Orijinalini görmek için tıklayınız : Cem (yorumlar)

elkufru_billah
25.04.2005, 15:53
Bu üyemizin mesajı editlnemiştir. saygısız insanlarla (çoçuk?) işimiz olmaz.

selman
01.08.2005, 13:06
Editlenmiştir, Saygısız mesajlara yer yok.

chatlakalper
01.08.2005, 13:19
hoca aklın yerinde mi senin

Ezo
01.08.2005, 13:25
bence allahın iznizliyle hepınız cehenlimlik olacaksunız

Siz nidiryorsunuz bu sözleri kime diyorsunuz. Sizin hiç kimseye forumda böyle yazmiya hakiniz yoktur saygisizlik yapmayin......

chatlakalper
01.08.2005, 13:33
işe bak ya adam ne diyor arkadaş.

hasan1
01.08.2005, 13:37
kime neden böyle yazdin bize daha ayrintili yazarmisin?

Selman arkadas.

Ceyhun
01.08.2005, 13:54
selman´isimli üyeden Alıntı

Provokatör işte. Ciddiye alındıkça eğlenir, tatmin olur bunlar. Ciddiye almamak lazım böylelerini. Normal hayatlarında silik, herşey kendisinin dışında gelişirken müdahale edemeyen, edilgen tiplerdir böyleleri. Sanal aleme gelince canavar olur, zırvalayıp dururlar.

DENİZ
01.08.2005, 15:13
kimin cehennemlik olacagına sen karar veremezsin

hasan1
05.08.2005, 10:56
selam arkadaslar selman isimli kisi ne diyor hepimizin cehenemlik olacagimizi söylüyor
bizler allahi muhamedi aliyi sevmekten baska birsey yapmadik birilerigibi insanlari canli
canli yakmadik birileri gibi insanlara cenete arsa satmadik bosnaya yardim toplayip
cebimize atip namazda topluma nutuk atmadik müslümanim diye namaz kilan ve
saydiklarimi yapanlar düsünsün cenet diye bir yerde yok banagöre
bazi dar kafalilara göre vardir belki kendinize iyi bakin canlar

thosun
09.08.2005, 20:26
eline , emeğine , yüreğine sağlık ama herşeyi de açıklamak gerekmez alevimen kardeşim . Unutma ki hakikat bir gizli sırdır ...

selman a yanıt ;

ne ararsın tanrı ile aramda ?
sen kimsin ki orucumu sorarsın ?
hakikaten gözün yoksa haramda,
baş açığa niye türban sorarsın ?

Rakı , şarap içersem sana ne ,
zemzem bilmem dolum var benim,
İkimizde gelsek kıldan köprüye,
ben dürüstsem sarhoşken de geçerim .

esir iken mümkün müdür ibadet ?
yatıp kalkıp ATATÜRK'e dua et !!!
senin gibi dürzülerin yüzünden ,
dinini unutacak bu millet !!!

patasana24
09.08.2005, 20:35
selman isimli üyeyi tanıyorum. kendini bilmez biridir ona şunları söyemek istiyorum.senin gibi yobaz düşünceli terbiyesiz insanlar türedikçe bizim kültürümüz,yaşayış tarzımız,zedeleniyor sen kim olduğunu sanıyorsun ukala.........

yaraLiCeyLan
10.08.2005, 10:20
thosun, bunda gizelenecek ne var ki? Örümcek beyinli bazi insanlara inanclarimizi göstermek gerektigini düsünüyorum ben. Yy yilarda yasakalanan inanclarimiz hala su yüzüne cikamasin mi? Acik acik ibadetlerimizi yapmiyalim mi?

thosun
10.08.2005, 10:52
thosun, bunda gizelenecek ne var ki? Örümcek beyinli bazi insanlara inanclarimizi göstermek gerektigini düsünüyorum ben. Yy yilarda yasakalanan inanclarimiz hala su yüzüne cikamasin mi? Acik acik ibadetlerimizi yapmiyalim mi?

UNUTMAYIN Kİ O ÖRÜMCEK BEYİNLİ İNSANLAR DOĞRU NE OLURSA OLSUN KENDİ DOĞRULARINDAN VAZGEÇMEYEN CEHALETİ BENİMSEMİŞ OT GİBİ YAŞAYAN İNSANLARDIR . ONLARI BİŞEYLERİ KANITLAMAYA ÇALIŞMAK BENCE BOŞ ... ÇÜNKÜ BEN ALEVİLİĞİMDEN ÖTÜRÜ ÇOK EZİLDİM O İNSANLARIN İÇİNDE AMA NE PES ETTİM NE DE KENDİ İNANÇLARIMDAN VAZGEÇTİM VE BULUNDUĞUM O TOPLUMLARDA YAPTIĞIM İYİ İŞLERLE BİLİNDİM ... KENDİ DOĞRULARI ONLAR İÇİN DOĞRU HAKİKATIN , BİR ÖNEMLİLİĞİ YOK ... O YÜZDEN DİYORUM HAKİKATIN GİZLİ BİR SIR OLDUĞUNU....

yaraLiCeyLan
10.08.2005, 11:23
Onlarin istedigide bu gizlilik, gizli tutalimki ibadetimizi onlarda istedigi gibi iftira atsinlar. Dinsiz, inancsiz bilmem ne desinler. Gizli yapilirsa ibadet genclerin cogu ibadetten uzak kalir alevilikten uzaklasir genclik.

Ercan
10.08.2005, 19:52
Benim "Cem Törenleri"yazisi silinmis,acaba gereksiz mi görüldü?

Alevimen
10.08.2005, 23:24
Benim "Cem Törenleri"yazisi silinmis,acaba gereksiz mi görüldü?Kusura bakmayın. Mesajınızı editleyen yetkili yarın size gereken açıklamayı yapacağını sanıyorum.

konuyla ilgili kendisine özel mesaj gönderdim.