Orijinalini görmek için tıklayınız : 7 HAZIRAN radyo canli yayini resmi ISTEK ve MESAJ basligi.

Naz
07.06.2006, 23:17
Aleviforum sakinleri,

DJ erdem ilk canli yayini ile sizlerle, canli yayinda istek yapmak ve mesaj anonsu istiyorsunuz bu baslik altina yazmaniz yeterli olacaktir, program suresince mesajlariniza yer verilicektir.

Saygilar.

Naz & radyo ekibi.

Şah-Mat
07.06.2006, 23:21
Merhaba naz ..ve ....değerli Dj'imiz ERDEM..kardeşim..,

Öncelikle erdem hayırlı olsun diyorum...

Sıradaki (Hazırladığın varsa) parçayı tüm Aleviforum.com üyelerine gönderiyorum..

Herkese sevgi ve saygılar..

Alevimen
07.06.2006, 23:21
sıradaki parçayı tüm online olan kullanıcılara armağan etmek istiyorum.
iyi yayınlar.

rinda
07.06.2006, 23:23
Umut Altınçağ- mevsimsiz kar.. benden bütün herkese gelsin..
Erdem arkadaşımızada kolay gelsin, iyi yayınlar..teşekkürler..

Lamekan
07.06.2006, 23:33
Sıradaki türküyü tüm dostlarımıza armagan etmek isterim. Ve erdem dosttada şimdiden başarılar...

seheryeli
07.06.2006, 23:44
Musa Eroğlu-Felek Çakmağını

bütün aleviforum üyelerine gelsin...
yayın hayatınızda başarılar...

rinda
07.06.2006, 23:48
benim isteğimi yayınladığınız için nası teşekkür edeceğimi bilemiyorum:D

karizma serko
iyi yayınlar can
mümkünse
ferhat tunç'tan hasretine tutuşurum ezgisini
yayınlarsan sevinirim.
dinleyen tüm canlara gelsin
saygılarımla

eylüleren
Ahmet Aslandan:susarak gelsin tüm forumdaki arkadaşlara
ayrıca size yayın hayatınızda başarılar....

Ayfer_A
07.06.2006, 23:50
Sevgili Erdem, Mustafa Özarslan'dan herhangi bir parça (ama SEN GIDERKEN 'i seçsen muhtesem olur) çalarsan sevinirim. Forumdaki canlara gitsin. Onlari ve burayi çok seviyorum
AYFER

deniz_06
07.06.2006, 23:51
zeynel kenandan cananım benim
sadece eren cana gelsin erdem kardeşim sanada başarılar dilerim

Lamekan
07.06.2006, 23:55
Sevgili Erdem, Mustafa Özarslan'dan herhangi bir parça (ama SEN GIDERKEN 'i seçsen muhtesem olur) çalarsan sevinirim. Forumdaki canlara gitsin. Onlari ve burayi çok seviyorum
AYFER
Forumdaki canlardan olarak bence Mustafa Özarslan Bu Senede Böyloldu yada Erzurum Dağları olsa ne Güzel olurdu :)

Ne olursa olsun türkü tadında olsun yeter...

Naz
07.06.2006, 23:57
sevgili erdem cok guzel bir yayin yapiyorsun, cidden son dakikada alinmis bir karar olmasina ragmen cok iyi gidiyor yayin, sana tesekkur ediyorum, ozellikle siirler muthis, siir yorumunu cok begendim, ben bir farklilik yapayim diyorum, eger siradaki siirini benim icin okursan sevinirim.

ve mazlum cimenden ekmek sarap varsa tabi listende, yoksa siradaki parcayi oncelikle sana, sonra forumumuzda aktif olan tum canlara benden taraf gonderirsen sevinirim. iyi yayinlar.

yol kulu
08.06.2006, 00:05
merhaba erdem kardeş iyi yayınlar şah hatayi deyişlerinden severim sultan cemalin adlı deyişi çalarsanız sevinirim. dinleyen ve dinlemeyen üye olan ve olmayan herkese ve seyrantepedeki yeni cem evimizde hizmet veren tüm canlarımıza gelsin... iyi yayınlar.

yiğitcan
08.06.2006, 00:06
erdem kolay gelsın
bu ışı ılk defa yapmıyorsun galıba
gayet ıyısın va basarılısın
ve bı o kadar rahatsın senı tebrık edıyorum
uygun olursa onur akından gaybana geceler.olmazsa sıradakı ezgı tum fotumdakı arkadaslara gelsın

esat44
08.06.2006, 00:09
Kıvırcık aliden canımın içini şuanda internet üzerinde bizi dinleyen herkese gitsin.Sana işinde başarılar dilerim.Erdem kardeşim.

