı olacaksa sevmeyeyimde sevilmeyeyimde
hem seven hemde sevenden ötürü sevilen
dar alanda kısa paslaşma gibi top bir onda bir sende duruma göre:)
her ikiside .. .sevmek ve sevilmek kuşkusuz çok güzel duygular...özelliklede karşındaki kişide seni seviyosa ne mutlu sana ..
seyhunbey 05.01.2007, 13:32 Sevende Ayvaği yemiştir Sevilende ne fark ederki :D
çeşm-i naz 05.01.2007, 13:58 hımmm çok zor bir soru aslında
seven olmak isterdim diycem karşımda ki beni sevmedikten sonra sevgimi paylaşamadıktan sonra tek başıma ben o sevgiyi ne yapayım???
sevilen olmak isterdim diyecem bu sefer de karşımdakine yazık değilmi niye onun duygularıyla oynayayım benim sevgisizliğimle neden o mutsuz olsun???
bu durumda seven yada sevilen bişey fark etmiyo ikili bir sevgi olmalı bence karşılıklı herşey paylaşınca güzel oluyor......yani hiçbişey fark etmiyo....sevmekte kötü sevilmekte...
çamurun özgür 05.01.2007, 14:04 sevmekde güzel şey sevilmekde ama nerde ikisini bir arada yapacak kişi onun için ne farkeder sevmek yada sevilmek hayatın en güzel günlerini yaşa hem seversin hem sevilirsin
karşılıklı sevgiden yanayım sevdiğim beni sevmiyorsa ne anlarım bu sevgiden
blackhawk 05.01.2007, 15:15 [QUOTE=Asli;147660]Sevilen Mi Olmak istersiniz?? seven mi???
sevmek her ne kadar çok güzel bi duygu olsada sevilmek de bi o kadar şımartır ya sizce ????
mrhb aslı
ben ne sadece sevilmek ne de sadece sevilmek isterdim??
ben sevdiğim birinin benide aynı sekilde sevmesini isterim ve eminin sadece boyle biri ile evnenebileceğime!!
şımartmak konusun da bence çocukca ?? çünküü bireyin onu seven birine karşı tutumları değişiyosa sevgi yoktur diye düşünüyorum!! samimi ve doğal olmak gerekiyo yoksa nereye kadar gider ki ???
sevginin insana verdiği tat ince bir çizgiden geçer.önce tatlı gelir ama karşılıksızsa bu sefer sadece acısını alırsın o tadın.sevilmenin de farkı yoktur.istediğin biriyse seni seven mutluluğuna diyecek olmaz.peki ya istemediğin biriyse.kayıtsız kalabilir misin? duyarlı olan her insan bu duruma üzülür,karşılık veremediği için karşısındakinin üzüleceğini bildiği için üzülür.o yüzden karşılıksız olacaksa ben de ne sevmek isterim ne de sevilmek.ama illa biri olacaksa başkalarını üzeceğime kendim üzüleyim.yani seveyim ben yine.
avsenlı1984 14.01.2007, 10:36 bence sevmek güzeldir sevilmek bazen bunaltır zor olanı sevmek asık olmak daha guzel
burada tabiki hiçbirini seçmedim çünki biri olmadan diğeri olmuyor aynı mumun ateşle yandığı gibi.ne tek taraflı sevmek iyi neden sadece sevilen olmak o duyguyu karşılıklı yaşamak güsel...
usLanmaz62 14.01.2007, 11:06 Duygular karşılıklı güzeldir.Ancak eğer platonik bir durum varsa ortada seven olmayı tercih ederim.
Aslında karar verilmesi güç bir soru ama ben sevilen olmak isterdim beni seven kişiye bende aşk hissederim çünkü.
Merhaba Canlar,
Sevmek o kadar güzel bir kavram ki. Sevdiğim beni sevmesin beni önemli değil bir insanı sevmekle başlıyor her şey. Ve sevdikçe insan hayata tutunabiliyor...
Likablegirl 31.03.2007, 09:00 bunlar tek taraflı olunca güzel olmuyor bence
beni seveni ben sevmedikten sonra
yada benim sevdiğim beni sevmeyince
hiç bir anlamı yok bence
bunlar karşılıklı olunca güzel olur
Sevgi bizi hayata bağlayan ve bi okadarda üzen. ama bencede eğer ki ortada tak taraflı bir duygu yaşanacaksa bende seven olmayı tercih ederim. ama yinede böle duygular tabikide karşılıklı yaşanınca dahada bütünleşiyor ve güselleşiyor:)
Bence hem sevgi lazım hemde sevilme.Birisi olmasa bile zor yani seviyorsun ama sevilmiyorsun,seviliyorsun ama sevmiyorsun ikiside zor.
sevmekte güzel sevilmekte bazen tek taraflı yasamak acı çekmek güzel (insanoğlu hep imkansızı arzular ya) bazen de ikiside aynı anda :D sonuçta bence fark yok hepsi ayrı güzel
niksarlı84 31.03.2007, 12:44 ikisi birbirinden ayrılmaz bir bütün aslında.sevmeyen insan sevilmez ya da sevmek için sevilmen gereklidir diyebiliriz kısaca..
DeDe_iNaN 31.03.2007, 14:27 güzel olan sevgili degil sevgili olan güzeldir sözüyle başlamak isterim bence her ikiside güzeldir sevmek ve sevilmekte güzeldir ama insana daha çok sevilmek hoş gelir
|