dersimli1975
07.06.2006, 19:46
dersimli tüm dostlar cocuklarimiza ve bizden sonraki nesillere nasil bir dersim birakmak istersiniz ve sizce kültürümüz nasil ayakta kalir
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Kültürümüz dersimli1975 07.06.2006, 19:46 dersimli tüm dostlar cocuklarimiza ve bizden sonraki nesillere nasil bir dersim birakmak istersiniz ve sizce kültürümüz nasil ayakta kalir KızılBant 26.06.2006, 17:29 İsimleri Türkçe koymasak kültür anlamında faydalı olabilir ancak genel olarak Dersimli gibi yaşayabilmek için öncelikle parçası olduğumuz Türkiyenin daha güzel ve yozlaşmamış bir şekilde olması gerekiyor. Bu yüzden her türlü yozlaşmaya karşı birlikte mücadele etmeliyiz reel_el 11.07.2006, 09:38 Bizden sonraki insanlarımızın dillerini ve inançlarını özgürce yaşamasını saglamak için gerçek anlamda bir demokrasinin oluşması gerekiyor.Bu demokratik oluşum olmadan kişisel çabaların pek başarıya ulaşacagını sanmıyorum. Birde bizden sonra gelecek kardeşlerimizin,çocuklarımızın köle gibi çalıştırılmasını,işsiz kalmasını,aç bırakılarak terbiye edilmesini istemiyorum. by@oktay 07.08.2006, 01:27 valla bu gidişle tültür denen bişe kalmaz son donem nesi l kendinden geçmiş popilizimli gençliktir belli bi kısım kendinden geçmiş dersimli1975 12.08.2006, 23:07 evet son nesil gercektende kendinden gecmis popilizmli yasam tarzi olarak secmis ve daha kötüsü genclik bununlada yetinmemis daha kötü alanlara yani gencligi eritip bitirecek aliskanlik ve bagimliliklara yönlenmis durumdalar böylesi bir genclik ile kültür vurgusu ayakta durabilirmi bilmiyorum ve bu genclik kendilerinden sonraki nesillere nasil bir yasam tarzi devredecekler bilmiyorum insallah bu böyle devam etmez .Not: tabiki bu tüm gencligimiz icin gecerli degildir cok ilerici adimlar ve toplumda degerli yeri edinmis genclerimizde vardir . |