Nesimi
08.06.2006, 00:10
Merhaba sevgili Erdem yayınında başarılar diliyorum.
Umut Altınçağdan merdena mına isimli parçayı tüm forum üyelerine ve Dersimlilere armağan ediyorum.

Lamekan
08.06.2006, 00:12
ve mazlum cimenden ekmek sarap varsa tabi listende, yoksa siradaki parcayi oncelikle sana, sonra forumumuzda aktif olan tum canlara benden taraf gonderirsen sevinirim. iyi yayinlar.

Güzel seçim bendende tüm dinleyebilen ve şu an bizi duyamıyan dostlar için gelsin.

Erdem en iyi şekilde devam etmen dileğiyle....

yol kulu
08.06.2006, 00:15
hayır kardeş ben istanbuldayım ankarada değilim

seheryeli
08.06.2006, 00:17
Cengiz Özkan-Bir Ay Doğar İlk Akşamdan Geceden

Forum Mod larına gelsin
iyiki varsınız...

hepimizin aynı ezgileri dinliyor olduğumuzu bilmek çok hoş..

karizma serko
08.06.2006, 00:20
erdem kardeşim yayının güzel gidiyor,
arzudan amed ezgisini çalarmısın
bu ezgiyi tüm canlara gelsin
iyi yayınlar

can85
08.06.2006, 00:23
sıradaki türküyü chat teki tüm canlara gelsin...

mümkünse grup kızılırmak tan bi türkü çalarsanız sevinirim... iyi yayınlar...başarılar...

sevdacan
08.06.2006, 00:24
DJ Erdem öncelikle hayirli yayinlar
Gercekden yayin akisin cok akici basarilarinin devamini diliyorum
Grup Cig / ömrüm parcasini Tüm Aleviforum canlarina benden aramagan olsun
Yoksa sorun degil.
Sana simdiden cok tesekkür eder ve sürekli sesinle yayininla evlerimize misafir bekleriz :-)

rinda
08.06.2006, 00:40
Tayfun Talipoğlu'ndan silahımsın şiirini tüm canlara armağan ediyorum,bu son mesajım,herkese iyi geceler ve kalanlara iyi formlar..

Ezo
08.06.2006, 00:53
Erdemli tsk guzel yayin icin...

Alevimen
08.06.2006, 00:56
ilk yayın olmasına rağmen çok iyi bir performans, tebrikler ve teşekkürler.

Saygılar
Alevimen

Hüseyin69
08.06.2006, 01:33
sayin erdem kardes yeni yayin döneminde dj lik hayatinda basarilar dilerim
arsivinde varmi bilmem ama bende hüseyin aydin kirmizi kan calismasini tüm online olinesiz olan aleviforumu üyelerine ve yeryüzünde yasayan tüm güzel insanlara tabiki senide unutmuyorum eger bu istegim yoksa canin sagolsun siradaki ezgide olabilir
basarilar diliyorum

kaon
08.06.2006, 07:22
selam arkadaslar araniza yeni katildim ve can dostlarin oldugu mekanda olmaktan gurur ve mutluluk duydugumu belirtmek isterim istek yapmayacagim sadece hatirlatma yapmak ve türkü arsifimdeki eserleri talep ettiginiz taktirde aktarmak isterim benim türkü ve özgün müzik olarak cok iyi bir arsifim var eger bulamadiginiz her hangi bir eser veya sanatci albümü olursa bana mail yolu ile ulasabilirsiniz saygilar....

Alevimen
08.06.2006, 07:29
yayın sona erdiği için topik kilitlenmiştir.
ayrıca sn. kaon download bölümde radyo için özel topik bulunuyor isterseniz oraya bakıp yardımcı olabilirsiniz.

Saygılar
Alevimen