Sevgili Arkadaşlar.,
Bu reklamı izleyince hem şaşıracaksınız,hem alkışlayacaksınız..Yani Hayranlığınızı dışa vurmak zorunda mutlaka kalacaksınız.Eeee ben fazla uzatmıyorum sözü...ve..
Tıklayıp İzleyelim neymiş bakalım..:) (http://84.40.3.164/)
Beğeneceğinizden eminim..!
karakartal
07.06.2006, 19:45
çok iyi . honda bu tarz yapay gözüken doğal temalar tarz reklamları çok seviyor. Daha önceki reklamlarına bakarsak. hem teknolojiden hemde doğadan yana bir imaj vermeye çalışıyor izleyiciye.
güldestim
07.06.2006, 19:57
Gerçekten de ilginç bir reklammış.Honda'nın birde dans eden robot şeklindeki reklamı vardı.Oda çok güzeldi.Bunları yapanlar kimse dahi olmalı.
Alevimen
07.06.2006, 20:01
Gerçekten de ilginç bir reklammış.Honda'nın birde dans eden robot şeklindeki reklamı vardı.Oda çok güzeldi.Bunları yapanlar kimse dahi olmalı.
o robot renault olmasın? Honda Accord reklamıda baya ilgi görmüştü.. malzemelerin maratonu...
bu sesleri çıkarmak için baya iyi bi eğitimden geçmiş olmalılar
çok iyiydi teşekkürler
güldestim
07.06.2006, 20:34
o robot renault olmasın? Honda Accord reklamıda baya ilgi görmüştü.. malzemelerin maratonu...
Evet yanlış hatırladım galiba.Renault olmalı.Neyse düzelttiğiniz için teşekkür ederim.
Alevimen
07.06.2006, 20:42
Evet yanlış hatırladım galiba.Renault olmalı.Neyse düzelttiğiniz için teşekkür ederim.
Hayır gene yanlış hatırladınız, Citroen - oda fransız.
Citroen C- Serisi.
bu reklamı çekmek için allah bilir kaç gün uğraşmıştır adamlar.ama helal olsun güzel yapmışlar.
bu reklamı çekmek için allah bilir kaç gün uğraşmıştır adamlar.ama helal olsun güzel yapmışlar.
Mutlaka tabii ki..büyük bir zaman harcamışlardır.
Her ne kadar "müzik dalında" profosyenel insanları toblasalarda o sesleri çıkarmak için baya bir terlemişlerdir.Eeeböyle bir reklam yapan parasınıda biraz kıyar tabii ki..:)
güldestim
07.06.2006, 22:51
Hayır gene yanlış hatırladınız, Citroen - oda fransız.
Citroen C- Serisi.
Anlaşıldı demekki ben bu araba işinden hiç anlamıyorum:sasirdi: