Orijinalini görmek için tıklayınız : Reklamlar nasıl yapılıyor..?

Şah-Mat
07.06.2006, 19:19
Sevgili Arkadaşlar.,

Bu reklamı izleyince hem şaşıracaksınız,hem alkışlayacaksınız..Yani Hayranlığınızı dışa vurmak zorunda mutlaka kalacaksınız.Eeee ben fazla uzatmıyorum sözü...ve..

Tıklayıp İzleyelim neymiş bakalım..:) (http://84.40.3.164/)

Beğeneceğinizden eminim..!

karakartal
07.06.2006, 19:45
çok iyi . honda bu tarz yapay gözüken doğal temalar tarz reklamları çok seviyor. Daha önceki reklamlarına bakarsak. hem teknolojiden hemde doğadan yana bir imaj vermeye çalışıyor izleyiciye.

güldestim
07.06.2006, 19:57
Gerçekten de ilginç bir reklammış.Honda'nın birde dans eden robot şeklindeki reklamı vardı.Oda çok güzeldi.Bunları yapanlar kimse dahi olmalı.

Alevimen
07.06.2006, 20:01
Gerçekten de ilginç bir reklammış.Honda'nın birde dans eden robot şeklindeki reklamı vardı.Oda çok güzeldi.Bunları yapanlar kimse dahi olmalı.
o robot renault olmasın? Honda Accord reklamıda baya ilgi görmüştü.. malzemelerin maratonu...

student
07.06.2006, 20:03
bu sesleri çıkarmak için baya iyi bi eğitimden geçmiş olmalılar

çok iyiydi teşekkürler

güldestim
07.06.2006, 20:34
o robot renault olmasın? Honda Accord reklamıda baya ilgi görmüştü.. malzemelerin maratonu...

Evet yanlış hatırladım galiba.Renault olmalı.Neyse düzelttiğiniz için teşekkür ederim.

Alevimen
07.06.2006, 20:42
Evet yanlış hatırladım galiba.Renault olmalı.Neyse düzelttiğiniz için teşekkür ederim.
Hayır gene yanlış hatırladınız, Citroen - oda fransız.
Citroen C- Serisi.

oylum
07.06.2006, 20:48
bu reklamı çekmek için allah bilir kaç gün uğraşmıştır adamlar.ama helal olsun güzel yapmışlar.

Şah-Mat
07.06.2006, 20:53
bu reklamı çekmek için allah bilir kaç gün uğraşmıştır adamlar.ama helal olsun güzel yapmışlar.

Mutlaka tabii ki..büyük bir zaman harcamışlardır.

Her ne kadar "müzik dalında" profosyenel insanları toblasalarda o sesleri çıkarmak için baya bir terlemişlerdir.Eeeböyle bir reklam yapan parasınıda biraz kıyar tabii ki..:)

güldestim
07.06.2006, 22:51
Hayır gene yanlış hatırladınız, Citroen - oda fransız.
Citroen C- Serisi.

Anlaşıldı demekki ben bu araba işinden hiç anlamıyorum:sasirdi: